|
|
Stranica: 2514/3593.
|
[ 89812 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Šporet je napisao/la: Stanje na frontu uoči Daytona Dakle HVO je u Dejton došla za pregovarački stol s više teritorija od islamske armije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lider30 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zar smo držali par sela općine Konjic sa zapadne strane Da, da. Godinama poslije rata se vijorila zastava Herceg-Bosne na ulazu u Konjic. Zapad. Ne Turija.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:46 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Šporet je napisao/la: Stanje na frontu uoči Daytona Dakle HVO je u Dejton došla za pregovarački stol s više teritorija od islamske armije. i onda je francek potpisao to da je islamska armija dobila sve živo na lijepe oči bez da pita išta Hrv narod u HB jel voljan predat to .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:46 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Dakle HVO je u Dejton došla za pregovarački stol s više teritorija od islamske armije.
i onda je francek potpisao to da je islamska armija dobila sve živo na lijepe oči bez da pita išta Hrv narod u HB jel voljan predat to . Mrkonjić itd. je osvojio prvenstveno HV.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Th1950 je napisao/la: i onda je francek potpisao to da je islamska armija dobila sve živo na lijepe oči bez da pita išta Hrv narod u HB jel voljan predat to . Mrkonjić itd. je osvojio prvenstveno HV. uz HVO .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:48 |
|
|
a ko je dopustio fanceku da potpisuje nešto za nas i u naše ime ?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:50 |
|
|
Th1950 je napisao/la: a ko je dopustio fanceku da potpisuje nešto za nas i u naše ime ? Mi. I situacija u kojoj smo bili potpuno ovisni o Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:53 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
Da je Srbima i Hrvatima tada bila ova pamet potpuno bi se drugačije odigrao rat u rahmetli SRBiH.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:53 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Da je Srbima i Hrvatima tada bila ova pamet potpuno bi se drugačije odigrao rat u rahmetli SRBiH. Da. Ali Hrvatska je tada realno bila veliko neriješeno pitanje. Prije svega su vaše službe isprovocirale pobunu Srba u HR, pa ako upali upali. Da smo i mi i vi znali da će se tako odvit, sigurno bi bio politički postignut opet Cvetković Mačeg dogovor. Tada smo imali i komotnu političku većinu u BiH, mada je bilo nešto "probosanaca" u Sarajevu, no koji su tek ratom pretvoreni u poličke Srbe i Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Th1950 je napisao/la: a ko je dopustio fanceku da potpisuje nešto za nas i u naše ime ? Mi. I situacija u kojoj smo bili potpuno ovisni o Hrvatskoj. francek je kriv za pad dobrog djela SB . za posavinu nisam siguran još ali hrvati iz tih krajeva mu sigurno nisu dopustili .
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:56 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
Robbie MO je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Da je Srbima i Hrvatima tada bila ova pamet potpuno bi se drugačije odigrao rat u rahmetli SRBiH. Da. Ali Hrvatska je tada realno bila veliko neriješeno pitanje. Prije svega su vaše službe isprovocirale pobunu Srba u HR. I ja krivim Miloševića za to, ali mislio sam više u smislu da su Srbi i Hrvati generalno znali kako će se završiti, rata u Hrvatskoj verovatno ne bi ni bilo i sve snage bi bile usmerene na jednu od trećih strana koje su pokušale da profitiraju od srpsko-hrvatskog konflikta, nije bitno koju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:56 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mi.
I situacija u kojoj smo bili potpuno ovisni o Hrvatskoj.
francek je kriv za pad dobrog djela SB . za posavinu nisam siguran još ali hrvati iz tih krajeva mu sigurno nisu dopustili . Zbog Srednje Bosne postoji Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:57 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da.
Ali Hrvatska je tada realno bila veliko neriješeno pitanje.
Prije svega su vaše službe isprovocirale pobunu Srba u HR.
I ja krivim Miloševića za to, ali mislio sam više u smislu da su Srbi i Hrvati generalno znali kako će se završiti, rata u Hrvatskoj verovatno ne bi ni bilo i sve snage bi bile usmerene na jednu od trećih strana koje su pokušale da profitiraju od srpsko-hrvatskog konflikta, nije bitno koju. To sam i dodao u gornji post.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 22:59 |
|
|
Da ne širimo temu u offtopic...
Naslov.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zar smo držali par sela općine Konjic sa zapadne strane Da Ovo bi približno bile te linije HVO je kontrolirao magistralu i imao izlaz na nju preko Radave i Drecelja Kota odmah iznad bolnice u Konjicu (mislim da se zove Babin Nos ili tako nešto) cijeli rat je držao HVO. Robbie MO je napisao/la: Dakle HVO je u Dejton došla za pregovarački stol s više teritorija od islamske armije. Da.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:06 |
|
|
Ubrzani i drastični pad broja studenata na Univerzitetu u Sarajevu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/univerz ... /211221081Broj studenata pao sa blizu 60 000 na 23 000. Trenutno je univerzitet u Sarajevu tek duplo veći od Sveučilišta u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:09 |
|
|
Šporet je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zar smo držali par sela općine Konjic sa zapadne strane Da Ovo bi približno bile te linije Ne pitam za to. Sa zapadne strane općine, ne sa zapadne strane grada Konjica.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:11 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mi.
I situacija u kojoj smo bili potpuno ovisni o Hrvatskoj.
francek je kriv za pad dobrog djela SB . za posavinu nisam siguran još ali hrvati iz tih krajeva mu sigurno nisu dopustili . Krivi ste sami. Trebali ste protjerati Muslimane iz npr. Bugojna. I gotova priča. Kao što su izbačeni iz Stoca, ili većeg dijela Mostara.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne pitam za to.
Sa zapadne strane općine, ne sa zapadne strane grada Konjica. Ahaaaa Da, sela Došćica i Homatlije, držao ih Ramski/Konjički odnosno Kliški HVO.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25863 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Skeletor je napisao/la: Da je Srbima i Hrvatima tada bila ova pamet potpuno bi se drugačije odigrao rat u rahmetli SRBiH. Pa sad, iskreno da ti kažem... Da se teleportiraš u središnju Bosnu na prvi dan rata u BiH, ne bi bilo neke razlike u stavovima tamošnjih Hrvata danas i onda.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:31 |
|
|
S ovim posljednjim trendovima, zadnje 4 godine, odškrinuo se popravni ispit.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25863 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Skeletor je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da.
Prije svega su vaše službe isprovocirale pobunu Srba u HR.
I ja krivim Miloševića za to, ali mislio sam više u smislu da su Srbi i Hrvati generalno znali kako će se završiti, rata u Hrvatskoj verovatno ne bi ni bilo i sve snage bi bile usmerene na jednu od trećih strana koje su pokušale da profitiraju od srpsko-hrvatskog konflikta, nije bitno koju. Problem Srba je taj što su na Hrvatsku potrošili mnoge karte i kredite. Kad je počeo rat u BiH mali im ih je bilo preostalo. Ak me kužiš. Sa ove perspektive to je bilo besmisleni trošenje resursa i političkih poena. Ali lako je biti general nakon... jelte...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Th1950 je napisao/la: francek je kriv za pad dobrog djela SB .
za posavinu nisam siguran još ali hrvati iz tih krajeva mu sigurno nisu dopustili . Krivi ste sami. Trebali ste protjerati Muslimane iz npr. Bugojna. I gotova priča. Kao što su izbačeni iz Stoca, ili većeg dijela Mostara. Ni blizu ista situacija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:40 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Robbie MO je napisao/la: Da.
Prije svega su vaše službe isprovocirale pobunu Srba u HR, pa ako upali upali. Da smo i mi i vi znali da će se tako odvit, sigurno bi bio politički postignut opet Cvetković Mačeg dogovor. Tada smo imali i komotnu političku većinu u BiH, mada je bilo nešto "probosanaca" u Sarajevu, no koji su tek ratom pretvoreni u poličke Srbe i Hrvate. Ok. A ko je sad isprovocirao ovu pobunu Dodika/Srba u BIH? Opet naše službe?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 23 pro 2021, 23:40 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Skeletor je napisao/la: I ja krivim Miloševića za to, ali mislio sam više u smislu da su Srbi i Hrvati generalno znali kako će se završiti, rata u Hrvatskoj verovatno ne bi ni bilo i sve snage bi bile usmerene na jednu od trećih strana koje su pokušale da profitiraju od srpsko-hrvatskog konflikta, nije bitno koju. Problem Srba je taj što su na Hrvatsku potrošili mnoge karte i kredite. Kad je počeo rat u BiH mali im ih je bilo preostalo. Ak me kužiš. Sa ove perspektive to je bilo besmisleni trošenje resursa i političkih poena. Ali lako je biti general nakon... jelte... Srbija je tada izvezla krizu na vasu teritoriju, odlozila se agresija na YU nekoliko godina.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|