|
|
Stranica: 57/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:27 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Proci ce covid i kroz vas, no sikiriki.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: Proci ce covid i kroz vas, no sikiriki. Pa oće, ako ne u 5., sigurno u 8. valu...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20908 Lokacija: među zvijezdama
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobila već treću dozu u petak. Osim bolova u ruci, nikakvih drugih nuspojava nemam. Loše spavam, jer inace volim na stranu se okrenuti.
Cijepite se ljudi. I čuvajte. Onda zanemari Grunfovo upozorenje Moram Salu na stranu.. Ja sam preboljela Koronu u novembru 2020. sa srednje jakim simptomima i bez upale pluća. Imala sam predhodno problema sa sinusima, pa mi je organizam bio imunološki oslabljen. Uglavnom mislim da me cjepivo zastitilo. I rad od kuce.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: Proci ce covid i kroz vas, no sikiriki. Pa nismo. Jedini koji se živciraju su cjepiše koji nam ne daju ni na miru umrijeti od korone.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Antivakser? Nisi se cijepio? Nisam antivakser, samo se nisam cijepio. Meni treći Pfizer. Dobro se osjecam i nikakvih poteskoca. Ni od korone doduse nisam imala.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisam antivakser, samo se nisam cijepio. Meni treći Pfizer. Dobro se osjecam i nikakvih poteskoca. Ni od korone doduse nisam imala. Nema tebi bez glogova koca.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Meni treći Pfizer. Dobro se osjecam i nikakvih poteskoca. Ni od korone doduse nisam imala.
Nema tebi bez glogova koca. U Austriji je obavezno cijepljenje od kraja februara. Alma Zadić je sa europskog suda dobila garancijeda drzava moze propisati mjere cijepljenja obavezne u slucaju pandemije. …Ako bi bilo tuzbi.. Uvodiće se te mjere svuda..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: [.. Uvodiće se te mjere svuda.. U NDBiH jok.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:37 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: [.. Uvodiće se te mjere svuda.. U NDBiH jok. Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanieće traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Proci ce covid i kroz vas, no sikiriki. Pa nismo. Jedini koji se živciraju su cjepiše koji nam ne daju ni na miru umrijeti od korone. Zasto se zivciraju? Mozda sto su anestiolozi trenutno zauzeti na codi odjeljenjima, pa moraju trpjeti ozljede i bolove koji se inace kiruski odstranjuju?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: U NDBiH jok. Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanieće traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta. On putuje na relaciji Vitez-Vlasic tjerajuci ovcice gore dole.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanieće traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta.
On putuje na relaciji Vitez-Vlasic tjerajuci ovcice gore dole. Lijep je meni onaj Markanov kraj. Vlašić je vrh. Sir takodjer. A i cevapi kod Harija.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:44 |
|
|
Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanieće traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta.
On putuje na relaciji Vitez-Vlasic tjerajuci ovcice gore dole. Šta fali ovčicama? I Vlašiću? Svjež zrak, sir, mlijeko, vukovi, nema virusa, samo moraš paziti da se ne obločeš uvečer sa ekipom, povuče slanina jbg SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: U NDBiH jok. Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanieće traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta. Može se putovati. Tko zna zna, tko ne zna, dvojka
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25736 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: U NDBiH jok. Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanieće traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta. Zar ti ne znaš da u BiH ne daju digitalne potvrde o cijepljenju. Tj daje jedino Sarajevo. Dakle, tko se u BiH cijepio radi putovanja taj se zajebo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:45 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la: On putuje na relaciji Vitez-Vlasic tjerajuci ovcice gore dole.
Šta fali ovčicama? I Vlašiću? Svjež zrak, sir, mlijeko, vukovi, nema virusa, samo moraš paziti da se ne obločeš uvečer sa ekipom, povuče slanina jbg Moderni fašist. Ako se na nabiješ u 20 m² u nekoj rupi u gradu onda si manje vrijedan.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25736 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la: On putuje na relaciji Vitez-Vlasic tjerajuci ovcice gore dole.
Šta fali ovčicama? I Vlašiću? Svjež zrak, sir, mlijeko, vukovi, nema virusa, samo moraš paziti da se ne obločeš uvečer sa ekipom, povuče slanina jbg Nadzorniče vunenih travoždera!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:47 |
|
|
Šta fali ovčicama? I Vlašiću? Svjež zrak, sir, mlijeko, vukovi, nema virusa, samo moraš paziti da se ne obločeš uvečer sa ekipom, povuče slanina jbg Ovcama nista ne fali. Gore na Vlasicu fali jedan kriz kao ovaj mostarski.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nećeš moci putovati nigdje. Avio Kompanie će traziti garancije prilikom rezerviranja mjesta.
Zar ti ne znaš da u BiH ne daju digitalne potvrde o cijepljenju. Tj daje jedino Sarajevo. Dakle, tko se u BiH cijepio radi putovanja taj se zajebo. Pa moraće se to uvezati u sistem nekako. Neće ljudi moći fercerati. I ruska cjepiva trenutno EU ne priznaje. No priznaje recimo ako je boster Pfizer ili Moderna.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:49 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
On putuje na relaciji Vitez-Vlasic tjerajuci ovcice gore dole. Rešpekt. Čovjek na čistom zraku, zdrav tko dren. Ne ugnjio tko prestolnički mlitavci. Još sam svoj opg obrtnik, bez šefa, tkoji ga terorizira.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:50 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Šta fali ovčicama? I Vlašiću? Svjež zrak, sir, mlijeko, vukovi, nema virusa, samo moraš paziti da se ne obločeš uvečer sa ekipom, povuče slanina jbg Moderni fašist. Ako se na nabiješ u 20 m² u nekoj rupi u gradu onda si manje vrijedan. Cool bro, Markan i ja trolamo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zar ti ne znaš da u BiH ne daju digitalne potvrde o cijepljenju. Tj daje jedino Sarajevo. Dakle, tko se u BiH cijepio radi putovanja taj se zajebo.
Pa moraće se to uvezati u sistem nekako. Neće ljudi moći fercerati. I ruska cjepiva trenutno EU ne priznaje. No priznaje recimo ako je boster Pfizer ili Moderna. Najvažnije znanje ti je ono da znaš kako sistem fercera, kako je nastao. Prednost BiH je neuređen sistem.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:56 |
|
|
Znaci nasa Ajla primila tri komada?
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:58 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa nismo. Jedini koji se živciraju su cjepiše koji nam ne daju ni na miru umrijeti od korone.
Zasto se zivciraju? Mozda sto su anestiolozi trenutno zauzeti na codi odjeljenjima, pa moraju trpjeti ozljede i bolove koji se inace kiruski odstranjuju? NK je iz BiH, a tu anesteziolozi rade normalno kao i prije 2 godine jer na Covid odjelima nema gužve. Čini se da se ipak samo ne treba previše živcirati i neće biti problema.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 pro 2021, 17:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa moraće se to uvezati u sistem nekako. Neće ljudi moći fercerati. I ruska cjepiva trenutno EU ne priznaje. No priznaje recimo ako je boster Pfizer ili Moderna.
Najvažnije znanje ti je ono da znaš kako sistem fercera, kako je nastao. Prednost BiH je neuređen sistem. To jeste. No ako sve EU zemlje uvedu obavezno cijepljenje, onda nema ni u Makarsku za vikend otići bez potvrde. A Sve su prilike da hoce. U Beču su prosvjedi strasni. No Sve je dzaba. Kazne ce biti do 3600 eura. Otkazi na poslu i nece se moci ni u javni prijevoz i prodavnice.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 pro 2021, 10:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
DrMag je napisao/la: Proci ce covid i kroz vas, no sikiriki. Pa proći će i kroz cijepljene...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|