|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hoblatopla
|
Naslov: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 18:55 |
|
|
Citat: Postavlja se pitanje zašto Srbi i Hrvati u BiH ne bi razvili dubinsku stratešku suradnju? Koga briga što će o tome misliti netko iz Brisela, američke administracije ili s Markovog trga. Zašto bi Hrvati u BiH morali biti antisrpsko topovsko meso i čuvari nečijih “viših politika”?
Zašto ne bi opovrgnuli i stogodišnju krvavu povijest i pokazali da mogu zajedno, ako mogu, a čini se da mogu?
Ako se Hrvati i Srbi u BiH mogu dogovoriti za suradnju na svim razinama, onda im brojniji Bošnjaci ne mogu ništa. Čak i da izaberu sva tri člana Predsjedništva.
Ako pak Hrvati obnove zazivani savez s Bošnjacima, Bošnjaci taj savez prekrše, ponovno izigraju Hrvate kao nakon Washingtonskog sporazuma i dogovore se konačno sa Srbima, a Hrvate skroz izbace iz igre, tko će onda odgovarati? Hoće li se Andrej Plenković ili netko iz Brisela čije, čini se, želje ispunjava, makar i počešati? O čemu će tada pisati ugledni svećenici i analitičari i kako će se Hrvatima vratiti politički subjektivitet? Je li netko na to pomislio?! https://www.bild.ba/nase-price/mnogi-br ... mi-pitali/
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 18:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10008 Lokacija: No Country for White Men
|
APSOLUTNO DA.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 18:56 |
|
|
Kad propadne IZ jedina opcija je suradnja sa Srbima i unistenje ove smećarske države.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 19:01 |
|
|
Osmanlije su otišle iz BiH nakon velikog hrvatsko srpskog ustanka ostavivši domaće izdajnike za sobom. Ovog puta idu i domaći izdajnici.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 19:08 |
|
|
Još samo ostaje za vidjeti tko će biti ovovremeni Josip Filipović, koji će po povesti vojsku i osloboditi BiH Tipujem na jednu osobu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 19:09 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Kad propadne IZ jedina opcija je suradnja sa Srbima i unistenje ove smećarske države. Da da, sačekajte propast IZ da imate argument. Kao što smo mi dočekali Inckov zakon.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 20:14 |
|
|
Da naravno, to govorim već preko 15 godina.
Jedini dobar kontrargument sam čuo u smislu nije još vrijeme, rane su svježe, napali su nas prije nego muslimane itd. Rane su u međuvremenu postale manje svježe i bit će povijest prije ili kasnije. Nema smisla čekati pa onda opet uraditi ono što smo mogli odmah.
Stvari su jasne, Hrvati i Srbi trebaju raditi na rješenju međusobnih pitanja bez čekanja i zajedničkoj viziji kako bi Balkan trebao izgledati, a onda i koordinirano raditi na ispunjenju tog cilja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 21:07 |
|
|
Raspad nakarade i ostavljanje Talibana na 23% je najviši cilj...
Zbog toga je sve dozvoljeno...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 22:45 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Kršćanska braća uvijek DA !
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 14 sij 2022, 23:04 |
|
|
Mi smo uvijek za saradnju, to smo i pokazali davanjem podrške Hrvatima deceniju unazad.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 02:01 |
|
|
I Dodik i Čović su prolazni.Sve je nesigurno. Treba to nekako osigurati.Staviti na neki papir.Napraviti nešto konkretno.Da sutra sa promenom vlasti neko nešto ne zezne. I da stvarno jednom pokušamo da budemo ljudi ako možemo i umemo. Ako to nismo u stanju onda i nismo za bolje od ovoga što imamo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 03:46 |
|
|
Napraviti zajedno proteste širom EU gradova nositi transparente stop muslim repression in Bosnia,stop genocide against christians...Zovnuti ruske,kineske ili desno orjentisane EU medije Russiatoday,Ruplytv,CGTN... Free Srpska Free Herzeg Bosnia
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 03:50 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Napraviti zajedno proteste širom EU gradova nositi transparente stop muslim repression in Bosnia,stop genocide against christians...Zovnuti ruske,kineske ili desno orjentisane EU medije Russiatoday,Ruplytv,CGTN... Free Srpska Free Herzeg Bosnia Nemojte ni pokušavati ulaziti **** u propagandni rat. To je unaprijed izgubljeno. Tu nemate nikakve šanse. Goebbels je pičkin dim za ****.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 03:51 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Napraviti zajedno proteste širom EU gradova nositi transparente stop muslim repression in Bosnia,stop genocide against christians...Zovnuti ruske,kineske ili desno orjentisane EU medije Russiatoday,Ruplytv,CGTN... Free Srpska Free Herzeg Bosnia Ma kakva crna EU.Napali bi nas i muslimani i policija. Vidiš da bolesnici ukidaju Božić.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 11:02 |
|
|
Haha, Zapad ce da pomogne Hriscanima, dokle sa tim zabludama.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 12:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
To ds Hrvati nešto dokazuju pred EU medijima, to bi bilo isto kao kad bi Trump nešto dokazivao pred CNN-om.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 12:46 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Haha, Zapad ce da pomogne Hriscanima, dokle sa tim zabludama. S protokom vremena sve se vise se može reći da je zapad potpuno zastranio. Uništavaju vlastitu tradiciju i povijest, guraju nakaradne ideologije, unistavaju kršćanstvo. Zadnjih par desetljeća to je eskaliralo i više se uopće ne krije. Mislim da je mnogo zdraviji istok od bolesnog zapada.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 15:01 |
|
|
Treba se obratiti zemljama EU ali istočno evropskim.Angažovati ih sve. Tamo degenerizam nije toliko uzeo maha.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 15:44 |
|
|
Što se nas Srba tiče mi kad smo s nekim onda smo do kraja, nema izdaje i predaje.
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 17:42 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 958 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Što reći nego uzdravlje
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 17:47 |
|
|
oak je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Haha, Zapad ce da pomogne Hriscanima, dokle sa tim zabludama. S protokom vremena sve se vise se može reći da je zapad potpuno zastranio. Uništavaju vlastitu tradiciju i povijest, guraju nakaradne ideologije, unistavaju kršćanstvo. Zadnjih par desetljeća to je eskaliralo i više se uopće ne krije. Mislim da je mnogo zdraviji istok od bolesnog zapada. Ajde!? Pa to mi Srbi znamo oduvek, pa vam je valjda jasnije sto smo antiprotivni i NATO-u i EU-u.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 17:57 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 958 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Tankosic je napisao/la: oak je napisao/la: S protokom vremena sve se vise se može reći da je zapad potpuno zastranio. Uništavaju vlastitu tradiciju i povijest, guraju nakaradne ideologije, unistavaju kršćanstvo. Zadnjih par desetljeća to je eskaliralo i više se uopće ne krije. Mislim da je mnogo zdraviji istok od bolesnog zapada. Ajde!? Pa to mi Srbi znamo oduvek, pa vam je valjda jasnije sto smo antiprotivni i NATO-u i EU-u. Anti NATO i EU ste jedino jer vam je NATO oduzeo Kosovo i bombardirao Beograd
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 21:16 |
|
|
Tankosic je napisao/la: oak je napisao/la: S protokom vremena sve se vise se može reći da je zapad potpuno zastranio. Uništavaju vlastitu tradiciju i povijest, guraju nakaradne ideologije, unistavaju kršćanstvo. Zadnjih par desetljeća to je eskaliralo i više se uopće ne krije. Mislim da je mnogo zdraviji istok od bolesnog zapada. Ajde!? Pa to mi Srbi znamo oduvek, pa vam je valjda jasnije sto smo antiprotivni i NATO-u i EU-u. Ne, kako sam i naveo to se pocelo desavati zadnjih par desetljeca i uzelo je maha. Povijesne okolnosti su vas okrenule istoku nas zapadu. To da ste prepametni i da ste zbog tog to napravili ne stoji jer kako navedoh tek zadnjih desetljeca je zapad krenuo u po meni pogresnom pravcu.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 21:45 |
|
|
gang_moslavina je napisao/la: Anti NATO i EU ste jedino jer vam je NATO oduzeo Kosovo i bombardirao Beograd
Netačno. Negativan stav prema njima stariji je nego što misliš.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Suradnja Hrvata i Srba u tkz. BiH Postano: 15 sij 2022, 23:10 |
|
|
Srbi će Hrvatima dati od šake do lakta. Na cijelom forumu ama baš nitko od Hrvata ne traži ni kvadratni centimetar od RS-a. Tabu tema! Srbi, dajte im makar Derventu ako ne može Banja Luka da im bude stolni grad. Kako će im Mostar biti stolni grad kada se zove po mostu kojeg su Turci izgradili. Srbi, gdje će vam duša? Hrvati dragi, maksimalno se ponižavate na ovom forumu. Mene je sramota zbog vas. Znate li kome se ulizujete? Mrzite Plenkovića što im se NE ulizuje. Pitam vas seronje sa ovog foruma: Znate li kome se ulizujete? Jako griješite jer mislite da smo mi BOŠNJACI slabi. Slabi su nam političari, ali narod nije. Mi smo u gradovima i mi držimo glavni i najveći grad u BiH. Ključeve BiH drže Bošnjaci. Gradovi se ne prazne, prazne se vaše pustare i kamenjari. Iako bi, kad malo razmislim mogli malo više da saradjujemo. Gradovi imaju potrebu za sirom i kajmakom, janjetinom i teletinom. Vi trebate čuvati ovce i koze, a mi ćemo kupovati vaše poljoprivredne proizvode. To i djikani vlaški trebaju raditi umjesto što sijeku šume i prodaju drva. Pa onda, na primjer, seoski turizam. Umorni od gradske vreve i buke, možemo na odmor u vaše selendre. Ali, morate se malo potruditi. Malo više ljubaznosti i mlade vlahinjice da igraju oko nas! Ha. ha. ha..... Mogu ja još ako hoćete. E haj sad vi!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|