|
|
Stranica: 392/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 19:40 |
|
|
Direktno ih placaju Djukanovic familija, batalite koliko god da se "otvore" znaci da je ustvari pakao
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 19:49 |
|
|
Istraživanje CEDEM-a pred izbore 2020. (rezultat na izborima)
DPS: 35,3% (35,1%) DF: 24,7% (32,6%) Demokrate: 16,5% (12,5%) URA: 6,6% (5,5%) SD: 5,3% (4,1%) BS: 4,8% (4%) SDP: 4,2% (3,1%)
Kao što se vidi DPS su pogodili, sve ostale precenili, a DF značajno potcenili. Mislim da se ovolika razlika ne može pripisati grešci, pre bih rekao da se radi o nameri...
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 20:04 |
|
|
storarare je napisao/la: Gde si video tu projekciju , jel isto na Vijestima ? Ne. Na CDM portalu.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 20:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Toliko o tih fatamorganičnih 60 % Srba , što neki vple da se provaljuju .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 20:42 |
|
|
Pa naravno da je to nerealno. Procenat će se vjerovatno kretati maksimalno do 35%
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 22:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vratili mu se Srbi na forum. Hvala Bogu okanuo se nas.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:03 |
|
|
Crna Gora je naše južno krilo i mi želimo Europsku i zapadnu Crnu Goru kao hrvatskog saveznika, a ne Beogradski satelit.
Što tu nije jasno stvarno ne znam. Niste vi preplačeni jedini na utjecaj tamo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Crna Gora je naše južno krilo i mi želimo Europsku i zapadnu Crnu Goru kao hrvatskog saveznika, a ne Beogradski satelit.
Što tu nije jasno stvarno ne znam. Niste vi preplačeni jedini na utjecaj tamo. Dobićete *****.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:11 |
|
|
Prije 30 godina teritorijalna obrana Crne Gore je palila ubijala i granatirala u širem Dubrovačkom području.
Bili su drugo oko u glavi i najvjerniji sljedbenik velikosrpske vrhuške u Beogradu.
Danas je ta država doživjela preokret, postala je samostalna, ugleda se u Hrvatsku, čak je priznala svoje grijehe i ispričala se i sada traže u nama uzor
za put prema zapadu. Crnogorstvo se vratilo u život a velikosrbi su na marginama ali i dalje opasni.
Činjenica je da Hrvatska tu pobijeđuje a vi gubite, to se vidi po nervoznim komentarima i Bipolarnim komentatorima koji su čas u ekstazi čas u depresiji.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Prije 30 godina teritorijalna obrana Crne Gore je palila ubijala i granatirala u širem Dubrovačkom području.
Bili su drugo oko u glavi i najvjerniji sljedbenik velikosrpske vrhuške u Beogradu.
Danas je ta država doživjela preokret, postala je samostalna, ugleda se u Hrvatsku, čak je priznala svoje grijehe i ispričala se i sada traže u nama uzor
za put prema zapadu. Crnogorstvo se vratilo u život a velikosrbi su na marginama ali i dalje opasni.
Činjenica je da Hrvatska tu pobijeđuje a vi gubite, to se vidi po nervoznim komentarima i Bipolarnim komentatorima koji su čas u ekstazi čas u depresiji. Ti si maloletan ili malouman? Ili oboje?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Idi sadit paprike, nije ova rasprava za tebe. Za tebe sam akademik. Seljačiću.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Tko je govorio? To su bošnje sanjarili ne mi, mi gledamo svoja posla. RS će ostati tu gdje je, Srbi 90% stanovništva tu vam ništa ne možemo. Ali u Crnoj Gori gubite nezaustavljivo, zato što ste manjina, bili i ostali. Uporan ko june. Neka ga neko banuje, ovo je već previše. Meša se tamo gde mu nije mesto a glup ko noć.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:34 |
|
|
teranova je napisao/la: weasel je napisao/la: Idi sadit paprike, nije ova rasprava za tebe. Za tebe sam akademik. Seljačiću. Nakon što sam te zasuo argumentima, ti si onako pravo akademski krenula mene vrijeđati. Ljudi obično kada gube postaju agresivni i svadljivi, što ti misliš?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Nakon što sam te zasuo argumentima, ti si onako pravo akademski krenula mene vrijeđati.
Ljudi obično kada gube postaju agresivni i svadljivi, što ti misliš?
Ne mislim, ja znam da si june.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:45 |
|
|
77% Saborskih zastupnika Crne Gore smatra da su Srbi počinili genocid, ova vlada nije vaša nego Srpsko-antimiloCrnogorska.
Pravi odnos snaga će se vidjeti na idućim izborima...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:46 |
|
|
weasel je napisao/la: 77% Saborskih zastupnika Crne Gore smatra da su Srbi počinili genocid, ova vlada nije vaša nego Srpsko-antimiloCrnogorska.
Pravi odnos snaga će se vidjeti na idućim izborima...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 30 lip 2021, 23:59 |
|
|
Vaš koalicijski potencijal nije preko 50% i uvijek će vam trebati crnogorska stranka, taj scenarij kojeg zazivaš nećeš gledati nikad.
Prosrbi i Srbi su maksimalno 40% države to nije dovoljno za vlast.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 00:09 |
|
|
weasel je napisao/la: Vaš koalicijski potencijal nije preko 50% i uvijek će vam trebati crnogorska stranka, taj scenarij kojeg zazivaš nećeš gledati nikad.
Prosrbi i Srbi su maksimalno 40% države to nije dovoljno za vlast. Do sada si tvrdio 30%, sad si nam dodao jos 10%!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 08:17 |
|
|
Hah Južno krilljo može , a BG sateljit ne može , to bi možda i bilo tako da se pita doktor lasica, ali sreČa nje pjita sje. On višje volji srpski njeuspeh nego hrvatski uspeh , to je patologija , trbao bi to da leči dok nije kasno .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 08:20 |
|
|
Akademik Lale , a ne zna liepo da priĆa na koji su tebe fakultet primili kad ne razlikuješ. Kod Laleta se vidi kompleks više vrednosti
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 10:44 |
|
|
storarare je napisao/la: Hah Južno krilljo može , a BG sateljit ne može , to bi možda i bilo tako da se pita doktor lasica, ali sreČa nje pjita sje. On višje volji srpski njeuspeh nego hrvatski uspeh , to je patologija , trbao bi to da leči dok nije kasno . Vi radite svoj posao mi ćemo svoj. Crna gora je na pravom putu
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 11:11 |
|
|
Frajer misli da su mnogo bitni a u EP ih svako cuca kako hoće nema šta sila nebeska
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 12:38 |
|
|
weasel je napisao/la: storarare je napisao/la: Hah Južno krilljo može , a BG sateljit ne može , to bi možda i bilo tako da se pita doktor lasica, ali sreČa nje pjita sje. On višje volji srpski njeuspeh nego hrvatski uspeh , to je patologija , trbao bi to da leči dok nije kasno . Vi radite svoj posao mi ćemo svoj. Crna gora je na pravom putu Crna Gora i jeste na pravom putu, samo sto je to kontra put od onoga cemu se ti nadas vec put Srpstva, a ti zato sto rezonujes sa stavom iz 2008-2018te imas takvu teznju ali to je kao da 1996 pricas o Jugoslaviji, kao da se stvari nisu radikalno promenile u samom drustvu, a sto ce doziveti i politicki protokom vremena i pustanju pritiska na mnoge pojedinacne teme.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 12:42 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Crna Gora i jeste na pravom putu, samo sto je to kontra put od onoga cemu se ti nadas vec put Srpstva, a ti zato sto rezonujes sa stavom iz 2008-2018te imas takvu teznju ali to je kao da 1996 pricas o Jugoslaviji, kao da se stvari nisu radikalno promenile u samom drustvu, a sto ce doziveti i politicki protokom vremena i pustanju pritiska na mnoge pojedinacne teme. Ako ste na putu "srpstva" što onda pola vaših tu kmeči? I ništa se nije promijenilo od neovisnosti, vi ste i dalje protiv, Crnogorci su i dalje za. Ova vlast je čudna mješavina Srba, Prosrba i antimilo Crnogoraca. Vi ste i dalje manjina i kad ova vlast padne a hoće jednog dana eto opet 100% Crnogorske vlade.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 srp 2021, 12:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Crna Gora i jeste na pravom putu, samo sto je to kontra put od onoga cemu se ti nadas vec put Srpstva, a ti zato sto rezonujes sa stavom iz 2008-2018te imas takvu teznju ali to je kao da 1996 pricas o Jugoslaviji, kao da se stvari nisu radikalno promenile u samom drustvu, a sto ce doziveti i politicki protokom vremena i pustanju pritiska na mnoge pojedinacne teme. Ako ste na putu "srpstva" što onda pola vaših tu kmeči? I ništa se nije promijenilo od neovisnosti, vi ste i dalje protiv, Crnogorci su i dalje za. Ova vlast je čudna mješavina Srba, Prosrba i antimilo Crnogoraca. Vi ste i dalje manjina i kad ova vlast padne a hoće jednog dana eto opet 100% Crnogorske vlade. Zato sto je najveci srpskih greh: nestrpljenje- to su nam Sveti Oci zapisali u amanet. Jednostavno ljudi imaju dijapazam ocekivanje, od hitnog povlacenja priznanja Kosova ( a sto trenutno nije u interesu Srbiji, posebna tema zasto), preko povlacenja iz NATO pakta (a sto opet nije u interesu ni Srpskom narodu ni Srbiji), preko hitnog menjanja zastave i himne nastale 2010te godine od strane politicara Ranka Krivokapica koji sam na izborima ne moze da uzme 50 glasova u svojoj opstini. Ti to ne shvatas jer gledas stvari povrsinski (gde takodje opada ta prica koju furas), a nama je mnogo bitnije i imperative sta se desava ispod haube, povratak cirilice, sloboda Crnogorske trobojke, zastita SPC-a, povezivanje sa Srbijom(zaduzili se 110% samo zbog jedne deonice sa Srbijom ;) ) povezivanje sa Republikom Srpskom, povratak Njegosa u skole, Vuka Karadzica, Svetog Save i na nivou drzave i u skolstvu, povratak desetine srpskih pesnika i pisaca u skolstvo, srpski gradonacelnici svih najecih gradova Crne Gore, Niksica, Budve, Herceg Novog, Berana, uskoro i Podgorice same. I ono najbitnije, trendovi medju ljudima, narucito mladjim, a sto se jasno videlo kada uporedis Litije od 200 hiljada ljudi 2 puta nedeljno po ledari 90% mladje stanovnistvo 6 meseci seta, u poredjenju sa 10 hiljad Milogoraca skupljenih 2 meseca unapred uz sve pare i drzavni apart iza sebe, prosek godina 62 +Bosnjacka mladost.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: zrnorazuma i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|