HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 31 sij 2025, 15:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 489 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Političke ankete [popularnost]
PostPostano: 16 sij 2022, 11:52 

weasel je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Možemo preko 10% je pitanje nacionalne sigurnosti, odnosno nesigurnosti.

Možemo samostalno ne može ništa, problem su antihrvatski mediji koji drmaju javnim prostorom.

Kad jedan možemo propadne oni će napraviti drugi.

Najšokantije od svega je da se radi o relativno malim parama.

Tipa, sumnjam da je Index.hr među TOP 500 hrvatskih firmi po prometu.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 11:54 

laganini je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Možemo samostalno ne može ništa, problem su antihrvatski mediji koji drmaju javnim prostorom.

Kad jedan možemo propadne oni će napraviti drugi.

..mogu oni lajat al brojke sve govore...index je danas objavio fantastične rezultate hr u ovoj godini uz projekciju za iduću...znači samo ti i ona budaletina 1950 to ne priznate.. :nanana

Ovo je index, jedan članak ispod drugog.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... i_ostalo_m

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... i_ostalo_m

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 11:57 

laganini je napisao/la:
..mogu oni lajat al brojke sve govore...index je danas objavio fantastične rezultate hr u ovoj godini uz projekciju za iduću...znači samo ti i ona budaletina 1950 to ne priznate.. :nanana

Fantastične brojke od minus 400.000 ljudi manje u 10 godina?

Misliš na te brojke?

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 12:01 

Robbie MO je napisao/la:

Najšokantije od svega je da se radi o relativno malim parama.

Tipa, sumnjam da je Index.hr među TOP 500 hrvatskih firmi po prometu.

Kamo sreće da je samo index u pitanju.

Index je još i donekle koristan zato što gazi HDZ nemilice, pa im odajem tu priznanje.

Mislim na kakofoniju medija u Hrvatskoj gdje svi guraju interese svoje središnjice.
RTL kao germanska ekspozitura pere perecima mozak sa zeleno-liberalnom ideologijom koja razara Njemačku.
Nova TV je u vlasništvu Srbijanaca i gura neke njihove interese.
N1 je američka TV koja opet protura što uncle sam želi.

Mi nemamo niti jedan autohtoni medij, bilo ljevi ili desni koji botuje za NAŠE interese.

Zato stalno imamo reportaže o iseljavanju, selektivne reportaže o korupciji kad treba raditi pritisak na neposlušne grupacije na vlasti,
reportaže koje suptilno oblikuju javno mijenje u željeni kontekst.

I zatim se ovdje na forumu ljudi pitaju, kako smo izabrali Mesića 2x, pa eto kako, dovedeš medije koji od dreka naprave pitu

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 12:04 

weasel je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Misliš na te brojke?

...drž se ti toga kao prvo ljudi su odlazili i za vrime sdp-ove vlad što ko sluččajno zaobilaziš što je normalno mi smo građani eu nismo jugoslavije..govorim o tome da smo prešišali kinu s rastom bdp za ovu godinu a po projekcijama i za iduću...ej jači od najveće ekonomkse sile..

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 12:36 

laganini je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Misliš na te brojke?

...drž se ti toga kao prvo ljudi su odlazili i za vrime sdp-ove vlad što ko sluččajno zaobilaziš što je normalno mi smo građani eu nismo jugoslavije..govorim o tome da smo prešišali kinu s rastom bdp za ovu godinu a po projekcijama i za iduću...ej jači od najveće ekonomkse sile..

HDZ vlada 23 godine od 31 godine Hrvatske države.

Dakle vi ste 2/3 krivac za sadašnje stanje. Nema izvlačenja na SDP

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 12:37 

weasel je napisao/la:
laganini je napisao/la:

HDZ vlada 23 godine od 31 godine Hrvatske države.

Dakle vi ste 2/3 krivac za sadašnje stanje. Nema izvlačenja na SDP

..zašto t nema na temi hrvatska jača od kine...srce će ti se slomit domoljube veliki.. :zubati

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 12:41 

Velebit je napisao/la:
Cuckservative je kombinacija dvi rici. Conservative i cuck. Cuck je osoba koja njeguje tude dite. Ova ric se koristi od strane desnice da opise 'desni centar' koji je prepustio kulturnu bitku desnici i preuzeo njen svitonazor i njen pogled na to sta je dobro a sta zlo.

Najpoznatiji izraz cuckservativaca je 'Democrats are the real racists'.

Najbitnija osoba cuckservativaca je da koriste ljevicarsku metafiziku. Cuckservativac ce optuziti svoje neprijatelje da su

-rasisti
-ksenofobi
-nacionalisti
-fanatici
-fasisti
-homofobi itd

slika

Cuckservativci su apsolutno najveci luzeri jer uvik gube, gube bitke i gube ratove dugorocno. Zato jer su u dusi kukavice i luzeri, nemaju volje ni energije da se bore oko svitonazora pa se tjese da mogu pobjedit kritikom i ukazivanjem na neke propuste i kontradikcije.

Takve pickice nikad ne zagovaraju ideje koji privatno njeguju vec uvik njeguju tude dite ka pravi cuckovi.

Osobno, imam dojam da takvi muski 'desnicari' nisu ni hetero.

Cuckservativci nisu luzeri, oni su pobjednici. Oni su kukavičje jaje koje i služi da uništi desnicu.

Vrh

PostPostano: 16 sij 2022, 12:44 

divizija je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
MLK desnicar :sega

a kako da raspravljam s tobom, kad negiraš notorno i provjerivo?

bio je ČLAN republikanske stranke, osobno.

ja tebe svrstam u umišljene Iknowitall likove, koji se pompozno obraćaju s visine na koju su se sami psotavili. Pun vas je interent koji mislite da ste popili svu pamet svijeta.

istovremeno, nemaš nimao sposobnosti za nijansiranje i razumijevanje komleksnosti. binarno sve shvaćaš

Poznajem malo bolje stanje u Republikanskoj stranci, samo ću ti reć da su njihove konferencije za mlade mjesta gdje se "uživa" u drogiranju, gay seksu, striptizu, alkoholiziranju do besvijesti itd. Malo je reći sotonizam.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 15:45 

...pada popularnost dp i mostova liberalno zelenog predsjednika.. :zubati Prema istraživanju CRO Demoskop, koje Promocija Plus provodi za RTL televiziju, anketirani građani prve su dvije godine mandata predsjednika Republike Zorana Milanovića ocijenili prosječnom ocjenom - dobar (3).

Milanović je na početku mandata dobio najveću ocjenu - gotovo 3,6, odnosno vrlo dobar (4). Od tada do danas do četvorke više nije uspio doći već se vrti oko trojke. U siječnju je ocijenjen s dobrim.

Gledano po biračkom tijelu stranaka, najvišu prosječnu ocjenu, četvorku, i dalje mu daje stranka koju je vodio i čiji je kandidat bio - SDP (ocjenjuju ga s 3,77). Ostali su na trojci, od Možemo! (ocjena 3,21) preko Mosta (ocjena 3,02) i Domovinskog pokreta (ocjena 2,68) do HDZ-a (ocjena 2,65).

Ali to je ukupna, prosječna ocjena kroz dvije godine.

Međutim, usporedba rezultata s početka mandata i sada pokazuje da mu pada ocjena i među SDP-ovim biračima, i među biračima platforme Možemo!, a i nešto među HDZ-ovima, ali predsjednika Republike MOST-ovi birači značajno bolje ocjenjuju sada, a skočila mu je ocjena i među biračima Domovinskog pokreta, javlja RTL.

Milanović je tijekom prve dvije godine mandata 13 puta izabran za najpozitivnijeg političara. Ostale mjesece to je bio premijer Andrej Plenković. Prva tri mjeseca od izborne pobjede 2020. Milanović je bio na vrhu, onda ga je kroz kampanju i pobjedu na parlamentarnim izborima smijenio premije

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 18:51 

Harezm je napisao/la:
divizija je napisao/la:

a kako da raspravljam s tobom, kad negiraš notorno i provjerivo?

bio je ČLAN republikanske stranke, osobno.

ja tebe svrstam u umišljene Iknowitall likove, koji se pompozno obraćaju s visine na koju su se sami psotavili. Pun vas je interent koji mislite da ste popili svu pamet svijeta.

istovremeno, nemaš nimao sposobnosti za nijansiranje i razumijevanje komleksnosti. binarno sve shvaćaš

Poznajem malo bolje stanje u Republikanskoj stranci, samo ću ti reć da su njihove konferencije za mlade mjesta gdje se "uživa" u drogiranju, gay seksu, striptizu, alkoholiziranju do besvijesti itd. Malo je reći sotonizam.

Ma otisa je na kvasinu ka i vecina ovih gen x Bartulica Skoro cuckservativaca koji bi 'konzervirali' stanje koje su ljevicari realizirali prije 30-50 god.

Najzesce mi je kad gen x cuckservativci pocnu klimat glavu 'ah da Vatikan 2 je kad je sve krenulo naopako'. Onda im objasnim da je konzervativno desna struja prije Vatikan 2 se zalila na ustupke ljevici iz 1930ih a prije tog na ultramonadizam iz 1890ih.

Onda ih gledas kako se tupsoni zbune jer im povijest pocinje sredinom 20st.

Pazi ti jebeni MLK je desnicar :sega :rigam

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 18:54 

Velebite koja je točka na koju se trebamo vratit?

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 18:56 

Velebit je napisao/la:
Harezm je napisao/la:

Ma otisa je na kvasinu ka i vecina ovih gen x Bartulica Skoro cuckservativaca koji bi 'konzervirali' stanje koje su ljevicari realizirali prije 30-50 god.

Najzesce mi je kad gen x cuckservativci pocnu klimat glavu 'ah da Vatikan 2 je kad je sve krenulo naopako'. Onda im objasnim da je konzervativno desna struja prije Vatikan 2 se zalila na ustupke ljevici iz 1930ih a prije tog na ultramonadizam iz 1890ih.

Pusti ti MLK, drugi vatikanski koncil i ameriku. Nas zanima stanje u Hrvatskoj i kako popraviti to.

A mi srećom znamo točan datum kad je u Hrvatskoj otišlo nizbrdo.

10. Prosinca 1999. godine

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 19:24 

Velebit je napisao/la:

sve ovisi što je tvoja refernetna točka. uzmi si samo američki Jug - 1776. su bili revolcionari, 1861. kontrarevolucionari.

ja ne smatram stanje iz 18. stoljeća idealnim i smatram da su neke promjene bile dobre. ne smatram pogrešnim što postoji 8 satno radno vrijeme, što je ukinuto ropstvo ili feudalizam, što je uvedeno bolovanje ili godišnji odmor itd...

ne znači nužno da bi 1830. bio konzervativac, ako to znači da treba konzervirati feudalni sustav ili apsolutnu monarhiju.

i ljevica ima svoje pozitivne učinke, druga je stvar što ih se danas odriče.

također, to što je suvremena ljeva filozofija postavila sebi cilj perpetualne revolucije, tj. vječnog skretanja ulijevo, ne znači da joj se treba suprotstaviti vječnim skretanjem udesno. nisam pobornik toga. ja nisam za vraćanje u kameno doba, druga je stvar što ja i u kamenom dobu vidim pozitivne stvari, kao što u sadašnjem vidim negativne.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 19:43 

Velebit je napisao/la:
Onda im objasnim da je konzervativno desna struja prije Vatikan 2 se zalila na ustupke ljevici iz 1930ih a prije tog na ultramonadizam iz 1890ih.

Ultramontanizam.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:23 

divizija je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
Da, MLK je bia ljevicar. Republikanci su tada, do 1968, bili ljevicari i LBJ je napravia ideoloski zaokret. Republikanci su bili stranka crkvenjackih egalitarista i idealista.

Republikanci su uviejk bili stranka slobodnog tržišta, kapitalizma, kakav te egalitarizam spopao.

Republikanski stavovi su isti - svi su ljudi rađaju s jednakim pravima. Taj stav su imali danas i jučer. ništa se tu ne mijenja.

ti si taj koji je prihvatio ljeve definicije pojmova, ne ja. ti si prihvatio da je osoba koja želi opstanak sebe i svojih rasist. ŠTO JE LJEVIČARSKA, POSTMODERNA TERMINOLOGIJA.

opet ti ponavljam, stajalište republikanaca je uvijek bilo da ljudi ne trebaju imati poseban tretman zbog boje kože. to je desna pozicija proizišla iz kršćanstva. Ljevica je prošla put od toga da crnci trebaju biti diskriminirani zbog boje kože do toga da trebaju imati specijalna prava zbog boje kože.

ovo drugo je rasizam, ne ovo prvo. samo je pitanje prihvaćaš li ti ljevu ili desnu definiciju rasizma

:aleale Ćeif čitati kako hrvati promovišu građanske ideale, jednakost i antirasizam.

Antirasizam i antifašizam su najvažniji stubovi moderne politike i neophodni za kvalitetan razvoj Hrvatske i Evrope. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:25 

Tako je, očekujem da se zalažeš za pripajanje istoj.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:31 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Tako je, očekujem da se zalažeš za pripajanje istoj.

Važno da dijelimo antirasističke i antifašističke ideale, za 20 godina ćemo svi ionako biti u EU koja postaje federativna građanska superdržava. Svi Hrvati i Bošnjaci u jednoj državi. :aleale

Jedino crnokošuljaši nam stoje na putu sa svojim govorom o nekim biologijama i naukama.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:33 

..otac domovine je bio pametan covik vizionar.. Podsjetit ću na još jednu stvar koju je rekao predsjednik Tuđman, ao kojem govorom u šestom poglavlju svoje knjige »Diplomatska oluja« – u zadnjem tjednu kolovoza 1996. godine, nakon što je postignut sporazum o normalizaciji odnosa sa Srbijom, i kad je Srbija prvi put u povijesti priznala Hrvatsku, na Brijunima je mene i moju obitelj primio predsjednik Tuđman, i kuhao kotlovinu za sve, on me pozvao i rekao: »Mate, idemo nešto popiti.«

On je uzeo pjenušac, ja svoju standardnu ​​viljamovku, rekao sam mi je: »Moram ti nešto reći. Vidiš, Mate, stvorili smo hrvatsku državu, obranili smo je, sada smo međunarodno priznati, pomogli smo u zaustavljanju rata u BiH, Amerikanci su nam saveznici i Srbija nas je prvi put u povijesti priznala…

Ali, vidiš Mate, ima nešto puno gore od ove naše jadne i bijedne socijaldemokracije, a to je ova naša desnica. Oni zaista ništa ne razumiju, i jednom su izgubili državu, a drugi put je nikad ne bi ni mogli dobiti, jer oni ne razumiju svijet oko sebe. Od Ante Pavelića do Mate Bobana oni ti ništa ne razumiju.«

Mislim da vam to sve govori. Kad sam kasnije, nakon mirne reintegracije, razgovarao je s kardinalom Kuharićem, i on je potpisao svaku Tuđmanovu riječ o hrvatskoj desnici. Kao ni tada, ni sada ona ne razumije dovoljno.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:37 

laganini je napisao/la:
..otac domovine je bio pametan covik vizionar.. Podsjetit ću na još jednu stvar koju je rekao predsjednik Tuđman, ao kojem govorom u šestom poglavlju svoje knjige »Diplomatska oluja« – u zadnjem tjednu kolovoza 1996. godine, nakon što je postignut sporazum o normalizaciji odnosa sa Srbijom, i kad je Srbija prvi put u povijesti priznala Hrvatsku, na Brijunima je mene i moju obitelj primio predsjednik Tuđman, i kuhao kotlovinu za sve, on me pozvao i rekao: »Mate, idemo nešto popiti.«

On je uzeo pjenušac, ja svoju standardnu ​​viljamovku, rekao sam mi je: »Moram ti nešto reći. Vidiš, Mate, stvorili smo hrvatsku državu, obranili smo je, sada smo međunarodno priznati, pomogli smo u zaustavljanju rata u BiH, Amerikanci su nam saveznici i Srbija nas je prvi put u povijesti priznala…

Ali, vidiš Mate, ima nešto puno gore od ove naše jadne i bijedne socijaldemokracije, a to je ova naša desnica. Oni zaista ništa ne razumiju, i jednom su izgubili državu, a drugi put je nikad ne bi ni mogli dobiti, jer oni ne razumiju svijet oko sebe. Od Ante Pavelića do Mate Bobana oni ti ništa ne razumiju.«

Mislim da vam to sve govori. Kad sam kasnije, nakon mirne reintegracije, razgovarao je s kardinalom Kuharićem, i on je potpisao svaku Tuđmanovu riječ o hrvatskoj desnici. Kao ni tada, ni sada ona ne razumije dovoljno.

laganini je napisao/la:
..aj drago ko je jer ja i jesam desničar i tako me ljudi doživljavaju u mom okruzenju prijatelja dakle ljudi koji me poznaju

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:39 

Tako je. Nema do državotvornog HDZa i exHDZovci ljudi koji odlično surađuju recimo s gospodinom Hasanbegovićem, meni lično dragom.

To su pravi konzervativci, oni će nastaviti svoj niz uspjeha koji je Evropu i očuvao doveo na ovako zavidan položaj. Samo treba crnokošuljaše kanderisat.

I kapitalizam i slobodno tržište. Pogotovo tržište rada a ne komunističke neke nacional socijalističke.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:41 

HHerceg je napisao/la:
laganini je napisao/la:

laganini je napisao/la:
..aj drago ko je jer ja i jesam desničar i tako me ljudi doživljavaju u mom okruzenju prijatelja dakle ljudi koji me poznaju

..da stojim iza toga i imam tu orijentaciju u sebi al se sramim ovog sto je desnica zadnji trideset godina..

Vrh

PostPostano: 23 sij 2022, 20:56 

Ekdaim je napisao/la:
:aleale Ćeif čitati kako hrvati promovišu građanske ideale, jednakost i antirasizam.

Antirasizam i antifašizam su najvažniji stubovi moderne politike i neophodni za kvalitetan razvoj Hrvatske i Evrope. :palacgore1

1. jedini rasizam koji danas postoji je onaj prema domicilnom europskom čovjeku.

2. živjela građanska Herceg Bosna

Vrh

PostPostano: 24 sij 2022, 21:07 

Ekdaim je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Republikanci su uviejk bili stranka slobodnog tržišta, kapitalizma, kakav te egalitarizam spopao.

Republikanski stavovi su isti - svi su ljudi rađaju s jednakim pravima. Taj stav su imali danas i jučer. ništa se tu ne mijenja.

ti si taj koji je prihvatio ljeve definicije pojmova, ne ja. ti si prihvatio da je osoba koja želi opstanak sebe i svojih rasist. ŠTO JE LJEVIČARSKA, POSTMODERNA TERMINOLOGIJA.

opet ti ponavljam, stajalište republikanaca je uvijek bilo da ljudi ne trebaju imati poseban tretman zbog boje kože. to je desna pozicija proizišla iz kršćanstva. Ljevica je prošla put od toga da crnci trebaju biti diskriminirani zbog boje kože do toga da trebaju imati specijalna prava zbog boje kože.

ovo drugo je rasizam, ne ovo prvo. samo je pitanje prihvaćaš li ti ljevu ili desnu definiciju rasizma

Antirasizam i antifašizam su najvažniji stubovi moderne politike i neophodni za kvalitetan razvoj Hrvatske i Evrope.

Kako Mujo zna sta je subverzivno za Bijelce i Europu.
Ne smetaj neprijatelja dok radi gresku, podrzi ga. Zna prepoznat useful fools.
divizija je napisao/la:
1. jedini rasizam koji danas postoji je onaj prema domicilnom europskom čovjeku.

2. živjela građanska Herceg Bosna

I koja prejadna replika. Jos i lazljiva, misec dana nakon napada na Rimceve radnike. Cuck preuzimanje antirasizma i gradanske ideologije od tkzv 'desnice'. Odlicno su oni identificirali da DEMOGRAFIJA JE BUDUCNOST i drze se toga a cuckovi posvajaju, kako neprijateljevu 'ugrozenu' nejac, tako i ideje.

Desnica je etnocentrizam, elitizam, red
Ljevica je humanizam, jednakost, liberalizam

Vrh

PostPostano: 26 sij 2022, 07:14 

...prvi ovogodišnji cro barometar dominacija hdz...jači nego ikad..hvala kancelaru što neda miševima blizu..HDZ je i dalje prvi izbor građana i to više nije vijest. Mjesec završavaju s 30,4 posto potpore. Istodobno, daleko ispod su ostale stranke. SDP je tako na 13,5 posto. Utjeha im može biti što su blago porasli ovaj mjesec. Isto je i s MOŽEMO, sada su na 9,4 posto, ali daleko je to od potpore sredinom prošle godine.

MOST je blago izgubio potporu u odnosu na prošli mjesec - sada su na 8,8 posto. Domovinski pokret je također imao dobar mjesec, sada su iznad izbornog praga i mjesec su završili na šest posto.

Tko su potencijalni koalicijski partneri?

Ostale stranke su ispod izbornog praga pa je CENTAR na 2,3 posto, IDS na 1,8 posto, Fokus je na 1,6 posto. HSU te Radnička fronta imaju identičnih 1,2 posto. HNS je mjesec završio na jedan posto. Ostale stranke su ispod 1 posto i zajedno imaju 6,1 posto. Neodlučnih je sada 16,8 posto i treći mjesec su u padu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 489 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: