|
|
Stranica: 402/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 15:57 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Aha ok, znači ode Milo u bajbokanu.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:20 |
|
|
Zanimljivo.
U svakom slučaju, Crna Gora je odličan primer, za filozofe, kako izgleda vlada od više stranaka u koaliciji.
Haos, nesloga i paraliza u odlučivanju. Gubljenje vremena ukratko i traćenje sudbine gradjana.
.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:23 |
|
|
Pritom, uvek može zapad da natera vladu, da donese neki pogubni zakon, kao što je donet onaj o genocidu, uz pomoć opozicije.
Hvala bogu, Srbija nema te slabosti.
.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:29 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pritom, uvek može zapad da natera vladu, da donese neki pogubni zakon, kao što je donet onaj o genocidu, uz pomoć opozicije.
Hvala bogu, Srbija nema te slabosti.
. Bata Grobi, hoces da kazes da SAD ne moze da natera Vucica da nagradi Izrael prmestanjem ambasade u Jerusalim, nakon sto nas je Izrael zaduzio priznanjem Kosova? Sve to zahvaljujuci cinjenici da je AV diktator koji nema opoziciju u parlamenat?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:31 |
|
|
Pa ne može da ga natera da donese zakon o genocidu u Srebrenici.
A gde će ambasada u Izraelu da bude, me zabole, da prostiš.
Stalno se bavite nebitnim stvarima.
Ajmo sad novi red o čistom vazduhu oko Geoxa. Sad im je super tamo, vazduh miriše na nevine devojke, a kredite koje su uzeli će im priroda vratiti.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:34 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ne može da ga natera da donese zakon o genocidu u Srebrenici.
A gde će ambasada u Izraelu da bude, me zabole, da prostiš.
Stalno se bavite nebitnim stvarima.
Ajmo sad novi red o čistom vazduhu oko Geoxa. Sad im je super tamo, vazduh miriše na nevine devojke, a kredite koje su uzeli će im priroda vratiti.. :)
. Moze da ga natera da preda Gazivode, iako je diktator, tj. tiranin rekao da ih nece dati! Ako nas se Izrael ne tice, valjda nas se ticu Gazivode! A ja se ne bih smeo zakleti da ga ne mogu natrati i da donese taj zakon o Srebrenici, samo da odluce tako...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:37 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ajmo sad novi red o čistom vazduhu oko Geoxa. Sad im je super tamo, vazduh miriše na nevine devojke, a kredite koje su uzeli će im priroda vratiti.. :)
. Ne, bata Grobi! Priroda je bitna oko Loznice, na temi Rio Tinto! A u Vranju je bitno davanje subvencija ljudima koji su iznenada otisli ostavivsi ljude bez posla. Nemoj da mesamo te dve stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:38 |
|
|
Pa kad ga budu naterali, onda možemo da pričamo, do tada ne.
Gazivode je predao Tadić, kad je izmestio kosovsko pitanje iz UN-a u Brisel, i doveo Euleks umesto Kfora.
Sad samo možemo da gledamo kako sa svojom policijom i vojskom (kojoj je Euleks predao pandursku palicu) uzimaju šta požele.
A možemo i recimo, da potpišemo briselski sporazum (koji oni neće sprovoditi) i da ih sa njim držimo za jaja, što i radimo.
.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa kad ga budu naterali, onda možemo da pričamo, do tada ne.
Gazivode je predao Tadić, kad je izmestio kosovsko pitanje iz UN-a u Brisel, i doveo Euleks umesto Kfora.
Sad samo možemo da gledamo kako sa svojom policijom i vojskom (kojoj je Euleks predao pandursku palicu) uzimaju šta požele.
A možemo i recimo, da potpišemo briselski sporazum (koji oni neće sprovoditi) i da ih sa njim držimo za jaja, što i radimo.
. Vucic te demantuje! On je nakon odlaska Tadica i svog dolaska na vlast izjavio: "Ne dam Gazivode!" Dakle ako je Vucic mogao da ne da Gazivode, to znaci da su Gazivode bile u njegovim tj. Vucicevim rukama, tj. Tadic ih nije predao!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ne, bata Grobi! Priroda je bitna oko Loznice, na temi Rio Tinto! A u Vranju je bitno davanje subvencija ljudima koji su iznenada otisli ostavivsi ljude bez posla. Nemoj da mesamo te dve stvari. A oko Bora jel' bitna priroda.. ? Jel' bitna priroda u Zrenjaninu.. ? Jel' bitna priroda u Indjiji gde dolazi japanska fabrika guma, ili samo kineska zagadjuje, a ova japanska ispušta parfeme iz dimnjaka, s obzirom da N1 nikada nije napomenuo japanski Toyo Tires i zagadjivački potencijal koji ista ima...? Da li je bitan vazduh u mom Pirotu, gde sam sada na odmoru, i gde vazduh miriše na gumu svaki put kad padne pritisak zbog francuskog Mišelina(Tigar Pirot).. ? Ili samo je u Loznici sada bitan vazduh.. ? Ako "spasimo" Loznicu bićemo Amazon.. ? Ajmo neku fabriku koja proizvodi vazduh da dovedemo, evo daćemo i njima subvencije. Daj bata Aleksije ti i Čičak otvorite fabriku vazduha, dobićete subvencije i vi od države, i dajte plate radnicima po 2000€ npr.. Ajmo dela. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vucic te demantuje! On je nakon odlaska Tadica i svog dolaska na vlast izjavio: "Ne dam Gazivode!" Dakle ako je Vucic mogao da ne da Gazivode, to znaci da su Gazivode bile u njegovim tj. Vucicevim rukama, tj. Tadic ih nije predao! Vučić nije dao Gazivode, nego je samo gledao kako odlaze. A odlaze zato, jer je Tadić prebacio kosovsko pitanje iz UN-a u Brisel, i samim tim obezbedio dolazak Euleksa umesto Kfora (bilo je tu i ruskih vojnika, u euleksu samo iz EU) i na taj način otvorio put da Euleks, preda pandursku palicu kosovskoj policiji i vojsci, koja sada može da uzme šta poželi, a mi da gledamo. Možemo tako do sutra, nemoj da sumnjaš u mene.. :) A Vučić je svašta nešto govorio, a sve što govori, je zbog glasova, koji mu trebaju da vlada apsolutistički, a to odgovara i nama, da nebi gubili vreme oko nebitnih ekonomsko/političkih raspravica. .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 16:52 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne, bata Grobi! Priroda je bitna oko Loznice, na temi Rio Tinto! A u Vranju je bitno davanje subvencija ljudima koji su iznenada otisli ostavivsi ljude bez posla. Nemoj da mesamo te dve stvari. A oko Bora jel' bitna priroda.. ? Jel' bitna priroda u Zrenjaninu.. ? Jel' bitna priroda u Indjiji gde dolazi japanska fabrika guma, ili samo kineska zagadjuje, a ova japanska ispušta parfeme iz dimnjaka, s obzirom.da N1 nikada nije nanpomenuo japanski Toyo Tires..? Da li je pitan vazduh u mom Pirotu, gde sam sada na odmoru, i gde vazduh miriše na gumu svaki put kad padne pritisak.. ? Ili samo je u Loznici sada bitan vazduh.. ? Ako "spasimo" Loznicu bićemo Amazon.. ? Ajmo neku fabriku koja proizvodi vazduh da dovedemo, evo daćemo i njima subvencije. Daj bata Aleksije ti i Čičak otvorite fabriku vazduha, dobićete subvencije i vi od države, i dajte plate radnicima po 2000€ npr.. Ajmo dela. . Bata Grobi, pa ne drogiram se ja Informerom pa da mozes da mi podmetnes ovaj spin! Poceo si ovako: "Ajmo sad novi red o čistom vazduhu oko Geoxa." I tako si pomesao dve teme. Jos ce na kraju da ispadne da je Djilas kriv sto je otisao Geoks, jerbo se previse zalio da Geoks zagadjuje vazduh u Vranju!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bata Grobi, pa ne drogiram se ja Informerom pa da mozes da mi podmetnes ovaj spin! Poceo si ovako: "Ajmo sad novi red o čistom vazduhu oko Geoxa." I tako si pomesao dve teme. Jos ce na kraju da ispadne da je Djilas kriv sto je otisao Geoks, jerbo se previse zalio da Geoks zagadjuje vazduh u Vranju! Geox je otišao jer ima bolje uslove negde drugde. Ima neometan pristup lukama u Albaniji, što mu omogućava mnogo ušteda novca oko transporta robe, s obzirom da mu kamioni iz Srbije do luka, čekaju po dva dana, na dva prelaza. Zato se i stvara Mini-Šengen (ding-dong) Politiku subvencija nije izmisio Vučić, ona je u Srbija započeta, još 2003-će godine i nju je pokrenuo još Mladjan Dinkić, a istu je samo prepisao od Češke i Slovačke (koje takodje nemaju luke i morale su da se bore za investirore tada, kao mi sada). Od 2003-će, kada smo počeli sa tom politikom, u Srbiju je došlo 1000 fabrika, a otišla je jedna. Dakle, rezultat politike subvencija je 999 fabrika koje su podigle naš budžet sa 5 mlrd€ na 13 mlrd€ i zaposlile milion radnika.. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ja i nisam toliko insistirao na pitanju ocuvanja zivotnke sredine! Meni je problem to sto se oko Ria Tinta spominju razne kontraverzne stvari. A znajuci koliko su nase rezimlije zaljbljene u korupcijom stvoren novac, ne bi me zacudilo da Loznicani dobiju za rucak travu i zagadjenu sredinu istovremeno. Ne postoji fabrika koja leči rak. Sve one zagadjuju. I francuski mišelin kod mene u Pirotu zagadjuje, i budući japanski Toyo Tires u Indjiji i kineski Ling-Long i Rio Tinto iz Australije. Sve one zagadjuju vazduh i okolinu. Naravno da će dobiti zagadjen vazduh i zagadjenu travu, jer je to cena razvoja koju su sve današnje razvijene zemlje platile, dok su se razvijale. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:11 |
|
|
Rekao je da ih ne da, da bi skupljao glasove. A u stvari su one već de facto otišle jer je Tadić prebacio kosovsko pitanje iz UN-a u Brisel, i samim tim obezbedio dolazak Euleksa umesto Kfora (bilo je tu i ruskih vojnika, u euleksu samo iz EU) i na taj način otvorio put da Euleks, preda pandursku palicu kosovskoj policiji i vojsci, koja sada može da uzme šta poželi, a mi samo da gledamo. .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Mi ćemo imta koristi od litijuma , kao Afrikanci od dijamanata.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:13 |
|
|
Bićemo ozračeni sijače mo u mraku .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:18 |
|
|
storarare je napisao/la: Mi ćemo imta koristi od litijuma , kao Afrikanci od dijamanata. I Cicko zna da kaze poneku pametnu. To je to, slikovito receno ono cega se i ja plasim.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:19 |
|
|
storarare je napisao/la: Mi ćemo imta koristi od litijuma , kao Afrikanci od dijamanata. A kakve koristi imamo od čistog vazduha sad oko Geoxa.. ? Zar nije i Geox bio robovlasničko preduzeće da se jadni Srbi maltretiraju za 300€ .. ? Što im onda sad idu suze na oči ovima dole što su radili tamo.. ? Da nisu poprimili štokholmski sindrom možda.. ? Ne bih ja ništa pokretao i radio u Srbiji da sam na mestu Vučića. Pustio bih vas da radite kod divnih "domaćih privrednika" koji proizvode vazduh i radnici im rade za 18000 dinara neprijavljeni. Tu bi ja vas, kod Miškovića na kasu u maksiji... :) Ekološki čisto.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:24 |
|
|
Grobar je napisao/la: storarare je napisao/la: Mi ćemo imta koristi od litijuma , kao Afrikanci od dijamanata. A kakve koristi imamo od čistog vazduha sad oko Geoxa.. ? Zar nije i Geox bio robovlasničko preduzeće da se jadni Srbi maltretiraju za 300€ .. ? Što im onda sad idu suze na oči ovima dole što su radili tamo.. ? Da nisu poprimili štokholmski sindrom možda.. ? Ne bih ja ništa pokretao i radio u Srbiji da sam na mestu Vučića. Pustio bih vas da radite kod divnih "domaćih privrednika" koji proizvode vazduh i radnici im rade za 18000 dinara neprijavljeni. Tu bi ja vas, kod Miškovića na kasu u maksiji... :) Ekološki čisto.. :) . Ma nije rec o cistom vazduhu, nego o korupciji. Lepo ti Cicko kaze da se moze desiti da Rio Tinto dobije nasu zemlju, a da narod opet nastavi da zivi kako je ziveo, siromasno, da dobije zagadjen vazduh, a da AV i kompanija uzmu novac od ove prodaje nacionalnog blaga.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ma nije rec o cistom vazduhu, nego o korupciji. Lepo ti Cicko kaze da se moze desiti da Rio Tinto dobije nasu zemlju, a da narod opet nastavi da zivi kako je ziveo, siromasno, da dobije zagadjen vazduh, a da AV i kompanija uzmu novac od ove prodaje nacionalnog blaga. Može, naravno, kad bi Čičko pravio horor filmove, a mi ih gledali.. :) Može bata Aleksije, sve može. Može isto tako da se desi da se napravi rudnik od 2000 radnika (što će se i desiti) koji će primati plate od preko 800€, da se napravi fabrika baterije, i fabrika El. automobila I to isto može. Ali ako pokrenemo rudnik. Bez njega ne može. Bez toga nema ni ona dva, jer mi nismo Japanci, nego Srbi koji su preživeli sve i svašta i krećemo iz nule. Neće fabrika El. automobila da preskoči Nemačku i Češku i pravac da se nabode u Srbiju, zato što imamo dobar vazduh. Neće! Ali zbog rudnika Litijuma i blizine fabrike, već hoće. Ne znam kako vi zamišljate Srbiju, ali ona nije Japan, pa da bira, nego zemlja koja je na dnu Evrope i koja pod hitno mora da duplira svoju ekonomiju, i hvata kakav-takav priključak sa iole normalnim svetom. Inače nas nema!Nećemo imati koga da otrujemo tim fabrikama. .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:40 |
|
|
Ubio si se za Informer.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 17:59 |
|
|
Dična naša Bokica, naša lijepa Nevjesta Jadrana.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 18:17 |
|
|
Banjalučka etno grupa Trag i splet pjesama iz naše Sparte.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 kol 2021, 18:32 |
|
|
Evo ga i mali Škoro nam je došao. Kako vam je vodja, jel mu se crvene obrazi.. ? :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|