|
|
Stranica: 417/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 ruj 2021, 23:06 |
|
|
Gledaću i ja nekako da ovih dana odvojim vremena za taj FaceTV балијандерски plač za Crnom Gorom. Mada valja i imati petlju pa slušati puna tri sata tog njihovog ridanja jer i onog o đenosajdu mi bude preko kurca već nakon 5 sekundi.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 ruj 2021, 23:18 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Velikosrbi odustaju od Cetinja, cetnici i nesretni hrvatski srbofili razocarani. De si, Bombi, sto godina?!  Prvo da te pitam, da li si ti nesto nedajboze ljut na mene? Imam utisak da izbegavas moje komentare i pitanja upucena tebi. Da nisi nesto uvredjen? Drugo, ja sam vec sad zadovoljan ucinkom u CG, da bih i sam odustao od Cetinja. Jer, pre godinu i po, policija je udarala na nase u Zeti. Sada u Podgorici nasi prave skupove, mirne velicanstvene, cetnicke, a policija ze bavi onima komunofasistima na Cetinju! To je dramatican preokret. Milo i Draginja otisli na Cetinje i odozgo porucuju da se ustolicenje obavi u Podgorici - pa to govori da su montenegrini odustali od Podgorice koju sudeci po njihovim recima vise ne racunaju kao svoju, najveceg i glavnog grada CG, kao i od ostatka Crne Gore. Cak su se i fizicki ogradili prema Kotoru, Budvi i Podgorici, sto je super. Trebalo bi i nasi sa druge strane da naprave barikade da im ne daju sici iz onog krsa, pa neka jedu kamen. Cetinje sa komunofasistickim backgroundom bas i nece ostatku Crne Gore nedostajati. Jedino bi valjalo da SPC za zvanicama krene sa namerom da ih komunofasiti napadnu. Medju zvanicama SPC koje su stigle u CG su predstavnici pravoslavnih crkava sirom sveta, pa neka slika napada na njih bude pustena u javnost. Posle neka se vrate.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 ruj 2021, 23:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gledaću i ja nekako da ovih dana odvojim vremena za taj FaceTV балијандерски plač za Crnom Gorom. Mada valja i imati petlju pa slušati puna tri sata tog njihovog ridanja jer i onog o đenosajdu mi bude preko kurca već nakon 5 sekundi. Preslatki su, gosn Ago, kako je moguce da ne uzivate da ih gledate? 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 ruj 2021, 23:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Milo i Draginja otisli na Cetinje i odozgo porucuju da se ustolicenje obavi u Podgorici - pa to govori da su montenegrini odustali od Podgorice koju sudeci po njihovim recima vise ne racunaju kao svoju, najveceg i glavnog grada CG, kao i od ostatka Crne Gore. Milo odnesi ljudima kokaina da preguraju noć. Jebeno je noćiti među gume, kamenje, kontejnere, zmije i škopije. A Srbi u Podgoricu već spavaju. Spremaju se za sutrašnji veliki dan.  BTW Sjetih se Trampa. Evo postali su agresivni. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 00:24 |
|
|
Aleksije, sta su komunofasisti?
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
Riquelme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 00:27 |
|
|
Ima li iko na balkanu da nije ratovao sa Srbima? Trebamo se svi ujediniti, nema druge. Ako sutra crnogorci krenu sta, krecemo i mi!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 00:30 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 00:30 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Ima li iko na balkanu da nije ratovao sa Srbima? Trebamo se svi ujediniti, nema druge. Ako sutra crnogorci krenu sta, krecemo i mi! Kako ćete kad ste pičke? 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 00:31 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Ima li iko na balkanu da nije ratovao sa Srbima? Trebamo se svi ujediniti, nema druge. Ako sutra crnogorci krenu sta, krecemo i mi! I što ne bi vi krenuli prvi? Mali Crnogorci u juriš a vi za njima? Bruka od Islamista...
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 00:36 |
|
|
Prema popisu iz 2011. Crnogoraca ima 278.000 a Srba 178.000.
Sta god to da znacilo.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 01:44 |
|
|
U kaosu u Crnoj Gori pobjedu su odnijeli prosvjednici: Joanikije u nedjelju neće biti ustoličen na Cetinju! https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/re ... ju-1124908
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 02:08 |
|
|
Montenegro clashes ahead of Orthodox Church leader's inauguration Thousands of demonstrators have blocked roads in southern Montenegro in a protest over the enthronement of a new Serbian Orthodox Church archbishop. https://www.bbc.com/news/world-europe-58451372
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 02:38 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Aleksije, sta su komunofasisti? Izraz je smislio Vuk Draskovic za nekadasnju koaliciju Milosevic-Seselj! Zvao ih je jos "crveno-crna koalicija". Radi se o grupama koje bastine elemente ideologija i fasizma i komunizma. Tzv. cetinjski Crnogorci, koje radi razlikovanja od srspkih, demokratskih Crnogoraca nazivamo Montenegrinima usvojili su koncept nacije koju su osmislili Savic Markovic Sredimlija i Sekula Drljevic, crnogorski fasisti, sluge NDH, ali uvazavaju i komunisticku politiku razdvajanja Crnogoraca od Srba. Vole zlocince poput Tita, Jova Kapicica, Peka Dapcevica... Mozes na Cetinju cuti pesmu o Titu, ali i pesme Tompsona, simpatizera ustasa. Podrzavaju ih Djukanovic i Canak kao titoisti, ali i Prkacin i Bujanec kao izdanci ustaskog fasizma. Kako bi ti objasnio taj fenomen da i komunisti i fasisti podrzavaju isti pokret? Tako da je Vukov izraz "komunofasisti" sasvim adekvatan.
|
|
Vrh |
|
 |
Orion
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 03:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Danilovgrad je posle Cetinja i okoline, najcrnogorskija sredina. Zbog čega su upravo ta mjesta najcrnogorskija? Jel postoje neki povijesni razlozi? Pitam iskreno.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 07:42 |
|
|
Dobro jutro. Vidim, Milogorci i Milošnjaci plaćaju rezoluciju u Srebrenici. 
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:05 |
|
|
Inače mi je taj novokomponirani crnogorski nacionalizam kao parodija nacionalizma. Mješavina multikulti građanstva, zapadnog liberalizma, islama i ostataka komunizma, ali sa nacionalističkim nabojem.
Ne znam postoji li takvo nešto igdje drugo u Europi (ne računajući Bošnjakistan).
|
|
Vrh |
|
 |
sokacveseli
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:15 |
|
|
SPC ponovno nije imala sluha i ne snalazi se kada treba politički odvagnuti pojedine odluke. Srbi su bili na dobrom putu za vraćanje CG pod svoje, sad ovim forsiranjima samo radikalizirani ionako uzavrelu atmosferu.
Moglo se do sve mirnije i pametnije. Moje mišljenje.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:22 |
|
|
 Trenutno sve crkve u BL zvone. Srpski svet. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:23 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: SPC ponovno nije imala sluha i ne snalazi se kada treba politički odvagnuti pojedine odluke. Srbi su bili na dobrom putu za vraćanje CG pod svoje, sad ovim forsiranjima samo radikalizirani ionako uzavrelu atmosferu.
Moglo se do sve mirnije i pametnije. Moje mišljenje. Ne. Montenegrinima je trebalo poslati signal da ih niko sa strane nece stititi. Time ce se njihova volja za izazivanjem nereda izgubiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:28 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Ahahahhaah..
Nestadoše ujke i njihovo cvijeće sa teme.. :)
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
sokacveseli
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: SPC ponovno nije imala sluha i ne snalazi se kada treba politički odvagnuti pojedine odluke. Srbi su bili na dobrom putu za vraćanje CG pod svoje, sad ovim forsiranjima samo radikalizirani ionako uzavrelu atmosferu.
Moglo se do sve mirnije i pametnije. Moje mišljenje. Ne. Montenegrinima je trebalo poslati signal da ih niko sa strane nece stititi. Time ce se njihova volja za izazivanjem nereda izgubiti. Radikalizacijom I sukobom ti se pojedine ideje samo više ukorijenjuju ljudima u psihu. Priča Srbi vs Crnogorci se samo pooštrava. A moglo se tih 200k lagano i polagano utopiti u srpsku masu. Tepanjem srpska Sparta Cetinju, naši najbolji Srbi itd. itd.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:39 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne. Montenegrinima je trebalo poslati signal da ih niko sa strane nece stititi. Time ce se njihova volja za izazivanjem nereda izgubiti.
Radikalizacijom I sukobom ti se pojedine ideje samo više ukorijenjuju ljudima u psihu. Priča Srbi vs Crnogorci se samo pooštrava. A moglo se tih 200k lagano i polagano utopiti u srpsku masu. Tepanjem srpska Sparta Cetinju, naši najbolji Srbi itd. itd. Ne znas ti situaciju. Cetinjani su pljunuli na sve ono sto su bili njihovi preci pre stotinak godina. Oni jednostavno nisu normalni od opijenosti zaostavstinom koju je komunizam i fasiticka okupacija ostavila u CG. Srecom malo ih je (al' su g...)!
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:42 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
MIR je napisao/la: S vama se i ne može drugčije, ali nema ustoličenja u Cetinju! Riquelme je napisao/la: SU DEE MIII Ooo Srbi, Crna Gora, Bosna, Hrvatska, Kosovo. Tu nema mjesta za vas, selite se kako vas ne bi selili mi! mirusvijetu je napisao/la: Crnogorci rješavaju svoj remetilački faktor. Bravo CG. weasel je napisao/la: Nećete u Cetinje niste ni prije   .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:46 |
|
|
Grobar je napisao/la: MIR je napisao/la: S vama se i ne može drugčije, ali nema ustoličenja u Cetinju! Riquelme je napisao/la: SU DEE MIII Ooo Srbi, Crna Gora, Bosna, Hrvatska, Kosovo. Tu nema mjesta za vas, selite se kako vas ne bi selili mi! mirusvijetu je napisao/la: Crnogorci rješavaju svoj remetilački faktor. Bravo CG. weasel je napisao/la: Nećete u Cetinje niste ni prije   . Ovo je, sto bi rekao sudija Kvon, nekakav dezavu! Takve iste, za nas crne, prognoze su imali za izbore prosle godine. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 08:46 |
|
|
Orion je napisao/la: Grobar je napisao/la: Danilovgrad je posle Cetinja i okoline, najcrnogorskija sredina. Zbog čega su upravo ta mjesta najcrnogorskija? Jel postoje neki povijesni razlozi? Pitam iskreno. Kakva crna povijest. Komunistička partija se od 45. svim silama trudila da od crnogorskih Srba napravi posebnu naciju Crnogoraca i u tome najviše uspjela tamo gdje joj je posebno stalo da uspije jer ostatak Crne Gore bi pao po domino efektu. To je upravo Stara Crna Gora sa Cetinjem kao gravitirajućim mjestom. Otud i 49 'narodnih heroja' NOB iz Cetinja, otud i najveći golootočki satrapi iz Cetinja kao impuls za što uspješniju desrbizaciju najprije tog kraja koja bi se kao kancer proširila cijelom Crnom Gorom.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|