|
|
Stranica: 40/208.
|
[ 5186 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 21:56 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Junuze dobri prepošteni ne kontaju oni to. Ako se iko kuži u ekonomiju ili evo u ovom slučaju bankarstvo tu su Švicarci. I generalno taj zapadni svijet.. kuže se Švicarci, ali Švicarci više nisu neovisni, ko ni mi. Da jesu, ne bi prije 14 godina moali ukinuti bankarsku tajnu Rade što moraju, ne što im je pametno.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 21:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Da Srbi vjeruju u to, Vučko bi davno odjebao EU i okrenuo se Rusiji. Pa Rusija će prodavat plin i financirat partnersku Srbiju kao od šale. Gle čuda, to ne čine. Znači da ima i drugih parametara.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:00 |
|
|
Europa ide u žešće ujedinjenje idućih 10 g. Čemu se ja veselim.
Volio bih da i BiH i Srbija budu u paketu ali koliko vidim male su šanse.
Ali dobro svi će propast osim Srbije i Rusije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:02 |
|
|
Samo da napomenem da je do pre neki dan kompanija Ingas iz Mariupolja proizvodila 50% neona na celom svetu, koji je ključan za proizvodnju čipova. Drugi najveći proizvođač na svetu je firma Cryoin iz Odese. Ode sve to u Novorosiju, a proizvođačima čipova u zemljama koje su uvele sankcije jedan dobro odmereni šut u jaja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:03 |
|
|
Da su ovi musliçi pametni tko što nisu otkacili bi RS i Federaciju utopili u RH, poput Vojvodine.
Kome trebaju Rogatica i Prnjavor, kao i cijela RS u kojoj ima nesrba koliko Tešanj ima stanovnika.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Neće izvoziti u Rusiju ali zapravo neće ni uopće.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Da Srbi vjeruju u to, Vučko bi davno odjebao EU i okrenuo se Rusiji. Pa Rusija će prodavat plin i financirat partnersku Srbiju kao od šale. Gle čuda, to ne čine. Znači da ima i drugih parametara. vučko je šef male, nesamodostante i opkoljene države. Vučko mora uvoziti energente, repromaterijale itd...a to mora preko članica EU i NATO, nema izbora. Rusiji ništa sa zapad ae treba, rusija je davala Europi energente da kupi od tog Zapada stvari koje im NE TREBAJU i koje više neće kupovati. Ne postoji ni jedan proizvod sa zapada koji rusima treba. Rusi u teoriji sve mogu proizvesti sami, ali što je najvažnije, čak i da to ne uspiju, svjetska proizodnja je IZVAN EU i SAD i za naftu, plin, žito, oružje će uvijek imati robe za kupiti od onih koji je prave. A to nisu ni EU ni SAD. Samo ne od tebe jadnika i takvih koji su sami sebi uveli sankcije i pušite propagandu kako će zemlja koja je u SVIM resursima samodostatna, koja ima svaki element periodnog sustava na svom teritoriju, čak i one koje ostatak svijeta NEMA, eto propasti jer s njom ne želi poslovati manji dio svijeta.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:06 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Samo da napomenem da je do pre neki dan kompanija Ingas iz Mariupolja proizvodila 50% neona na celom svetu, koji je ključan za proizvodnju čipova. Drugi najveći proizvođač na svetu je firma Cryoin iz Odese. Ode sve to u Novorosiju, a proizvođačima čipova u zemljama koje su uvele sankcije jedan dobro odmereni šut u jaja. kad bude nestašice elektorničke opreme ko što je sad nestašica ulja i brašna, opet će pisati ovdje kako Rusi eto samo što nisu propali. fenomenalno je kako kroz medije i holvudski treš zpad drži ljude mentalno porobljenim. to im zaista treba priznati, robovi se vesele što su robovi i msiju se onima na slobodi.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:08 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
robovi se vesele što su robovi i smiju se onima na slobodi.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:13 |
|
|
Sve ovo oko sankcija je puno lakše za shvatiti kad jednom čovjek dođe do zaključka da za punu implementaciju 4 industrijske revolucije ljudi, barem u količini u kojoj danas postoje na Zemlji nisu potrebni. Dapače, smetaju. No dobro, neki će shvatiti kad ih elite “prorijede”. A neki ni tad
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:16 |
|
|
Citat: Saudi Arabia Invites China’s Xi to Visit Kingdom Amid Strained U.S. Relations
Trip could happen as soon as May, as alliances shift in the Middle East and Washington’s regional partners seek out new security and economic ties https://www.wsj.com/articles/saudi-arab ... 1647284211
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:19 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Sve ovo oko sankcija je puno lakše za shvatiti kad jednom čovjek dođe do zaključka da za punu implementaciju 4 industrijske revolucije ljudi, barem u količini u kojoj danas postoje na Zemlji nisu potrebni. Dapače, smetaju. No dobro, neki će shvatiti kad ih elite “prorijede”. A neki ni tad Ljudi moji, evo ja imam genijalan život. Normalan inženjer kiji se ne ubija od posla. Imam kuću, viksu, vikende zujim, putujemo, ljetujemo, zimujemo. Takva je većina ljudi oko mene, osim nasih sirovina koji vazda za neki k. štede i kupuju pedesetu nekretninu. Rado ću biti takav 'rob' nego slobodan kao ona ruska sirotinja.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Sve ovo oko sankcija je puno lakše za shvatiti kad jednom čovjek dođe do zaključka da za punu implementaciju 4 industrijske revolucije ljudi, barem u količini u kojoj danas postoje na Zemlji nisu potrebni. Dapače, smetaju. No dobro, neki će shvatiti kad ih elite “prorijede”. A neki ni tad Ljudi moji, evo ja imam genijalan život. Normalan inženjer kiji se ne ubija od posla. Imam kuću, viksu, vijende zujim, putujemo, ljetujemo, zimujemo. Takva je većina ljudi oko mene, osim nasih sirovina koji vazda za neki k. štede i kupuju pedesetu nekretninu. Rado ću biti takav 'rob' nego slobodan kao ona ruska sirotinja. Drago mi je zbog tebe i tvog osobnog zadovoljstva u životu. Samo mi ni nakon trećeg čitanja nije jasno kakve to veze ima s mojim komentarom.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:24 |
|
|
June se laganjem želi uvjerit kako je sretan.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Da su ovi musliçi pametni tko što nisu otkacili bi RS i Federaciju utopili u RH, poput Vojvodine.
Kome trebaju Rogatica i Prnjavor, kao i cijela RS u kojoj ima nesrba koliko Tešanj ima stanovnika. To im je najbolja opcija. Sa vama su duže u boljim odnosa nego sa nama. Ujedinjenjem FBiH i Hrvatske čitav hrvatski narod bio bi u svojoj matičnoj državi,a Muslimana bi se popravio standard i podebljo novčanik. Radili bi za neki minimalac od 550 evra,a ne za 500KM. Evo i hrvatski su počeli govoriti zadnjih 10tak godina. Stidljivo ali postepeno. Konačno bi se učlanili u taj NATO kojeg dovizaju non stop.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ljudi moji, evo ja imam genijalan život. Normalan inženjer kiji se ne ubija od posla. Imam kuću, viksu, vikende zujim, putujemo, ljetujemo, zimujemo.
Takva je većina ljudi oko mene, osim nasih sirovina koji vazda za neki k. štede i kupuju pedesetu nekretninu.
Rado ću biti takav 'rob' nego slobodan kao ona ruska sirotinja. pogledaj malo redove na benzinskima večeras pa vidi kako robovi stoje pola sata radi par kuna uštede.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Sve ovo oko sankcija je puno lakše za shvatiti kad jednom čovjek dođe do zaključka da za punu implementaciju 4 industrijske revolucije ljudi, barem u količini u kojoj danas postoje na Zemlji nisu potrebni. Dapače, smetaju. No dobro, neki će shvatiti kad ih elite “prorijede”. A neki ni tad Ljudi moji, evo ja imam genijalan život. Normalan inženjer kiji se ne ubija od posla. Imam kuću, viksu, vikende zujim, putujemo, ljetujemo, zimujemo. Takva je većina ljudi oko mene, osim nasih sirovina koji vazda za neki k. štede i kupuju pedesetu nekretninu. Rado ću biti takav 'rob' nego slobodan kao ona ruska sirotinja. Junuz se ne sekira prorjeđivanjem krda kad je on inženjer, a veliki mu je plus što navija za libtarde. To što će average Joe ostati bez posla a zamjeniti će ga u boljem slučaju robot a u gorem afganistanac koga briga
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23931 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
USA blizu dogovora s Venezuelom u vezi izvoza nafte iz te zemlje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39209 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
Ljudi moji, evo ja imam genijalan život. Normalan inženjer kiji se ne ubija od posla. Imam kuću, viksu, vikende zujim, putujemo, ljetujemo, zimujemo.
Takva je većina ljudi oko mene, osim nasih sirovina koji vazda za neki k. štede i kupuju pedesetu nekretninu.
Rado ću biti takav 'rob' nego slobodan kao ona ruska sirotinja.
Junuz se ne sekira prorjeđivanjem krda kad je on inženjer, a veliki mu je plus što navija za libtarde. To što će average Joe ostati bez posla a zamjeniti će ga u boljem slučaju robot a u gorem afganistanac koga briga Njega je u Zenici zamijenio avarage Mujo pa sad cilja da ga i u Zagrebu zamijeni avarage Paki. Januz misli da inženjer u Rusiji niti ljetuje niti zimuje a Hrvatska i Rusija puna ruskih turista. Isto tako i Joe u SAD-u misli bolje biti rob nego siroti Januz u nekoj tamo zemlji trećeg svijeta.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:50 |
|
|
Ruski pametni sad pale na zapad jaro moj.
Ne trče zapadni inženjeri ni švicarski bankari u Rusiju po Grobijev stočni fond i zlatne jabuke.
To samo u vašim ludim i zadojenim glavama ima
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
Ljudi moji, evo ja imam genijalan život. Normalan inženjer kiji se ne ubija od posla. Imam kuću, viksu, vikende zujim, putujemo, ljetujemo, zimujemo.
Rado ću biti takav 'rob' nego slobodan kao ona ruska sirotinja.
Junuz se ne sekira prorjeđivanjem krda kad je on inženjer, a veliki mu je plus što navija za libtarde. To što će average Joe ostati bez posla a zamjeniti će ga u boljem slučaju robot a u gorem afganistanac koga briga Average Joe će imat djecu koju će libtardi maknut od rata i pokusat će ih obrazovat i iskoristit njihove talente koliko je maks moguće i to i pošteno platit. Dok ti oni drugi nude rodbinske veze, vladavinu najglupljih koji nikom ne daju naprijed nego konzerviraju sve kako jest, tu i tamo pošalju tuđu djecu tko topovsko meso. Hvala lijepa.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 22:59 |
|
|
Teško, bar Biden. On broji dane
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 23:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Europa ide u žešće ujedinjenje idućih 10 g. Čemu se ja veselim.
Volio bih da i BiH i Srbija budu u paketu ali koliko vidim male su šanse.
Ali dobro svi će propast osim Srbije i Rusije. Mitski narod je neuništiv.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 14 ožu 2022, 23:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Average Joe će imat djecu koju će libtardi maknut od rata i pokusat će ih obrazovat i iskoristit njihove talente koliko je maks moguće i to i pošteno platit.
Dok ti oni drugi nude rodbinske veze, vladavinu najglupljih koji nikom ne daju naprijed nego konzerviraju sve kako jest, tu i tamo pošalju tuđu djecu tko topovsko meso.
Hvala lijepa.
A to opisuješ Sjedinjenje američke države? Vlada 1% bogatih, rodbinsko povezanih, koji ne dopuštaju socijalnu mobilnost prema gore, i šalju djecu siromašnih u ratove...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 15 ožu 2022, 00:01 |
|
|
Ne znam kakvi su stejtsi. Znam Europu. I znam zašto ljudi idu iz HB u Njemačku a ne iz Njemačke u HB.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|