|
|
Stranica: 423/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:20 |
|
|
storarare je napisao/la: Od kad je to Grahovo hrvatsko ? Otkako su 4. gardijska i 7. gardijska Hrvatske vojske isprašile bradate odrpance iz Vojske republike Šumske koji su pravili probleme tamo. Dakle nekih 26 godina...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:21 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
daramo je napisao/la: Je li se ikad prije patrijarh SPC ustoličio na Cetinju? To nije patrijarh, nego mitropolit. Jebote, ništa ne čitate i ništa vas ne zanima, samo meljete 24/7 iste mantre. Dakle, SPC je patrijaršija i ima patrijarha MPC je mitropolija u sklopu SPC i ima mitropolita. Kao što je Srbija država i ima svog predsednika, a Pirot je grad i ima svog gradonačelnika. I da, svaki put, svaki jebeni put je mitropolit, kao sada Joanikije, ustoličen na Cetinju. Od stoljeća 15-tog se to radi, svaki put.. .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:23 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Jel Neum muslimanski grad? Cetinje je srpski grad. Ako je Cetinje srpski grad onda je Neum Turski. Došli ste provocirati i izazvati incident, što potvrđuje tezu Velikosrbi i SPC = glavni remetilački faktor jugoistoka Europe.Pa cuj, oni imaju najvise svojih zetona u susjednim drzavama a trenutno je Vucic na vlasti tako da je ovo samo logicna poslijedica. Nikad Jugoslaviju prezaliti. Nikad!
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Lasice, MIRu, kad je sljedeća Bujica? I ja jedva čekam da gledam "Patrijarh Porfirije koji pjeva četničke pjesme helikopterom se spušta u manastir na Cetinju i širi velikosrpsku ideologiju" "Notorni Joanikije ustoličen." Volio bih samo da prikažete trobojke iz Podgorice.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Lale puca od muke , sad postate struĆnjak za Crnu Goru . Samo da vidim izraz lica one patuiljast kreštave žabe
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39264 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako je i prije ustoličenje bilo na Cetinju u tom manastiru onda ne vidim problem. Ustvari onda problem stvara druga strana.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:25 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Jel Neum muslimanski grad? Cetinje je srpski grad. Ako je Cetinje srpski grad onda je Neum Turski. Došli ste provocirati i izazvati incident, što potvrđuje tezu Velikosrbi i SPC = glavni remetilački faktor jugoistoka Europe.Cetinje je definitivno srpski grad. Bar zadnjih 1.000 godina. A da se pita tebe i takvih Neum bi svakako bio muslimanski grad.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:25 |
|
|
Gospodine Lasice, šta moji prijatelji Velja, Hasa i Anta iz proislamističkog DPa vele na sve ovo? Šta veli i moj prijatelj Draža iz proisilovskog A-HSP? Živo me interesuje jer im cijeli dan šaljem poruke, ali mi se ne javljaju, pa sam zabrinut.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:27 |
|
|
Grobar je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li se ikad prije patrijarh SPC ustoličio na Cetinju? To nije patrijarh, nego mitropolit. Jebote, ništa ne čitate i ništa vas ne zanima, samo meljete 24/7 iste mantre. Dakle, SPC je patrijaršija i ima patrijarha MPC je mitropolija u sklopu SPC i ima mitropolita. Kao što je Srbija država i ima svog predsednika, a Pirot je grad i ima svog gradonačelnika. I da, svaki put, svaki jebeni put je mitropolit, kao sada Joanikije, ustoličen na Cetinju. Od stoljeća 15-tog se to radi, svaki put.. . Ne kontaju oni tako. Moraš ovako: Patrijarh = Papa Mitropolit = Kardinal
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
joe enter je napisao/la: Na Klixu trenutno čak 5 tema o CG i ustoličenju na naslovnoj strani , to nije ni srpskim tabloidima pošlo za rukom. I imaju ispisanih čak 25 stranica od juče .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:31 |
|
|
daramo je napisao/la: Ako je i prije ustoličenje bilo na Cetinju u tom manastiru onda ne vidim problem. Ustvari onda problem stvara druga strana. Nema nikakvih problema.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:31 |
|
|
Mi smo svi ustvari jedan te isti narod. Dovoljno je citati ovu temu. Toliko inata, toliko nepopustljivosti, tvrdoglavosti, a svi isto izgledaju i istim jezikom pricaju. Iste fore, ma skoro sve isto. Sto ucini narcizam malih razlika.
Trebace jos vremena da prodje da bi shvatili koliku smo sansu usrali raspadom jedinog uistinu civilizacijskog dostignuca nasih naroda, Jugoslavije (kakva god ona da bila - da, i kraljevina je na svoj nacin bila pomak naprijed).
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39264 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: Grobar je napisao/la:
To nije patrijarh, nego mitropolit.
Jebote, ništa ne čitate i ništa vas ne zanima, samo meljete 24/7 iste mantre.
Dakle, SPC je patrijaršija i ima patrijarha MPC je mitropolija u sklopu SPC i ima mitropolita.
Kao što je Srbija država i ima svog predsednika, a Pirot je grad i ima svog gradonačelnika.
I da, svaki put, svaki jebeni put je mitropolit, kao sada Joanikije, ustoličen na Cetinju.
Od stoljeća 15-tog se to radi, svaki put..
.
Ne kontaju oni tako. Moraš ovako: Patrijarh = Papa Mitropolit = Kardinal Ne razumiješ niti ti, zato ako vas se fino pita i ako valjda poznajete svoju vjeru red je da objasnite. Zašto bi katolici u BiH znali gdje je sjedište mitropolije SPC u Crnoj Gori? Mitropolit nije jednak kardinalu nego biskupu.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:35 |
|
|
storarare je napisao/la: Lale puca od muke , sad postate struĆnjak za Crnu Goru . Samo da vidim izraz lica one patuiljast kreštave žabe Kaže namerno provociramo sa ustoličenjem mitropolita na Cetinju, a tamo sedište mitropolije 500 godina.. :) Kao što se u Zagrebu ustoličio mitropolit zagrebačko-ljubljanski Jovan. Verovatno ni to nije znao.. .
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:35 |
|
|
daramo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne kontaju oni tako. Moraš ovako:
Patrijarh = Papa Mitropolit = Kardinal
Ne razumiješ niti ti, zato ako vas se fino pita i ako valjda poznajete svoju vjeru red je da objasnite. Zašto bi katolici u BiH znali gdje je sjedište mitropolije SPC u Crnoj Gori? Mitropolit nije jednak kardinalu nego biskupu. Mislim da je prije kao nadbiskup. Za strance da pojasnim, kardinal je kao titula koja se dodijeljuje crkvenim osobama koje mogu birati Papu. Nema veze s crkvenim okruzima i njihovom veličinom.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Ako je i prije ustoličenje bilo na Cetinju u tom manastiru onda ne vidim problem. Ustvari onda problem stvara druga strana. Bravo.. Najzad neko da shvati.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:38 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Pa toliko Hrvatska ima Hrvata u BiH tako da ti je pitanje pomalo cudno. Dosta nas poticemo upravo iz te CG. I to one stare, eto ja prvi. Barem s oceve strane.
Ništa ja nemam protiv tebe ali jebemu sunce kako tako mirno nastaviš onda na Politici braniti vaše muslimansko "Bosnjastvo" pa polovica vas nije vidjelo današnji prostor BiH unazad 150 godina. I onda oni takvi meni Hrvatu kojem se krv nije pomiješala ni došla od nikuda drugdje govore da se gonim u Hrvatsku ako sam Hrvat. Pa jbg. dosta je bilo tih preseljavanja, protjerivanja, itd.. Ja sam rodjen u BiH, moji roditelji i njihovi roditelji. Necu se valjda sad identificirati s Tunguzijom? Prvo Jugoslavija, pa BiH, pa jugoistok, pa CG itd.. Identiteti su viseslojni. Za Hrvate vazi isto samo sto ti to mozda sad ne zelis da prihvatis. Upoznao sam Hrvata, protjeranog iz Banjaluke u isto vrijeme kad su i mene poslali na doskolavanje u inostranstvo, koji se zvao Hagelkrajc. Hagel ti je na njemackog "grad" (ono sto s neba pada) a krajc ti dolazi od njemacke rijeci "Kreuz", sto znaci "kriz". Ali on je Hrvat. Kuish. I takvih vas ima djuture. Svi moji koji su iz Slavonije se prezivaju Horvat. A pola krvi im u venama bosnjacka. Svi smo mjesavina svega i svacega.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:38 |
|
|
Weasel ne poznaje BiH pa tvrdi da u Trebinju žive bosanski Srbi, a vi očekujete da zna o CG.
Šta je s ovim svecem koji je sahranjen u manastiru, je li to svetac SPC?
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: daramo je napisao/la: Ako je i prije ustoličenje bilo na Cetinju u tom manastiru onda ne vidim problem. Ustvari onda problem stvara druga strana. Bravo.. Najzad neko da shvati.. :) . Još samo da se shvati da su Crnogorci Srbogorci. Isti koš. Uživo još nisam vidio ovakve izljeve podrške Srbogorcima. Po internetu ima svega.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:44 |
|
|
turbotakija je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ništa ja nemam protiv tebe ali jebemu sunce kako tako mirno nastaviš onda na Politici braniti vaše muslimansko "Bosnjastvo" pa polovica vas nije vidjelo današnji prostor BiH unazad 150 godina. I onda oni takvi meni Hrvatu kojem se krv nije pomiješala ni došla od nikuda drugdje govore da se gonim u Hrvatsku ako sam Hrvat. Pa jbg. dosta je bilo tih preseljavanja, protjerivanja, itd.. Ja sam rodjen u BiH, moji roditelji i njihovi roditelji. Necu se valjda sad identificirati s Tunguzijom? Prvo Jugoslavija, pa BiH, pa jugoistok, pa CG itd.. Identiteti su viseslojni. Za Hrvate vazi isto samo sto ti to mozda sad ne zelis da prihvatis. Upoznao sam Hrvata, protjeranog iz Banjaluke u isto vrijeme kad su i mene poslali na doskolavanje u inostranstvo, koji se zvao Hagelkrajc. Hagel ti je na njemackog "grad" (ono sto s neba pada) a krajc ti dolazi od njemacke rijeci "Kreuz", sto znaci "kriz". Ali on je Hrvat. Kuish. I takvih vas ima djuture. Svi moji koji su iz Slavonije se prezivaju Horvat. A pola krvi im u venama bosnjacka. Svi smo mjesavina svega i svacega. Sad postoji i bošnjačka krv? Naši antifašisti. I onda još tvrde da su oni temeljni narod u BiH a babe im govorile crnogorsku jekavicu a Hrvati čije su babe govorile ikavicu koju su govorili bosanski vladari su dotepenci i strani element. To su doseljenici iz AU s njemačkim prezimenima i većinom živjeli u gradovima, takvih među Hrvatima nema niti 1% Muslimani u Slavoniji?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Mitropolit nije jednak kardinalu nego biskupu.
Biskup je jednak episkopu. Mitropolit je viši crkveni čin od episkopa. To je arhiepiskop koji stoluje obično u glavnom gradu neke države i na čelu je mitropolije koja je viši rang crkvene organizacije od eparhije (episkopije), a s obzirom da je Cetinje nekad i bio glavni grad, otud mitropolija na Cetinju, a tu treba i da ostane zbog preduge tradicije od preko pola milenijuma mitropolitskog stolovanja u Cetinjskom manastiru na Cetinju.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:46 |
|
|
daramo je napisao/la: To su doseljenici iz AU s njemačkim prezimenima i većinom živjeli u gradovima, takvih među Hrvatima nema niti 1%
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:50 |
|
|
daramo je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Pa jbg. dosta je bilo tih preseljavanja, protjerivanja, itd.. Ja sam rodjen u BiH, moji roditelji i njihovi roditelji. Necu se valjda sad identificirati s Tunguzijom? Prvo Jugoslavija, pa BiH, pa jugoistok, pa CG itd.. Identiteti su viseslojni.
Za Hrvate vazi isto samo sto ti to mozda sad ne zelis da prihvatis.
Upoznao sam Hrvata, protjeranog iz Banjaluke u isto vrijeme kad su i mene poslali na doskolavanje u inostranstvo, koji se zvao Hagelkrajc. Hagel ti je na njemackog "grad" (ono sto s neba pada) a krajc ti dolazi od njemacke rijeci "Kreuz", sto znaci "kriz".
Ali on je Hrvat. Kuish.
I takvih vas ima djuture. Svi moji koji su iz Slavonije se prezivaju Horvat. A pola krvi im u venama bosnjacka. Svi smo mjesavina svega i svacega.
Sad postoji i bošnjačka krv? Naši antifašisti. I onda još tvrde da su oni temeljni narod u BiH a babe im govorile crnogorsku jekavicu a Hrvati čije su babe govorile ikavicu koju su govorili bosanski vladari su dotepenci i strani element. To su doseljenici iz AU s njemačkim prezimenima i većinom živjeli u gradovima, takvih među Hrvatima nema niti 1% Muslimani u Slavoniji? Citat: Sad postoji i bošnjačka krv? Nisam znao da ce me neko bukvalno shvatiti. Samo sam htio naznaciti da imaju i pretke koji su Bosnjaci - a nakon 1945. godine. (isti slucaj imam i s druge strane u Zagrebu) Naravno da ne postoji "bosnjacka krv", "hrvatska krv", i slicne gluposti. Citat: Muslimani u Slavoniji? Evo, da i ti shvatis: Bosnjak 45. ozenio Hrvaticu, napravio djecu. Djeca se udala za Hrvate i dobila djecu koja danas djelimicno i sama imaju djecu. Prezime ovog prvog se zagubilo, imao zensku djecu, ali i dan danas znaju za selo odakle poticu jednim dijelom i svrate, obidju. Citat: To su doseljenici iz AU s njemačkim prezimenima i većinom živjeli u gradovima, takvih među Hrvatima nema niti 1% Malo iz AU, malo iz Bosne, malo iz Srbije, malo iz Italije, itd. Nakupi se. Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 ruj 2021, 13:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Cetinje je definitivno srpski grad. Bar zadnjih 1.000 godina. A da se pita tebe i takvih Neum bi svakako bio muslimanski grad. Cetinje je srce cnogorske državnosti, i tako više stoljeća unatrag. Crnogorska država i crnogorska svijest se izdvojila i postala zasebna od vas Srba. Bezobrazno je govoroiti o srpskom gradu gdje vas ima 10%. Tako je i Beč srpski...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|