Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:25 am Postovi: 42152 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Odavno nisam vidio snimak, koji se tiče naših prostora, a da datira od prije 30-40 godina, u ovakvoj sjajnoj kvaliteti. Uobičajeno je riječ o transferima sa video kazeta, pa ispadne jadno. Mislio sam da je neki američki dokumentarac na početku, ali ne, ovo je službeni IOC snimak/pregled, onako vuče na EPP, ali jako dobro.
Ovo je predobro, preporučio bih svima, ne nužno zbog sporta, nego ćete tu skužiti hrpu drugih stvari. Skromno, al od srca, ovakve nisko-budžetne ZOI se više ne mogu organizirati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Jbg sta znaci niskobudzetirane? Nemamo poredjenje, prva polovina osamdesetih, tad je haman sve bilo skromnije od danasnjice.
A moze i biti da si upravu posto tad svijet jos nije bio do te mjere komerciolizovan kao sto je to danas slucaj zahvaljujici neoliberalizmu i njegovim refleksima. ali fuck that meni je ovo gore deset puta simpaticnije
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:25 am Postovi: 42152 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
ZOI 1988. u Calgaryju su predstavljale ogromni troškovni (4x skuplje od ZOI 1980. (održane u SAD, pa nije samo riječ o razlici u cijenama) i 1984.) i infrastrukturni skok. Mislim da su one bile taj iskorak nakon kojeg nije bilo povratka.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Priša Branko Mikulić Slovence i umisto da je bivša država dobila Olimpijske igre u Kranju ili di već po Sloveniji, dobilo ih Sarajevo koje je od zimskih športova jedino poznavalo grudanje.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.