HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 ožu 2025, 20:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 246 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Islamski terorist se popeo na kriz i izvjesio zastavu sa ljiljanima!!! Ovo je za zatvor!
PostPostano: 12 lip 2022, 01:23 

vjekoslava je napisao/la:
Upravo ono što vi radite U BiH.
Svojatate je.Želite nestanak kršćana proglašavajući ih separatistima.
Vi želite BiH samo za sebe optužujući druge da to rade.
U miru i 30 godina nakon rata uništavaju se kršćanski simboli,oskrnavljuju groblja ,ubijaju povratnici.
Tko to koga želi zatrti?
Spomenu li se činjenice onda započinje upravo ovakvo kmečanje.
I taj naziv Bošnjaci otkriva vašu neskrivenu želju. Uzeti sve.
Nitko vama nije kriv i ne zanima me tvoja frustracija jer su vam pradjedovi prokurvali vjeru.

U to ime i danas tražite povlastice.

Zašto bismo mi kršćani plaćali te vaše iznimno agresivne apetite?

Baš to sam i ja rekla. Optužuju druge za ono što sami rade. Totalno moralno slepilo.

Vrh

Naslov: Re: Islamski terorist se popeo na kriz i izvjesio zastavu sa ljiljanima!!! Ovo je za zatvor!
PostPostano: 12 lip 2022, 01:25 

SrednjaBosna je napisao/la:

Za ono što vam Rusi kažu.

PS: Ne možeš tvrditi da živiš u "slobodarskoj" zemlji ako ti je država kvazi-diktatura u kojoj predsjednik svako par minuta iskače iz frižidera.

Eto vi imate dinastiju Izetbegović, to je prava demokratija.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:28 

Teranova 2 je napisao/la:

PS: Ne možeš tvrditi da živiš u "slobodarskoj" zemlji ako ti je država kvazi-diktatura u kojoj predsjednik svako par minuta iskače iz frižidera.

Eto vi imate dinastiju Izetbegović, to je prava demokratija.

Kod nas može najveća novina napisati najveće bljuvotine napisati protiv Izetbegovića, kod vas nekom lokalnom novinaru prijete smrću ako i pisne o Vučku.

A i vi ste ti koji tvrde da su "slobodarski narod", ne obrnuto. Slobodarski narod koji je većinu 20. vijeka proveo pod diktaturama, monarhijama i komunističkim režimima.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:30 

Lopov misli da su svi lopovi, podanik misli da su svi podanici.

Mi nemamo nikakvu želju da budemo ruski podanici, da postanemo ruska gubernija, da nama upravlja neko iz Moskve. Ono što mi Rusima nudimo i čemu se nadamo je savezništvo, nikakvo podaništvo. Vi ste ti koji su uvek nečiji podanici, bili ste turski, pa austrougarski, pa kraljevi, pa pavelićevi-hitlerovi, pa titovi, a onda ste poslali podanici globohomo degenerika sa zapada, što ste i sada. Zato i ne želite vlastitu državu, jer znate da ste nesposobni da je vodite, ne možete da organizujete sebi pijaću vodu a kamo li nešto drugo.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:30 

Kod nas može najveća novina napisati najveće bljuvotine napisati protiv Izetbegovića, kod vas nekom lokalnom novinaru prijete smrću ako i pisne o Vučku.

A i vi ste ti koji tvrde da su "slobodarski narod", ne obrnuto. Slobodarski narod koji je većinu 20. proveo u diktaturama, monarhijama i komunizmu.

Primećujem da je tema vešto skrenuta u pravcu Srbije a bavi se problemom jahanja krsta i mahanja ratnom zastavom.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:34 

Skeletor je napisao/la:

Lopov misli da su svi lopovi, podanik misli da su svi podanici.

Mi nemamo nikakvu želju da budemo ruski podanici, da postanemo ruska gubernija, da nama upravlja neko iz Moskve. Ono što mi Rusima nudimo i čemu se nadamo je savezništvo, nikakvo podaništvo. Vi ste ti koji su uvek nečiji podanici, bili ste turski, pa austrougarski, pa kraljevi, pa pavelićevi-hitlerovi, pa titovi, a onda ste poslali podanici globohomo degenerika sa zapada, što ste i sada. Zato i ne želite vlastitu državu, jer znate da ste nesposobni da je vodite, ne možete da organizujete sebi pijaću vodu a kamo li nešto drugo.

Vama upravljuju iz Moskve. Kačite ruske zastave, javne ličnosti vam pokušavaju dobiti na popularnosti pozirajući sa slikama Putina, a sad u skorije vrijeme su majice sa slovom "Z" popularnije nego onomad farmerke iz Trsta.
Kolektivno ludilo.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:37 

Zbog čega se penjete na krstove?

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:39 

A i vi ste ti koji tvrde da su "slobodarski narod", ne obrnuto. Slobodarski narod koji je većinu 20. proveo u diktaturama, monarhijama i komunizmu.

Primećujem da je tema vešto skrenuta u pravcu Srbije a bavi se problemom jahanja krsta i mahanja ratnom zastavom.

Četnikušo nije ratna zastava nego zastava međunarodno priznate države Republike Bosne i Hercegovine.
slika
Ovo ti je četnikušo zastava o kojoj ti govoriš.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:41 

Zbog čega se penjete na krstove?

Zato što je to donekle i uobičajena pojava, koliko sad vidim.

Doduše, nisam upoznat sa tim običajima, pa ne mogu biti siguran.

https://img1.oastatic.com/img2/50479852 ... ineu-2.jpg

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:41 

Ponašaj se pristojno inače ide prijava.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:44 

Naša Kvačica je napisao/la:
HusoBaznijek je napisao/la:
Ne kontam, jel nekoga uvrijedio i zašto je isticanje legalne zastave RBiH krivično djelo?

Je li bi ti smetalo da se netko popne na džamiju i glumi majmuna?

Meni kao agnostiku sa religijskog pogleda ne bi smetalo, budući da nisam musliman. Ali u slučaju da to neko uradi bi svakako smatrao kao provokaciju jer bez obzira što nisam musliman ja sam etiketiran kao takav i to je doslovno "pišanje" po meni. Eh sad ono što ti pokušavaš uraditi jeste povući paralelu između ta dva slučaja ali to ti ne pije vode. Ovaj krst je pišanje teritorija i nije nikakav vjerski objekat.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:45 

Šta sad cmizdriš čitavo vrijeme vrijeđaš, pozivaš na ubijanje i sad tu glumiš nevinašce. Otkako sam se registrovao na forum isto se ponašaš. Prijavi me Bogu boli me karina.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:48 

HusoBaznijek je napisao/la:

Šta sad cmizdriš čitavo vrijeme vrijeđaš, pozivaš na ubijanje i sad tu glumiš nevinašce. Otkako sam se registrovao na forum isto se ponašaš. Prijavi me Bogu boli me karina.

:sega

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 01:54 

Jedan od vaših je napisao ovo:

Citat:
Zato nam jedino preostaje da se za svoj biološki opstanak na ovim prostorima koji nam pripadaju jednako kao i vama borimo svim sredstvima. Svim.

Neka mi neko objasni šta znače ta SVA SREDSTVA.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 02:04 

Jedan od vaših je napisao ovo:

Citat:
Zato nam jedino preostaje da se za svoj biološki opstanak na ovim prostorima koji nam pripadaju jednako kao i vama borimo svim sredstvima. Svim.

Neka mi neko objasni šta znače ta SVA SREDSTVA.

Kmeka na fejsbuku i prijave Jutjubu kad izađe neka srpska pesma, to im je domet. Ako neko dođe u Republiku Srpsku da se slika sa nelegalnom zastavom, to je sve nešto krišom, pređe 5 koraka međuentitetsku granicu, slika se, čuje kola u daljini i beži. Evo ovi su bili hrabri da se popnu na neko brdo gde nema nikoga i tamo se slikaju sa nelegalnom zastavom, to im je ove godine vrhunac hrabrosti.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 02:04 

Niko ništa? Laku noć pa kada se setite šta su ta sva sredstva - javite mi.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 02:42 

Samo jedno podescanje za Muslimane.
Ova zastava je legalna i medjunarodno priznata, simbol postojece drzave.
slika

Ova krpica je bila simbol drzave koja vise ne postoji.

slika

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 03:25 

dzamijas je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:
Zavija ko jalov pas u 5h ujutru. Sad shvatam zašto više nema ezana u Gacku i Foči. Osuđivao sam to jer se njima kao manjini to brani. Sad kažem svaka čast Fočacima i Gačanima što ne dozvoljavaju da ih nasljednici Otomanskog okupatora uznemiravaju u 5h ujutru i u 23h naveče.

Kažu da Bog nikog i ništa nije stvorio uzalud. Zašto je Bog stvorio Srbe? :001_rolleyes

Allah voli Srbe.posebno Srbe u BiH.Alah je Srbima iako Srbi nisu muslimani niti to tvrde naprotiv, dao posebnu misiju da kažnjavaju lažne pepsi muslimane koji poste ramazan uz Sarajevsko pivo i ćevape.
Dao im je da se povremeno naslađuju ženama lažnih to jeste pepsi muslimana.

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 06:44 

dzamijas je napisao/la:
Upravo ono što ja cijelo vrijeme i govorim. Hvala na potvrdi mojih riječi.

E pa naredni put nas više nećete uklanjati korak po korak. U narednom koraku nas morate ukloniti do zadnjeg ili je kraj vašoj genocidnoj terorističkoj misiji.

Ti dakle priznaješ da ste saradnici okupatora. Vrlo bitan momenat.

Kakvo si ti samo smece od zene, to je tuzno.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 07:56 

mirusvijetu je napisao/la:
Sram te bilo.
Onih tisuću novoizgrađenih dzamija u BiH predstavlja što?

Predstavlja one koje ste porušili. Vi ste ih trebali obnoviti da ste imali obraza.

Vidiš, mi ni u ratu u najtežim trenucima nismo rušili tuđe bogomolje. A vi??

Tako da nama ne možete držati lekcije o vjerskoj toleranciji.

Samo ste srušili 125crkvi.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 09:52 

POL_GASOL je napisao/la:
slika

slika

Mujo, Haso, Fata i Merima?

Zanimljivo kak se svi zovu na A.

Adis, Amina, Alma i Alen.

Baš odvratna slika i odvratan čin.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 09:54 

Jeste li vidjeli profil ovog teroriste Alena Marića? Šta kači na FB?

Klasični SDA fanatik.

slika

slika

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 09:56 

Ceha je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
slika

slika

Mujo, Haso, Fata i Merima?

Zanimljivo kak se svi zovu na A.

Adis, Amina, Alma i Alen.

Baš odvratna slika i odvratan čin.

Ne dira me puno jer se radi o većinski srpskom kraju.
Nek čede i muje to rješavaju međusobno.

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 10:07 

dzamijas je napisao/la:
Po ko zna koji put se pokazuje tačnim ono što stalno ponavljam:
Bosanski kršćani NEĆE STATI sve dok i posljednji bosanski musliman ne bude ubijen/protjeran/pokršten.
Da svaki dan klečimo pred vama k'o pred dragim Bogom i molimo vas da odustanete, ne vrijedi. Vi imate svoj cilj, a to je uništenje bosanskih muslimana kao "ostatka turske okupacije". Zato nam jedino preostaje da se za svoj biološki opstanak na ovim prostorima koji nam pripadaju jednako kao i vama borimo svim sredstvima. Svim.

Upravo ono što vi radite U BiH.
Svojatate je.Želite nestanak kršćana proglašavajući ih separatistima.
Vi želite BiH samo za sebe optužujući druge da to rade.
U miru i 30 godina nakon rata uništavaju se kršćanski simboli,oskrnavljuju groblja ,ubijaju povratnici.
Tko to koga želi zatrti
Spomenu li se činjenice onda započinje upravo ovakvo kmečanje.
I taj naziv Bošnjaci otkriva vašu neskrivenu želju. Uzeti sve.
Nitko vama nije kriv i ne zanima me tvoja frustracija jer su vam pradjedovi prokurvali vjeru.

U to ime i danas tražite povlastice.

Zašto bismo mi kršćani plaćali te vaše iznimno agresivne apetite?

Natakarit dvije šipke na javnu površinu u multikonfesionalnoj državi nije nešto što se radi iz vjerskih pobuda.
To je klasično zapišavanje teritorija i smeta nam.
Tako ste i starici u njenom dvorištu ilegalno napravili crkvu i onda kad je srušena ide kmečanje.

Vaši turski kompleksi nije nešto čime želimo puno da se bavimo, to je već stvar za sociološka istraživanja. Ali ono što možemo uraditi je da vam se u procesu deuzepeizacije i degenocidizacije smanji mogućnost utjecaja na donošenja bitnijih političkih odluka jer sa tim srednjovjekovnim mindsetom definitivno niste sazreli za to.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 10:21 

Niko ništa? Laku noć pa kada se setite šta su ta sva sredstva - javite mi.

Onako kako sam i rekao: sva sredstva. Jer ako ti je cilj spašavanje golog života, onda je svako sredstvo opravdano. U mirnodopskim uslovima to predstavlja politička, pravna i diplomatska sredstva, istine, laži, manipulacije i prevare, spinovi, lobiranje, potkupljivanje... U slučaju da nas napadnete, "sva sredstva" znači da ćemo braniti sebe i svoj teritorij do zadnjeg svim raspoloživim sredstvima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 246 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, hoblatopla, Karabaja, kily, Marko80, mrnjav, Naša Kvačica, Patriota, Salivator, Tomba17, VUKsaJUGA i 137 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: