|
|
Stranica: 432/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:19 |
|
|
storarare je napisao/la: Ni sam ne veruje š u to što piše š , 1/1 mujaga Ne mora značiti. Mujage i Ustaše su iste. Ne možeš razlikovati ko je ko.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:21 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Grobar je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospodine Lasice, šta javljaju na Bujici? Ima li danas kakvih nereda i rušenja cetinjske Mitropolije ili je pak došlo do poklapanja ušima Nema, ovo im je sada domet.. A smejali su se muslimanima i njihovim bilbordima.. :) . Ja sam Hrvat, Vjera mi je Pravoslavac, Jezik hrvatsko-pravoslavniiIIIiii.. Na popisu, To ću kazatiiIiiIiiiii.... .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lasica se traži. Najbolje bi ga bilo preselit u Srbiju, tamo ima najviše Srba koje mogu naganjat, on i njemu slični, a i najveća je baza za eventualne pravoslavne Hrvate. Ovo u RH je sitno i staro.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:32 |
|
|
Pa Lasica je pravoslavni Hrvat, zato toliko brine za našu SPC.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:35 |
|
|
Gospodine Lasice, zna li se šta o dešavanjima u Srpskoj Sparti misli ljubavnica skladatelja i vinara gospodina Miroslava, gospođica Nikolina?
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Slazem se sa Lasicom 100% da SPC siri velikosrpstvo. Ustase u Hrvatskoj su u inferiornom polozaju po ovom pitanju nego komite. Citav drzavni i gradski vrh se okuplja na proslavi pravoslavnog Bozica kojeg organizuje SPCa. HPC ne jebu ni dva posto. Jadan arhiepiskop Aleksandar
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Nitko nikada nije pristao ukinuti vlastitu državnost pa neće ni Crnogorci. Nitko relevantan ne govori o ukidanju državnosti, čak ni SPC. Ali je neupitno da je dobar dio stanovništva Crne Gore pro-srpski nastrojen i da se to ne može promijeniti represijom koju vi glorificirate. Može se samo izazvati obrnuti učinak, a to se i događa zadnjih par godina. weasel je napisao/la: Previše se vi tu ložite a udaljeni ste od realnosti kao mujo od građanske.
Bojim se da ste vi ti koje se lože i koji su udaljeni od realnosti, a pod vi mislim na RH desnicu. Ja sam eto isto Hrvat, ali imam malo više iskustva s tim krajevima dolje i ne mogu se načuditi s kolikom količinom netočnosti i navijačkih dezinformacija većina Hrvata barata po ovom pitanju. Ja bih sigurno volio da Crna Gora bude više pro-hrvatska nego pro-srpska, ali kakve veze imaju moje želje ako je realnost drugačija? Što imamo od bajki i iluzija?
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Groot je napisao/la: Nego, pita li se itko ovdje kako će ovaj bradonja sada nakon svega ovoga ŽIVJETI na Cetinju? Mislim ono izaći na kavu, otići baciti nešto pod jaja sa strane, posjetiti frizera da mu izvadi ostatke hrane iz brade? Po svemu viđenom poželjniji je Komšić u hrvatskim dijelovima BiH nego on na Cetinju... Što volim ove isfrustrirane mrmote, to je čudo jedno. Ma zaboli me nježnik za vama i vašom crkvom. Samo su mi smiješne ove militantne bradonje koje se predstavljaju kao svećenici. Crkva bi trebala propovijedati mir i ljubav i biti odmaknuta od države. Kod vas ona kroji nacionalnu politiku i poziva na ratove (pogledati samo koje pjesme bradonje pjevaju nakon ustoličenja - hint: vojska i Kosovo).
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Grobar je napisao/la: Pa Lasica je pravoslavni Hrvat, zato toliko brine za našu SPC.. :)
. Da, izdrkavao bi se na nekim bakicama i dedekima u državi koja je u NATO-u i u kojoj živi 4 milijuna Hrvata i šaka jada Srba. Neka po Srbiji misionari. Ako sme.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:51 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: HPC ne jebu ni dva posto. Jadan arhiepiskop Aleksandar A kako i da je jebu kad su gospoda Velja, Hasa, Anta i Draža jedini njeni 'viernici'
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:53 |
|
|
Groot je napisao/la: Ma zaboli me nježnik za vama i vašom crkvom. Samo su mi smiješne ove militantne bradonje koje se predstavljaju kao svećenici. Crkva bi trebala propovijedati mir i ljubav i biti odmaknuta od države. Kod vas ona kroji nacionalnu politiku i poziva na ratove (pogledati samo koje pjesme bradonje pjevaju nakon ustoličenja - hint: vojska i Kosovo). Aport.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 13:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Nitko nikada nije pristao ukinuti vlastitu državnost pa neće ni Crnogorci.
Previše se vi tu ložite a udaljeni ste od realnosti kao mujo od građanske.
Takve stvari poput nezavisnosti se ne mijenjaju nikada, kao i Hrvati kad su 90-te odlučili idemo van, to je trajna odluka.
Nećete CG dobiti nikada natrag, možete biti samo sretni ako uspijete imati dobre odnose kao Njemačka-Austrija ali garantiram vam
da će vaš čelični stisak izazvati reakcije Crnogoraca kao reakcije Makedonaca na Bugarski nacionalizam. Zapravo već je... Ne treba ni da se ukida državnost. Dovoljno je da CG bude prosrpski orijentisana država. Nista više.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:05 |
|
|
Groot je napisao/la: Ma zaboli me nježnik za vama i vašom crkvom. Samo su mi smiješne ove militantne bradonje koje se predstavljaju kao svećenici. Crkva bi trebala propovijedati mir i ljubav i biti odmaknuta od države. Kod vas ona kroji nacionalnu politiku i poziva na ratove (pogledati samo koje pjesme bradonje pjevaju nakon ustoličenja - hint: vojska i Kosovo). Ne samo to, nego godišnje skupe brat-bratu, bar pola mlrd€ za naše daljne velikosrpske planove i terorističke akcije. Dobar deo novca, iznose i iz vaše domovine Hrvatske. Možda bolje odatle da počnete prvo da se borite protiv njih, a ne u Crnoj Gori... :) Šta misliš.. ? .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa Lasica je pravoslavni Hrvat, zato toliko brine za našu SPC.. :)
. Da, izdrakavao bi se na nekim bakicama i dedekima u državi koja je u NATO-u i u kojoj živi 4 milijuna Hrvata i šaka jada Srba. Neka po Srbiji misionari. Ako sme. Junuze ti to ne razumeš Ti si mrzitelj svega hrvatskoga.. :) U pravu je Lasica. Mi Srbi smo opet počeli da rovarimo, samo nije u pravu što misli da nećemo uspeti ovaj put u našim namerama.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospodine Lasice, šta javljaju na Bujici? Ima li danas kakvih nereda i rušenja cetinjske Mitropolije ili je pak došlo do poklapanja ušima Nema, ovo im je sada domet.. A smejali su se muslimanima i njihovim bilbordima.. :) . Tići Hrvatići nemaju problema s takvim izjašnjavanjima, ovo je za naše drage zbunjene sugrađane koji se kao Tesla diče Hrvatskom domovinom a pravoslavnog su roda... Pupi i ekipa su odavno na (h)aparatima, traže zabranu kampanje ali ništa od toga
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Lasice, zna li se šta o dešavanjima u Srpskoj Sparti misli ljubavnica skladatelja i vinara gospodina Miroslava, gospođica Nikolina? Gospodine aga pogledajte teoriju našeg velikog saborskog zastupnika o mudracima i madracima, tu se nalaze mnogi odgovori...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
Citat: Kada ćete vi velikosrpski nacionalisti shvatit da sve i ako su Crnogorci 100% srpskog etničkog porijekla da naša država nije i nikad neće bit Srbija već uvijek Crna Gora ?
Recimo nek sam evo i ja 100% srpskoga porijekla. Dugujem li ja Srbiji što ?
Tog vašeg pećinskog krvno-etničkog nacionalizma nema niđe u svijet. To da ako je neko srpskog porijekla mora vazda prđet sa vama u istu tikvu.
Crna Gora je nezavisna i međunarodno priznata država, nije dio države Srbije. Shvatite već jednom to ! Ne dugujemo vam ništa ! objasnio čoek u par redaka.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:26 |
|
|
weasel je napisao/la: Tići Hrvatići nemaju problema s takvim izjašnjavanjima, ovo je za naše drage zbunjene sugrađane koji se kao Tesla diče Hrvatskom domovinom a pravoslavnog su roda... Pupi i ekipa su odavno na (h)aparatima, traže zabranu kampanje ali ništa od toga Tesla se nije dičio nikakvom hrvatskom domovinom, to je samo bio kurtoazni odgovor u pismu, nekom vašem retardu, koji mu je isto tako postavio pitanje u tom pismu. Ima u temi o Tesli, i ti to jako dobro znaš, jer si učestvovao u toj temi... :) .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Citat: Kada ćete vi velikosrpski nacionalisti shvatit da sve i ako su Crnogorci 100% srpskog etničkog porijekla da naša država nije i nikad neće bit Srbija već uvijek Crna Gora ?
Recimo nek sam evo i ja 100% srpskoga porijekla. Dugujem li ja Srbiji što ?
Tog vašeg pećinskog krvno-etničkog nacionalizma nema niđe u svijet. To da ako je neko srpskog porijekla mora vazda prđet sa vama u istu tikvu.
Crna Gora je nezavisna i međunarodno priznata država, nije dio države Srbije. Shvatite već jednom to ! Ne dugujemo vam ništa ! objasnio čoek u par redaka. Naravno da nam ne duguje. Ali nemoj od naše istorije, kulture, jezika da gradi svoj. Nek' bude šta hoće, ali nemoj i nas da teraju da budemo to što on hoće. Jel' može to ili ne.. ? Ostavite se naših crkava, manastira, jezika, kulture, naučnika, našeg naroda, itd, itd.. Toliko je prosto.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:36 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: a onda je svizac zamotao čokoladu... A suzavac rasterao komite.. .
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:37 |
|
|
Taj vaš srpski svet će vas povesti u još jednu katastrofu, ako niste u 19. stoljeću ujedinili sve svoje zemlje sad vam je kasno.
Puno veća sila od vas (Njemačka) je to probala pa su na kraju samo izgubili teritorij a vi mislite da će vama to proči?
Budale kakvih nema...
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:40 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: objasnio čoek u par redaka. Neka još samo objasni na koji način u praksi možeš potpuno ignorirati stavove min. 40% populacije i vršiti represiju nad njima, a da to bude dugoročno održivo i da ne pukne?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:40 |
|
|
weasel je napisao/la: Taj vaš srpski svet će vas povesti u još jednu katastrofu, ako niste u 19. stoljeću ujedinili sve svoje zemlje sad vam je kasno.
Puno veća sila od vas (Njemačka) je to probala pa su na kraju samo izgubili teritorij a vi mislite da će vama to proči?
Budale kakvih nema... Pa to je onda dobro po vas, ne.. ? Čemu onda tolika zabrinutost.. ? Nije valjda da nam misliš dobro.. ? Vi imate svoje želje, mi imamo svoje. Nećete nam vi govoriti kako se stvaraju države. Mi smo vas oslobodili, niste vi nas.. .
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:41 |
|
|
dunno je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: objasnio čoek u par redaka. Neka još samo objasni na koji način u praksi možeš potpuno ignorirati stavove min. 40% populacije i vršiti represiju nad njima, a da to bude dugoročno održivo i da ne pukne? Tako što imaš 60% populacije koja je protiv ideja ovih 40% populacije, a u državi bez konstitutivnih naroda pobijeđuje čista brojnost.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 ruj 2021, 14:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Tako što imaš 60% populacije koja je protiv ideja ovih 40% populacije, a u državi bez konstitutivnih naroda pobijeđuje čista brojnost. Netačno. Samo su muslimani, albanci i 14 hiljada, koliko ih ima na Cetinju protiv. Sve ostalo je Milo fejkirao/ucenio/uhljebio. Sada ide on u bajbok, a 14 hiljada nek' nam "objašnjava" po internetu, nemamo ništa protiv. .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|