|
|
Stranica: 2749/3593.
|
[ 89808 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:32 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Zaboravio si Srpkinje kojima su bliskoistočne zemlje odrednica gdje nerjetko i ostanu i udaju se za nekog od šeika. Recimo ona misica Jelena je ostala tamo. Ima čini mi se i neka Srpkinja iz BiH, znam da je dolazila sa izabranikom u Sa, bila neki model ili misica, tako nešto.
A ok, al eto vidiš i sam koji je nesrazmjer, na tih 2000 u Moskvi je 20000 ili više na zapadu.
Pa ima, znam da je bio neki forumaš dok sam pisao na klixu baš tamo negdje od Tuzle, živio u Moskvi. Ne znam čime se bavio.
Kad smo kod tih migracija, zanimljivo je da i u Jugi recimo Krajina je imala tu foru da su išli raditi u Sloveniju, Austriju, Njemačku, a u rodnom kraju pravili kuće i praktično vikendom su tu, a u inostranstvu radne dane. Isti je slučaj i sad, s tim da ih je puno više na poslovima u inostranstvu.
Na kojim si ti drogama, pa te vase dronfulje najvise emigriraju u Tursku, Dubaji, i td. Ove nase idu samo tamo da se slikaju, ja u zivotu nisam cuo nikoga da je otisao tamo za stalno, cak ni medju muskima, ni zenskima. https://story.hr/Celebrity/a153148/STIZ ... ijete.htmlJelena Bin Drai
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:32 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Ista takva iseljavanja imaju i Hrvati i Muslimani, samo nisu skocentrisati po jednom gradu, kao mi u Becu, pa nas onda stalno sprdaju za to, hebo ih Bec.
Inace danas vecina tih iz Beca zive pola godine u Becu, a pola godine u Srbiji, barem medju mladima sam primetio. Jer vide da se Srbija razvija ima bolji provod, medju svojima.
Kad imaš posao, teško da ćeš pola godine živjeti u Srbiji. To što dječurlija dođe na ferije ne mijenja ništa. Inače, bosanski glavni grad (ili bošnjački) u Americi je St. Louis U Austriji smo više koncentrisani na Grac, Linc. Ne, kao prvo danas u 2022 vecina tih koji ide da radi u inostranstvo moze raditi tamo samo do 3 meseca, pa se posle vracaju nazad, i onda moraju cekati 3 meseca, pa onda opet odu. A ovi sto su rodjeni u Austriji, i imaju njihove papire i jezik, oni mozda samo i ostaju tako na par meseci, pa se vrate nazad, ali mnogi planiraju da se vrate zavek.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:33 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Na kojim si ti drogama, pa te vase dronfulje najvise emigriraju u Tursku, Dubaji, i td. Ove nase idu samo tamo da se slikaju, ja u zivotu nisam cuo nikoga da je otisao tamo za stalno, cak ni medju muskima, ni zenskima. https://story.hr/Celebrity/a153148/STIZ ... ijete.htmlJelena Bin Drai To je tebi neki primer, pa imas verovatno slucajnog Srbima koji je emigrirao i u Moldaviju. Ja ti pricam sistematsko, snimke po YT, kako vase dronfulje emigriraju u Tursku, konkretno Instabul, sa instrukcija sve kako se snaci, imaju cak i neke stipendije.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:36 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: To je tebi neki primer, pa imas verovatno slucajnog Srbima koji je emigrirao i u Moldaviju. Ja ti pricam sistematsko, snimke po YT, kako vase dronfulje emigriraju u Tursku, konkretno Instabul, sa instrukcija sve kako se snaci, imaju cak i neke stipendije. Nije ovo slučajno, Jelena je top roba. Ejs sistematsko, pa ona je poznata i o njoj se piše, neće se pisati o nekom djevojčurku iz Šumadije koja je otišla u bajni Dubai u potrazi za životom, pa tamo ostala, zasnovala život. I ne znam kakav ti je to argument da sad kao Bošnjakinje emigriraju u Tursku, ne znam kako si time nešto pobio?! Vokri ti što je Jelena rodila šeiku troje djece i ok, razumijem.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:37 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Netačno. Idu drage volje. Ti kao ne znaš za internacionalni srpski glavni grad Čikago. Ili za Beč gdje Srba ima koliko hoćeš. Nije im ni Skandinavija mrska. Idu čak i mrskim Arapima po Emiratima, Katar. Neće valjda majčici Rusiji, to samo kad treba hvaliti, onda je ok U Čikago je bilo ekspanzija naseljavanja 1990 - 2001 najveća. Nešto iza 1945 i za vrijeme komunizma 1968- 1980. Beč je uglavnom naseljen Srbima iz Srbije,manje iz BiH. Srbi iz BiH gravitiraju u zadnje vrijeme ; 1. Njemačka 2. Slovenija 3. Austrija 4. Sezona u Hrvatskoj 5. Novi Sad U manjem obimu se sele Skandinavija,Italija. Kanada veoma rijetko. Za useljenje u Kanadu treba 30 000$ i tražena struka na njihovom tržištu rada. U Kataru i UAE je srpska dijaspora za završenom VSS ( hirurzi,piloti,inžinjeri) s obzirom da Arapi ne ulažu u sopstveno obrazovanje mora neko državu da im vodi. U Rusiji su naši građevinci i ugostitelji. Konkretno iz Lukavice ima ih oko 30 u Moskvi koji su otišli tamo od 2000. Da napomenem da ima i Muslimana u Moskvi iz regije Zavidovići,Tuzla,Banovići koji su odselili tamo zadnjih 20 godina. Našli tamo Ruskinje oženili se i ostali tamo. Uglavnom građevinci. Ali po ovim podacima koje izbacuje vaš zavod ispada da skoro nitko ne seli. Dva naroda jedan preko drugoga bježe van a samo Srbi stoički ostaju.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:38 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: To je tebi neki primer, pa imas verovatno slucajnog Srbima koji je emigrirao i u Moldaviju. Ja ti pricam sistematsko, snimke po YT, kako vase dronfulje emigriraju u Tursku, konkretno Instabul, sa instrukcija sve kako se snaci, imaju cak i neke stipendije.
Nije ovo slučajno, Jelena je top roba. Ejs sistematsko, pa ona je poznata i o njoj se piše, neće se pisati o nekom djevojčurku iz Šumadije koja je otišla u bajni Dubai u potrazi za životom, pa tamo ostala, zasnovala život. I ne znam kakav ti je to argument da sad kao Bošnjakinje emigriraju u Tursku, ne znam kako si time nešto pobio?! Vokri ti što je Jelena rodila šeiku troje djece i ok, razumijem. Daj ne izmotavaj se ludaku, ima 10-15 vasih cura koje imaju youtube kanale i gde sve detalnjno objasnjavaju kako se emigrirati u Tursku. Ti ako mi nadjes 10 takvih kanala da imaju Srpkinje za Dubaji, ja cu ti reci svaka cast. Mogu ja da kazem vecina Muslimani emigrira u Mjanmar, posto sam video 1, to je tvoja logika.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:40 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: U Čikago je bilo ekspanzija naseljavanja 1990 - 2001 najveća. Nešto iza 1945 i za vrijeme komunizma 1968- 1980. Beč je uglavnom naseljen Srbima iz Srbije,manje iz BiH. Srbi iz BiH gravitiraju u zadnje vrijeme ; 1. Njemačka 2. Slovenija 3. Austrija 4. Sezona u Hrvatskoj 5. Novi Sad U manjem obimu se sele Skandinavija,Italija. Kanada veoma rijetko. Za useljenje u Kanadu treba 30 000$ i tražena struka na njihovom tržištu rada.
U Kataru i UAE je srpska dijaspora za završenom VSS ( hirurzi,piloti,inžinjeri) s obzirom da Arapi ne ulažu u sopstveno obrazovanje mora neko državu da im vodi.
U Rusiji su naši građevinci i ugostitelji. Konkretno iz Lukavice ima ih oko 30 u Moskvi koji su otišli tamo od 2000. Da napomenem da ima i Muslimana u Moskvi iz regije Zavidovići,Tuzla,Banovići koji su odselili tamo zadnjih 20 godina. Našli tamo Ruskinje oženili se i ostali tamo. Uglavnom građevinci. Ali po ovim podacima koje izbacuje vaš zavod ispada da skoro nitko ne seli. Dva naroda jedan preko drugoga bježe van a samo Srbi stoički ostaju. Pa to su podaci koji se plasiraju, a šta je istina, to više niko živ ne zna. Štancaju rodilo se ovoliko, rodilo toliko, a kad djeca krenu u školu, nema ni pola. Istočna Bosna pustinja. Istočna Hercegovina osim Trebinja, nemaš šta vidjeti. Čak i iz Posavine sve je više onih koji ne vide perspektivu. Istočno Sarajevo ima perspektivu i zbog blizine glavnog grada. Banja Luka. I ovaj dio ovamo Doboj, Bijeljina.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:42 |
|
|
Uostalom, spominje mi debil neke Seike, a Sarajevo svetska prestonica gde razni Arapi dodju da kupuju zene, boze koji retardi postoje na ovom svetu...
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:43 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ali po ovim podacima koje izbacuje vaš zavod ispada da skoro nitko ne seli.
Dva naroda jedan preko drugoga bježe van a samo Srbi stoički ostaju.
Pa to su podaci koji se plasiraju, a šta je istina, to više niko živ ne zna. Štancaju rodilo se ovoliko, rodilo toliko, a kad djeca krenu u školu, nema ni pola. Istočna Bosna pustinja. Istočna Hercegovina osim Trebinja, nemaš šta vidjeti. Čak i iz Posavine sve je više onih koji ne vide perspektivu. Istočno Sarajevo ima perspektivu i zbog blizine glavnog grada. Banja Luka. I ovaj dio ovamo Doboj, Bijeljina. USK pustinja, a sve izvan Trokuta Sarajevo-Zenica-Tuzla takodje pustinja. Glavni grad svake godine ozbiljni padovi rodjenih, o Tuzli i Zenici da ne pricamo, koji su to padovi.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:44 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Uostalom, spominje mi debil neke Seike, a Sarajevo svetska prestonica gde razni Arapi dodju da kupuju zene, boze koji retardi postoje na ovom svetu... Ako ćeš mak na konac, idu u Lukavicu i kupuju žene. Za jednu ili par noći. To ti je javna tajna.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:45 |
|
|
Beograd i Novi Sad svake godine rast rodjenih i pozitivan prirodni prirastaj, "glavni grad" Sarajevo rokne po 10% rodjenih u 5 godina. Tuzla pakao na zemlji.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:45 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pa to su podaci koji se plasiraju, a šta je istina, to više niko živ ne zna.
Štancaju rodilo se ovoliko, rodilo toliko, a kad djeca krenu u školu, nema ni pola.
Istočna Bosna pustinja. Istočna Hercegovina osim Trebinja, nemaš šta vidjeti. Čak i iz Posavine sve je više onih koji ne vide perspektivu. Istočno Sarajevo ima perspektivu i zbog blizine glavnog grada. Banja Luka. I ovaj dio ovamo Doboj, Bijeljina.
USK pustinja, a sve izvan Trokuta Sarajevo-Zenica-Tuzla takodje pustinja. Glavni grad svake godine ozbiljni padovi rodjenih, o Tuzli i Zenici da ne pricamo, koji su to padovi. Tačno. Dakle, šta možemo zaključiti? Pušiona svima. Al komšiji crkla krava, e.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nije ovo slučajno, Jelena je top roba. Ejs sistematsko, pa ona je poznata i o njoj se piše, neće se pisati o nekom djevojčurku iz Šumadije koja je otišla u bajni Dubai u potrazi za životom, pa tamo ostala, zasnovala život. I ne znam kakav ti je to argument da sad kao Bošnjakinje emigriraju u Tursku, ne znam kako si time nešto pobio?! Vokri ti što je Jelena rodila šeiku troje djece i ok, razumijem.
Daj ne izmotavaj se ludaku, ima 10-15 vasih cura koje imaju youtube kanale i gde sve detalnjno objasnjavaju kako se emigrirati u Tursku. Ti ako mi nadjes 10 takvih kanala da imaju Srpkinje za Dubaji, ja cu ti reci svaka cast. Mogu ja da kazem vecina Muslimani emigrira u Mjanmar, posto sam video 1, to je tvoja logika. Ima puno Srpkinja koje rade u Dubaiju npr, ima mnogo stujardesa. Ima i Bošnjakinja i ostalih sa ovih prostora. Ima i puno parova sa ovih prostora, oboje rade tamo i zive, ne završe sve tamo sa nekakvim šeicima.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:46 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Uostalom, spominje mi debil neke Seike, a Sarajevo svetska prestonica gde razni Arapi dodju da kupuju zene, boze koji retardi postoje na ovom svetu... Ako ćeš mak na konac, idu u Lukavicu i kupuju žene. Za jednu ili par noći. To ti je javna tajna. Ali vase odvedu za stalno, ako ces iskreno, i za to postoji milion snimaka, ja za sve imam dokaze, dok ti lupetas u prazno.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:46 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Beograd i Novi Sad svake godine rast rodjenih i pozitivan prirodni prirastaj, "glavni grad" Sarajevo rokne po 10% rodjenih u 5 godina. Tuzla pakao na zemlji. Bolan, u Beograd se slijeva iz cijele Srbije i CG, čak i iz RS. Ne sikiraj se ti za Sarajevo
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:47 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Daj ne izmotavaj se ludaku, ima 10-15 vasih cura koje imaju youtube kanale i gde sve detalnjno objasnjavaju kako se emigrirati u Tursku. Ti ako mi nadjes 10 takvih kanala da imaju Srpkinje za Dubaji, ja cu ti reci svaka cast. Mogu ja da kazem vecina Muslimani emigrira u Mjanmar, posto sam video 1, to je tvoja logika.
Ima puno Srpkinja koje rade u Dubaiju npr, ima mnogo stujardesa. Ima i Bošnjakinja i ostalih sa ovih prostora. Ima i puno parova sa ovih prostora, oboje rade tamo i zive, ne završe sve tamo sa nekakvim šeicima. Ne kazem ja nista. Samo kazem da Srbi i Srpkinje nisu toliko poznati po selidbi u Dubaji, dok je Bosnjacka selidba, pogotov u Tursku, i pogotovo zena, sada vec opste poznata i prosirena.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:47 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ako ćeš mak na konac, idu u Lukavicu i kupuju žene. Za jednu ili par noći. To ti je javna tajna. Ali vase odvedu za stalno, ako ces iskreno, i za to postoji milion snimaka, ja za sve imam dokaze, dok ti lupetas u prazno. Vode i Srpkinje, to je poenta. Ne lupetam, eto sam ti naveo top robu. Odveo šeik misicu. Hoće žena da živi ko bula, šta je problem? U svili i kadaifu.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
|
|
Lebowski je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Daj ne izmotavaj se ludaku, ima 10-15 vasih cura koje imaju youtube kanale i gde sve detalnjno objasnjavaju kako se emigrirati u Tursku. Ti ako mi nadjes 10 takvih kanala da imaju Srpkinje za Dubaji, ja cu ti reci svaka cast. Mogu ja da kazem vecina Muslimani emigrira u Mjanmar, posto sam video 1, to je tvoja logika.
Ima puno Srpkinja koje rade u Dubaiju npr, ima mnogo stujardesa. Ima i Bošnjakinja i ostalih sa ovih prostora. Ima i puno parova sa ovih prostora, oboje rade tamo i zive, ne završe sve tamo sa nekakvim šeicima. Ne kazem ja nista. Samo kazem da Srbi i Srpkinje nisu toliko poznati po selidbi u Dubaji, dok je Bosnjacka selidba, pogotov u Tursku, i pogotovo zena, sada vec opste poznata i prosirena.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:48 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Beograd i Novi Sad svake godine rast rodjenih i pozitivan prirodni prirastaj, "glavni grad" Sarajevo rokne po 10% rodjenih u 5 godina. Tuzla pakao na zemlji. Bolan, u Beograd se slijeva iz cijele Srbije i CG, čak i iz RS. Ne sikiraj se ti za Sarajevo Pa moram se sekirati, nasa 2 najveca gradnja pozitivni prirodni prirastaj, vasa 2 najveca grada, negativni, tu se vidi ono Eskobarovo "10 puta".
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:49 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nije ovo slučajno, Jelena je top roba. Ejs sistematsko, pa ona je poznata i o njoj se piše, neće se pisati o nekom djevojčurku iz Šumadije koja je otišla u bajni Dubai u potrazi za životom, pa tamo ostala, zasnovala život. I ne znam kakav ti je to argument da sad kao Bošnjakinje emigriraju u Tursku, ne znam kako si time nešto pobio?! Vokri ti što je Jelena rodila šeiku troje djece i ok, razumijem.
Daj ne izmotavaj se ludaku, ima 10-15 vasih cura koje imaju youtube kanale i gde sve detalnjno objasnjavaju kako se emigrirati u Tursku. Ti ako mi nadjes 10 takvih kanala da imaju Srpkinje za Dubaji, ja cu ti reci svaka cast. Mogu ja da kazem vecina Muslimani emigrira u Mjanmar, posto sam video 1, to je tvoja logika. https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-je ... -drugariceMis Beograda
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:50 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Daj ne izmotavaj se ludaku, ima 10-15 vasih cura koje imaju youtube kanale i gde sve detalnjno objasnjavaju kako se emigrirati u Tursku. Ti ako mi nadjes 10 takvih kanala da imaju Srpkinje za Dubaji, ja cu ti reci svaka cast. Mogu ja da kazem vecina Muslimani emigrira u Mjanmar, posto sam video 1, to je tvoja logika. https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-je ... -drugariceMis Beograda Ti glupane stavljas neke poznate osobe, dok ti ja kazem da postoje desetine vasih cura, koje objasnjavaju po youtube kako druge cure da emigriraju tamo, kroz neke stipednije valjda. Postavljali su se ovde snimci toga, dok se nisi registrovao.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:50 |
|
|
Napravio sam mapu rođenih po općinama, samo fale me podatci za Brčko, ima li tko to?
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:51 |
|
|
Kakve su cene nekretnina u Sarajevu i Istočnom Sarajevu?
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:52 |
|
|
Ne razumim što želiš dokazat time da eto Srbi iseljavaju. Svi iseljavaju, ali oni što je bitno i ono što sve brojke pokazuju da Muslimani sele troduplo više nego Srbi i Hrvati zajedno. Pali ste u 10 godina u BiH sa 59% na manje od 49% rođenih kad odbimo izmišljene. Ove godine to ide još dole kao i narednih godina.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 07 lip 2022, 13:53 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ti glupane stavljas neke poznate osobe, dok ti ja kazem da postoje desetine vasih cura, koje objasnjavaju po youtube kako druge cure da emigriraju tamo, kroz neke stipednije valjda. Postavljali su se ovde snimci toga, dok se nisi registrovao. Pa ti kažeš nema, ja kažem ima i dam ti dokaz, ti opet udariš kako eto nije to. Pa daj nam te bosanske Selme, Alme, Sabine, ti kažeš imaš dokaze?? I šta i ako idu, ja to ne sporim niti mi je to nešto kao tebi što pjeniš jer se Srpkinje udaju za Turke i Arape.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|