|
|
Stranica: 270/344.
|
[ 8600 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 16 lip 2022, 23:55 |
|
|
sev je napisao/la: PCM je napisao/la: Spocitavati ustastvo Hrvatima mogu samo povijesno nepismeni ljudi, te oni koji prate dnevnu politiku iskljucivo iz jednog izvora. To je intelektualna boranija i nisu uopce vrijedni diskusije.
Onda kada nekakva stranka u RH kao sto je godinama u Srbiji bio SRS - bude otvoreno zagovarala granicu na Drini, sa skoro pola mjesta u Saboru - onda se slobodno javite s ovom temom. Ne spočitavam Hrvatima, nego ljubiteljima NDH. Isti tretman tražim i za sebe, pošto nisam i nikada nisam bio simpatizer SRS-a, ne vidim potrebu da mi se to prebacuje. U svakom slučaju, moj komentar nije bio "NDH zao, pobili tolke ljude, kako možete da budete za to". Komentar je bio zašto NDH a ne nešto što bi iz više aspekata bolje leglo vašem nacionalnom pitanju. Nije kao da me je mnogo briga za vaše nacionalno pitanje, samo me intrigira. Kao što me intrigira i zašto su vojvodi iz pomenute stranke u programu bila preča teritorija sa mnogo nesrba nego manja, a kompaktnija teritorija na kojoj zapravo žive Srbi. Za mene kao Srbina jedini izuzetak od tog pravila je Kosovo, ali čak i tu bih pod određenim uslovima bio spreman na određene ustupke. Sve ostalo - ko gde živi treba da bira gde će, osim ako nisu u pitanju tako male teritorije u vidu par opština da ih nema mnogo smisla cepkati dalje (npr. Srbi u FBiH, Muslimani u RS i Srbiji, pa i Mađari u Vojvodini su apsolutna većina u možda 3-4 opštine). U Hrvatskoj ne postoji 1 (JEDAN) mandat u Saboru koji drži stranka koja se programski poziva na NDH ili granicu na Drini. Ne postoji 1 (JEDAN) zastupnik u hrvatskom Saboru koji otvoreno veliča NDH i Pavelića. I tako već godinama. Isto je i kod Hrvata BiH. Avet ustaštva nije realna i služi samo komunistima za potpaljivanje vatre i da skinu pozornost sa sebe i svojih masovnih ratnih i poratnih zločina (lopov viče drž’te lopova). Kod Srba je ustaštvo dobilo nekakav Jurassic Park hollywoodski izričaj gdje su ustaše zlikovci iz horora koji jedu živu srpsku djecu, uporište u činjenicama je minimalno, u lažima i mitovima maksimalno. LOL
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 00:02 |
|
|
PCM je napisao/la: sev je napisao/la: Ne spočitavam Hrvatima, nego ljubiteljima NDH. Isti tretman tražim i za sebe, pošto nisam i nikada nisam bio simpatizer SRS-a, ne vidim potrebu da mi se to prebacuje. U svakom slučaju, moj komentar nije bio "NDH zao, pobili tolke ljude, kako možete da budete za to". Komentar je bio zašto NDH a ne nešto što bi iz više aspekata bolje leglo vašem nacionalnom pitanju. Nije kao da me je mnogo briga za vaše nacionalno pitanje, samo me intrigira. Kao što me intrigira i zašto su vojvodi iz pomenute stranke u programu bila preča teritorija sa mnogo nesrba nego manja, a kompaktnija teritorija na kojoj zapravo žive Srbi. Za mene kao Srbina jedini izuzetak od tog pravila je Kosovo, ali čak i tu bih pod određenim uslovima bio spreman na određene ustupke. Sve ostalo - ko gde živi treba da bira gde će, osim ako nisu u pitanju tako male teritorije u vidu par opština da ih nema mnogo smisla cepkati dalje (npr. Srbi u FBiH, Muslimani u RS i Srbiji, pa i Mađari u Vojvodini su apsolutna većina u možda 3-4 opštine).
U Hrvatskoj ne postoji 1 (JEDAN) mandat u Saboru koji drži stranka koja se programski poziva na NDH ili granicu na Drini. Ne postoji 1 (JEDAN) zastupnik u hrvatskom Saboru koji otvoreno veliča NDH i Pavelića. I tako već godinama. Isto je i kod Hrvata BiH. Avet ustaštva nije realna i služi samo komunistima za potpaljivanje vatre i da skinu pozornost sa sebe i svojih masovnih ratnih i poratnih zločina (lopov viče drž’te lopova). Kod Srba je ustaštvo dobilo nekakav Jurassic Park hollywoodski izričaj gdje su ustaše zlikovci iz horora koji jedu živu srpsku djecu, uporište u činjenicama je minimalno, u lažima i mitovima maksimalno. LOL Nisam govorio o tome, ni ne interesuje me previše šta radite u Saboru i koji su politički programi stranaka.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 00:33 |
|
|
sev je napisao/la: Puč je najmanje imao veze sa hrvatskim pitanjem, mnogo više sa spoljnom politikom zemlje. Srbi nisu hteli da budu uz Hitlera i za to su platili cenu, Pa tako možemo reći i da je dolazak Ustaša na vlast imao najmanje veze sa srpskim pitanjem, više sa političkim okolnostima izvan Hrvatske, a kojima je okidač bio puč u Beogradu. Hrvati nisu htjeli biti u rojalističkoj Jugoslaviji u kojoj su upravo četnici preuzeli vlast i posljedično, došle su Ustaše na vlast. Puč je najmanje imao veze s tim dali su ili ne Srbi htjeli biti uz Hitlera. Nego su Srbi kao pijuni britanske službe odlučili uvući Jugoslaviju u rat. Kao i 1914. Britanci su im obećali brda i doline. sev je napisao/la: Formulacija "dobili ste" u srpskom jeziku nije pežorativna. "Dobiti" - imati nešto što prethodno nisi imao. Ne možeš dobiti nešto sam od sebe. Kao što ne možeš nešto dati sam sebi. Tu sva priča završava. sev je napisao/la: Klanja Hrvata u navedenim oblastima sasvim izvesno nije bilo pre 6. aprila, a već 10. je formirana NDH. https://narod.hr/kultura/8-travnja-1941 ... ostave-ndhPa kako će bit prije 6. travnja kad je taj dan počeo rat? Jel bilo klanja Srba prije 6. travnja? Naravno ako ne računamo ubijanja Hrvata od strane žandara, to je trajalo od uvođenja šestosiječanjske diktature. A 1929. je valjda bila prije 6. travnja 1941. sev je napisao/la: U ta četiri dana vojska je imala pametnija posla od klanja. Točno je u tome stvar. Očito da nije. Bilo kakva obrana od Nijemaca se raspala praktično u prvih par sati, pa su raspuštene horde kraljevske vojske (sada već četničke horde) krenule neorganizirano povlačenje, što odlazak doma što u planine, na tim povlačenjima i pješaćenjima prolazili su kroz hrvatska sela i klali, kao što je dokumentirano i navedeno. sev je napisao/la: I ovo za "bezbroj" hrvatskih seljaka koje srpski žandarmi besomučno ubijaju, a sinovi bespomoćno gledaju na samrti je preuveličana propaganda. Daj konkretne podatke i izvore, koliko, gde, ko. https://hrcak.srce.hr/file/150220 samo jedan rad, nije da sad imam vremena tražiti još represija žandara prema hrvatskim seljacima koja je trajala za vrijeme šestosiječanjske diktature i u kojoj je nerijetko bilo žrtava nije nikakva propaganda nego povijesna činjenica sev je napisao/la: Ovo za Radića priznajem. To ide na našu sramotu. Ali treba dodati i da su ustaše učestvovale u ubistvu kralja Aleksandra. Smiješna usporedba. Aleksandar je zaveo diktaturu, upregnuo žandrameriju na Hrvate i doslovno radio na uništenju Hrvata kao naroda i provodio radikalnu srbizaciju Jugoslavije. Što je Radić napravio Srbima? Da ne spominjemo da se ubojstvo Radića i hrvatskih prvaka dogodilo 6 godina prije atentata na Aleksandra. sev je napisao/la: Ako je ubistvo Radića opravdanje za Jasenovac, šta je onda trebalo da se desi 1934 kad je ubijen ne vođa stranke, nego kralj i to organizovano, a ne u naletu besa? U naletu bijesa ajde nemoj se glupirat. I u naletu bijesa su pomilovali Punišu i smjestili ga u privatni apartman? sev je napisao/la: Ovo za Ferdinanda ne priznajem. Čast je ubiti okupatora i Princip živi u našim srcima. To što se vi sprdate s tim ide na vašu sramotu. Ne znam gdje si vidio da tražim tvoje priznaje, niti me je briga što je tebi čast. Samo sam konstatirao najobičniju činjenicu, kad jedna država ubije vođu druge države zna se šta je ide. sev je napisao/la: Kraljevina Jugoslavija je bila naša velika greška, ali porediti KJ sa NDH može samo zlonameran čovek. Pa mogu se donekle složiti. NDH je 100% svoga vremena provela u najvećem svjetskom sukobu svih vremena i užasno krvavom građanskom ratu unutar sebe. KJ je 99.99% svoga vremena provela u mirnom dobu. sev je napisao/la: Četnici su već druga priča, ali čak ni oni nisu otvarali koncentracione logore. pa naravno da nisu kad nisu imali infrastrukture, di će otvorit logor? u šumi na vrhu ozrena pa zatvorenike nosit na leđima do njega? oni su uglavnom sva ubijanja rješavali odmah na licu mjesta, a što se tiče logora njihovi nasljedici 90-ih su itekako imali infrastrukture za logore pa su nadoknadili njihov nedostatak 50ak godina radije sev je napisao/la: U svakom slučaju, pitanje ti nije na mestu jer ja nigde nisam ni rekao da podržavam odluke bilo kneza Pavla, bilo pučista, bilo četnika, bilo nedićevaca. A ovde ima onih koji gaje simpatije prema NDH, pa eto čisto da vidimo tu praktičnu računicu. Opet, nije me briga tko šta podržava niti tko ima kakve simpatije, komentiram činjenice i netočne navode o istima. sev je napisao/la: Šta vas je toliko privuklo u Goraždu i Zvorniku da ste bili spremni da date delove Dalmacije i uđete do kolena u balkansko ratno blato? Lepa je Drina, al ima još lepih reka. Šta vas je toliko privuklo u Bjelovaru i Zadru da ste bili spremni da date Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru, ma i cijelu Srbiju, da bi se klali Hrvati u selu Gata nadomak Splita? Mislim pitanje je naravno retoričko. Znamo svi da je ljepša hrvatska obala i hrvatska Dalmacija od Metohijskih gudura i Kosovskog blata, ali to je vaš problem.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 00:52 |
|
|
Pročitaću ovaj rad o policiji i žandarmeriji za vreme Šestojanuarske diktature jer makar ima izvore. Ostatak nije vredan komentara nekog ko istoriju tretira kao nauku.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 02:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ma Muslimani to ruše da optuže Hrvate, eno krive "nacističku politiku Čovića" za to a sami su srušili. Treba skrenuti paznju svetu da muslimani slave komunisticke zlocince (odlukom EP izjednaceni sa nacifasistickim zlocincima), i da cak imaju ulicu u glavnom gradu koja se zove po zlocincu Titu. Riješi rebus
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 02:55 |
|
|
Nemam pojma. Ajde reci!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 08:06 |
|
|
Gledaj ti priče, glavni faktor nestabilnosti na Balkanu godinama, stoljećima unazad i ono priča o nekoj časti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 08:23 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne znam u čemu se to ustaštvo Hrvata u Hercegovni manifestira?
Ako čak i prihvatimo 1996 godinu kao relevantnu, to je ipak bilo prije 26 godina.
Gdje su danas crne košulje, slova U i slike poglavnika? Jedino kod onih Juda iz nekih od bezbroj HSPova.
To što se neka budala napije pa zapjeva o Juri i Bobanu to je više satira, u stilu Krajina Stickypond. Mada iskreno, ja koji živim u Hercegovini nisam ni to čuo bar 20 godina.
Prošlo je to vrijeme. "Za dom spremni"pozdrav je zajebancija koja se koristi kao i "Pomoz bog junaci"
Ti. Kao da si ti neko mjerilo. Zap.Hercegovina je bila 99% ustaška. Ako računamo od Stoca do livna i ako računamo Hrvate. Naravno da nitko sa du miru neće oblačit uniforme i vikat pozdrave osim tu i tamo na koncertima i svatovima. Al dobro ti si rekao da da Hrvati iz Hercegovine i Hrvati Bosne nisu isti narod. Ako ih ti uopće smatraš Hrvatima jer ako nisu isti narod ne znam kako ih nazivaš. Ustaše su naši, partizani su tuđi i okupatori. Za ogromnu većinu Hrvata 14. veljače 1945 je dan kad je pao Mostar, a ne oslobođen. Naravno da su ustaše imali grešaka, ali i partizani su imali također, samo su bili pobjednička strana pa napisali povijest kako im odgovara. Ali to je danas sve povijest, imamo konkretnih današnjih problema na koje treba trošiti našu vrlo ograničenu energiju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 08:25 |
|
|
Složio bih se sa Kvačicom u jednom, povijest bi trebala ostati tamo gdje i jeste, iza nas.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 09:00 |
|
|
Evo rušenje još jednog "partizanskog" spomenika. Latvijci koriste idealno vrijeme za rušenje partizanskih spomenika.
Latvija ruši 79 metara visoki obelisk u centru Rige koji slavi sovjetsku pobjedu nad nacističkom Njemačkom Autor: An. S./Hina Zadnja izmjena 16.06.2022 23:54 Objavljeno 16.06.2022 u 23:54
Latvija je u četvrtak donijela zakon kojim se naređuje da se svi spomenici i drugi objekti koji glorificiraju totalitarne režime moraju ukloniti do 15. studenoga.
U uredbi se sovjetski Spomenik pobjedi u Rigi navodi među onima koji se moraju srušiti, što je gradsko vijeće već odobrilo.
U zakonu je navedeno oko 300 spomenika, spomen-ploča i spomeničkih objekata u Latviji koji slave sovjetski režim ili Crvenu armiju, iako nijedan nije toliko kontroverzan kao Spomenik pobjedi u prijestolnici.
Velebni spomenik u Rigi sastoji se od 79 metara visokoga obeliska i nekoliko golemih brončanih kipova, a izgrađen je 1985. povodom obilježavanja 40. obljetnice sovjetske pobjede nad Njemačkom u Drugom svjetskom ratu.
Latvija je bila i pod njemačkom i pod sovjetskom okupacijom tijekom Drugog svjetskog rata. Nakon kraja rata pripojena je Sovjetskom Savezu do 1991. Spomenik mnogi vide kao simbol ponovne okupacije Latvije, a ne slobode.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 09:17 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Složio bih se sa Kvačicom u jednom, povijest bi trebala ostati tamo gdje i jeste, iza nas. Zašto? Čega se stidiš? Narodi su u 99% slučajeva ponosni na svoju prošlost i rado je se sjećaju.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 09:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Složio bih se sa Kvačicom u jednom, povijest bi trebala ostati tamo gdje i jeste, iza nas. Zašto? Čega se stidiš? Narodi su u 99% slučajeva ponosni na svoju prošlost i rado je se sjećaju. Ne kontaš ti to. Treba prvo izaći iz 1389.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 09:59 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
PCM je napisao/la: sev je napisao/la: Ne spočitavam Hrvatima, nego ljubiteljima NDH. Isti tretman tražim i za sebe, pošto nisam i nikada nisam bio simpatizer SRS-a, ne vidim potrebu da mi se to prebacuje. U svakom slučaju, moj komentar nije bio "NDH zao, pobili tolke ljude, kako možete da budete za to". Komentar je bio zašto NDH a ne nešto što bi iz više aspekata bolje leglo vašem nacionalnom pitanju. Nije kao da me je mnogo briga za vaše nacionalno pitanje, samo me intrigira. Kao što me intrigira i zašto su vojvodi iz pomenute stranke u programu bila preča teritorija sa mnogo nesrba nego manja, a kompaktnija teritorija na kojoj zapravo žive Srbi. Za mene kao Srbina jedini izuzetak od tog pravila je Kosovo, ali čak i tu bih pod određenim uslovima bio spreman na određene ustupke. Sve ostalo - ko gde živi treba da bira gde će, osim ako nisu u pitanju tako male teritorije u vidu par opština da ih nema mnogo smisla cepkati dalje (npr. Srbi u FBiH, Muslimani u RS i Srbiji, pa i Mađari u Vojvodini su apsolutna većina u možda 3-4 opštine).
U Hrvatskoj ne postoji 1 (JEDAN) mandat u Saboru koji drži stranka koja se programski poziva na NDH ili granicu na Drini. Ne postoji 1 (JEDAN) zastupnik u hrvatskom Saboru koji otvoreno veliča NDH i Pavelića. I tako već godinama. Isto je i kod Hrvata BiH. Avet ustaštva nije realna i služi samo komunistima za potpaljivanje vatre i da skinu pozornost sa sebe i svojih masovnih ratnih i poratnih zločina (lopov viče drž’te lopova). Kod Srba je ustaštvo dobilo nekakav Jurassic Park hollywoodski izričaj gdje su ustaše zlikovci iz horora koji jedu živu srpsku djecu, uporište u činjenicama je minimalno, u lažima i mitovima maksimalno. LOL A Prkiša sa HPC-om ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 10:00 |
|
|
Na području partizanskog spomenika bi se možda mogao napraviti dobar rekreacijski centar.
U svakom slučaju vrijeme je da se napravi nešto korisno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 10:02 |
|
|
Ili još jedan ogroman krst/križ koji se vidi iz histoćnog.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 10:12 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Pratimo tokove novca u obnovi tog spomen obiljezja, znati cemo ko je narucio i ko izvrsio devastaciju.
Vec se zna da su troskovi obnove 200.000 budzetskih KMova
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 13:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39224 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dok "bogata" BiH obnavlja spomenike totalitarnih režima na kojima se okupljaju prorusi Latvija koja je u EU donosi zakon o micanju svih simbola totalitarnih režima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 13:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39224 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jeste primijetili da na prosvjedu nije bilo standarne takijaške ikonografije? Sada nema petokraka i crvenih zastava, malo nezgodno da to ode u medije dok se pod tim simbolima trenutno vrši agresija na Ukrajinu.
Proruski Muslimani bi denacificirali Mostar kao što bi i Rusi Harkiv.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 13:17 |
|
|
Pa iskreno ne znam kome smeta taj nekakav partizanski spomenik ili recimo onaj na Tjentištu, pa da dođe i da ruši ili šta već. Mišljenja sam da takve stvari treba održavati kao podsjetnik na neka vremena koja su prošla, naravno u turističke svrhe.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 13:23 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Pa iskreno ne znam kome smeta taj nekakav partizanski spomenik ili recimo onaj na Tjentištu, pa da dođe i da ruši ili šta već. Mišljenja sam da takve stvari treba održavati kao podsjetnik na neka vremena koja su prošla, naravno u turističke svrhe. Zašto smetaju onima čiju zastavu imaš na avataru? Ti svojim avatorom podržavaš uništavanje partizanskih spomenika u Ukrajini, kao i većina Muslimana na forumu dok u isto vrijeme ko fol nariču nad partizanskim spomenicima u BiH. Muslimi i alahu ekber mogu spojiti s partizanima kojima proučavaju fatihe, kamoli da ne mogu sa slava Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 13:28 |
|
|
Ukrajinci slave micanje okupatorskih spomenika dok u BiH Hrvati moraju trpiti okupatorske spomenike radi muslimanskih prorusa.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 13:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pa iskreno ne znam kome smeta taj nekakav partizanski spomenik ili recimo onaj na Tjentištu, pa da dođe i da ruši ili šta već. Mišljenja sam da takve stvari treba održavati kao podsjetnik na neka vremena koja su prošla, naravno u turističke svrhe. Zašto smetaju onima čiju zastavu imaš na avataru? Ti svojim avatorom podržavaš uništavanje partizanskih spomenika u Ukrajini, kao i većina Muslimana na forumu dok u isto vrijeme ko fol nariču nad partizanskim spomenicima u BiH. Muslimi i alahu ekber mogu spojiti s partizanima kojima proučavaju fatihe, kamoli da ne mogu sa slava Ukrajini. Ja avatarom podržavam one koji se brane. Njima smetaju i gade im se vjerovatno jer ih i dan danas Rusi napadaju. Identificiraju ih sa tim spomenicima, zato ih i ruše. Rusi zloupotrebljavaju borbu protiv nacista kao i Srbi što su. I jedni i drugi su dali sebi ekskluzivno pravo nasljednika komunista, boljševika, uredno održavaju obilježavanje borbe protiv nacista iako se i sami stavljaju u ulogu istih. Al ako to nazovu drugim imenom, onda je ok. Pa bolan, Dodik ti tvrdi da je RSK bila u redu i da je nepravedno što je Hrvatska ukinula. Jel tebi to ok?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 14:09 |
|
|
Muyo svud hoće da ušićari.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 14:10 |
|
|
Mariooo je napisao/la: daramo je napisao/la: Zašto smetaju onima čiju zastavu imaš na avataru? Ti svojim avatorom podržavaš uništavanje partizanskih spomenika u Ukrajini, kao i većina Muslimana na forumu dok u isto vrijeme ko fol nariču nad partizanskim spomenicima u BiH. Muslimi i alahu ekber mogu spojiti s partizanima kojima proučavaju fatihe, kamoli da ne mogu sa slava Ukrajini. Ja avatarom podržavam one koji se brane. Njima smetaju i gade im se vjerovatno jer ih i dan danas Rusi napadaju. Identificiraju ih sa tim spomenicima, zato ih i ruše. Rusi zloupotrebljavaju borbu protiv nacista kao i Srbi što su. I jedni i drugi su dali sebi ekskluzivno pravo nasljednika komunista, boljševika, uredno održavaju obilježavanje borbe protiv nacista iako se i sami stavljaju u ulogu istih. Al ako to nazovu drugim imenom, onda je ok. Pa bolan, Dodik ti tvrdi da je RSK bila u redu i da je nepravedno što je Hrvatska ukinula. Jel tebi to ok? Eto vidiš da se plašite SH dogovara čim stalno podmećete rovca.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 17 lip 2022, 14:15 |
|
|
Podmećemo? Jel sam ja ovo rekao ili Dodik? Jesam nešto izmislio?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, ChatGPT, Fredericktown i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|