Istočno Sarajevo se skida sa plinske mreže Sarajeva.
Citat:
Počela gasifikacija Jahorine i Pala
– U najskorije vrijeme počinjemo sa izgradnjom gasovoda od Istočnog Sarajeva do Jahorine i sa jednim krakom da gasovod do Pala. U ovoj godini možemo očekivati gasifikaciju Jahorine i dolazak gasovoda do opštine Pale – najavio je Elek.
Ima Istočno Sarajevo poznatije kao predgrađe Sarajeva zvano Lukavica.
Kad ne postoji šta te spriječava da dođeš u Lukavicu, okačiš varta zastavu na balkon i skandiraš jednoj i jedinoj od Une do Drine?
Ne nasjedam na te gluposti. Primitivno zapišavanje sa zastavama i provokacije. Tipa onog što se popeo na krst ili kad je prošao onaj autom kroz Lukavicu sa ljiljanima. To su gluposti. Zvanično ne postoji. A ti kući možeš zvati Andromeda, zna se kako je naziv tog mjesta.
Zvanično ne postoji grad koji ima svoje ime, granice, zvanične organe, skupštinu, institucije i grb. Ha ja tako se valjda tješite i za Republiku Srpsku generalno.
Zvanično ne postoji grad koji ima svoje ime, granice, zvanične organe, skupštinu, institucije i grb. Ha ja tako se valjda tješite i za Republiku Srpsku generalno.
Da, zvanično ne postoji Srpsko Sarajevo. To je bio ratni naziv kao i ona smijurija Srbinje. Grad Istočno Sarajevo i organi, grb i sve ostalo postoje i to je zvanično.
Da, zvanično ne postoji Srpsko Sarajevo. To je bio ratni naziv kao i ona smijurija Srbinje. Grad Istočno Sarajevo i organi, grb i sve ostalo postoje i to je zvanično.
Postoje nego šta. Živiće ovaj narod podno Romanije. Džaba ste se radovali. Srbija na Vracama!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Misliš neugledna ploča koju nisam ni primjetio dok oni mamlazi nisu otišli to razbijati. Bila je u skladu sa vašim hajdučkim ponašanjem, neugledna i neprimjetna. Zahvalite se onom glavonji iz Vogošće što je napravio publicitet.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.