|
|
Stranica: 1075/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:05 |
|
|
Još nije kasno da se bosanski Srbi pokaju za devedesete.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:07 |
|
|
Riquelme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa kako si zamisljao da ti drzava zazivi, ako si je proglasio protivno volji jednog naroda? Kako bi obezbedio da se zakoni te drzave sprovode na Sokocu? Normalno, poslao bi vojsku i policiju da se uspostavi ta drzava tamo. Ja koliko znam zakoni BiH se sprovode na Sokoci a naša vojska ni policija nikad nije krocila tamo. Kako to? Pa tako sto je ostvaren dejtonski konsenzus. Ai nikakav konsenzus nije stvoren 1991. da BiH krene u nezavisnost. Dakle, kako si mislio da protivnike nezavisnosti BiH nateras da pristanu na nezavisnost ako ne silom?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:22 |
|
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Obavezno čuvajte ijekavicu inače će se za 100 godina pričati kako Srbi nikad nisu ni pričali ijekavicom i kako su sva dela pisana ijekavicom bosanska književnost. Ne idite za pomodarstvom.
Pusti glupana, on ijekavicu poistovjećuje sa Bosnom koju iz duše mrzi. Sad zamisli, živiš u Bosni, mrziš Bosnu. Onda ti smeta i narječje kojim pričaš. Cijenim onog ko drži do svog bez obzira gdje bio. Ovaj nešto gunđa o nekakvim pradjedovima, a nije u stanju očevu zaostavštinu čuvati. Imate i vi iz Srbije svašta, ali ima čestitih ljudi, dok se u RS svakakvog ološa nakotilo. Ja sam zapazio da bosanski srbi miješaju ekavicu i ijekavicu. Ono, u jednoj rečenici zna biti i jedno i drugo što je pomalo i komično.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Ja koliko znam zakoni BiH se sprovode na Sokoci a naša vojska ni policija nikad nije krocila tamo. Kako to? Pa tako sto je ostvaren dejtonski konsenzus. Ai nikakav konsenzus nije stvoren 1991. da BiH krene u nezavisnost. Dakle, kako si mislio da protivnike nezavisnosti BiH nateras da pristanu na nezavisnost ako ne silom? Nije to baš neki konsenzus jer svako to vidi kao prelaznu fazu ka nečem drugom. bos. srbi žele secesiju , mi želimo ukinuti ''rs''. bos.hrvate i ne spominjem, oni su se namirili u Hrvatskoj
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:30 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: mi želimo ukinuti ''rs''. Kako Mujo? Mi znamo kako ćemo ukinuti Bosnu. Treba nam samo moment u vremenu. Samo klecaj Liberalnih nacista i imate mahanje. Kako ćete vi ukinuti RS? Čemu se nadate?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: mi želimo ukinuti ''rs''. Kako Mujo? Mi znamo kako ćemo ukinuti Bosnu. Treba nam samo moment u vremenu. Samo klecaj Liberalnih nacista i imate mahanje. Kako ćete vi ukinuti RS? Čemu se nadate? Treba vam samo moment u vremenu i klecaj liberalnih nacista. Ne znam šta da ti kažem, dok se to ne desi tamo neke 3000 i neke godine, ovo ti je realnost trenutno. Sav srpski svet stao u jednu sliku.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:41 |
|
|
A vi? Kako ćete ukinuti RS?
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:49 |
|
|
Međunarodne okolnosti idu puno više u prilog ostvarenju našeg nego vašeg cilja.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:50 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pusti glupana, on ijekavicu poistovjećuje sa Bosnom koju iz duše mrzi. Sad zamisli, živiš u Bosni, mrziš Bosnu. Onda ti smeta i narječje kojim pričaš. Cijenim onog ko drži do svog bez obzira gdje bio. Ovaj nešto gunđa o nekakvim pradjedovima, a nije u stanju očevu zaostavštinu čuvati. Imate i vi iz Srbije svašta, ali ima čestitih ljudi, dok se u RS svakakvog ološa nakotilo.
Ja sam zapazio da bosanski srbi miješaju ekavicu i ijekavicu. Ono, u jednoj rečenici zna biti i jedno i drugo što je pomalo i komično. Zavisi kako koja oblast. Uz Drinu postoje sela ( Srebrenica,Bratunac) gdje jedno selo govori ijekavski a drugo ekavski dijalekat a oba se nalaze u Republici Srpskoj.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 00:56 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Međunarodne okolnosti idu puno više u prilog ostvarenju našeg nego vašeg cilja. Vidimo u Ukrajini. + što vas je odjebala EU. Na koje okolnosti si ti mislio?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 07:39 |
|
|
Koliko vidim gde god vas ima iste ste budale.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 07:50 |
|
|
jeidno se srbin hvali svojim fašizmom i time što je lud
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:42 |
|
|
Srbija su al u kurcu. Srbija je preko Drine i tamo će i da ostane.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:42 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Koliko vidim gde god vas ima iste ste budale. Veće ste vi budale što živite sa nama.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Abortusu četnički pobačeni, gdje su vam ulice, škole, bolnice, gdje vam je bilo šta nazvano po tim usranim erojima?
Jučer su svakako ukinute US ovi fantomski prenosi nadležnosti RS. Da i tu stavimo tačku.
Crnu Goru ste izgubili kao i Kosovo, samo nećete da se pomirite s tim.
A jel, crtate trobojke? WOW! Da vam kupimo i bojice? Šta je to neki četnički vrtić za retardirane?
Kako misliš gdje su nam ulice po herojima? Koji US? Pa ako se nismo pomirili sa gubitkom CG i Kosova to znači da ih nismo još izgubili. Nismo mi ko vi da se tako lahko mirimo sa gubitkom. Ooooo, evo usto nam Bosanac ćetnik Pa gdje su, koje ulice ste nazvali po dabiću ili đeneralu? Onaj što je jučer oborio svu Miletovu šaradu. Niste se za javnost pomirili. U sebi znate da je to pušiona.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:51 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako misliš gdje su nam ulice po herojima? Koji US? Pa ako se nismo pomirili sa gubitkom CG i Kosova to znači da ih nismo još izgubili. Nismo mi ko vi da se tako lahko mirimo sa gubitkom. Ooooo, evo usto nam Bosanac ćetnik Pa gdje su, koje ulice ste nazvali po dabiću ili đeneralu? Onaj što je jučer oborio svu Miletovu šaradu. Niste se za javnost pomirili. U sebi znate da je to pušiona. Živi ljudi pobogu. Ima ulica nema kavih nema, od VRS, preko Ćetnika pa sve do svetog Save. Pola Bosne srpsko! Šta vam je taj US oborijo, ne razumijem? Jel to onaj sud što mu ni vi 90 presuda niste ispoštovali? Što je ukinuo Dan RS? To neka zajebancija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:54 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nema Bosne. Ima, ima. Moj Bosanac A ne mogu ti objasniti koliko mi je drago što je "Bosanac" postao uvreda.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ooooo, evo usto nam Bosanac ćetnik Pa gdje su, koje ulice ste nazvali po dabiću ili đeneralu? Onaj što je jučer oborio svu Miletovu šaradu. Niste se za javnost pomirili. U sebi znate da je to pušiona. Živi ljudi pobogu. Ima ulica nema kavih nema, od VRS, preko Ćetnika pa sve do svetog Save. Pola Bosne srpsko! Šta vam je taj US oborijo, ne razumijem? Jel to onaj sud što mu ni vi 90 presuda niste ispoštovali? Što je ukinuo Dan RS? To neka zajebancija. A čekate da krepaju, pa onda? Pa što skidoste tablu sa studentskog doma? I to dok odapnu? Al ga udrobi... i sveti sava i ćetnici....dobro i popovi to udrobe. Ne znam, pitaj Mileta. On zna, nek ti objasni.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 08:57 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Živi ljudi pobogu. Ima ulica nema kavih nema, od VRS, preko Ćetnika pa sve do svetog Save. Pola Bosne srpsko! Šta vam je taj US oborijo, ne razumijem? Jel to onaj sud što mu ni vi 90 presuda niste ispoštovali? Što je ukinuo Dan RS? To neka zajebancija. A čekate da krepaju, pa onda? Pa što skidoste tablu sa studentskog doma? I to dok odapnu? Al ga udrobi... i sveti sava i ćetnici....dobro i popovi to udrobe. Ne znam, pitaj Mileta. On zna, nek ti objasni. Kaže Mile da se zajebo što je skinuo i da će vratiti prvom prilikom. Ne sumnjaj da hoće. Doduše Džićkara je još živ. Nisu mu ni trebali stavljati ploču. Nego šta ćete vi kad vam propadnu liberali? Ko će vam želje ispunjavati? Čemu se nadate? Da će vladati vječno? Naivan si Mujo... opet si naivan...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 09:00 |
|
|
Fulio si temu. Ovo je RS, entitet u BiH. Vau, digli statuu strijeljanom ćetniku. Golemo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 09:03 |
|
|
Znaš li Bošnjače ko je ovo ispred Narodnog pozorišta RS? ili si već zaboravijo?
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 09:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 09:07 |
|
|
Mile Dodik? Željka?
Haha, provukli Koljeviću spomenik. Haj nek ste. Sad potegni iz flaše, već 9 sati, a ti još trijezan.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 lip 2022, 09:07 |
|
|
Petković: Nedopustiva zabrana ulaska srpskim zvaničnicima , Lajčak da reaguje
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|