|
|
Stranica: 67/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 21:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Moram primjetiti da se na temi namece lazni narativ da odnosi Hrvata i Bosnjaka u BiH nisu bas najbolji. Ne bih se slozio. Odnosi medju strankama su nesto drugo. Odnosi Hrvata prema muslimanima su na najnižoj točki od prestanka rata. Ja ovaj utisak nisam stekao.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:00 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Odnosi Hrvata prema muslimanima su na najnižoj točki od prestanka rata.
Ja ovaj utisak nisam stekao. Zlo radite a dobru se nadate. To se nikad nije dogodilo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:03 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Odnosi Hrvata prema muslimanima su na najnižoj točki od prestanka rata.
Ja ovaj utisak nisam stekao. Nisi ni mogao steći taj dojam ako živiš negdje na prostoru džihada koju je etnički očistila tzv Armija Bejha. Ili imaš i ti puno “prijatelja Hrvata”?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:07 |
|
|
Hagresor je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja ovaj utisak nisam stekao.
Nisi ni mogao steći taj dojam ako živiš negdje na prostoru džihada koju je etnički očistila tzv Armija Bejha. Ili imaš i ti puno “prijatelja Hrvata”? Nemam puno prijatelja ni Bošnjaka a kamoli Hrvata. Kažem da nisam taj utisak stekao, u onim nekim uobičajenim poslovnim i drugim kontaktima. A i da mi je utisak pogrešan, svejedno, ne mislim da je to nešto puno bitno.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja ovaj utisak nisam stekao.
Zlo radite a dobru se nadate. To se nikad nije dogodilo. Nikakvo zlo ne radimo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:11 |
|
|
…ljudi u poslovnom svijetu obični ljudi nemaju nikakvi problema medjusobno forum daje kunu sliku ok svi smo zapaljivi kad se prica o sportu il politici..u hr HDZ ostali u bih sad je djiru s Bošnjacima ..folklor ja bi reka..
|
|
Vrh |
|
|
Bobanovski.
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:15 |
|
|
Ja ovaj utisak nisam stekao. Svakodnevno prijetiš nestankom Hrvatima, sada tvrdiš kako "nema problema" To valjda kako bi na forumu lakše prihvatili vaš plan istrijebljenja? Pognuli glavu ili? Zašto ste svi vi tako odvratni?
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:17 |
|
|
Bobanovski. je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja ovaj utisak nisam stekao.
Svakodnevno prijetiš nestankom Hrvatima uff kako lažeš
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:17 |
|
|
Bobanovski. je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja ovaj utisak nisam stekao.
Svakodnevno prijetiš nestankom Hrvatima, sada tvrdiš kako "nema problema" To valjda kako bi na forumu lakše prihvatili vaš plan istrijebljenja? Pognuli glavu ili? Zašto ste svi vi tako odvratni? ..imas podatke koga je vise iselilo Hrvata il muslimana..moze na papir..s tim da je njima teze otic zbog putovnice
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38926 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zlo radite a dobru se nadate. To se nikad nije dogodilo.
Nikakvo zlo ne radimo. Ni Srbi nisu radili nikakvo zlo na Kosovu sa Sejdom. Muslimani na Kosovu ne misle da to nije zlo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 22:23 |
|
|
..problem bih gledajući kroz narode je sto se od Hrvata i Srba nitko ne useljava u bih dok bosnjaci imaju tu prednost jer dolaze iz muslimanski zemalja..Hrvatima i Srbima jednostavno nije atraktivno u bih ko ve iz hr ići u bih..nitko..vjerojatno je tako i sa Srbima..al s druge strane Hercegovina ima drugu specifičnost da je dosta ljudi fiktivno u hr zbog posla privilegija socijalni a žive u tim pograničnim zonama..a iseljava se svagdi to je proces nažalost koji je recesija napravila čak vise nego rat..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 05:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Plenković nije lajao pa zašto se Bakir nije dogovorio s njim? A ja, zaboravih, kriv Milanović.
Zašto bi se pametnjakoviću Bakir uopće dogovorio kad mu odgovara trenutno stanje. Uzmem ja tebi auto pa se dogovorimo oko cijene povratka, kad me uvrijediš ti si kriv jer ne želiš dogovor.
Ovakvi pametnjakovići mogu biti samo u HDZ-u. Nije hamdija uopće glup, zna on jako dobro da se Bakir ne želi dogovoriti. Ali potrebno je okriviti nekog drugog za vlastiti neuspjeh i manjak čojstva što Crnogorci kažu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 05:53 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa sto je dobio bakir s iz..jebeno politicko pitanje čovječe zapadnohercehovacka županija jel se tako kaze najrazvijenijia u bih odma iza Sarajeva..al to je kost koju ljudi glodju jedni da se naslađuju drugi da imaju razlog napadat a u principu to se riješi samo tako..tvrdim sa bi plenki tonrijesio da kremeljenko nije stvara cirkus i normalno da je i njihova reakcija kakva je a to je kako sam reka naslađivanje.. Milanović nam šteti u to nema sumnje, ali suludo je njega kriviti za propast pregovora o izbornom. Ono što mu se može prigovoriti jest da dok je bio premijer nije ništa radio na izmjenama izbornog dapače bio je dobar sa Komšićem, a tad već nije bilo sumnje tko je on i što predstavlja. Kako nam to točno šeteti? Prosvijetli nas??? Pa zaboli nas ona stvar što se kakva birselska babetina naljuti na zločeste Hrvate. Vi gledate na državničke poslove kao kakav dernek gdje se ne bi štel zamjerit jaranima.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 06:06 |
|
|
Planina je napisao/la: Di su forumski 4d šahisti i tihi diplomatori koji su anestezirali hrvatski narod sve ove godine? Zavukli se u mišju rupu od "dana Hrvatske diplomacije" iliti nametni nam ga Bakire dana. Malo im se rugamo koliko bi trebali, očekivao sam vađenje citata iz prošlosti, bilo bi tu smjehotresnog materijala...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 06:08 |
|
|
PCM je napisao/la: Nije veto povukao ni Milanović na kraju a kamoli Plenković. S obzirom na 4D šah, tihu diplomaciju i ostale gluposti koje se javno prodaju i u koje ne vjeruju ni mala djeca više, mislim da ako Schmidt do jeseni ne nametne izborni zakon koji će ukinuti muslimanske malverzacije - jasno je ko dan da nas je Hrvatska prodala ko janjca za ražanj. Kao prvo nije vas nitko prodao, kad se objekt prodaje za isti se dobije neka protuvrijednost. Kao drugo vas je HDZ samo isporučio krvnicima, nisu vas niti prodali pa da barem nešto izvuku za pereciju.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 08:11 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8317 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
weasel je napisao/la: PCM je napisao/la: Nije veto povukao ni Milanović na kraju a kamoli Plenković. S obzirom na 4D šah, tihu diplomaciju i ostale gluposti koje se javno prodaju i u koje ne vjeruju ni mala djeca više, mislim da ako Schmidt do jeseni ne nametne izborni zakon koji će ukinuti muslimanske malverzacije - jasno je ko dan da nas je Hrvatska prodala ko janjca za ražanj. Kao prvo nije vas nitko prodao, kad se objekt prodaje za isti se dobije neka protuvrijednost. Kao drugo vas je HDZ samo isporučio krvnicima, nisu vas niti prodali pa da barem nešto izvuku za pereciju. Kako nisu? Dobili su ulaz u Schengen od 01.01.2023. Imam tako neki poriv da onaj manjak između dva popisa više ne poimam tako crno. Bože oslobodi.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:20 |
|
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la: Di su forumski 4d šahisti i tihi diplomatori koji su anestezirali hrvatski narod sve ove godine? Zavukli se u mišju rupu od "dana Hrvatske diplomacije" iliti nametni nam ga Bakire dana. Malo im se rugamo koliko bi trebali, očekivao sam vađenje citata iz prošlosti, bilo bi tu smjehotresnog materijala... Nemojte tako, saće Rafali, samo izdurajte
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Milanović nam šteti u to nema sumnje, ali suludo je njega kriviti za propast pregovora o izbornom. Ono što mu se može prigovoriti jest da dok je bio premijer nije ništa radio na izmjenama izbornog dapače bio je dobar sa Komšićem, a tad već nije bilo sumnje tko je on i što predstavlja.
Kako nam to točno šeteti? Prosvijetli nas??? Pa zaboli nas ona stvar što se kakva birselska babetina naljuti na zločeste Hrvate. Vi gledate na državničke poslove kao kakav dernek gdje se ne bi štel zamjerit jaranima. ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:34 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako nam to točno šeteti? Prosvijetli nas???
Pa zaboli nas ona stvar što se kakva birselska babetina naljuti na zločeste Hrvate.
Vi gledate na državničke poslove kao kakav dernek gdje se ne bi štel zamjerit jaranima. ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit.. Evo laganini predlaže kuću s 2 ulaza. Šta ti je bizMismen.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:37 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit.. Evo laganini predlaže kuću s 2 ulaza. Šta ti je bizMismen. ..pa moglo bi se rec sa si u pravu..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:44 |
|
|
Hofer je napisao/la: weasel je napisao/la: Zavukli se u mišju rupu od "dana Hrvatske diplomacije" iliti nametni nam ga Bakire dana. Malo im se rugamo koliko bi trebali, očekivao sam vađenje citata iz prošlosti, bilo bi tu smjehotresnog materijala... Nemojte tako, saće Rafali, samo izdurajte Misliš da će impotentni Plenković vladati vječno?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hofer je napisao/la: Nemojte tako, saće Rafali, samo izdurajte Misliš da će impotentni Plenković vladati vječno? ..nece vječno i on je smrtnik…
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25542 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako nam to točno šeteti? Prosvijetli nas???
Pa zaboli nas ona stvar što se kakva birselska babetina naljuti na zločeste Hrvate.
Vi gledate na državničke poslove kao kakav dernek gdje se ne bi štel zamjerit jaranima. ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit.. O jebem ti pamet onu retardiranu. I glavu ludu. I onoga tko te dovede na ovaj forum.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:48 |
|
|
Ne moze tebe perecija prodati, ako imas normalnu politicku ekipu i normalan narod.
Hrvati su retardiran narod a hrvatska politicka ekipa iz HB je nenormalna.
Obucite dresove i idite drkajte na Luku Modrica, za bolje niste, mislim hrvatski narode. Mozete i moravac usput oddzipati, po Becu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit.. O jebem ti pamet onu retardiranu. I glavu ludu. I onoga tko te dovede na ovaj forum. .
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Patriota i 67 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|