HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 pro 2024, 00:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1763 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom
PostPostano: 30 lip 2022, 12:33 

novovrijeme je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..a ok tebi je musliman personifikacija onog ko postroji srbe na forumu.. :zubati

Mrziš ti Hrvate daleko više od Srba.
Zoki ti žuč pomjera.
Zoki je budućnost. Da li ti se sviđa? :crying

..slažem se lipo se izrazio o Srbiji..šaka jada mislim ne kazem ja nego on..

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:36 

..sad da malo eloboriramo Kizo-Srbija..volim kizu ..ponekad.. Kaže da ne zna tko bi Srbiju mogao napasti. "Njihova stvar. Hrvati ni Amerikanci ih neće napasti. Oni nisu članica NATO-a. Ostali su bez patrona preko noći i to je jako traumatično buđenje, vjerojatno mamurluk i sada kupuju neke kineske sustave koji su kopije ruskih sustava, vjerojatno za klasu slabiji. Ako ih i napadnu, što će s time?", upitao je Milanović.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:38 

..evo braći Srbima kizini umotvorina..i triba te svršavat na njega..mislim koj glas ima na izborima.. to. "Hrvatska je u NATO-u, Srbija nije. Fućka se meni dokle god smo u NATO-u. Hoće ih napasti Rusija? Neće. Hoće li Srbija imati dva ili tri MIG-a ili nekakav sustav zemlja-zrak. Ja samo gledam i divim se političarima kako ljudima prodaju tako trulu priču jer to košta. Moraju se jasno odlučiti gdje pripadaju", rekao je.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:40 

laganini je napisao/la:

Mrziš ti Hrvate daleko više od Srba.
Zoki ti žuč pomjera.
Zoki je budućnost. Da li ti se sviđa? :crying

Meni ne smeta ni da nas zove ***.
Ne mislimo nikad više živiti sa Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:43 

laganini je napisao/la:

..ma daj pa u koaliciji ste..Hrvati iz bih se uzdaju u Dodika..mislim na kizu tesko vise..al ko zna izvuče on nesto iz rukava..plenki izdaja muslimane na vrbe il slicno…nemoj sad i ti izdat braću Hrvate.. :zubati

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:47 

laganini je napisao/la:

..ma daj pa u koaliciji ste..Hrvati iz bih se uzdaju u Dodika..mislim na kizu tesko vise..al ko zna izvuče on nesto iz rukava..plenki izdaja muslimane na vrbe il slicno…nemoj sad i ti izdat braću Hrvate.. :zubati

U koaliciji za razdruživanje.
Jedini smisao naše koalicije je da Hrvati odjebu od nas i mi od njih.

Isto tako kako se ti praviš mutav i Muslimani se prave mutavi. Muslimane.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:50 

laganini je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Kako nam to točno šeteti? Prosvijetli nas???

Pa zaboli nas ona stvar što se kakva birselska babetina naljuti na zločeste Hrvate.

Vi gledate na državničke poslove kao kakav dernek gdje se ne bi štel zamjerit jaranima.

..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit..

Loš ti je primjer, ovo bi bio pravi:

Ti sa svojim kćerima si naslijedio kuću koja je tvoja generacijama, imaš sve 1/1 i zemlju, susjed ti svake godine krade trećinu usjeda od kojega zavisiš da bi preživio i ove godine ti želi ukrasti kao i prije 10 godina kada si jedva preživio.
Klošar je, smrdljiv i ružan i ljubomoran na tebe, želi ti ukrasti usjed kako bi zatro tebe i sve tvoje.
To sve može raditi jer švapski turist koji je u slobodno vrijeme pedofil tvrdi kako je iznad zakona.

Kako bi ti reagirao?
Zapalio bi bandita sve skupa sa švapskim turistom ili bi pognuo glavu i pustio da ti obitelj umre?

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:50 

laganini je napisao/la:

U koaliciji za razdruživanje.
Jedini smisao naše koalicije je da Hrvati odjebu od nas i mi od njih.

Isto tako kako se ti praviš mutav i Muslimani se prave mutavi. Muslimane.

..Kizo vam je sve lipo objasnio..al Srbin ne sluša on voli jest travu..

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 12:54 

..evo i kancelar nije izdrza da ga inteligentno ne prcne.. :smijeh Jučer je usvojena deklaracija koja jasno govori o tome da se potvrđuje politika otovorenih vrata NATO-a i da su oni koji su bili na sastanku, a tamo je bio predsjednik RH, da je odlučeno da se pozovu Finska i Švedska da postanu članice NATO-a. S obzirom da je tu deklaraciju prihvatio i predsjednik, a ja sam pažljivo gledao da nema neka fusnota ili primjedba, onda je red i da Vlada pokrene postupak za sklapanje Protokola uz ugovor o pristupanju Finske i Švedske. Ono što je bila politika Vlade očito je postala i politika predsjednika, što je meni drago", kazao je Plenković.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 16:46 

Turska će dobiti nove F16.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 16:49 

..zamolio sam administratore da zaključaju temu deplasirano je pisat..sad tražit opravdanje reda radi nema smisla otvorio sam novu temu ovo triba zaključat.:

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 17:42 

andora je napisao/la:

Znači NATO namirio Tursku, što je sultan poželio to i dobio.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 17:55 

daramo je napisao/la:
andora je napisao/la:

Turska je kupila i ruski PZO, drži okupiranim dio jedne zemlje članice EU, dio Sirije također,
ucjenjuje NATO i nitko joj ništa ne smije. Kad pokažeš zube svi te više poštuju.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:01 

Erdogan ponovno prijeti Finskoj i Švedskoj.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:07 

laganini je napisao/la:
.....dobro su belgijanci rekli "ludi predsjednik"..a još ludji fanovi koji misle da on može nešto napravit ljencina vjerojatno je oša gore najest se kavijara i slični gluposti...a njegovo lajanje može prć po kasabama..nedo bog da plenki ode u brisel i ostavi nas na milost i nemilost ovom luđaku..

Belgijanci rekli... kod Laganinija uvijek taj mentalitet kolektivnoga samoponizavanja. Valjda je to sport kojim se bave HDZ-ovci po Briselu. Zivot za osjecaj ispunjenosti kada te pomiluje Stranceva ruka po glavi (ili stipne Stranceva ruka za guzu). Kako jadno, na jednoj strani smo mi - mracne kasabe, a na drugoj su oni - svijetli Brisel. I to treba suvereno voditi drzavu??? Kad se netko dovede u stanje uma da misli kako je bitnije sto nasvrlja neki tamo belgijski karikaturist, nego sto misle Hrvati u HB kasabama. Razocarati Hrvate HB koji su doslovce iskrvavil za hrvatsku stvar nije "lijenost", "sramocenje" itd. itd., nego je lijenost i sramocenje ono sto kaze belgijski karikaturist.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:08 

i_jopet je napisao/la:
daramo je napisao/la:

Turska je kupila i ruski PZO, drži okupiranim dio jedne zemlje članice EU, dio Sirije također,
ucjenjuje NATO i nitko joj ništa ne smije. Kad pokažeš zube svi te više poštuju.

Erdogan dobio sve što je htio, Plenković dobio "ugled".

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:19 

laganini je napisao/la:
..pa sto nije ludi predsjednik izborio kako da ne popustice rusofilu..

Ovo je problem sto ti ne kuzis. Ti to uopce ne shvacas covjece. Tebi je to sto "ludi predsjednik nije izborio" - razlog za likovanje i veselje, umjesto da ti bude ekstremno zao sto "ludi predsjednik" to nije izborio. Mi zelimo da "ludi predsjednik" to izbori i svaka vijest gdje "ludi predsjednik" to nije izborio KVARI raspolozenje. Ali ne i tebi, ti jedva cekas da POBJEDONOSNO utipkas na forum kako "ludi predsjednik" opet nije izborio. To je dno dna. Zasto imas takvu percepciju? Zato sto sve u zivotu orijentiras u odnosu na rejting Stranke, pa tako i to sto "ludi predsjednik" nije izborio ne vidis kao poraz vlastitoga naroda, nego kao pobjedu HDZ-a. Ukratko, "ludi predsjednik nije izborio" = HDZ:1 vs. Milanovic:0 = razlog za veselje (unatoc porazu Hrvata HB). To je sramotno.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:21 

Th1950 je napisao/la:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/joe-biden-i-boris-johnson-nahvalili-erdogana/2376015.aspx

kako nam se seru u usta ja sam u šoku .

Na toj fotki Biden se smije jer je upravo skuzio vic od prekjucer.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:23 

laganini je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Ako očekuješ pomoć od Bakira onda trebaš na pregled glave.

..ma bakir nema veze s tim al sigurno ne mozes s nekim dogovara a lajes kontra njega..al dobro vaša strategija je suradnja s dodikom a to će vam sigurno pomoć kozda pobizdrkavanju po forumu..

Mozes. Upravo vidjeno. Jedna rijec: Erdogan.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:35 

Naša Kvačica je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Plenković nije lajao pa zašto se Bakir nije dogovorio s njim?
A ja, zaboravih, kriv Milanović.

Zašto bi se pametnjakoviću Bakir uopće dogovorio kad mu odgovara trenutno stanje.
Uzmem ja tebi auto pa se dogovorimo oko cijene povratka, kad me uvrijediš ti si kriv jer ne želiš dogovor.

Ovakvi pametnjakovići mogu biti samo u HDZ-u.

Jednostavno ne žele priznati krivicu. Da je usvojen IZ, bila bi HDZ zasluga. Obzirom da nije, onda je Milanović krivac. :zubati

Riječ je o bijednim izgovorima. Vlada RH je poražena, da imaju časti dali bi ostavke. Ali riječ je o posljednjim bijednicima, pa je to zapravo i razlog ovih bijednih izgovora. :kava

I jos jedna stvar, Laganini tu na forumu minimizira vaznost IZ - da bi poraz HDZ oko IZ bio manji. Samo je rejting Stranke bitan. Sada bih ga mogao citirati citavu stranicu u stilu: ne vrti se cijeli svijet oko S. Brijega, nije IZ centar svemira, sto ste se dovezali IZ itd.

ALI - ako bi Plenkovic uspio nesto uciniti oko IZ, Laganini bi bio prvi koji bi tu na forumu napisao:

"Kaaaaaaaannnncccceeellllaaaaaaaar jaseeeee, rijesen IZ..."

Ne bi presutio tu tamo neku stvar oko koje se ne vrti svijet itd. Odjednom bi postalo vazno i razlog za trijumf.

Znaci oko iste stvari neuspjeh i nije toliko vazan, ali uspjeh bio bio prevazan. Zna se.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:38 

Lebowski je napisao/la:
Moram primjetiti da se na temi namece lazni narativ da odnosi Hrvata i Bosnjaka u BiH nisu bas najbolji. Ne bih se slozio. Odnosi medju strankama su nesto drugo.

Odnosi medju strankama su bolji nego odnosi medju narodima.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:42 

laganini je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:
Tzv. muslimani nemaju nikakvu prednost u BiH, to je lazna prica. Hrvati su pametniji, imaju Hrvatsku, Nato, krscansku Evropu, imaju poluge vlasti. Jedino gdje tzv muslimani dominiraju nad hrvatima je predsjednistvo BiH.

..i sto imaju od toga osim da se naslađuju ..

Odgovori mi molio bih - sto ti imas od navodjenja poraza "ludoga predsjednika."

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:48 

Sreća da sultan Erdogan nije tražio da se laganinijev Imotski vrati BiH i to bi dobio.
Ustvari da je tražio cijelu BiH vjerojatno bi je dobio, sreća sultana više zanima Sirija, Cipar i Azerbajdžan, za sada.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 18:51 

laganini je napisao/la:
..ne moze svak bit briselski cato ruganje se nastavlja.. Croatia's President Called 'Rudest And Possibly Most Stupid Man Alive' After Making Finland's PM Wait For Meeting

Haha ne mogu vjerovati nad cime covjek likuje.
Koja sramota.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 19:01 

laganini je napisao/la:
..ne moze svak bit briselski cato ruganje se nastavlja.. Croatia's President Called 'Rudest And Possibly Most Stupid Man Alive' After Making Finland's PM Wait For Meeting

Mi i zelimo ljude u politici koji NE MOGU biti briselski cate. Kojima je to ispod morala.

Tesko je HDZ-ovcu shvatiti da ne zeli svatko biti briselski cato. (Orban ne zeli npr.)

Ovo ne mislim ironicno niti apstraktno, ovo je konkretno prakticno znanje kao znati voziti vlak. Znanje o misaonim navikama i obrascima covjeka Stranke. Ponavljam HDZ-ovcu je tesko i zamisliti da postoji netko tko ne pregara od zelje za Foteljom. Svaka Fotelja pod svaku cijenu je za strankasa uvijek uspjeh i on automatski misli da svi tako razmisljaju. I onda u toplom mulju svoje niskosti posrne preko Raspudica ili Mosta. Pa ovi ljudi odbise Fotelju?!?! Pa sto je ovim ljudima?!?! Pa tko su ovi ljudi?!?? Kakvi su?!?! Pa Fotelju odbise?!?? Fotelju?!?!? Fotelju? Fotelju? Odbise? Fotelju?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1763 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: zrtvasvihrezimaa i 74 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: