|
|
Stranica: 815/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 18:32 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: akcija unistavanja i zarobljavanja 30tak ruskih cetnika. Ovo lici na neke nase operacije.
Slava Ukrajini, tumor rusofilima. Slava Hrvatskim HercegBosancima , smrt štakorskim liberalnim izdajnicima
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 19:01 |
|
|
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 19:16 |
|
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Drugi mi je nick da javim kad mi se hakira prvi profil i za to je namjenjen .
Bagro stara ..glupaone baniran si tebe će neko hakirat takvu facu..  Stara trandžo i podmukli kepecu nemoj offtopic ić svaku temu . Divljaš dok nema moderatora na forumu a kad oni dođu govno se u želucu stisne .
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:04 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2469 Lokacija: Sarajevo
|
Cestitamo retardiranom putleru, dobija prosirenje NATO pakta na ruskim granicama Slava Ukrajini Slava Finskoj Bice novih Simo Haja :)
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:05 |
|
|
..naro do Moskve.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:08 |
|
|
Nakon Litve i Ukrajine, NATO napada Rusiju i u Finskoj i Svedskoj! Ocekujemo adekvatan odgovor
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:11 |
|
|
..NATO do moskve znaci hr do moskve da mi je pokojni caca ziv on ih je tuka do Staljingrada..sad se smije u raju..
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:14 |
|
|
Kancelar Plenković je napisao/la: Mislite da će Turska blokirati Finsku i Švedsku ma dajte budite ozbiljni. Turci blokirali Turci i dobili.
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:15 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Cestitamo retardiranom putleru, dobija prosirenje NATO pakta na ruskim granicama Slava Ukrajini Slava Finskoj Bice novih Simo Haja :) Čestitam Turcima koji izganjaše svoje. Pusti NATO liberalne podanike iz Turske niz vodu. Tako ćete i vi proći. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:23 |
|
|
laganini je napisao/la: nikad za komunjare to nam je u genima.. Nikad za Tuđmana?
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 20:27 |
|
|
laganini je napisao/la: andora je napisao/la: Nikad za Tuđmana? ..je al su ga molili za transfer jer Rusi nisu znali s tenkovima..vratio se doma Bozanić amere.. Pa kažem ja za 100 lira u 100 vira. Nego šta ćemo sa komunjarom Tuđmanom?
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 21:06 |
|
|
Vraćamo se na temu UKrajišnici priznali da Ruske rakete ne promašuju svoje ciljeve. Citat: The strike left a large crater at a factory that was used to stockpile weaponry, according to Moscow
The Russian military on Monday targeted the Kredmash vehicle plant in the Ukrainian city of Kremenchug, the chairman of the factory’s supervisory board, Nikolay Danileyko, has confirmed. The plant is located right next to the shopping mall that was destroyed in a blaze after the missile strike, with 18 people reported killed and over 50 injured.
The factory was a civilian facility and had not produced military vehicles or parts for them since 1989, Danileyko told local media. The plant’s workers were not injured in the attack, he added.
Footage from the scene aired by local media shows a large crater in the middle of one of the factory’s hangars. The strike inflicted heavy damage on the building, blowing away parts of its roofing and walls and rupturing underground piping.
Ukrainian President Volodymyr Zelensky claimed the shopping mall was tightly packed, with “more than a thousand civilians” visiting it at the time of the strike. Footage from the scene taken moments after the strike, however, showed that the parking lot by the mall was almost empty, with several armed individuals in military uniform roaming the premises.
The mayor of Kremenchug pinned the blame for the civilian casualties on the venue’s operators, accusing them of ignoring a warning of an imminent air attack.
“Ukraine is at war, so ignoring an air raid alert is a crime, which the tragedy in Amstor [mall] demonstrated once again,” the mayor, Vitaly Maletsky, wrote on social media.
While Kiev was quick to accuse Moscow of deliberately attacking the shopping mall itself, the Russian military maintained it had targeted a stockpile of Western-supplied weaponry on the premises of the Kredmash plant. Secondary detonations of the destroyed weapons sparked a fire that spread to the shopping mall, the Russian military said.
|
|
Vrh |
|
 |
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 23:00 |
|
|
Tvornica strojeva Kredmash, stvarna meta
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 23:23 |
|
|
Opet ruski kuhari
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 23:29 |
|
|
Jako pametna taktika, udariti na Rusiju, nema šta Dok ti član glavnog stožera prije misec dana reko da ste izgubili pola tehnike A proukr zapadni mediji tvrde da gubite do 1000 ljudi dnevno
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 lip 2022, 23:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lip 2022, 00:15 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la:
2811 i još nisu istrošili ni 10 posto Iskandera ...
Imaju ih preko 20 000
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 29 lip 2022, 02:20 |
|
|
Praktički 80 % Rusije diše za nju .
Jedni kroz pravoslavlje i Rusko Carstvo i imperijalizam Drug kroz ateizam i Sovjetski Savez i njihove djedove koji su se borili kako oni zovu to "Velikom Domovinskom ratu" .
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 29 lip 2022, 02:24 |
|
|
Da je tako šta Velebit govori davno bi NATO bio u Moskvi .
Napali bi a ovi bi iznutra izvršili Vojni udar i čiča miča .
Rusija jezgru i najbolje djelove vojske čuva za okršaj sa puno jačim protivnicima .
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 29 lip 2022, 02:32 |
|
|
Čečeni , Burjati , Tartari , Dagestanci , Avari , Wagnerovci su topovsko meso i niškorist koja se troši .
Rusa ima možda oko 60 % u ovoj Ruskoj vojsci u Ukrajini .
Jezgra i milijun Ruske Vojske i Rosgvardije obučenih Rusa čeka NATO i to ne sa t-62 .
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lip 2022, 06:51 |
|
|
Baš su ispalili samo jednu raketu. Malo sutra.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lip 2022, 07:12 |
|
|
Onaj ko se branio uvijek je na kraju pobijedio. Pitanje je samo koliku cijenu Ukrajinci moraju platiti i koliko će trajati. Nemaju druge opcije nego da se brane. Agresor će biti poražen na kraju, jedino to je neupitno.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lip 2022, 08:21 |
|
|
laganini je napisao/la: ..NATO do moskve znaci hr do moskve da mi je pokojni caca ziv on ih je tuka do Staljingrada..sad se smije u raju.. Zanimljiv način razmišljanja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lip 2022, 09:33 |
|
|
laganini je napisao/la: ..NATO do moskve znaci hr do moskve da mi je pokojni caca ziv on ih je tuka do Staljingrada..sad se smije u raju.. To bi znacilo da ti je otac bia nacionalsocijalist i clan Hrvatske legije. No u tom slucaju bi se zgraza na uvoz 103,000 imigranata u Hrvatsku i Marakesku i Istambulsku konvenciju koje potpisuje HDZ. Takoder, Rusija vise ne predstavlja internacionalisticki komunizam.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lip 2022, 09:42 |
|
|
Velebit je napisao/la: laganini je napisao/la: ..NATO do moskve znaci hr do moskve da mi je pokojni caca ziv on ih je tuka do Staljingrada..sad se smije u raju.. To bi znacilo da ti je otac bia nacionalsocijalist i clan Hrvatske legije. No u tom slucaju bi se zgraza na uvoz 103,000 imigranata u Hrvatsku i Marakesku i Istambulsku konvenciju koje potpisuje HDZ. Takoder, Rusija vise ne predstavlja internacionalisticki komunizam. A šta po tvom mišljenju danas predstavlja Rusija?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|