|
|
Stranica: 818/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 14:27 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2469 Lokacija: Sarajevo
|
Sindjelic je napisao/la: Britanci su stari rusofobi, i uvek ce naci nacin da ponizavaju Ruse.
Njihova prestonica lici na dzunglu, gde mlade gorile gledaju da ugrabe neki plen. Mogli bi Rusi mnogo vise da se sprdaju na njihov racun.
Ruski zivotni vek je u porastu, svi zdravstveni parametri su znacajno poboljsani. Mislim da je plan da do 2030. prosecni zivotni vek u Rusiji dostigne najrazvijenije zemlje.
Zato je London bio obozavan medju ruskim bogatasima
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 14:30 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10131 Lokacija: Banja Luka
|
Sindjelic je napisao/la: Britanci su stari rusofobi, i uvek ce naci nacin da ponizavaju Ruse.
Njihova prestonica lici na dzunglu, gde mlade gorile gledaju da ugrabe neki plen. Mogli bi Rusi mnogo vise da se sprdaju na njihov racun.
Ruski zivotni vek je u porastu, svi zdravstveni parametri su znacajno poboljsani. Mislim da je plan da do 2030. prosecni zivotni vek u Rusiji dostigne najrazvijenije zemlje.
Ako se ikad desi nuklearni rat , a sve je teže u potpunosti isključiti takvu mogućnost , civilizacija bi u najboljem slučaju bila teško oštećena .Ali Britanija ga sigurno ne bi preživjela . Mislim da su na spisku prioritetnih ruskih meta.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 14:34 |
|
|
  samo budala nema zelju ici zivjeti u krscansku zapadnu Europu
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 14:36 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Velebit je napisao/la:
Evo u kakvin uvjetima su ruski studenti xD
Mladi student mulat je dobia rusku skolarinu jer nemaju svojih studenata.
Lol obnova Donbasa ce bit gora od HDZove obnove nasih sela.
Taj lik od malena živi u Rusiji . Ćaća mu je Rus a majka Mulatkinja . Žive u Rusiji od rođenja iz nekog malog mjesta je .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 14:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan i njegovi fakes. Vrati nam se kad uzmu bar jedno selo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 15:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan i njegovi fakes. Vrati nam se kad uzmu bar jedno selo. Ti znaš što je fake... Uzeli su Potemkinovo selo, ako te baš zanima.
|
|
Vrh |
|
 |
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 15:21 |
|
|
99% boraca Azova pustenih iz zarobljeništva vratilo se bez ruku i nogu. Neki branitelji ne cuju i ne vide. To je izjavila Tatjana Kharko, sestra zapovjednika 36. odvojene brigade marinaca Serhii Volynskyi (pozivni znak "Volyna") u komentaru za "Suspine". Citat: 99% of the Azov fighters released from captivity returned without arms or legs. Some defenders do not hear or see.
This was told by Tatіana Kharko, sister of the commander of the 36th separate marine brigade Serhii Volynskyi (call sign "Volynа") in a comment to "Suspilnе".
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 15:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Mar-kan i njegovi fakes. Vrati nam se kad uzmu bar jedno selo. Ti znaš što je fake... Uzeli su Potemkinovo selo, ako te baš zanima.
Sad sam siguran da će dobiti rat. Jesi ti ikad dao ijedan izvor bez ukrajinske zastave u profilu ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobanovski.
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 17:46 |
|
|
Jedini stranac koji je pisao ovdje je tutin pripadnik kažnjeničke bojne i onaj brat Ukrajinac što nas je podržava.
Nadam se da je živ i ok kao i njegovi ponavljam i da ne doživljava forum ozbiljno.
Većina Hrvata je uz Ukrajinu, rusofili ovdje nisu protiv Ukrajine nego zapada.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 18:19 |
|
|
Bobanovski. je napisao/la: Većina Hrvata je uz Ukrajinu, rusofili ovdje nisu protiv Ukrajine nego zapada.
Većina Hrvata se osjeća Hrvatima a neki su se počeli osjećati Ukrajincima što me malo zabrinjava. A ovaj drugi dio se slažem, nije nitko protiv samih Ukrajinaca, nema razloga nikakvog. Nema razloga nitko od Hrvata biti ni protiv Rusa pa se nađe takvih. Hrvati smo i imamo svoje prioritete a ovaj sukob treba promatrati objektivno a ne slijepo slušati HRT i RTL itd. Nismo u ratu, razumijem ruske i ukrajinske medije ali naši bi trebali biti objektivni.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 18:29 |
|
|
Pa i vecina Srba su uz Ukrajinu, nisu protiv ukrajinskog naroda nego istog zapada
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 18:35 |
|
|
Protiv liberalno pederskog zapada, koji će se urušiti u svom unutarnjwm sukobu koji će se desiti brže nego što neki misle, pa će zapad biti opet onaj stari u čije smo ideale svi vjwrovali.
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
 |
andora
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 18:44 |
|
|
Citat: Bernie Ecclestone je poručio da bi 'i dalje primio metak' za Vladimira Putina, za kojeg tvrdi da je 'vjerovao da čini pravu stvar' kada je naredio svoju krvavu invaziju na Ukrajinu. Bernie je pravi Jack.
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 19:16 |
|
|
 ubilo nas ko mraz paprike, prijevod
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 20:58 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Velebit je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Očigledno bojiš se diskusije i argumenata, pa se osiguravaš. Ad hominem i prije nego ti se neko javi Ovaj lik što ga dijeliš je najobičniji kreten kad je u pitanju analiza. Uglavnom prihvatio je narativ i "fore" kojima se ismijava Rusija i na tome zarađuje pare. On nije kreten u smislu da dobro zaradi jer ima ciljanu publiku. Tvrdnja "Rusija pravi lošije od SSSRa" je čista glupost. Ne postoji državna agencija koja bi se sistematski bavila sa ovim poslom. Nekad ispadne loše, nekad dobro, kao i svugdje. Zavisi od milion faktora. Ad hominem je kad napadas nekog ponaosob. Ja umisto tog imam mogucnost modeliranja kako razmisljaju simpletoni i koje ce low effort protuargumente izbacit. Situaciju u Rusiji pratin jos od sredine 2000ih i dan danas se sican kako smo se na predavanjima svi smijali da nas je izbacilo iz dvorane ne jednon nego dva puta na ono ruglo koje je bilo rusko organiziranje olimpijade i IZGRADNJA SPORTSKE I PRATECE INFRASTRUKTURE. Tome se cili svit smija. To je razina ka gradnja 'novog Skopja' tocno tako i niti najmanje bolje od tog. Lipo cu pocet nalazit te slike da vas svaki dan vracan u realnost oko cega ste poceli bit navijaci. Kazes da nema neka agencija koja se bavi urbanizmom na dostojan nacin. Ka prvo, vadis od sazad jer sve si ti znalac neke marginalne teme tipa kako je strukturirana ruska drzava po pitanju urbanizma. Ka drugo, cak i da si u pravu, to dokazuje da je losije... jer je urbanizam SSSRa bia voden nekin tvrdim standardima koji su nalagali jednakost i sistematicnost i ko bi to sjeba bi isa u gulag. Ovo sta tu vidis u Putinovoj Rusiji nisi moga nac tako lose niti u najjadnijoj fazi SSSRa. Vi rusosovinisti (uvik isti profil ljudi koji je irl navijaci) ste postali emotivno vezani za idealiziranu verziju Rusije koja ne postoji u realnosti i zaboravili da je Rusija korumpirana disfunkcionalna vukojebina kakva Japan, Izrael i Estonija nisu. Previse ste se navukli na cope. Ja sam u Rusiji bio u oko 6 gradova. Koliko sam vidio, učinilo mi se kao i svugdje. Neki kvartovi lijepi neki ne. Slažem se da je Rusija dosta korumpirana. Negdje na nivou BiH.. po meni najveći problem im je korupcija. Ne znam za druge, Al ja ih ne idealizujem toliko. Prefiram ih u odnosu na degenerični zapad. Predviđam im svjetlu budućnost (opet u poređenju sa zapadom), zbog energenata, globalnog otopljenja i sto će zapad uništiti migranti. Nije dakle idealno tamo, daleko od toga, al mi ne živimo u idealnom svijetu, nego daj šta daš. Ovaj lik je izuzetno antiruski nastrojen. Ako ćeš uzimati njega kao primjer, onda uzmi i one “Hrvate” što tako pišu za Muslimane.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Sindjelic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 21:51 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 12:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Greska
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
 |
Sindjelic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lip 2022, 21:53 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 12:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Postoji nesto sto se zove dobronamerna kritika, i nesto sto se zove nipodastavanje, dehumanizacija itd... Vecina zapadne kritike je upravo ovo drugo. Zato sam i alergican na to propagiranje Rusije kao nekakve nefunkcionalne, korumpirane, a predstavljanje Rusa kao pijanih budala, narkomana, idiota, nasilnika i tome slicno. Jeste idioti su napravili drzavu od 20 miliona kvadratnih kilometara, a genijalni Britanci i Estonci su se sklupcali na 100.000 kvadratnih kilometara. A da Rusija nije savrsena to se podrazumeva. Inace zapad ima neku neverovatnu nabedjenost da je superioran i da su svi ostali budale (bilo je i par hrvatskih bisera, koji su umislili da su Gete licno - i pokusavali da mene licno nipodastavaju na ime toga sto sam Srbin - jer su oni predstavnici zapadne civilizacije). I dalje idu po svetu i drze lekcije drugim drzavama kako treba da se ponasaju i sta da rade - totalno bizarno. Imam cak i rodjaka u Americi koji je krenuo da prosipa nebuloze tog tipa, kako je Srbija (i generalno ceo Balkan), raspali korumpirani shithole. Kako je on eto plemenitiji, jer je Amerikanac i kako mu je cilj da se asimiluje. Lik zivi kao pustinjak u Americi, dosta je drustven, ali ne mozes ti tamo da ostvaris neki dublji odnos sa ljudima, kada se non-stop selis i kada imas nakaradan pristup zivotu - ne mozes da ostvaris ni dubinsku vezu sa zenom - i stvoris porodicu. Nisam hteo previse da ga unistavam argumentima, jer mi je blizak rodjak i zelim mu sve najbolje - ali sam mu suptilnu ukazao koliko je njegov zivot sterilan i besmilen. Njemu je identitet to sto voli da putuje, sto voli ovakvo penkalo ili ovakvu marku novcanika. To je taj americki i korporativni besmisleni i trivijalni indentitet. I kako sada ta i takva Amerika moze da pobedi u sukobu sa Rusijom. Oni broje koliko imaju raketa, brodova, tenkova, ali ne broje ono najbitnije, koliko je populacija i vojska spremna da se zrtvuje i bori za drzavu.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 21:54 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12583 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Hrvatska Ukrajini šalje m84 tenkove (minimalno 10), kako stvari stoje ide i 20 patria, koje ce dobiti kupole (najvjerojatnije ukrajinsko-izrealske), pripremiti ce se i dva MOL-a sa RBS-15 i paket raketa za njih. Hrpa RAK-12 lansera i projektila za njih, tisuce kaciga, zastitnih prsluka, ...
Naredio ujko Biden.
U svemu ce profitirati i naši prozvođači vojne opreme.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:03 |
|
|
Amerikanci u svijetu izlobirali za 600 tenkova sovjetskog dizajna, radionice za reviziju u PL, CZ, SLV, i HR raditi ce punom parom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78463 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
DrMag je napisao/la: Amerikanci u svijetu izlobirali za 600 tenkova sovjetskog dizajna, radionice za reviziju u PL, SZ, SLV, i HR raditi ce punom parom. Dobro za vojnu industriju Hrvatske.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:04 |
|
|
Zato što žele da sami ukrajinci objese zelenskog i većinu, ako ne i cijelu vladu, polako ih melju dok ovi ne dođu tobe što bi p0turice rekli...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40573 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DrMag je napisao/la: Hrvatska Ukrajini šalje m84 tenkove (minimalno 10), kako stvari stoje ide i 20 patria, koje ce dobiti kupole (najvjerojatnije ukrajinsko-izrealske), pripremiti ce se i dva MOL-a sa RBS-15 i paket raketa za njih. Hrpa RAK-12 lansera i projektila za njih, tisuce kaciga, zastitnih prsluka, ...
Naredio ujko Biden.
U svemu ce profitirati i naši prozvođači vojne opreme. Hvala ujki Bidonu što nas razoružao, a vidjeli smo te obećane patriote.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:07 |
|
|
daramo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Hrvatska Ukrajini šalje m84 tenkove (minimalno 10), kako stvari stoje ide i 20 patria, koje ce dobiti kupole (najvjerojatnije ukrajinsko-izrealske), pripremiti ce se i dva MOL-a sa RBS-15 i paket raketa za njih. Hrpa RAK-12 lansera i projektila za njih, tisuce kaciga, zastitnih prsluka, ...
Naredio ujko Biden.
U svemu ce profitirati i naši prozvođači vojne opreme. Hvala ujki Bidonu što nas razoružao, a vidjeli smo te obećane patriote. Ujko Bajden placa, ono sto bi svakako za par godina o svom trosku topili.
|
|
Vrh |
|
 |
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:09 |
|
|
Ameri su pametni, razoružat će Hrvatsku i ko zna koliko drugih vazalskih zemalja, a onda će sve te zemlje morati kupiti oružje od amerikanaca kako bi zadovoljile nato kvote, naravno, cijena tog naoružanja će biti prava sitnica, u skladu sa svim poskupljenjima...
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 30 lip 2022, 22:11 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Ameri su pametni, razoružat će Hrvatsku i ko zna koliko drugih vazalskih zemalja, a onda će sve te zemlje morati kupiti oružje od amerikanaca kako bi zadovoljile nato kvote, naravno, cijena tog naoružanja će biti prava sitnica, u skladu sa svim poskupljenjima... To što imamo svakako je za otpis u narednih par godina. Za zapadnu tehniku smo se odlučili prije rata u Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|