Robbie MO je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Dok traje ovaj rat da se podsjetimo što se događa ovih dana u nekad enormno bogatoj Libiji koju je NATO uništio. Narod pali zgrade i protestira jer je gladan i nema novca.
Dok traje ovaj rat da se podsjetimo što se događa ovih dana u nekad enormno bogatoj Libiji koju je NATO uništio. Narod pali zgrade i protestira jer je gladan i nema novca.
Uspjela promjena režima.
U pravu si potpuno, uspjela. Amerikanci ne vode rat da ga dobiju ili nešto na bolje poprave. Već da sa svojom armijom prijete drugim narodima po svijetu, najslađe im prijetiti "partnerima". "Vidite kako su ono prošli...tako ćete i vi ako ne budete slušali."
Vezano uz čitav ovaj rat ovako sam nekako skužio da ide. Možda i nisam u pravu, samo amaterski analiziram.
- Rusima se možeš predati prije nego njihovi vojnici krenu na tvoje položaje. Kad ti nestane municije ne prihvataju zarobljenike, likvidiraju. - Ukrajinski Rusi ne primaju nikakve zarobljenike. - Ćećeni moraju nazvati radio vezom i pitati rusku tajnu službu treba li im neko ime. Ako ne likvidacija. Ali nekako sam mišljenja da često "zaborave" nazvati centralu i priupitati za imena. Kaos rata, ko to može pratiti. Procjene od oka ko je vrijedan a ko ne.
Kae Olaf Šolc, ako se uzmemo za ruke bićemo jači haha... Kakve pederčine u pm, nije mi jasan profil ne Hrvata već uopće Slavena koji može biti na strani ovih ljigavih pederčina...
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Ukrajina u svom inventaru ima par stotina ovih BL iz sovjetskog doba. Mozemo ocekivati svaki dan barem jednu lansiranu u pravcu Rusije, što znači kako će rusi morati potrošiti par stotina skupih pzo projektila, istovremeno otkrivati svoje radarske polozaje.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
ObjektivnaPublika je napisao/la:
Rusi su sami sebe gadjali
Misliš da su se Rusi ugledali na tzv. ARBiH?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.