|
|
Stranica: 827/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12583 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HHerceg je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Koga vas? Ti nisi naš. Nemoj da se više predstavljaš Hrvatom. Zašto on ne bi bio Hrvat? Iz istog razloga kao i Željko Komšić
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:38 |
|
|
Bog kaznjava na onom a Markan na ovom svijetu.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Neće koristit sigurno raktete s s400 .
Ovo malo govno se može skinit trocjevcem ili s rafalom iz pancira . Hoce, ako na svaki km2 stave po jedan. Imaju oni oko gradova dosta njih ne brini ti , vidim briga te ubila . Šteta šta se nisi brinija kako mi nismo pogodili našeg drončeka sa PZO-om . A da ... nemamo ga .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:40 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Koga vas? Ti nisi naš. Nemoj da se više predstavljaš Hrvatom. Ja bar kažem Č kad treba . Po tome se poznaje ko je ko u nas . A travniĆaninu ? A dobro, piČkoo, kako ti kažeš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78427 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Što mislite kakvo raspoloženje je danas u Slavjansku i Kramatorsku ?
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:41 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Hoce, ako na svaki km2 stave po jedan.
Imaju oni oko gradova dosta njih ne brini ti , vidim briga te ubila . Šteta šta se nisi brinija kako mi nismo pogodili našeg drončeka sa PZO-om . A da ... nemamo ga . Pa kako im svakih par dana prooleti dron kamikaza ?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Zašto on ne bi bio Hrvat? Iz istog razloga kao i Željko Komšić Ti i komšić volite istog gazdu . Inače sramota je da podržavaš lgbtq+++ i držiš HVO na avataru . Moj stric nije poginia za lgbt nego za Herceg Bosnu
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:43 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Imaju oni oko gradova dosta njih ne brini ti , vidim briga te ubila .
Šteta šta se nisi brinija kako mi nismo pogodili našeg drončeka sa PZO-om .
A da ... nemamo ga . Pa kako im svakih par dana prooleti dron kamikaza ? Jel vidiš da oboren . 3 točke-u su lansirane na Belgorod . Ostaci kasetnog streljiva iz 3-će je pogodilo civile u Belgorodu .
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:43 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Iz istog razloga kao i Željko Komšić
Ti i komšić volite istog gazdu . Inače sramota je da podržavaš lgbtq+++ i držiš HVO na avataru . Moj stric nije poginia za lgbt nego za Herceg Bosnu Ja podrzavam slobodu, i tvoj stric je poginuo za slobodu koju su mu htjeli oduzeti.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 12:43 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Što mislite kakvo raspoloženje je danas u Slavjansku i Kramatorsku ? Veselo , Veselo ! Bar kod stanovnika .
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ja podrzavam slobodu. Sloboda za Hrvate može doći samo ruskom pobjedom. deal with it.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 12:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Što mislite kakvo raspoloženje je danas u Slavjansku i Kramatorsku ? kod djela stanovnika vjerojatno kao u Kninu u ranu zoru 4.8.1995., pakuju se koferi lagano. kod drugog kao u francuskim gradovima 1944. dok se čekalo degoliste i amerikance
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:52 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la:
I pederi su ljudi. Od kuda znas dsa ti dijete nece biti peder, ono kao karma ?
Kako u mom selu desetljećima su se rađali ljudi i niti jedan nije bio peder ? Ljudi su molili Boga , išli na misu i radili teške fizičke poslove . Niko nije ima vrimena da izmišlja pedere i neke druge kurcologije . Bude li moje djetet sjetilo se biti peder ili neke drugo kurcologije dobit će batine dok ne izađe đava iz njega . 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:53 |
|
|
Jedna pjesmica
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:53 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ti si psihički nestabilna osoba.
Ne primam uvrede od pedera , pederu . Koja ti je šifra, jesi li služio vojsku?
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:54 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Kako u mom selu desetljećima su se rađali ljudi i niti jedan nije bio peder ?
Ljudi su molili Boga , išli na misu i radili teške fizičke poslove . Niko nije ima vrimena da izmišlja pedere i neke druge kurcologije .
Bude li moje djetet sjetilo se biti peder ili neke drugo kurcologije dobit će batine dok ne izađe đava iz njega .  A moje dijete nikad neće bit peder jer ću ja i žena molit Boga za njega . Kad imaš zaštitu od gore , niko ti ne može ništa .
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78427 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kada se Izijum pretvara u kotao?
Još malo pa Ukrajinci presjekli?
Izvinite nije me mjesec dana bilo na temi.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 12:57 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: A moje dijete nikad neće bit peder jer ću ja i žena molit Boga za njega . Kad imaš zaštitu od gore , niko ti ne može ništa . dodaj na kraju: Alahu ekber, tekbir.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 13:04 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Što mislite kakvo raspoloženje je danas u Slavjansku i Kramatorsku ? kod djela stanovnika vjerojatno kao u Kninu u ranu zoru 4.8.1995., pakuju se koferi lagano. kod drugog kao u francuskim gradovima 1944. dok se čekalo degoliste i amerikance Ali zamisli kakav je moral vojnika. Od svakog slijedećeg grada se sada traži da naprave ovaj besmisleni i beznadežni ritual kao sa Sjeverodonjeckom i Lisičanskom. Već 2 grada pala na isti način, poslije marijupoljske lekcije. Čovjek kad riskira život bar to radi s nekom nadom, u neki rezultat.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 13:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: divizija je napisao/la: kod djela stanovnika vjerojatno kao u Kninu u ranu zoru 4.8.1995., pakuju se koferi lagano.
kod drugog kao u francuskim gradovima 1944. dok se čekalo degoliste i amerikance
Ali zamisli kakav je moral vojnika. Od svakog slijedećeg grada se sada traži da naprave ovaj besmisleni i beznadežni ritual kao sa Sjeverodonjeckom i Lisičanskom. Već 2 grada pala na isti način, poslije marijupoljske lekcije. Čovjek kad riskira život bar to radi s nekom nadom, u neki rezultat. Nije to isto, jer sad se i rusi moraju razvući, nije ista logistika 50 km od granice i 150-200 km. Sad ide lizanje rana, obostrano, bumo vidjeli što će biti dalje. Rat je tek počeo.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 13:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60591 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: divizija je napisao/la: kod djela stanovnika vjerojatno kao u Kninu u ranu zoru 4.8.1995., pakuju se koferi lagano.
kod drugog kao u francuskim gradovima 1944. dok se čekalo degoliste i amerikance
Ali zamisli kakav je moral vojnika. Od svakog slijedećeg grada se sada traži da naprave ovaj besmisleni i beznadežni ritual kao sa Sjeverodonjeckom i Lisičanskom. Već 2 grada pala na isti način, poslije marijupoljske lekcije. Čovjek kad riskira život bar to radi s nekom nadom, u neki rezultat. koliko vojnik može gubiti bitaka prije nego odustane od borbe? svatko ima neke limite, nisu ni Sovjeti pušili 5 godina pa odjednom preokrenuli rat, gubili su otprilike pola godine dok nisu zaustavili Nijemce.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 13:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ali zamisli kakav je moral vojnika.
Od svakog slijedećeg grada se sada traži da naprave ovaj besmisleni i beznadežni ritual kao sa Sjeverodonjeckom i Lisičanskom.
Već 2 grada pala na isti način, poslije marijupoljske lekcije.
Čovjek kad riskira život bar to radi s nekom nadom, u neki rezultat.
Nije to isto, jer sad se i rusi moraju razvući, nije ista logistika 50 km od granice i 150-200 km. Sad ide lizanje rana, obostrano, bumo vidjeli što će biti dalje. Rat je tek počeo. Pa, meni izgleda da se ruska granica također miče. Još uvijek su u predjelima gdje je civilno stanovništvo prorusko, a željeznice u osvojenim krajevima koje su im glavne za logistiku, ruski inženeri rapidno obnavljaju. Avdiivka nije 100 km od Rusije, nego 0 km. Donjeck je Rusija.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 13:17 |
|
|
Ne znam što pričate o forum.hr, pa tamo su teme o ratu u Ukrajini jako slabo aktivne.
Tobože imaju čitav podforum o tome, ustvari par tema je aktivno u danu, i to nema baš neke aktivnosti, posebno ne ozbiljnih komentara koje zaista komentiraju što se događa u npr. teritorijalnom smislu.
Tamo sve gluvo i slijepo, nitko ne zna kako mape izgledaju samo se pišu parole podrške Ukrajini. Ne znam da su čuli ni da je Lisičansk pao, a možda nisu čuli ni za Lisičansk kao takav. Vidim da ima i prorusa, ali ne smiju reći otvoreno da navijaju za Rusiju nego za sebe govore da su objektivni i neutralci. Proukrajinci se većinom krevelje, a prorusi su ovi s mapama, jer imaju šta za pokazati i drago im je. Istina, jedini podatak koji se zaista ne može lažirati i nije podložan propagandi, jest tko je koji grad osvojio.
Zato jedni vole mape, a drugi vole pričati o moralnoj strani rata.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 03 srp 2022, 13:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nije to isto, jer sad se i rusi moraju razvući, nije ista logistika 50 km od granice i 150-200 km. Sad ide lizanje rana, obostrano, bumo vidjeli što će biti dalje. Rat je tek počeo. Pa, meni izgleda da se ruska granica također miče. I stanovništvo je prorusko, a željeznice u osvojenim krajevima koje su im glavne za logistiku, ruski inženeri rapidno obnavljaju. Avdiivka nije 100 km od Rusije, nego 0 km. Ne miče. Ponavljam, Ukrajina je ogromna, nitko to ne može kontrolirati, evo jučer iskočio ruski teretni vlak iz tračnica, diverzija. Stave komad posebno obrađenog željeza na šinu I logistika ode u k. Nema zaštite od toga. Druga stvar, Rusi su ubacili tko zna koliko snaga u osvajanje, nitko ne zna precizno njihove gubitke, a imaju ih. To sve treba zakrpati, popuniti, čime?
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 03 srp 2022, 13:29 |
|
|
Zanimljiva razmišljanja H. Kissengera o mogućem okončanju rata. Po njemu tri su scenarija u igri: 1. Rusko osvajanje regija Lugansk i Donjeck, plus Krim te dijelovi Hersona i Zaporožja što iznosi oko 20% ukrajinskog teritorija 2. Rusko povlačenje na granice prije 24.2.2022., što će reći kako su Rusi "džaba krečili" u Mariupolju, Hersonu i Sjevernom Donjecka.... 3. Ukrajinska potpuna pobjeda i osvajanje Krima te izlazak na granice Rusije Trenutno se točka 3 čini kao SF, dok je točka dva nešto blaža, no isto tako teško probavljiva za Ruse. Nije teško zaključiti kako bi ovo moglo završiti kad Rusi ostvare ono što je lukavi Henry naveo pod točkom 1.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|