|
|
Stranica: 836/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 15:42 |
|
|
Ne znam je li bilo, danas mi iskoči u prijedlozima, uklanjanje mina u Mariupolju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1130 of 2558 - 44.18%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:23 |
|
|
Gadan je to posao, ali bar znaš da je kraj rata. Metar po metar.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:37 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12583 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Šta ste danas djeco oslobodili? Ništa ali u zadnjih 10 dana izgubili smo 2 grada od po 100 000 stanovnika i nazvali to strateško povlačenje  Dva bivša grada, bez bivših stanovnika.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:38 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ništa ali u zadnjih 10 dana izgubili smo 2 grada od po 100 000 stanovnika i nazvali to strateško povlačenje  Strateški su se povukli i rusi u drugom svijetskom ratu, a svi znamo šta je slijedilo njemačkom okupatoru. Vratiti će se Ukrajinci i u Lisičansk i na Krim, a srbi neće nikada na Drim! Džabe objašnjavaš bukvama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam je li bilo, danas mi iskoči u prijedlozima, uklanjanje mina u Mariupolju.
Bravo za https://dok-ing.hr/
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:47 |
|
|
Šta npr kažu za Afganistan?
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:51 |
|
|
DrMag je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Strateški su se povukli i rusi u drugom svijetskom ratu, a svi znamo šta je slijedilo njemačkom okupatoru.
Vratiti će se Ukrajinci i u Lisičansk i na Krim, a srbi neće nikada na Drim!
Džabe objašnjavaš bukvama. Da mi je znati na čemu zasnivate taj optimizam. Pa od početka rata Ukrajinci nisu vratili nijedno mesto veće od 10,000 stanovnika, a da se Rusi nisu sami povukli. Pritom, rusko povlačenje iz Kijevske oblasti zbog preusmeravanja na Donbas (gde možda ne bi bile ovako ubedljive Ruske pobede da su ostali tako raštrkani) i panično povlačenje Ukrajinaca iz Lisičanska se ne mogu upoređivati. Ono što su Rusi zauzeli ostaće Rusko + - neko selo i manji grad što možda povrate od Rusa, pa naprave od toga novo Zmijsko ostrvo. Začuđavajuće je na šta su se sveli Ukrajinski ciljevi. Od oslobađanja Luganska i Donjecka do proslave "oslobađanja" parčeta kamena u Crnom moru.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 16:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Nisam ja protiv rusa, nego protiv putlera i njegovog ratnog stroja.
Ko kaže da su rusi nepobjedivi? Nisam ja protiv Hrvata, nego protiv Čovića i HDZa baaaaa. Direktor CIAe danas, ambasador u Rusiji 2008: Citat: 5. (C) Ukraine and Georgia's NATO aspirations not only touch a raw nerve in Russia, they engender serious concerns about the consequences for stability in the region. Not only does Russia perceive encirclement, and efforts to undermine Russia's influence in the region, but it also fears unpredictable and uncontrolled consequences which would seriously affect Russian security interests. Experts tell us that Russia is particularly worried that the strong divisions in Ukraine over NATO membership, with much of the ethnic-Russian community against membership, could lead to a major split, involving violence or at worst, civil war. In that eventuality, Russia would have to decide whether to intervene; a decision Russia does not want to have to face.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 17:01 |
|
|
I bosnje traze povijesne granice...
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 17:02 |
|
|
To što vi njegujete je fašizam, pravo krvi i tla.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 17:06 |
|
|
Istina je da su jedino Bosnje ovdje bili i prije Rimljan i Ilira
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 17:14 |
|
|
Nisu to vise ni ruski prostori, sa istoga ce svi pobjeci. Rusiju je do sada rat kostao milijarde eura, a obnova "oslobodjenoga" zahtijevati ce stotine milijardi. Ruski prioritet nece biti obnova nekretnina, zivota, industrije na tom podrucju, nego obnova vojske cija se tehnika pokazala jako losom ako joj se ima cime uzvratiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 17:20 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nisu to vise ni ruski prostori, sa istoga ce svi pobjeci. Rusiju je do sada rat kostao milijarde eura, a obnova "oslobodjenoga" zahtijevati ce stotine milijardi. Ruski prioritet nece biti obnova nekretnina, zivota, industrije na tom podrucju, nego obnova vojske cija se tehnika pokazala jako losom ako joj se ima cime uzvratiti. Pa kako to sad, u nekim slucajevima se pozivamo na istoriju / povijest, a u drugima ne? Ne znam jel te neko placa da ove stvari pises, ali u slucaju da ne ne znam sta da ti kazem, raduj se Ukrajinskoj pobedi.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 17:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
weasel je napisao/la: PCM je napisao/la: Bez obzira sto sam otvoreno za Ukrajince, izuzetno mi je drago da kod Hrvata (za razliku od strogo jednoglasnih Srba i Muslimana) ipak postoji značajna opozicija i različitost mišljenja odnosno dva tabora - i ukrajinski i ruski. Kritičko mišljenje je jako važno kao i pozicioniranje na duge staze ;) Tradicije se moraju poštovati, u svakom ratu Hrvati imaju dva konja za trku  Drugi konj nas uvijek košta 50 godina izgubljenog vremena.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 18:33 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nisu to vise ni ruski prostori, sa istoga ce svi pobjeci. Rusiju je do sada rat kostao milijarde eura, a obnova "oslobodjenoga" zahtijevati ce stotine milijardi. Ruski prioritet nece biti obnova nekretnina, zivota, industrije na tom podrucju, nego obnova vojske cija se tehnika pokazala jako losom ako joj se ima cime uzvratiti. Pa kako to sad, u nekim slucajevima se pozivamo na istoriju / povijest, a u drugima ne? Ne znam jel te neko placa da ove stvari pises, ali u slucaju da ne ne znam sta da ti kazem, raduj se Ukrajinskoj pobedi. Nauči ijekovicu i hrvatski jezik, možda shvatiš što sam napisao.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 18:33 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Strateški su se povukli i rusi u drugom svijetskom ratu, a svi znamo šta je slijedilo njemačkom okupatoru.
Vratiti će se Ukrajinci i u Lisičansk i na Krim, a srbi neće nikada na Drim!
Džabe objašnjavaš bukvama. Jesi svjestan da se ti slažeš više sa Mudzahedinima i njihovim interesima nego li s Herceg-Bosanskim Hrvatima ? Hvala Bogu skinio si HVO i prestao sramotit branitelje HVO-a .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 18:35 |
|
|
DrMag je napisao/la: Šta npr kažu za Afganistan? SSSR nije bio samo Rusija tupane glupi . I tvoji Ukrajinci su sudjelovali u agresiji na Afganistan .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 18:37 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Šta npr kažu za Afganistan? SSSR nije bio samo Rusija tupane glupi . I tvoji Ukrajinci su sudjelovali u agresiji na Afganistan . Glup te napravio.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 18:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: SSSR nije bio samo Rusija tupane glupi .
I tvoji Ukrajinci su sudjelovali u agresiji na Afganistan . Glup te napravio. Glup si ko kurac kad neznaš da je Ukrajina bila dio SSSR-a koji je napao Afganistan .
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 18:46 |
|
|
Rekoh glupan te napravio. Školu sam završio za vrijeme SFRJ, geografija i biologija su mi bili omiljeni predmeti, tada sam znao nabrojati sve zemlje svijeta po kontinetima i njihove glavne gradove izmedju ostaloga... dakle odlikas iz geografije.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 19:03 |
|
|
DrMag je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Pa kako to sad, u nekim slucajevima se pozivamo na istoriju / povijest, a u drugima ne? Ne znam jel te neko placa da ove stvari pises, ali u slucaju da ne ne znam sta da ti kazem, raduj se Ukrajinskoj pobedi. Nauči ijekovicu i hrvatski jezik, možda shvatiš što sam napisao. Razumeo sam ja tebe, ne brini se ti nista. Aludiram na to kako si samo glatko zbrisao sa teme i poceo da bulaznis o tome koliko kosta Rusiju sta.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 19:05 |
|
|
gdje sam zbrisao?
|
|
Vrh |
|
 |
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 19:17 |
|
|
Kepec je poludio kad je čuo da se Finska i Švedska priključuju NATO-u. Sada povlači vojsku sa Finske granice i prebacuje je u Ukrajinu. Nitko ga više neće shvaćati ozbiljno.
|
|
Vrh |
|
 |
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 20:21 |
|
|
Teroristi kao ISIS, nikakve razlike nema.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 05 srp 2022, 21:14 |
|
|
Rasplakali ste me, kako ste samo divni i osjetljivi na nevine žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|