|
|
Stranica: 75/83.
|
[ 2070 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:03 |
|
|
laganini je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Slažem se da nije se smjelo ono desiti. Jer mu j uspjelo ono što nikom nije, 11. jula u Srebrenici je ispao žrtva! To mu se nije smjelo dati ali teško je kontrolisati emocije, pogotovo ljudima koji su sve tamo izgubili ..na onoj drugoj temi kolega iz ljubuškog je spomenuo a i ja sam više puta slučaj komšić i bošnjačku reakciju...što prika imate vi od tog inata s komšićem ništa goli *** osim naslađivanja pa ja da sam izetbegoviću reka bi ne treba nam takav zakon ja tražim izmjenu zakona i time izbio kamen smutnje..to bi bio tako dobar potez a ako se izmjeni a kad tad hoće nebi ima taj efekt..al budimo pošteni izetbegovići nikad nisu imali političkog dara što je je.. A znaš prika da kod vas postoje 2 struje a protiv jedne se i sam boriš ovdje na forumu. Oni koji tebe zovu lojganini možeš misliti šta misle o meni i sta meni zele. Komšić nazalost nije nikakav inat ni naslađivanke, već puka potreba da se takvi drže u defanzivi
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:05 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Jel priie bio Komšić ili suradnja sa Srbima?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: laganini je napisao/la: ..na onoj drugoj temi kolega iz ljubuškog je spomenuo a i ja sam više puta slučaj komšić i bošnjačku reakciju...što prika imate vi od tog inata s komšićem ništa goli *** osim naslađivanja pa ja da sam izetbegoviću reka bi ne treba nam takav zakon ja tražim izmjenu zakona i time izbio kamen smutnje..to bi bio tako dobar potez a ako se izmjeni a kad tad hoće nebi ima taj efekt..al budimo pošteni izetbegovići nikad nisu imali političkog dara što je je.. A znaš prika da kod vas postoje 2 struje a protiv jedne se i sam boriš ovdje na forumu. Oni koji tebe zovu lojganini možeš misliti šta misle o meni i sta meni zele. Komšić nazalost nije nikakav inat ni naslađivanke, već puka potreba da se takvi drže u defanzivi ..shvaćam al ako želite dobro bih a blokiranjem rada institucija da ne spominjem koji su novci propali tribalo bi ego spustit i to uradit a ova struja koju spominješ ona je ionako manjina oni laju i kontra matične države hr ja bi reka luzeri...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:18 |
|
|
Koja si ti budaletina laganini. Pa oni blokiraju tvoju struju a ne našu. HDZ blokiraju i veleizdajnika bosnoljuba Čovića kojem su puna usta ljubavi prema BiH, europskih integracija i ostalih nebuloza
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:19 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Jel priie bio Komšić ili suradnja sa Srbima? Prije su bili Boban i Tuta
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:21 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Karabaja je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Jel priie bio Komšić ili suradnja sa Srbima? Prije su bili Boban i Tuta A prije Bobana i Tute Karadžić i Filipović.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:23 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koji svijet? Trenutni ili budući? Ko će pisati istoriju Liberalni nacisti ili Godzila sa istoka? Ili Le pen? Le Pen je vječita opozicija. Dakle francuski Borenović i kompanija. Kontaš? Kad smene babohenca Le Pen će možda uzjahati vlast na valu prosvjeda kontra inflacije i nestašica.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:23 |
|
|
..i tako u beskonačnost u začaranom krugu...valjda jednom u sda i hdz bih pojavi neki plenković..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:27 |
|
|
laganini je napisao/la: ..i tako u beskonačnost u začaranom krugu...valjda jednom u sda i hdz bih pojavi neki plenković.. Odaziva se sda plenković na ime komšić.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:30 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..i tako u beskonačnost u začaranom krugu...valjda jednom u sda i hdz bih pojavi neki plenković.. Odaziva se sda plenković na ime komšić. ..tvoj kizo ga je namistio i podrža kad je tribalo sad nek laje na misec..budi ozbiljan i ne lupetaj bez veze..kad se jedan medved s besprijekornom vojničkom i moralnom veličinom moga poklonit srpskim žrtvama zašto nebi i vi međusobno..znam nisate te veličine ...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:33 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
praznička atmosfera
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Odaziva se sda plenković na ime komšić. ..tvoj kizo ga je namistio i podrža kad je tribalo sad nek laje na misec... Tvoj Hamdija podržava hostesu mudžahedina Džaferovića.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:34 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..tvoj kizo ga je namistio i podrža kad je tribalo sad nek laje na misec... Tvoj Hamdija podržava hostesu mudžahedina Džaferovića. ..evo kizo ti je sponzorirao s džaferovićem i komšićem ultra maraton vukovar-srebrenica...izdaaaajaa..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:35 |
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Tvoj Hamdija podržava hostesu mudžahedina Džaferovića. ..evo kizo ti je sponzorirao s džaferovićem i komšićem ultra maraton vukovar-srebrenica...izdaaaajaa.. I Plenković je blagoslovio otimanje hrvatskog Doma naroda.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:36 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..evo kizo ti je sponzorirao s džaferovićem i komšićem ultra maraton vukovar-srebrenica...izdaaaajaa.. I Plenković je blagoslovio otimanje hrvatskog Doma naroda. ..kako zar je komšić bio član hdz-a:.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:37 |
|
|
Nije ali je SDA član EPP.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:40 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Nije ali je SDA član EPP. ..pa i vučićeva je stranka i mnoge druge...nisu oni instalirali komšića nego sdp-bih uz pomoć kremeljnka koji je bio na čelu sdp-a hr...ovdje je sve čisto ne vidim nejasnoća..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:46 |
|
|
Komšića je (u trećem mandatu) instalirala SDA.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:49 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Komšića je (u trećem mandatu) instalirala SDA. ..točno al u prvom kremeljenko...tada kad je njega instalira uvjetova je Kosorici da smanje zastupnike iz dijaspore s mislim šest na tri..eto istine radi...toliko o ljubavi prema dijaspori..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:53 |
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Komšića je (u trećem mandatu) instalirala SDA. ..točno al u prvom kremeljenko...tada kad je njega instalira uvjetova je Kosorici da smanje zastupnike iz dijaspore s mislim šest na tri..eto istine radi...toliko o ljubavi prema dijaspori.. Komšić je prvi put instaliran 2006. Vidi se koliko ne znaš.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:54 |
|
|
Toliko su nade muslimani ulijevali u Dritana, kad ono na taj dan i baš u tom mjestu... novem je napisao/la:
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 16:55 |
|
|
Kad smo kod Dritana niti jedan Srbin, kao on danas nije ovako negirao đemosajd.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 17:01 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..točno al u prvom kremeljenko...tada kad je njega instalira uvjetova je Kosorici da smanje zastupnike iz dijaspore s mislim šest na tri..eto istine radi...toliko o ljubavi prema dijaspori.. Komšić je prvi put instaliran 2006. Vidi se koliko ne znaš. ..pa dobro tu je negdi račan odumira a kizoo dolazio...ko je moga podržat polumrtav čovik il novi lider sam procjeni..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 11 srp 2022, 17:03 |
|
|
Zašto Država BiH smatra da današnji dan ne treba biti dan žalosti?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|