|
|
Stranica: 247/477.
|
[ 11921 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Eminencija
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 17:51 |
|
|
kakvo mu je to šiptarsko ime momčilo?
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:04 |
|
|
Dritana proglasili cetnikom, porede ga sa Karadzicem... nema ni pola godine da su mahali Dritanom uz ove kretenske smajlije i pisali "nema bolan vise srpske crne gore haha hahaha"
Kakvi debili.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:08 |
|
|
Izvinio se Dritan, al izgleda da nije dovoljno. Moraće još da se izvinjava da bi dokazao pravovernost. I sve to zbog rečenice: "U Srebrenici nisu ubijeni Bošnjaci, nego ljudi". Valjda za temeljni narod Bošnjaci nisu ljudi?
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:10 |
|
|
Smece Muslimansko insistira na tome da bi mogli politicki i lobisticki da kupe poene, zato je bitno da se kaze "Bosnjaci" a ne ljudi. Neka ih je popisao Dritan.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:20 |
|
|
sev je napisao/la: Izvinio se Dritan, al izgleda da nije dovoljno. Moraće još da se izvinjava da bi dokazao pravovernost. I sve to zbog rečenice: "U Srebrenici nisu ubijeni Bošnjaci, nego ljudi". Valjda za temeljni narod Bošnjaci nisu ljudi? Ma dobro jasno je da smo ljudi, ali mora se znati ko, šta, kad i gdje. Nemoj se praviti naivan, znaš da je ono što je uradio bilo tendenciozno.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:26 |
|
|
sev je napisao/la: Izvinio se Dritan, al izgleda da nije dovoljno. Moraće još da se izvinjava da bi dokazao pravovernost. I sve to zbog rečenice: "U Srebrenici nisu ubijeni Bošnjaci, nego ljudi". Valjda za temeljni narod Bošnjaci nisu ljudi? Pa u pravu je Dritan. U Srebrenici nisu ubijani samo Bošnjaci, jel te ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Crnogorac Reuf Bajrović bi smjenjivao Abazovića.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 18:55 |
|
|
Reuf Bajrović zvani allahova ruka.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60728 Lokacija: DAZP HQ
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: To su skoro sve vojnici, poginuli u borbama.
Ima slika onog djecaka, sa krupnim očima (pokoj mu duši) od koga su napravili najvećeg mučenika. U Potočarima su desetine takvih klali na oči njihovih majki. Ali doslovno klali na njihove oči. Dosta tih žena se objesilo kad su stigle u Kladanj i Dubrave. Pričao mi čovjek što se zadesio tu da su dobili naredbu da zaplijene sve šnjure iz obuće i sve slično. Premalo mi pričamo o tome i previše smo stvari zaboravili ili potisnuli. Razmjera zločina koja se desila tada je nezapamćena u zadnjih 200 godina u Evropi i moramo bar 10 puta više širiti svijest o tome . ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:24 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ima slika onog djecaka, sa krupnim očima (pokoj mu duši) od koga su napravili najvećeg mučenika. U Potočarima su desetine takvih klali na oči njihovih majki. Ali doslovno klali na njihove oči. Dosta tih žena se objesilo kad su stigle u Kladanj i Dubrave. Pričao mi čovjek što se zadesio tu da su dobili naredbu da zaplijene sve šnjure iz obuće i sve slično. Premalo mi pričamo o tome i previše smo stvari zaboravili ili potisnuli. Razmjera zločina koja se desila tada je nezapamćena u zadnjih 200 godina u Evropi i moramo bar 10 puta više širiti svijest o tome . ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe. Sta mislis da trebamo uraditi da se ne ponovi
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:32 |
|
|
Da prihvatite srpski svijet otvorenih srca. Ne traži se puno.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Građanski Otvoreni Balkan u kojem će svi imati jednaka prava i u kojem će vrijediti jedan čovek jedan glas baš kao sto je vaš politički uzor Milošević sanjao.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:39 |
|
|
Bošnjo je tu da baušteliše po BG i prodaje ćevape. Fer podjela poslova u OB.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe.
Sta mislis da trebamo uraditi da se ne ponovi Odjebite od nas.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60728 Lokacija: DAZP HQ
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe.
Sta mislis da trebamo uraditi da se ne ponovi ne sam Safete.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:48 |
|
|
Za početak počnite tući slaninu. Potom ćemo vidjeti za dalje korake.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 19:52 |
|
|
Ostavit Hrvate na miru jebem vas u usta . Ili će bit puno gore
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:02 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ima slika onog djecaka, sa krupnim očima (pokoj mu duši) od koga su napravili najvećeg mučenika. U Potočarima su desetine takvih klali na oči njihovih majki. Ali doslovno klali na njihove oči. Dosta tih žena se objesilo kad su stigle u Kladanj i Dubrave. Pričao mi čovjek što se zadesio tu da su dobili naredbu da zaplijene sve šnjure iz obuće i sve slično. Premalo mi pričamo o tome i previše smo stvari zaboravili ili potisnuli. Razmjera zločina koja se desila tada je nezapamćena u zadnjih 200 godina u Evropi i moramo bar 10 puta više širiti svijest o tome . ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe. To bi ti i želio pa ne znaš kako umotati. Ne sikiraj se ti za nas. Naučili smo mi lekciju, a nije da nismo ubili i mi po nešto Srba u tom sukobu. Razlika je jedina ko je junak i čovjek na bojnom polju a ko jajara i pička koja pali i kolje civile, siluje i sl. To je razlika između nas i njih. E zato će se ova bitka voditi dok jedan narod ne preuzme potpunu kontrolu. Ili mi ili oni. To je neminovno. Mi sa vama nemamo problem.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:06 |
|
|
Bitka je završena 95, Alija potpisao i verifikovao vašu avliju. Sa nama Srbima ste završili, ali Hrvate ste baš dobro nahuškali protiv sebe da ćete početi kmekati help Srbi, ustaški đenosajd. Mi ne planiramo da se miješamo samo da znate, zapravo možemo da poguramo Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:12 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: dudu je napisao/la: ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe.
To bi ti i želio pa ne znaš kako umotati. Ne sikiraj se ti za nas. Naučili smo mi lekciju, a nije da nismo ubili i mi po nešto Srba u tom sukobu. Razlika je jedina ko je junak i čovjek na bojnom polju a ko jajara i pička koja pali i kolje civile, siluje i sl. To je razlika između nas i njih. E zato će se ova bitka voditi dok jedan narod ne preuzme potpunu kontrolu. Ili mi ili oni. To je neminovno. Mi sa vama nemamo problem. Kaže islamist koji je jučer prijetio mudžahedinima i ummetom od dvije milijarde muslimane kojima su oni krak u Europi. Ogavni ste, nećeš ti junaka koji malobrojnijem nameće predstavnike. Postoji čovjek i musliman koji katolicima nameće člana Predsjedništva. Nemate vi nikakvo čojstvo kako reče predsjednik Milanović.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:19 |
|
|
Sta mislis da trebamo uraditi da se ne ponovi Jeste li razmišljali da se naoružate?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:20 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: dudu je napisao/la: ponovit će vam se opet, Srbi su brutalni, nikako da dođete tobe.
To bi ti i želio pa ne znaš kako umotati. Ne sikiraj se ti za nas. Naučili smo mi lekciju, a nije da nismo ubili i mi po nešto Srba u tom sukobu. Razlika je jedina ko je junak i čovjek na bojnom polju a ko jajara i pička koja pali i kolje civile, siluje i sl. To je razlika između nas i njih. E zato će se ova bitka voditi dok jedan narod ne preuzme potpunu kontrolu. Ili mi ili oni. To je neminovno. Mi sa vama nemamo problem. Šta ste naučili?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:33 |
|
|
"Nema mira ni koegzistencije između islamske vjere i neislamskih institucija."
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 11 srp 2022, 20:42 |
|
|
ono sto nikada nije dobilo odgovor, pitanje, gdje je bio Naser 11. srpnja 95, plus ovi junaci
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: dreamteam i 101 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|