|
|
Stranica: 852/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39565 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Neće tu biti nikakve Novorusije, neće Rusi dva puta praviti istu grešku, ako Rusi pobjede sve će to biti federalne republike Rusije. Jednostavno će tu ići referendumi za priključenje Rusiji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:21 |
|
|
Mariooo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: A šta je ta ''Novorusija''. Jel to nešto kao genocidna drkotina ''rs'', tako nešto? Nešto kao postojalo prije 120 godina i et sad se sjetili da bi to trebalo obnoviti. Ništa nije kao RS. Entitet bez prošlosti i budućnosti. Kategorija zasnovana na mirovnom sporazumu. U principu oni sad tu novorusiju zamišljaju kao paradržavu na teritoriju Ukrajine. Vjerovatno bi vladar i toga bio Putin. Ili ispravnije, gospodar. Za stanovništvo ali i one koji bi željeli otvoreno štovati novoruskog gospodara da se zovu vjerni psi. Znači čak i ta Novorusija ima nekakvo historijsko utemeljenje. nema nigdje ništa kao ''rs''
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:21 |
|
|
pirgavi treniraju ukre za basic soldiering
ono tamo ti je rus, ovo ti je nisan, nemoj sam sebe pogoditi i bice sve ok... ako mene pitate, ovo ih je mogao nauciti i prosjecni narednik ukro vojske..
ublehom do bljeska
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:30 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Odvratan bratoubilački rat kojega su zakuhali Anglosaksonci tj. Amerikanci i Britanci.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39565 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Englezi uče pucati Ukrajince iz kalašnjikova Ja mislio uče ih rukovati zapadnim oružjem, pogotovo modernim. Pa ovo su mogli naučiti i u Ukrajini.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Englezi uče pucati Ukrajince iz kalašnjikova Ja mislio uče ih rukovati zapadnim oružjem, pogotovo modernim. Pa ovo su mogli naučiti i u Ukrajini. Baš će tebi snimiti šta ih sve uče. Nemoj biti naivan.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:35 |
|
|
Jiv je napisao/la: Odvratan bratoubilački rat kojega su zakuhali Anglosaksonci tj. Amerikanci i Britanci. Rusi nisu htjeli, ali nisu imali izbora
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:43 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Jiv je napisao/la: Odvratan bratoubilački rat kojega su zakuhali Anglosaksonci tj. Amerikanci i Britanci. Rusi nisu htjeli, ali nisu imali izbora Očito skidanje krivice sa ruskih leđa za rat. No eto neka vjeruju da su SAD i VB započele rat u Ukrajini.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:49 |
|
|
Ko reko, Janukovič reko. Gdje je ta pantljičara sakrila dupe?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 13:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Al roka ovo đubrivo...
Sigurno đubrivo za kukuruz kokičar.
Posiješ, pognojiš i kukuruz se sam koka kad dospije
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:03 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Dutch01 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Rusi nisu htjeli, ali nisu imali izbora Očito skidanje krivice sa ruskih leđa za rat. No eto neka vjeruju da su SAD i VB započele rat u Ukrajini. Ja sam ti objašnjavo jednom šta je uslov rata. Ne znam da li si glup i nisi shvatio, znam da nisi imao argumenata i utekao si sa teme. Sad opet ponavljaš otrcane fraze sa CNNa. Razlog rata je širenje NATOa. To bi uradila i Amerika i svaka druga velesila kad bi joj prijetio instalirati neprijateljski savez uz granicu i blokirati izlaz na toplo more. Nikakvi "Putinovi imperijalistički ciljevi"-valjda bi osvajao Kazakhstan koji je lošije naouružan i niko se ne bi počešao za njim. Niti zaštita stanovništva u Donbasu, davao im je slabašni Minski sporazum 8 godina.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Al roka ovo đubrivo... Klasičan terorizam je ovo što rade ukrajišnici.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:09 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Al roka ovo đubrivo... Klasičan terorizam je ovo što rade ukrajišnici. Ukre gađali i Libanon?
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ukre gađali i Libanon? Moj komentar se odnosio na tvoju posprdnu doskočicu o tome kako "roka ovo đubrivo".
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:11 |
|
|
Tmujo i tmujići ocito nemaju pojma da se djubrivo koristi u produkciji granata, i da je visoko eksplozivna materija.
Ocekivao bi covjek da su bar na selu odakle su dosli, naucili zasto se djubre prevrce vilama s vremena na vrijeme.
Tragikomedija.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:14 |
|
|
Putin je izdajnik što dozvoljava da mu narod ovako gine, rat je, preori sve, nema više mekano i u rukavicama.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:17 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ukre gađali i Libanon? Moj komentar se odnosio na tvoju posprdnu doskočicu o tome kako "roka ovo đubrivo". Ja, i? "Đubrivo" roka satima, sa xxx sekundarnim eksplozijama i razbacanim granatama itd itd.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Moj komentar se odnosio na tvoju posprdnu doskočicu o tome kako "roka ovo đubrivo".
Ja, i? "Đubrivo" roka satima, sa xxx sekundarnim eksplozijama i razbacanim granatama itd itd. Sekundarne eksplozije se sa azotnim/amonijačkim đubrivima dešavaju ako nije sve u jednom delu skladišta, ako je raspoređeno u raznim uglovima naravno da neće sve odjednom uhvatiti vatru, pa i u Libanu je bilo nekoliko eksplozija pre nego što je zahvatilo glavni deo skladišta, a što se rokanja satima i granata tiče, jel imaš neki dokaz za to ili pišeš samo onako?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:26 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ja, i? "Đubrivo" roka satima, sa xxx sekundarnim eksplozijama i razbacanim granatama itd itd. Sekundarne eksplozije se sa azotnim/amonijačkim đubrivima dešavaju ako nije sve u jednom delu skladišta, ako je raspoređeno u raznim uglovima naravno da neće sve odjednom uhvatiti vatru, pa i u Libanu je bilo nekoliko eksplozija pre nego što je zahvatilo glavni deo skladišta, a što se rokanja satima i granata tiče, jel imaš neki dokaz za to ili pišeš samo onako? Eksplozije sa onakvim pečurkama isključivo od đubriva Niste ni zaslužili više od Informera, Kurira i Alo da vam tupe mozak.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:26 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Dutch01 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Rusi nisu htjeli, ali nisu imali izbora Očito skidanje krivice sa ruskih leđa za rat. No eto neka vjeruju da su SAD i VB započele rat u Ukrajini. Krivi su, jer su napali. Dovedeni pred zid. Ok, jesu. Ali moglo se naći i drugi način. Ne mogu se složiti s uporabom brutalne sile. Iako je za cijeli svijet dobro da Rusija ne bude podložna anglosaksonskom nuklearnom napadu na kojega ne stigne odgovoriti.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:27 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://wartranslated.com/russians-react-to-nova-kakhovka-explosion/
Rašisti se usrali HIMARS-a. Prpica.
Kažu 13. skladište u 7 dana A još 4 dolaze. Sa 12 Himarsa ima da lete Ruje sa skladištima na sve strane. Na kraju će se sami povući kao i oko Kijeva. Brijem da bi se to moglo onda proglasiti ruskom pobjedom.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 srp 2022, 14:29 |
|
|
Jiv je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Očito skidanje krivice sa ruskih leđa za rat. No eto neka vjeruju da su SAD i VB započele rat u Ukrajini.
Krivi su, jer su napali. Dovedeni pred zid. Ok, jesu. Ali moglo se naći i drugi način. Ne mogu se složiti s uporabom brutalne sile. Iako je za cijeli svijet dobro da Rusija ne bude podložna anglosaksonskom nuklearnom napadu na kojega ne stigne odgovoriti. Kao kontrateg, da. Ovako su ispali glupi i rizikuju da budu podređena regionalna sila umjesto globalne.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|