|
|
Stranica: 865/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 srp 2022, 23:31 |
|
|
Ukri sto dobiju od Amera, dve trecine prodaju... Nama, mupovcima, Kosmet je puno vise od srpske stvari, ima tu dosta licnog, sto se prenosi generacijama... https://youtu.be/CrX_dh_1arI
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 01:22 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: inace imam snimke opasne po ovaj region, ali ne smem da kacim.... ovo je prakticno treci svetski, samo se zbog nuklearki vodi lokalno... Mada, sa onim info sa kojim ja raspolazem, kod nas nece biti zestoko... mozda me dogadjaji demantuju... Ne mozes tako da nas ostavis na ivici. Ako nista, bar reci ko.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 02:10 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: inace imam snimke opasne po ovaj region, ali ne smem da kacim.... ovo je prakticno treci svetski, samo se zbog nuklearki vodi lokalno... Mada, sa onim info sa kojim ja raspolazem, kod nas nece biti zestoko... mozda me dogadjaji demantuju... ili kaži šta imaš, ili nemoj ništa, šta nas prcaš
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 08:40 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
11 orka leti u nebo
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 08:46 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
"Let's just say, there was a bit of misunderstanding (misunderstanding), I was misunderstood. I didn't say that we are gathering a million-strong army for a counterattack on Kherson. Forgive my English, it's not my native language." Toliko o ofenzivi na Herson.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 09:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76884 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Legionnaire je napisao/la: "Let's just say, there was a bit of misunderstanding (misunderstanding), I was misunderstood. I didn't say that we are gathering a million-strong army for a counterattack on Kherson. Forgive my English, it's not my native language." Toliko o ofenzivi na Herson. tko Da nije opet ona Ruskinja s Wimbledona
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 09:10 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Robbie MO je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: "Let's just say, there was a bit of misunderstanding (misunderstanding), I was misunderstood. I didn't say that we are gathering a million-strong army for a counterattack on Kherson. Forgive my English, it's not my native language." Toliko o ofenzivi na Herson. tko Da nije opet ona Ruskinja s Wimbledona Minister of Defense of Ukraine Reznikov
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 09:27 |
|
|
Plin u ef bih poskupeo za 23%??
Ovo rusi sprdaju bosnjacove?
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 12:05 |
|
|
Većeg sranja nisam vidio. Bilo bi bolje da pokušaju katapultom.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 12:06 |
|
|
Zanimljivost, Beograd je blizi Lvovu, nego sto je Lvov blizi Donjecku.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 12:11 |
|
|
Kolika je onda ta Ukrajina sunce ti jebem
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 12:29 |
|
|
I rusko oslobađanje Mariupolja, Severodonjecka i Lisičanska je fotošop, sad će vam objasniti.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 12:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Prokazao sam vašu glupost. Autor videa se nije potrudio napraviti vjerodostojniji. Vama se i kreč može prodati pod mlijeko.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 12:40 |
|
|
DrMag je napisao/la: Prokazao sam vašu glupost. Autor videa se nije potrudio napraviti vjerodostojniji. Vama se i kreč može prodati pod mlijeko. Prodali su Himars, neće kreč
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 16 srp 2022, 12:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Junački Siversk još se brani.
Zamislite ga kao Livno. Zar nije pao neki dan? Ili ga pomiješali sa twiterom?
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 13:09 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Kolika je onda ta Ukrajina sunce ti jebem Evo, pa se igraj. Treba promatrati na visini ekvatora. https://www.thetruesize.com/
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 13:26 |
|
|
Naravno da je laž, propagandna mašinerija radi na sve strane. Bitni su klikovi koji donose zaradu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 13:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naravno da je laž, propagandna mašinerija radi na sve strane. Bitni su klikovi koji donose zaradu. Eto piši Dnjepranima da ne varaju svoj narod. Sudeći po broju pogođenih meta u Ukrajini na dnevnoj bazi, PVO im nije daleko od ovoga..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 13:35 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: DrMag je napisao/la: Naravno da je laž, propagandna mašinerija radi na sve strane. Bitni su klikovi koji donose zaradu. Eto piši Dnjepranima da ne varaju svoj narod. Sudeći po broju pogođenih meta u Ukrajini na dnevnoj bazi, PVO im nije daleko od ovoga.. Koji PVO u Ukrajini, onaj iz sovjetskog doba? Nista nije bolji ni ruski, samo je masivniji.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 14:08 |
|
|
Ukrajina nema ništa bolji PZO nego što je imala Srbija 1999. U ovom ratu svjedočimo kako je i ruska hi-tech uglavnom nemoćna protiv sofisticiranijih prijetnji. Koliko im je unisteno Pantsira, a da ne govorimo druge tehnike, unistena im je perijanica na Crnom moru, koja je imala silne radare i PZO zaštitu.
Od PZO imate nadrealna očekivanja.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 14:10 |
|
|
Šta mi nije jasno??? Npr, kakav to bešumni projektil imaju rusi.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 14:20 |
|
|
DrMag je napisao/la: Šta mi nije jasno??? Npr, kakav to bešumni prijektil imaju rusi. Nije tebi jasno ni gdje si šupalj, a kamoli nešto drugo, a sad se vrati u školu na sat fizike, lekcija zvuk, brzina...
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 14:28 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: DrMag je napisao/la: Šta mi nije jasno??? Npr, kakav to bešumni prijektil imaju rusi. Nije tebi jasno ni gdje si šupalj, a kamoli nešto drugo, a sad se vrati u školu na sat fizike, lekcija zvuk, brzina... Ja 90tih na prvoj crti i u svom naselju svjedočio bliskim raketno-topničkim napadima. Malo fizike, projektil se kreće parabolično prema cilju, dok zvuk ide pravolinijski pod uvjetom da nema velikih prepreka. Što je sa veće udaljenosti projektil ispaljen, to je veća razlika između dolaska zvuka i projektila.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 14:36 |
|
|
DrMag je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Nije tebi jasno ni gdje si šupalj, a kamoli nešto drugo, a sad se vrati u školu na sat fizike, lekcija zvuk, brzina... Ja 90tih na prvoj crti i u svom naselju svjedočio bliskim raketno-topničkim napadima. Malo fizike, projektil se kreće parabolično prema cilju, dok zvuk ide pravolinijski pod uvjetom da nema velikih prepreka. Što je sa veće udaljenosti projektil ispaljen, to je veća razlika između dolaska zvuka i projektila. Ajde bekane razbijaj glavom kokosove orahe.
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 srp 2022, 14:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|