|
|
Stranica: 871/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sev
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 09:48 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: 2022. pocinje jedan od ratova na Balkanu, a vec 2023. postoji sansa da krene u Bosni i Hercegovini. A ti imaš insajderske informacije, al nećeš da podeliš jer je to državna tajna
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 09:53 |
|
|
sev je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: 2022. pocinje jedan od ratova na Balkanu, a vec 2023. postoji sansa da krene u Bosni i Hercegovini. A ti imaš insajderske informacije, al nećeš da podeliš jer je to državna tajna A zapravo imam informacije :) Cak mislim da mogu da saznam i imena, barem nekoliko njih, koji ce prvi da poginu (na protivnickoj strani)... zvuci malo neverovatno, da na jednom opskurnom forumu, koji nije toliko poznat, dobijes ovakav info arhiviraj pa me demantuj... (postoji mala sansica da se ovo ne dogodi, ali 98% ide u tom pravcu)... ono sto ne znam, jeste da li ce biti niskog inteziteta, ili pravi rat.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 09:59 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: 2022. pocinje jedan od ratova na Balkanu, a vec 2023. postoji sansa da krene u Bosni i Hercegovini. Tko će ti ratovati na Balkanu?? Ljudi u 50tim i 60tim godinama? Pa Balkan, a posebice BiH ti se ispraznio od pučanstva, posebice mladog.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:02 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: 2022. pocinje jedan od ratova na Balkanu, a vec 2023. postoji sansa da krene u Bosni i Hercegovini. Tko će ti ratovati na Balkanu?? Ljudi u 50tim i 60tim godinama? Pa Balkan, a posebice BiH ti se ispraznio od pučanstva, posebice mladog. A kad se to ljudi pitalo, da li žele da ratuju ili ne? Ako Šiptari i Muslimani žele rat, rata će biti.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Tko će ti ratovati na Balkanu?? Ljudi u 50tim i 60tim godinama? Pa Balkan, a posebice BiH ti se ispraznio od pučanstva, posebice mladog.
A kad se to ljudi pitalo, da li žele da ratuju ili ne? Ako Šiptari i Muslimani žele rat, rata će biti. Šiptari i muslimani se ništa ne pitaju, oni rade kako im se kaže, drugim riječima, ako anglosaksonci žele rat, rata će biti.
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:07 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: 2022. pocinje jedan od ratova na Balkanu, a vec 2023. postoji sansa da krene u Bosni i Hercegovini. Tko će ti ratovati na Balkanu?? Ljudi u 50tim i 60tim godinama? Pa Balkan, a posebice BiH ti se ispraznio od pučanstva, posebice mladog. nova generacija rata, nece izgledati kao prosli put... nece biti ni frontova, sigurno ne u pocetku... bice raznih manjih upada, konflikata gde su blizu jedni drugima.. dosta seoskih straza, itd.. tinjajuci, blag rat, dok se ne resi medju velikim silama i onda ce uci 99% Vojska Srbije i proglasiti anšlus.. Ili ce uci NATO trupe i ugasiti Republiku Srpsku, ali ovo poslednje ne bi bilo resenje i ponovo bi bio rat prvom prilikom. Inace Srbija ce uzeti vise od 49%...
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:10 |
|
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Obe strane imaju ljudstva na pretek. Mnogo važnije pitanje je koliko dugo Zapad može i želi da finansira Hukrajinu. Hukrajina više skoro da i nema ekonomiju i izvore prihoda, dobrim delom zavisi od sadake. Zasad volja na Zapadu postoji, ali nemojte potcenjivati američki pragmatizam. Kad bude računica rekla da se više ne isplati, proći će Ukrajina kao Južni Vijetnam i Avganistan. Recimo da hipotetički Rusija poklopi cijelu Ukrajinu. Da je vojno osvoji. Momentalno bi to bio veliki Putinov plus. Dugoročno gledano, ništa ne dobija. Jedino ako će krenuti sa sistematskim uništavanjem miliona Ukrajinaca. I da ostavi pustinju. Čečenija te demantira.
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:22 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
ShahidMaker je napisao/la: sev je napisao/la: A ti imaš insajderske informacije, al nećeš da podeliš jer je to državna tajna A zapravo imam informacije :) Cak mislim da mogu da saznam i imena, barem nekoliko njih, koji ce prvi da poginu (na protivnickoj strani)... zvuci malo neverovatno, da na jednom opskurnom forumu, koji nije toliko poznat, dobijes ovakav info arhiviraj pa me demantuj... (postoji mala sansica da se ovo ne dogodi, ali 98% ide u tom pravcu)... ono sto ne znam, jeste da li ce biti niskog inteziteta, ili pravi rat. Koliko imaš godina? Onako ja ti ne bih dao više od 18. Većina ljudi na ovom forumu je odrasla i teško da ćeš naći ikog ko će povjerovati u tvoje dječije fantazije. Meni lično su simpatične, i ja sam svojevremeno tako fantazirao, samo to sam prerastao već sa nekih 14-15.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:23 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: sev je napisao/la: A ti imaš insajderske informacije, al nećeš da podeliš jer je to državna tajna A zapravo imam informacije :) Cak mislim da mogu da saznam i imena, barem nekoliko njih, koji ce prvi da poginu (na protivnickoj strani)... zvuci malo neverovatno, da na jednom opskurnom forumu, koji nije toliko poznat, dobijes ovakav info arhiviraj pa me demantuj... (postoji mala sansica da se ovo ne dogodi, ali 98% ide u tom pravcu)... ono sto ne znam, jeste da li ce biti niskog inteziteta, ili pravi rat. Pa za početak moram znati šta treba da demantujem. Svaka pijanica ispred seoske zadruge danas tvrdi da će sutra biti rata. Koji rat počinje 2022? To je ove godine, ostalo je još 5 meseci. Ne možeš očekivati da te ljudi ozbiljno shvate ako kažeš "biće rata brt 100%, imam pouzdanu dojavu". Ili kaži šta imaš, ili, ako stvarno imaš nešto a ne smeš da kažeš, nemoj ni da nas ložiš. Koja je poenta? Da znamo da ShahidMaker zna nešto i da mu se divimo
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:26 |
|
|
Ne mogu vam dati vise informacija, jer ovo moze procitati neko je meni preneo i onda sledeci put necu imati nikakav info. Vrlo je logicno kada se sve sagleda sa svim podacima koje ja imam. Poenta je ta, kao sto si primetio, da znate da ja znam i da cu znati i za sledece nesto sto prenesem. Uglavnom, hladna zima, vruca jesen.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:28 |
|
|
Naravno, kada sam napisao da mogu da saznam imena prvih poginulih deluje neverovatno, i zvuci da neko ko pise na forumu to ne moze saznati. Ali svodi se na to da nadjem imena grupe ljudi (neka su i javno dostupna) za koje znam da ce zapoceti konflikt i sigurno ce neko od njih zijaniti. Iskreno nadam se da ce svi biti pobijeni kao pacovi... mnogi ce da izgore zivi u svojim sklopocijama.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:29 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ne mogu vam dati vise informacija, jer ovo moze procitati neko je meni preneo i onda sledeci put necu imati nikakav info. Vrlo je logicno kada se sve sagleda sa svim podacima koje ja imam. Poenta je ta, kao sto si primetio, da znate da ja znam i da cu znati i za sledece nesto sto prenesem. Uglavnom, hladna zima, vruca jesen. Da sumiramo koje si info dao? Biće rata ove godine i biće još jednog rata sledeće godine? To tvrdiš?
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:29 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:30 |
|
|
sev je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Ne mogu vam dati vise informacija, jer ovo moze procitati neko je meni preneo i onda sledeci put necu imati nikakav info. Vrlo je logicno kada se sve sagleda sa svim podacima koje ja imam. Poenta je ta, kao sto si primetio, da znate da ja znam i da cu znati i za sledece nesto sto prenesem. Uglavnom, hladna zima, vruca jesen. Da sumiramo koje si info dao? Biće rata ove godine i biće još jednog rata sledeće godine? To tvrdiš? pa nisam siguran za bih.. ali ako ovo krene na jesen, a bih onda ne moze do proleca. Bice jasno ako krenu da se uvezbavaju, da dobijaju naoruzanje itd.. Taman im treba dovoljno tih par meseci do proleca.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:45 |
|
|
Prakticno treci svetski je poceo 24.02, i bio je u pravu Lazanski kada je rekao da ce poceti u cetvrtak. Sukob ne moze da bude nuklearni, pa ce biti vise manjih, lokalnih sukoba. Desice se i rat Turska - Grcka, Izrael - Iran... Na kraju ce Evropa ratovati sa muslimanima. A FBIH ce biti muslimansko uporiste, ovde ce doci razni dzihadisti iz celog sveta. Nece biti lako Hrvatima sigurno. Ovaj prostor je neophodan Amerima i Britancima da gurnu Eu u rat sa muslimanima i da probaju tako da potcine i kolonizuju Evropu.
Zato Ameri pune EU sa vojnosposobnim migrantima, zato su se povukli iz Avganistana i napravili humanitarnu krizu. Na kraju, moguc je i rat Rusija - Turska.
Moldavija, Ukrajina, Crna Gora, Kosovo, avnojevska BiH, mozda i Makedonija itd... su zemlje koje nece vise postojati.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:47 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Mario idu preko Madjarske do Srbije... moze pasti dogovor da Poljska i Rumunija dobiju deo i predju na stranu istine i pravde! Svakako lose vesti za vas muslimane, uzecemo vam sve.
za neka 2-3 meseca, videcete ;) A Srbija ima izlaz na Jadran? Jest, baš će Poljaci ko glada pas za komad pljesnivog mesa poletjeti. Istine i pravde
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:48 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Prakticno treci svetski je poceo 24.02, i bio je u pravu Lazanski kada je rekao da ce poceti u cetvrtak. Sukob ne moze da bude nuklearni, pa ce biti vise manjih, lokalnih sukoba. Desice se i rat Turska - Grcka, Izrael - Iran... Na kraju ce Evropa ratovati sa muslimanima. A FBIH ce biti muslimansko uporiste, ovde ce doci razni dzihadisti iz celog sveta. Nece biti lako Hrvatima sigurno. Ovaj prostor je neophodan Amerima i Britancima da gurnu Eu u rat sa muslimanima i da probaju tako da potcine i kolonizuju Evropu.
Zato Ameri pune EU sa vojnosposobnim migrantima, zato su se povukli iz Avganistana i napravili humanitarnu krizu. Na kraju, moguc je i rat Rusija - Turska.
Moldavija, Ukrajina, Crna Gora, Kosovo, avnojevska BiH, mozda i Makedonija itd... su zemlje koje nece vise postojati. Nije ni čudo što vam Informer prolazi. Javi im se, možda dobiješ kolumnu.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:50 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: A zapravo imam informacije :) Cak mislim da mogu da saznam i imena, barem nekoliko njih, koji ce prvi da poginu (na protivnickoj strani)... zvuci malo neverovatno, da na jednom opskurnom forumu, koji nije toliko poznat, dobijes ovakav info arhiviraj pa me demantuj... (postoji mala sansica da se ovo ne dogodi, ali 98% ide u tom pravcu)... ono sto ne znam, jeste da li ce biti niskog inteziteta, ili pravi rat. Koliko imaš godina? Onako ja ti ne bih dao više od 18. Većina ljudi na ovom forumu je odrasla i teško da ćeš naći ikog ko će povjerovati u tvoje dječije fantazije. Meni lično su simpatične, i ja sam svojevremeno tako fantazirao, samo to sam prerastao već sa nekih 14-15. Što je najgore, ima onih 30+, pa i 40+ koji ovako razmišljaju.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:51 |
|
|
Shabane995, ti ces se ziv usrati za jedno 2-3 meseca hahah
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:57 |
|
|
Citat: ShahidMaker Pricace se dugo o ovome, za par sati krece novi svetski poredak... IC/XC NIKA!
Postano: pon vel 21, 2022 5:28 pm
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:57 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Shabane995, ti ces se ziv usrati za jedno 2-3 meseca hahah Od tebe sigurno Izađi dečko malo na zrak, ubi te ustajali vazduh. Preporučujem da skokneš do Bajine Bašte, lep vam je onaj restoran, fina klopa.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 10:58 |
|
|
Pa od mene, i od slicnih meni... Brojimo dane do tada.. nemoj posle da bude nisam rek'o...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 11:05 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Pa od mene, i od slicnih meni... Brojimo dane do tada.. nemoj posle da bude nisam rek'o... Bujrum, nemoj se izuvati. Mi ćemo ako dođeš da jedeš ***. Ponovi scenu iz scenarija Lepa sela lepo gore, hint: Manda. Samo nemoj sjedati autostopom za Bosnu sa ludim Turčinom, šta znaš.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 11:07 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Legionnaire je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: A zapravo imam informacije :) Cak mislim da mogu da saznam i imena, barem nekoliko njih, koji ce prvi da poginu (na protivnickoj strani)... zvuci malo neverovatno, da na jednom opskurnom forumu, koji nije toliko poznat, dobijes ovakav info arhiviraj pa me demantuj... (postoji mala sansica da se ovo ne dogodi, ali 98% ide u tom pravcu)... ono sto ne znam, jeste da li ce biti niskog inteziteta, ili pravi rat. Koliko imaš godina? Onako ja ti ne bih dao više od 18. Većina ljudi na ovom forumu je odrasla i teško da ćeš naći ikog ko će povjerovati u tvoje dječije fantazije. Meni lično su simpatične, i ja sam svojevremeno tako fantazirao, samo to sam prerastao već sa nekih 14-15. Dosta gluposti je izvalio do sada
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 18 srp 2022, 11:09 |
|
|
Nemas ti pojma kako ce biti... bice ustreljenih islamista iz raznih paradzemata, koji ce poput lovine biti poredjani na asfaltu. To ces videti na TV-u, tvitter ili forumu.. uvece ces moci da cujes u daljini neki pucanj ili granatu.. nece biti kao onda, ali ce vas taj jedan pucanj podsecati na to. Zato ces se uplasiti i pobeci.
Onda ce vam stici dzihadi ekipa i bicete u fulu ISIL u Evropi. Tu ce se obucavati islamisti, praviti celije i kada budu spremne ratovacete po Evropi. Nazalost, Hrvatskim enklavama se ne pise dobro od vas muslimana. Zao mi je tog naroda, i nadam se da ce na vreme da napuste te prostore.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|