|
|
Stranica: 158/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: laganini je napisao/la: ..adis je nebitan skroz nebitan uvik je zadnja bila od Amera a Bakir im je da lipu sansu da ga izbrišu ..maske su pale navuka se bakir punim .. Ma tog Srbina treba u Gvatanamo. Zbog veze sa onim terorističkim bratstvima. No Plenki kancelar je dobro zakazao. Šta je ovo laganini? Diplomacija 0? ..na cemu si ti nikad bolja he pozicija ..a kancelar vuče konce..bez greške..a samo budi strpljiva..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:26 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta ima? Nametnu li Švabo? Adis reče nema šanse. Malo došla sebi pa se ohrabrila? Nadam se da ćeš navratit i u gušća vremena, onda kad stisne i kad je teško. Ja na odmoru, maloprije došla iz Šehera u Posavinu.
Privitak/ci: |
81A12E74-1CDC-4CBD-B7B9-F7B28217B627.jpeg [ 19.63 KiB | Pogledano 1992 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: Bakir, jučer, priznanje da je cijelo vrijeme sabotirao dogovor oko izmjene IZ. Citat: "Ali jesu pokušavali, ovo što rade... ali s mnom da me negovore na te stvari. I to je trajalo godinu dana. Ja sam zaisto bio pod pritiskom, ja sam to vrtio u krug, našo načina da vrijeme prođe..."https://www.facebook.com/watch/?v=445171234132784Na 38:38 minuti. Prizna da vara i laže ljude i muslimani se čude zašto se nalaze u tom sranju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
|
|
Konaković: "Mislim da je reko jednom ili dva puta da razmišlja i o censusu."https://youtu.be/Tp-kemWvTYY?t=947
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta ima? Nametnu li Švabo? Adis reče nema šanse. Sreco pa ti se pojavis na forumu nakon svakog i najmanjeg tracka nade za tvoj narod. Neka te stalno s nama a ne dolazit s vremena na vrijeme. Kakvo ti je to ponasanje...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:27 |
|
|
Nije mi jasno odakle neki crpe optimizam. Amerikanci i VB se nećkali, Nijemci se usprotivili i od svega jedino veliko nula. Ali podlo mi je kako je veći dio hrvatskih zahtjeva usvojen i namjerno pušten u medije kao probni balon da se vidi muslimanska reakcija točnije rečeno njena žestina, a koja je očito iznenadila MZ, a MZ ide linijom manjeg otpora obzirom da očekuje veće talasanja ako se usvoje hrvatski zahtjevi od njena neusvajanja.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Gdje je Robi? Kako će prezivjeti sve ovo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:29 |
|
|
Hofer je napisao/la: Diablo je napisao/la: A ti si bio vele aktivan prije danasnje odluke ? Sigur si imao obaveza, ovo ono Pa jesam, kupanje na Jadranu. Danas evo neka jebada vrijeme, kiša, Tramontana, malo se više bude na netu... Stvarno posten covjek nema srece. Svabo dadne 2 tjedna godisnjeg i ni to se Neda iskoristit kako treba
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:29 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:30 |
|
|
Diablo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta ima? Nametnu li Švabo? Adis reče nema šanse. Sreco pa ti se pojavis na forumu nakon svakog i najmanjeg tracka nade za tvoj narod. Neka te stalno s nama a ne dolazit s vremena na vrijeme. Kakvo ti je to ponasanje... Na odmoru. Svratila bi ja češće. Ali nemam vremena. Ne zamjerite. Nevrnula da vidim ima li Vladeka. On hoće sa mnom na kaVu. Pa da ga ne razočaram. U Brčkom sam. Odnosno u Ulicama. Ali navratim ja i u grad radi Vlade,
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:30 |
|
|
Svabo je upravo na fuj tv ponovio, okvir dogovora mora biti presuda Ljubic i Mostarski dogovor.
Muje opet histeriziraju na tviteru, zasto ne spominje sejdica i fincija kmeeee.
Konstantno pokusavaju razvodniti situaciju u svoju korist, a ne uspjeva im. Jasno im je receno sta se ocekuje, kakav dogovor.
Nema muljanja petljanja i takijanja. Uostalom vidite i sami da nijedan islamski politicar nije smjesak danas pokazao. Istina nisu ni nasi, ali nasi su ocekivali gotov posao, ne prolongiranje. No, morace se prilagoditi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:31 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10478 Lokacija: Banja Luka
|
Ne znam..vjerovatno neću biti pravilno shvaćen kada pitam , da li je Nakarada danas , poslije ovih vratolomija ovog debelog Švabe i iskreno pomenuta '' dva vagona'' , od strane slučajnog muslimanskog odabira , jača ili slabija ? Ja bih rekao slabija . Što je dobro . Gledajući nas ... Hrvate , Muslimane , debelog Švabu i sve što on predstavlja , sve je jasnije da si bliži trenutak kada će zarad sprečavanja međunacionalnih sukoba i haosa i na očigled svih , Srbija Hrvatska vojno intervenisti u Nakaradi . Srbija će ući u Srpsku , a Hrvatska u hrvatski dio ''Vašingtonskog sporazuma'' . Muslimane niko neće dirati . Nakaradu neće ništa da boli , samo će da zaspi.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gdje je Robi? Kako će prezivjeti sve ovo. Kakvi su ovo večernji preuranjeni upadi? Slavlje još nije počelo. Ne vidiš mrežu? Muslimani su dobili zadnju priliku da se osvrnu oko sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:32 |
|
|
DOS je napisao/la: Priča o ruskim bazama. Pa jesmo li toliko neinventivni i dosadni u svojim baljezganjima? Čuj nema kruha bez Rusa!
To je toliko blesav, nerealan i neskoristan upis da ne povjeruješ
Zapad guzi, da, ali guzi i sam sebe. Nije hrvatski jad toliki koliko ga forumske oči vide.
A Rusi.. Rus te možda ne guzi, nego te zagrli, a vrat samo lagano učini 'krc', pukne ko suva grana.
Čitate li vi išta iz povijesnih knjiga, priča, dokumenata?!
Od Rusa bi dobio kako im se digne taj dan. Kako ti kocka psdne. Ako bi im se svidjele vode Ljubuškog Rus bi rekao: spasiba i mrš odavde
Rusi da dođu.. majko mila :facepalm: Imali smo priliku vidjeti Ruse u Ukrajini. Ono sa krađom žita u zauzetim dijelovima Ukraine je vrh. Kod nas bi se možda mandarine, breskve, rajčica ili paprike našle prve na udaru Rusa
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:32 |
|
|
DOS je napisao/la: Priča o ruskim bazama. Pa jesmo li toliko neinventivni i dosadni u svojim baljezganjima? Čuj nema kruha bez Rusa!
To je toliko blesav, nerealan i neskoristan upis da ne povjeruješ
Zapad guzi, da, ali guzi i sam sebe. Nije hrvatski jad toliki koliko ga forumske oči vide.
A Rusi.. Rus te možda ne guzi, nego te zagrli, a vrat samo lagano učini 'krc', pukne ko suva grana.
Čitate li vi išta iz povijesnih knjiga, priča, dokumenata?!
Od Rusa bi dobio kako im se digne taj dan. Kako ti kocka psdne. Ako bi im se svidjele vode Ljubuškog Rus bi rekao: spasiba i mrš odavde
Rusi da dođu.. majko mila :facepalm: Dok nije bilo SAD-a i njihovog liberalizma nije ilo nijedne male drzave u europi. Bilo francusko,britansko i njemacko carstvo,svi ostali su živili pod ta 3 cara. 4 ako racunamo i istocnu europu i ruske careve,sad neki misle vratit se ruskim carevima jer im SADnepruza entitet+drzavu vec samo drzavu Ovakvih ja poznajem dosta koji nerazumiju nuznost amerike,kreteni smrdonogi,mšrš slušat šabana šaulića!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:33 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gdje je Robi? Kako će prezivjeti sve ovo. Kakvi su ovo večernji preuranjeni upadi? Slavlje još nije počelo. Ne vidiš mrežu? Muslimani su dobili zadnju priliku da se osvrnu oko sebe. Ja svratila iz drugih razloga. Nisam zbog IZ. Nego onako da pitam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39199 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
crni_bombarder je napisao/la: Svabo je upravo na fuj tv ponovio, okvir dogovora mora biti presuda Ljubic i Mostarski dogovor.
Konstantno pokusavaju razvodniti situaciju u svoju korist, a ne uspjeva im. Jasno im je receno sta se ocekuje, kakav dogovor.
Nema muljanja petljanja i takijanja. Uostalom vidite i sami da nijedan islamski politicar nije smjesak danas pokazao. Istina nisu ni nasi, ali nasi su ocekivali gotov posao, ne prolongiranje. No, morace se prilagoditi. Skontao ih i Schmidt da nisu za dogovor, sad će pokušati na drugi grublji način iskamčiti potpis za ono što je dogovoreno i potpisano.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:34 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: Eminencija je napisao/la: tako kazes! a poslje win-win situacije opet win-win situacija Jesi li ti Musliman? nisam,moderacija zna tocno tko sam. cak m i zna i originalni profil :)
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:36 |
|
|
daramo je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Svabo je upravo na fuj tv ponovio, okvir dogovora mora biti presuda Ljubic i Mostarski dogovor.
Nema muljanja petljanja i takijanja. Uostalom vidite i sami da nijedan islamski politicar nije smjesak danas pokazao. Istina nisu ni nasi, ali nasi su ocekivali gotov posao, ne prolongiranje. No, morace se prilagoditi. Skontao ih i Schmidt da nisu za dogovor, sad će pokušati na drugi grublji način iskamčiti potpis za ono što je dogovoreno i potpisano. super je poceo udovoljavanjem-tehnicke izmjene jadni hrvatski čobani,nikad stisnut zube,nikad smoci muda skupit šaku i nekome razbit zube!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:37 |
|
|
Ne znam odakle neki crpe optimizam, pa u BiH narodi i stranke se ne mogu dogovoriti oko ničega osim možda raspodjele fotelja. I zašto Schmidt misli da može biti dogovora? Očito želi sprati ruke sa sebe. Zašto je onda prihvatio ovaj posao? Ako su novci u pitanju, valjda može naći nešto drugo plaćeno. I zašto bi se Michel u sve petljao???, ionako ima puna ruke posla obzirom da EU ulazi u najveću krizu otkako postoji.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Kakvi su ovo večernji preuranjeni upadi? Slavlje još nije počelo. Ne vidiš mrežu? Muslimani su dobili zadnju priliku da se osvrnu oko sebe. Ja svratila iz drugih razloga. Nisam zbog IZ. Nego onako da pitam. ..je slucajno vas nije bilo zadnji dvadesetak dana..prikupljali snage..brojili dronove..??
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:38 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39199 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gdje se tebi žuri? Bit će vremena i za to ako nas Švabo slaže u oči.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Kakvi su ovo večernji preuranjeni upadi? Slavlje još nije počelo. Ne vidiš mrežu? Muslimani su dobili zadnju priliku da se osvrnu oko sebe. Ja svratila iz drugih razloga. Nisam zbog IZ. Nego onako da pitam. Iz tvojih upisa ne vidim da si žena. i nisi. Izlika za upad ti je jednake vrijednosti.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 27 srp 2022, 22:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Šansa da će se postići dogovor 1% Šansa da će Schmidt nametnuti 80% Prije 48 sati je bila 100%, kako sad 80...
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|