|
|
Stranica: 2842/3592.
|
[ 89783 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:30 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Najkvalitetnija malina je iz Srebrenice i Bratunca,nevjerovatni prinosi svake godine . Koje djubrivo koristite?
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Lutorčina je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moj ćaća najblizi muški srodnik, je po sarajevskim ćukama dovoljno nadjubrio četaljima proplanke. Devedesetih još. Ja uzivam u tom kreditu? Jesi spreman za koridor? I proboj. To je logicnije pitanje. Ok priznajem zaginulo nas je dosta po Bjelašnici ...ali kakve vajde od Sarajevskih čuka ? Tu nit je zemlja plodna ni ti šta uspijeva. Hladnjača iz Potočara dobila certifikat za izvoz maline na području EU . Najkvalitetnija malina je iz Srebrenice i Bratunca,nevjerovatni prinosi svake godine . Neprocjenjiv je osjećaj djubrenja ćuka četaljskim smradom. Drze ti zivotinje porodicu i prijatelje pod opsadom godinama i onda završe ko stajsko djubrivo gdje ništa ne raste. Zatares im klicu. Zar moze bolje iz te perspektive? A što se Podrinja tiče i u drugom svjetskom ratu ste poklali taj isti narod. A i u ovom. Narod. Ne vojsku. Za razliku od nas u Sarajevu, i oko Sarajeva. Onaj vas debilni Sratko srao je o dahijama i ustašama a pobio djecu i civile. Vi ste narod kolektivno bez ikakvih moralnih skrupula. No to vas ne sprječava da i dalje kmecite o Kravicama i pobijednoj Srbadiji. Pustićemo u nastavcima Nasera opet s lanca. Ovaj put neka se uzivi koliko mu cejf. Da vam zatare klicu. S *** vaseg kalibra moralne i ljudske skrupule su izlišne. Zato treba nadjubriti u rasponu od 0,2 do 98 g. Što vi kazete ne ostaviti ni djete u materi. Ruzno. No Vi ste takvi ruzni smradovi. Vas recept na vama primjeniti. I ne ostaviti ništa.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pustićemo u nastavcima Nasera opet s lanca. Zašto uopšte držite svoje pse na lancu još uvek? Danas je moderno doba, psi se čuvaju u sobi i klopaju suši. Tako je bar kod nas.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:46 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Gledati 30 godina kako se dijasporaši negdje daleko frustriraju što su izgubili rat. Neprocjenjivo.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:47 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pustićemo u nastavcima Nasera opet s lanca. Zašto uopšte držite svoje pse na lancu još uvek? Danas je moderno doba, psi se čuvaju u sobi i klopaju suši. Tako je bar kod nas.. :) Naser kakav god bio, za razliku od vaših govana i vojske imao je skrupule. A i onaj izludjeni hladno narod u Srebrenici takodjer. Nijedne vaše masovne grobnice NEMA u Podrinju od onih lafo 3000 pobijenih. Gdje su vam zrtve? Odakle Naseru iz okupirane Srebrenice logistika da srpske zrtve prikriva? Ako uzmemo u obzir kako je nastupao. Dakle lazete. Da bi ste umanjili svoje svinjarije. A bošnjačke zrtve ste razbacali na po deset lokacija. Porodice sastavljaju sklete godinama. I onda se pitate kako neko ne moze da zaboravi. A pola sina, brata i muza mu stoji u Tuzli i ceka da se proadje ostatak.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:49 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Lutorčina je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moj ćaća najblizi muški srodnik, je po sarajevskim ćukama dovoljno nadjubrio četaljima proplanke. Devedesetih još. Ja uzivam u tom kreditu? Jesi spreman za koridor? I proboj. To je logicnije pitanje. Ok priznajem zaginulo nas je dosta po Bjelašnici ...ali kakve vajde od Sarajevskih čuka ? Tu nit je zemlja plodna ni ti šta uspijeva. Hladnjača iz Potočara dobila certifikat za izvoz maline na području EU . Najkvalitetnija malina je iz Srebrenice i Bratunca,nevjerovatni prinosi svake godine . Ako ako
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naser kakav god bio, za razliku od vaših govana i vojske imao je skrupule. A i onaj izludjeni hladno narod u Srebrenici takodjer. Nijedne vaše masovne grobnice NEMA u Podrinju od onih lafo 3000 pobijenih. Gdje su vam zrtve? Odakle Naseru iz okupirane Srebrenice logistika da srpske zrtve prikriva? Ako uzmemo u obzir kako je nastupao. Dakle lazete. Da bi ste umanjili svoje svinjarije.
A bošnjačke zrtve ste razbacali na po deset lokacija. Porodice sastavljaju sklete godinama. I onda se pitate kako neko ne moze da zaboravi. A pola sina, brata i muza mu stoji u Tuzli i ceka da se proadje ostatak. Ne znam stvarno gde su te polovine, možda braća iz RS bolje to mogu da ti kažu. Pitao sa samo zašto čuvate svoje pse na lancu, a posle ih izvlačite helikopterom kad ih vukovi rastrgnu.. :)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:50 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Gledati 30 godina kako se dijasporaši negdje daleko frustriraju što su izgubili rat. Neprocjenjivo. Dobili ste vi K. A ne rat. Izgubili RSK, izgubili Kosovo. Jedini uspjeh vam je polulegalni četničitet kojeg niste u stanju pripojiti Srbiji trideset godina nakon rata. Ali Daj ti dokazi retardiranom narodu razmjere njegovog neuspjeha? Nemoguće. Da ne ulazimo u moralne i ljudske strane vaseg „ratovanja“ devedesetih Umobolnici. Kolektivno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:50 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: JNA je napisao/la:
Koje djubrivo koristite?
Organsko,prirodno . Zapravo tu i nema potrebe nešto đubriti malina rađa samo od sebe. Preko 50% proizvedene maline u BiH je iz Srebrenice i Bratunca. Nema takvih prinosa u drugim opštinama kao u te dvije. Al brte kako je pust taj kraj, samo kukuruz i maline, ne možeš sresti insana mlađeg od 60 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Gledati 30 godina kako se dijasporaši negdje daleko frustriraju što su izgubili rat. Neprocjenjivo. Dobili ste vi K. A ne rat. Izgubili RSK, izgubili Kosovo. Jedini uspjeh vam je polulegalni četničitet kojeg niste u stanju pripojiti Srbiji trideset godina nakon rata. Ali Daj ti dokazi retardiranom narodu razmjere njegovog neuspjeha? Nemoguće. Da ne ulazimo u moralne i ljudske strane vaseg „ratovanja“ devedesetih Umobolnici. Kolektivno. Republika Srpska postoji. Balinluk sprčen 23% i danas masovno napušta BiH. Hvala ti što pišeš. Nama je zadovoljstvo čitati vaš PTSP. A tek kad se sjetimo da traje 30 godina svaki dan.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:54 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: JNA je napisao/la:
Koje djubrivo koristite?
Samo harmicide. Vi ste kolektivno ovako djubrivo. S moralnog i ljudskog aspekta kad vas se pogleda. Čak i na forumu nije vas teško ogoliti. I to lafo „umjerenu Srbadiju“ Uvjek mi je gušt kad obrijani salonac preobrazi se u četalja ravnogorca. S kamom u prljavim zvaljama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la:
Hoće. Kao i prošli put na Koridoru.. :)
To što ne želim da te jebem, ne znači da sam ********. Jednostavno, čio sam da si ravna kao daska, a ja ne volim da spavam na dasci.
Nisam Karadjordje.. :) Prošli put ste jeda uzeli Koridor degeneriku. Uz svu silu i naoruzanje JNA. Plus zračna dejstva po linijama armije BiH. Ovaj put se zna sta bi vam slijedilo. Uz nikakvu logističku podrsku. Meni mentalni inalidi nikad nisu impinirali kao muškarci. Pa je mogućnost da ti sa mnom imaš neki tjelsni kontakt ravna nuli. To znači laički govoreći da ja i ti nakon kataklizmu planetarnih razmjera ostanemo jedini predstavnici ljudskog roda, ljudski rod bi izumro. Mojom odlukom. Krenimo ponovo od paramecijuma. Je li si? Tako je, kad su koridor branili UZP-ovci i fašisti Danas sutra će se Hrvati smijati preko Save dok Srbi tamane talibansku nejać na potezu Brčkog.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:55 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dobili ste vi K. A ne rat. Izgubili RSK, izgubili Kosovo. Jedini uspjeh vam je polulegalni četničitet kojeg niste u stanju pripojiti Srbiji trideset godina nakon rata. Ali Daj ti dokazi retardiranom narodu razmjere njegovog neuspjeha? Nemoguće.
Da ne ulazimo u moralne i ljudske strane vaseg „ratovanja“ devedesetih
Umobolnici. Kolektivno.
Republika Srpska postoji. Balinluk sprčen 23% i danas masovno napušta BiH. Hvala ti što pišeš. Nama je zadovoljstvo čitati vaš PTSP. A tek kad se sjetimo da traje 30 godina svaki dan. Postoji u okviru BiH. Kao entitet. Nikad samostalna i nikad Srbiji pripojena. Zadovoljstvo je moje četo. Volim ogoliti vas salonce. Uvjek i svuda!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:57 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Prošli put ste jeda uzeli Koridor degeneriku. Uz svu silu i naoruzanje JNA. Plus zračna dejstva po linijama armije BiH. Ovaj put se zna sta bi vam slijedilo. Uz nikakvu logističku podrsku.
Meni mentalni inalidi nikad nisu impinirali kao muškarci. Pa je mogućnost da ti sa mnom imaš neki tjelsni kontakt ravna nuli.
To znači laički govoreći da ja i ti nakon kataklizmu planetarnih razmjera ostanemo jedini predstavnici ljudskog roda, ljudski rod bi izumro. Mojom odlukom. Krenimo ponovo od paramecijuma. Je li si?
Tako je, kad su koridor branili UZP-ovci i fašisti Danas sutra će se Hrvati smijati preko Save dok Srbi tamane talibansku nejać na potezu Brčkog. Ajde seronjo dosadan si više. Ti tvoji napori u dokazivanju bosanskim Hrvatima lojalnosti neke, napadima na Bošnjake su otuzni. Srbadija se srala po tebi mjesecima. I sad si ti degenu nasao na meni vjezbati odanost hrvatskom cilju u BiH. Mrš! Otvorio temu o lojavosti. S Srbi se ispišavali po njemu mjesecima. Štoklomski sindromaš.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:58 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Organsko,prirodno . Zapravo tu i nema potrebe nešto đubriti malina rađa samo od sebe. Preko 50% proizvedene maline u BiH je iz Srebrenice i Bratunca. Nema takvih prinosa u drugim opštinama kao u te dvije. Al brte kako je pust taj kraj, samo kukuruz i maline, ne možeš sresti insana mlađeg od 60 godina. Gdje Bratunac ? To ti čitaš sa portala.Poprilično mlađe populacije ima. Uveče ljeti onaj trg krcat. Srebrenica tako tako. Gradski/seoski saobraćaj bolji nego u Lukavici.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 14:58 |
|
|
Prošli put ste jeda uzeli Koridor degeneriku. Uz svu silu i naoruzanje JNA. Plus zračna dejstva po linijama armije BiH. Ovaj put se zna sta bi vam slijedilo. Uz nikakvu logističku podrsku.
Meni mentalni inalidi nikad nisu impinirali kao muškarci. Pa je mogućnost da ti sa mnom imaš neki tjelsni kontakt ravna nuli.
To znači laički govoreći da ja i ti nakon kataklizmu planetarnih razmjera ostanemo jedini predstavnici ljudskog roda, ljudski rod bi izumro. Mojom odlukom. Krenimo ponovo od paramecijuma. Je li si?
Tako je, kad su koridor branili UZP-ovci i fašisti Danas sutra će se Hrvati smijati preko Save dok Srbi tamane talibansku nejać na potezu Brčkog. Prkačin će s jednom rukom držat dalekozor, s drugom jest kokice.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Tako je, kad su koridor branili UZP-ovci i fašisti
Danas sutra će se Hrvati smijati preko Save dok Srbi tamane talibansku nejać na potezu Brčkog. Ajde seronjo dosadan di više. Ti tvoji napori u dokazivanju bosanskim Hrvatima lojalnosti neke, napadima na Bošnjake su otuzni. Srbadija se srala po tebi mjesecima. I sad si ti degenu nasao na meni vjezbati odanost hrvatskom cilju u BiH. Mrš! Djeca će ti biti Nijemci a tvoj rodni kraj će biti Hrvatska ili Srbija. Koliko god pjenila preko interneta to je neizbježno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:05 |
|
|
Ajde seronjo dosadan di više. Ti tvoji napori u dokazivanju bosanskim Hrvatima lojalnosti neke, napadima na Bošnjake su otuzni. Srbadija se srala po tebi mjesecima. I sad si ti degenu nasao na meni vjezbati odanost hrvatskom cilju u BiH.
Mrš!
Djeca će ti biti Nijemci a tvoj rodni kraj će biti Hrvatska ili Srbija. Koliko god pjenila preko interneta to je neizbježno. Ne brani se Bosna iz kjafirskog Beča A ti ćeš praviti tiće Srbiće. Kad ti ocijepe taj komadić Slavonije iz kojeg viriš mišu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Djeca će ti biti Nijemci a tvoj rodni kraj će biti Hrvatska ili Srbija. Koliko god pjenila preko interneta to je neizbježno. Ne brani se Bosna iz kjafirskog Beča A ti ćeš praviti tiće Srbiće. Kad ti ocijepe taj komadić Slavonije iz kojeg viriš mišu. Slavonci su pobjedili u svom ratu pa ne moraju pisati bjesne eskapade protiv Srba iz bečke dijaspore Mi smo svoj poso obavili
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Gledati 30 godina kako se dijasporaši negdje daleko frustriraju što su izgubili rat. Neprocjenjivo. Dobili ste vi K. A ne rat. Izgubili RSK, izgubili Kosovo. Jedini uspjeh vam je polulegalni četničitet kojeg niste u stanju pripojiti Srbiji trideset godina nakon rata. Ali Daj ti dokazi retardiranom narodu razmjere njegovog neuspjeha? Nemoguće. Da ne ulazimo u moralne i ljudske strane vaseg „ratovanja“ devedesetih Umobolnici. Kolektivno. Šta ste vi dobili u ratu,a da nije bilo guzovače tipa koridor do Goražda ili srpske opštine Vogošća,Ilidža? Zašto se kitite tuđim pobjedama ? Je li nemate svojih ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:10 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A ti ćeš praviti tiće Srbiće. Kad ti ocijepe taj komadić Slavonije iz kojeg viriš mišu.
Slavonci su pobjedili u svom ratu pa ne moraju pisati bjesne eskapade protiv Srba iz bečke dijaspore Mi smo svoj poso obavili Pobijedili ste vi ali u K. Sopstveni narod preko Save pustili kao štetu niz vodu. Mogli ste kamenicama braniti Posavce, a ne topništvom. Tolika je zračna udaljenost. Zahvali Bogu debilu sto si bio u Slavoniji a ne kilometar iza Save u Posavini. Toliko o pobjedi. Nemaš ni srama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:12 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dobili ste vi K. A ne rat. Izgubili RSK, izgubili Kosovo. Jedini uspjeh vam je polulegalni četničitet kojeg niste u stanju pripojiti Srbiji trideset godina nakon rata. Ali Daj ti dokazi retardiranom narodu razmjere njegovog neuspjeha? Nemoguće.
Da ne ulazimo u moralne i ljudske strane vaseg „ratovanja“ devedesetih
Umobolnici. Kolektivno.
Šta ste vi dobili u ratu,a da nije bilo guzovače tipa koridor do Goražda ili srpske opštine Vogošća,Ilidža? Zašto se kitite tuđim pobjedama ? Je li nemate svojih ? Vi ste umobolnici. Kolektivni. I to je ova rasprava najbolje pokazala. Vi „umjereni“ ste od salonaca se pretvorili u ravnogorsku smradiju. Skidanje vase krinke uvjek mi je zadovoljstvo. A i vas ponos koji iskazujete kad su zlocini i rezultati zlocina u pitanju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:17 |
|
|
Tema je demografija molim, i unaprijed zahvaljujem.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 15:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tema je demografija molim, i unaprijed zahvaljujem. Takoe. Šta će bula nerotkinja na demografiji, haman jarebi i stah rulah, uh, gluho, uh....
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 16 srp 2022, 16:21 |
|
|
Što se tiče demografije.
Brčko distrikt u budućnosti treba preimenovati u Bošnjački distrikt (BD) jer kako stvari stoje ide se u tom pravcu.
Srednju Bosnu mislim više ne treba ni komentirati, to je apsolvirano, glupo je i razglabati o detaljima.
Dakle, ovo prvo je kost u grlu genocidnoj a ovo drugo kost u grlu uzp politici.
To je prva faza.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|