|
|
Stranica: 195/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ToaletPapir
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 09:36 |
|
|
"Testiranje tržišta" od strane SAD-a i MZ. Čekali su da vide kakva će biti reakcija muslimana i sad spremaju nešto novo. Oni koji misle da je VP nešto radio na svoju ruku nemaju dodirnih tačaka sa životom.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 09:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 11:44 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Jeste znali da shmidt ima sedam savjetnika jednog Belgijca i šest Bošnjaka muslimana, mislim o čemu mi pricamo Odakle ti ta informacija? Ako je tako, onda je jasno odakle cure informacije. Karamatic sinoc u dnevniku rtvhb
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 11:52 |
|
|
NSOS je napisao/la: daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta" Isti su 1991. rekli da se zalazu za ocuvanje Jugoslavije. Mujo je tada cuvao ovce na selu, nije ga jos uvijek Karadzic transferirao u Belgiju. Baker je tada rekao "Jugoslavija nema alternative".
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 11:53 |
|
|
Takodje, nedostaje drugi dio, koji je jope raspizdio mujage, gdje hambasada "cvrsto stoji iza BiH drzave dva entiteta i TRI KONSTITUTIVNA NARODA".
Mujo kmeci po tviteru, citira hambasadu, kaze kme vi podrzavate etnicku segregaciju kme alaha mi.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 13:17 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Takodje, nedostaje drugi dio, koji je jope raspizdio mujage, gdje hambasada "cvrsto stoji iza BiH drzave dva entiteta i TRI KONSTITUTIVNA NARODA".
Mujo kmeci po tviteru, citira hambasadu, kaze kme vi podrzavate etnicku segregaciju kme alaha mi. Odi malo u prirodu na kampovanje, osami se. Izgorio si potpuno, ko sijalica
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 13:18 |
|
|
Pa to se tako ponavlja i izjavama, 3 konstitutivna naroda, a ovamo sve to gaze.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 13:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39194 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Izetbegović u Gradačcu tvrdi da su Hrvati već gotovi i da su prihvatili zimijski status. Izetbegović: S Hrvatima je lakše nego sa Srbima, stvari su riješene. Njihovi političari prave probleme, to ćemo morati rješavati. Citat: “Kako s Hrvatima? Ja mislim još lakše. S njima je sukob trajao kraće. Mi smo danas s hrvatskim narodom potpuno popravili odnose i možemo reći da su stvari riješene. Ali političari se bore za vlast i političari ponovo truju narod, to ćemo morati rješavati. Ali ovu zemlju čine Bošnjaci, Srbi, Hrvati – mi to poštujemo, i sve ostale građane. SDA od toga svega kani, ako Bog da, s vremenom napraviti harmoničnu cjelinu”.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 13:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39194 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Na istom skupu Bakir priznao da će on Schmidtu odrediti granicu koliko prava može dati Hrvatima "U šest tjedana predizborne upale se nećemo dogovoriti. Schmidt će nešto nametnuti, a mi ćemo mu formulirati granice..." Citat: "Visoki predstavnik je kazao da imamo šest tjedana da nešto uradimo. U ovoj predizbornoj upali, da riješimo ono što nismo bili u stanju riješiti relativno smireni, protekle dvije godine - gotovo je nemoguće. Zatražio je gotovo nemoguću stvar. Mislim da će se stranke natjecati u patriotizmu, tko to bolje odbija"
"To je jasno formulirati granice, jer on će vjerojatno nešto nametnuti. Rekao nam je da 3% nije rješenje, a prije pet dana su svi mislili s one strane da je rješenje. Dakle, moramo pokazati da ni osmorica koji imenuju vladu nije rješenje, kao i mehanizmi koji pojačavaju poziciju klubova zastupnika, pa da praktično osam ljudi vlada državom. Jasno ćemo definirati što ne ide, a ono što nametne neka bude prihvatljivo. I s te strane sam optimist, da tako možemo utjecati na odluku visokog predstavnika, lobiranjem na istoku i zapadu, s prijateljima usmjeriti stvari kuda trebaju ići. To možemo" Dolazi Erdogan 9. rujna da podrži svoju protursku filijalu u BiH na izborima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 13:56 |
|
|
IZETBEGOVIĆ: ‘Takmičit’ ćemo se u patriotizmu, tko više odbija Schmidta
|
|
Vrh |
|
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Na istom skupu Bakir priznao da će on Schmidtu odrediti granicu koliko prava može dati Hrvatima "U šest tjedana predizborne upale se nećemo dogovoriti. Schmidt će nešto nametnuti, a mi ćemo mu formulirati granice..." Citat: "Visoki predstavnik je kazao da imamo šest tjedana da nešto uradimo. U ovoj predizbornoj upali, da riješimo ono što nismo bili u stanju riješiti relativno smireni, protekle dvije godine - gotovo je nemoguće. Zatražio je gotovo nemoguću stvar. Mislim da će se stranke natjecati u patriotizmu, tko to bolje odbija"
"To je jasno formulirati granice, jer on će vjerojatno nešto nametnuti. Rekao nam je da 3% nije rješenje, a prije pet dana su svi mislili s one strane da je rješenje. Dakle, moramo pokazati da ni osmorica koji imenuju vladu nije rješenje, kao i mehanizmi koji pojačavaju poziciju klubova zastupnika, pa da praktično osam ljudi vlada državom. Jasno ćemo definirati što ne ide, a ono što nametne neka bude prihvatljivo. I s te strane sam optimist, da tako možemo utjecati na odluku visokog predstavnika, lobiranjem na istoku i zapadu, s prijateljima usmjeriti stvari kuda trebaju ići. To možemo" Dolazi Erdogan 9. rujna da podrži svoju protursku filijalu u BiH na izborima. Bakiru je mjesto na nekom isilovskom skupu daleko od civilizacije, kakve gljive je taj jeo.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Izetbegović u Gradačcu tvrdi da su Hrvati već gotovi i da su prihvatili zimijski status. Izetbegović: S Hrvatima je lakše nego sa Srbima, stvari su riješene. Njihovi političari prave probleme, to ćemo morati rješavati. Citat: “Kako s Hrvatima? Ja mislim još lakše. S njima je sukob trajao kraće. Mi smo danas s hrvatskim narodom potpuno popravili odnose i možemo reći da su stvari riješene. Ali političari se bore za vlast i političari ponovo truju narod, to ćemo morati rješavati. Ali ovu zemlju čine Bošnjaci, Srbi, Hrvati – mi to poštujemo, i sve ostale građane. SDA od toga svega kani, ako Bog da, s vremenom napraviti harmoničnu cjelinu”. Sve je dobro rekao, HDZ-ova borba za vlast je uzrok svega ovoga.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:04 |
|
|
Kaže Bakir da su Hrvati gotovi i da su se pomirili s dominacijom islama, samo se eto nešto malo buni HDZ ali će i to brzo riješiti. Nije niti daleko od istine, Hrvati u BiH su mirni i pokorni. IZETBEGOVIĆ: Hrvati su riješeni, još par sitnih problema i to je gotova priča. Red dolazi za naš obračun sa Srbima https://poskok.info/izetbegovic-hrvati- ... sa-srbima/
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60782 Lokacija: DAZP HQ
|
Mali Alija ovih dana servira izjave za prste polizati, da ga plaćam ne bih bolje smislio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:09 |
|
|
Njemačkim nacistima treba samo nabijati na nos da podržavaju proturske stranke u BiH i diktatora Erdogana.
|
|
Vrh |
|
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Mali Alija ovih dana servira izjave za prste polizati, da ga plaćam ne bih bolje smislio. Kao da ga je isil učio ili je konzumirao nekakav islamistički LSD.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta" Da imamo pravo politicko rukovodstvo, sada bi isti uzvratili Amerima, kako zapravo nema vecih licemjera od njih samih jer su sve ovo zapoceli prije 20 godina
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:18 |
|
|
Diablo je napisao/la: daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta" Da imamo pravo politicko rukovodstvo, sada bi isti uzvratili Amerima, kako zapravo nema vecih licemjera od njih samih jer su sve ovo zapoceli prije 20 godina Trebalo bi im samo staviti pod nos zadnje Bakirove izjave ili posebno onu gdje javno piša po američkim pregovaračima kako ih je zavlačio godinu dana. A i ovo dovlačenje Erdogana mjesec dana prije izbora ne vjeruje da se baš pretjerano sviđa Amerima.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:21 |
|
|
dudu je napisao/la: Mali Alija ovih dana servira izjave za prste polizati, da ga plaćam ne bih bolje smislio. Slažem se, Komšić je ovog ljeta popustio, Bakir trenutno više radi za našu stvar nego nego Komšić koji je doveden u predsjedništvo s tim zadatkom.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Njemačkim nacistima treba samo nabijati na nos da podržavaju proturske stranke u BiH i diktatora Erdogana. Nijemcima treba nabijati na nosu da su svojom neodgovornom politikom prema Rusiji čitavu Europu uveli u katastrofu, a sada provodeći sličnu neodgovornu politiku u BiH, koja je prepuna društvenih eksperimenata u koje i sami ne vjeruju žele katastrofu u Europi dodatno pojačati.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 14:33 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: daramo je napisao/la: Njemačkim nacistima treba samo nabijati na nos da podržavaju proturske stranke u BiH i diktatora Erdogana. Nijemcima treba nabijati na nosu da su svojom neodgovornom politikom prema Rusiji čitavu Europu uveli u katastrofu, a sada provodeći sličnu neodgovornu politiku u BiH, koja je prepuna društvenih eksperimenata u koje i sami ne vjeruju žele katastrofu u Europi dodatno pojačati. Ljudi moji pa nisu valjda Bošnje pametnije?? Ako hoćeš nečiju pomoć ne smiješ mu ništa nabijati na nos, lajati, nego lobirati, malo glumit žrtvu i umiljavati se i uspjeh zajamčen.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 15:17 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Nijemcima treba nabijati na nosu da su svojom neodgovornom politikom prema Rusiji čitavu Europu uveli u katastrofu, a sada provodeći sličnu neodgovornu politiku u BiH, koja je prepuna društvenih eksperimenata u koje i sami ne vjeruju žele katastrofu u Europi dodatno pojačati. Ljudi moji pa nisu valjda Bošnje pametnije?? Ako hoćeš nečiju pomoć ne smiješ mu ništa nabijati na nos, lajati, nego lobirati, malo glumit žrtvu i umiljavati se i uspjeh zajamčen. Nitko ne nabija na nos, već se apelira na savjest ljudi koji odlučuju kako je provođenje društvenih eksperimenata koji su se u posljednjih 20 godina pokazali kao neuspješni krajnje neodgovorno i kako će nas uvesti u još dublju krizu i probleme.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 15:24 |
|
|
Vrati se čovjek sa odmora, a muje i dalje sjeku vene zbog visokog i Ohr-a. Retardirano dijete je prosto takvo.
|
|
Vrh |
|
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 15:56 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Vrati se čovjek sa odmora, a muje i dalje sjeku vene zbog visokog i Ohr-a. Retardirano dijete je prosto takvo. Muji su na pameti samo: handžar, kalašnjikov, isil, bomba i terorizam, za drugo i ne zna.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 16:00 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Vrati se čovjek sa odmora, a muje i dalje sjeku vene zbog visokog i Ohr-a. Retardirano dijete je prosto takvo. Jesi li primjetio koliko je ova sredina napaćena i bolesna ? Odeš na odmor van ove države i vidiš koliko su preko granice ljudi normalniji.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|