Konačno se i Njemačka probudila i dostavila obećane MARS II (M270), tu su još i ostale 3 PZH 2000 i prviih 5 Geparda (od 30). Nakon što su USA sada dostavili i novih 4 HIMARSA (sa municijom) će za par dana na ratištu biti 16 HIMARSA i 9 M270, gledat ćemo dar-mar. Kad sam se priključio na forum sam pisao da će Rusi napredovati samo do kraja srpnja, tako će i biti.
Pa je. Žalili se na presudu zadnji dan i sudac za 2 minuta odbio žalbu, za 6 minuta se sreli sa veselim Rusima u streljačkom vodu. Kažu da su ih upucali iz daljine sa Javelin raketama.
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
Kherson Most, Kahovka most i Željeznički most tri jedine linije za opskrbu Kherson regiona sjeverno od Dnjepra nisu više sposobni da se koriste za kamione, tenkove i oklope tj vozove.
Malo sam pratio zadnjih dana. Postalo dosadno. Rusi ubijaju Ukrajince, rokaju ih. Ovi kao hrčci u svom kotaču. Iz kanala u kanal, iz rupe u rupu. To je dosadan rat. Brani se bagro lijena.
Malo sam pratio zadnjih dana. Postalo dosadno. Rusi ubijaju Ukrajince, rokaju ih. Ovi kao hrčci u svom kotaču. Iz kanala u kanal, iz rupe u rupu. To je dosadan rat. Brani se bagro lijena.
Damjanović s lica mjesta javlja da velike vojne kolone prolaze kroz Herson. Moglo bi se uskoro krenuti na oslobađanje Nikolajeva.
Sad i zvanično, Rusi ostali bez pola vojske koja je krenula na Ukrajinu.
Ne znam kako uopšte drže linije na tako ogromnom prostoru.
Citat:
U ratu u Ukrajini ubijeno je ili ranjeno više od 75.000 ruskih vojnika, rekli su dužnosnici administracije predsjednika Joea Bidena američkim zakonodavcima na zatvorenom brifingu koji je održan jučer.
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Danas je izgleda izašao najgori video u kojem vojnik DPR reže genitalije nekom krajišniku. Nisam ga ni ja pogleda.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.