|
|
Stranica: 62/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jiv
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 03 svi 2022, 22:35 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
buenos aires je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Contrary to expectations, persons high in neuroticism and low in conscientiousness had higher vaccination readiness. https://hrcak.srce.hr/clanak/399402The study involved 1,769 participants (76.3% females, 23% males, and 0.7% other) age range from 18 to 77 years. Citat: 0.7% other Klingonci? Kad provode istraživanja idioti na formular stave 3 kućice umjesto dvije. One koji ne zaokruže ništa potom strpaju u Other, u ovom slučaju 13 formulara ukupno.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 svi 2022, 14:54 |
|
|
Ontario, Canada
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 01 srp 2022, 23:48 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zasto je vlada Izraela primorala svoje gradjane na masovno cjepljenje, ako ce posljedica biti umiranje i nestanak njihove drzave, zasto ih slijedi jedna njemacka, kina, japan, australija, usa,... zasto? Svjedočenje dr. Vladimira Zelenka pred izraelskim Rabinskim sudom (Ma'aleh Adumim Bet Din) o cjepivima protiv COVIDA... Zelenko objašnjava zašto je cijepljenje protiv COVIDA -e, možda i najopasnija znanstvena hereza u ljudskoj povijesti i upozorava na potencijalni planetarni genocid. Zaključuje da je sve ovo što nam se događa već viđeno i da je, u osnovi, maslo poremećene skupine ljudi koji ciklički, kroz povijest, daje sebi za pravo igrati se BogaEto ti pa gledaj, dobićeš odgovor na svoja pitanja, iako čisto sumnjam da će imati neke koristi... https://www.bitchute.com/video/fjwitJt8 ... bb5ZCYk1Do"Preminuo" dr Zelenko... Citat: Dr. Vladimir Zelenko, who touted unconventional COVID treatment, dies at 49 https://www.timesofisrael.com/dr-vladim ... ies-at-49/
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 srp 2022, 22:37 |
|
|
cijepljenje je izazvalo epidemiju spontanih pobačaja
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 srp 2022, 18:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Svjedočenje dr. Vladimira Zelenka pred izraelskim Rabinskim sudom (Ma'aleh Adumim Bet Din) o cjepivima protiv COVIDA... Zelenko objašnjava zašto je cijepljenje protiv COVIDA -e, možda i najopasnija znanstvena hereza u ljudskoj povijesti i upozorava na potencijalni planetarni genocid. Zaključuje da je sve ovo što nam se događa već viđeno i da je, u osnovi, maslo poremećene skupine ljudi koji ciklički, kroz povijest, daje sebi za pravo igrati se BogaEto ti pa gledaj, dobićeš odgovor na svoja pitanja, iako čisto sumnjam da će imati neke koristi... https://www.bitchute.com/video/fjwitJt8 ... bb5ZCYk1Do"Preminuo" dr Zelenko... Citat: Dr. Vladimir Zelenko, who touted unconventional COVID treatment, dies at 49 https://www.timesofisrael.com/dr-vladim ... ies-at-49/Citat: Shock Video: Dr. Zelenko Warns If He Dies It’s An “Assassination Attempt on The Truth” Dr. Vladimir Zelenko warns there’s a concerted effort to silence truth-telling doctors like himself, and cautions if he soon dies it won’t be from ill health, or by his own hand. https://theblogginghounds.com/2021/12/2 ... the-truth/
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 srp 2022, 18:12 |
|
|
divizija je napisao/la: cijepljenje je izazvalo epidemiju spontanih pobačaja Imaš kakav dokaz? Sasvim je moguće da je uzrok korelacije u Mađarskoj nešto treće, da nije uzročno-posljedična veza.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 srp 2022, 21:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 srp 2022, 21:45 |
|
|
Jiv je napisao/la: Imaš kakav dokaz?
Sasvim je moguće da je uzrok korelacije u Mađarskoj nešto treće, da nije uzročno-posljedična veza.
korelacija prisutans svugdje, svi imaju drastčen padove nataliteta 8-10 mjeseci nakon sezone masovnog cijepljenja u lanjsko proljeće
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 srp 2022, 21:59 |
|
|
divizija je napisao/la: Jiv je napisao/la: Imaš kakav dokaz?
Sasvim je moguće da je uzrok korelacije u Mađarskoj nešto treće, da nije uzročno-posljedična veza.
korelacija prisutans svugdje, svi imaju drastčen padove nataliteta 8-10 mjeseci nakon sezone masovnog cijepljenja u lanjsko proljeće Negdje na ovom pdfu je linkano brdo radova na tu temu, još u vrijeme plandemije, 85% povećanje spontanih pobačaja kod trudnica koje su se cijepile u prvom tromjesečju.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 05 srp 2022, 22:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 srp 2022, 01:43 |
|
|
Ja sam se cijepio. Nisam bio voljan da se cijepim ali uz pritisak mojih ukućana sam na to pristao. Preležao sam koronu sa temperaturom od 40C 15 dana i 5 dana temperature 37 - 38C.Nisam imao problema sa disanjem ali imao sam jake bolove u mišićima. Preležao koronu novembar 2020,a vakcinisao sa avgust 2021 i to dva puta. Nakon prve boce uveče temperatura a nakon druge bolovi u ruci. Da li ću imati nus pojava ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 06 srp 2022, 07:23 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Meni kolega neki dan imao srčani udar. Čovjek je '77. godište.
Ugrušak.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 07 srp 2022, 12:38 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Meni kolega neki dan imao srčani udar. Čovjek je '77. godište.
Ugrušak. Treba gledati ukupne statistike, postoji li povećanje uobičajene stope srčanih udara među onima koji su se cijepili. Ako da postoji jednostavno objašnjenje. Jeli su meso i upuštali se u hetero seksualne aktivnosti. Da ih je više vegana s odrezanom ćunom stopa bi bila manja, tako kažu znanstvenici i stručnjaci, šuti tamo šta ti znaš!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 07 srp 2022, 17:33 |
|
|
Jiv je napisao/la: Treba gledati ukupne statistike, postoji li povećanje uobičajene stope srčanih udara među onima koji su se cijepili.
Ako da postoji jednostavno objašnjenje. Jeli su meso i upuštali se u hetero seksualne aktivnosti.
Da ih je više vegana s odrezanom ćunom stopa bi bila manja, tako kažu znanstvenici i stručnjaci, šuti tamo šta ti znaš!
svi ti podati odavno posotje https://www.mirovina.hr/novosti/hrvatsk ... ovljenika/smrtnost je povećana svugdje, Lauc je na svom profilu objavio za svaku zemlju kolika je bila povećana smrtnost u sezoni masovnog cijepljenja Svi ti podatci su javni, ali medijima nezanimljivi. Samo je bitno koliko je umrlo od korone.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 07 srp 2022, 17:40 |
|
|
divizija je napisao/la: svi ti podati odavno posotje https://www.mirovina.hr/novosti/hrvatsk ... ovljenika/smrtnost je povećana svugdje, Lauc je na svom profilu objavio za svaku zemlju kolika je bila povećana smrtnost u sezoni masovnog cijepljenja Svi ti podatci su javni, ali medijima nezanimljivi. Samo je bitno koliko je umrlo od korone. Na tom linku piše i slijedeće Citat: prosječna mirovina iz mjeseca u mjesec raste zato što u većem broju umiru oni s mirovinama ispod državnog prosjeka. Ja to tumačim slabija mirovina = lošiji život = slabiji imunitet. A i žalosno je da kad tako prikažemo ispada da mirovine rastu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 07 srp 2022, 17:49 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ja to tumačim slabija mirovina = lošiji život = slabiji imunitet.
A i žalosno je da kad tako prikažemo ispada da mirovine rastu.
to je naravno točno, pitanje je samo zašto je došao do izražaja taj slabiji imunitet baš sada? zašto je skok smrtnosti znatno veći od smrti od korone? i to ne samo kod nas nego svugdje da nisu trombiči i ugruščići, embolijice plućne? jedna doza drugu stiže, iznenadna sve je bliže....
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 09 srp 2022, 23:16 |
|
|
Novavax cjepivo, prije tri dana. Prva doza.
Zasad sve ok.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 srp 2022, 09:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
U mom okruženju ovih dana dosta oboljelih od covida, za sada necjepiše imaju teže simptome od onih koji su se cijepili 1-2 puta. Poznat mi je i prvi slučaj plućne embolije, no osoba je ekstremno pretila, na sreću preživjela je.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 srp 2022, 09:21 |
|
|
DrMag je napisao/la: U mom okruženju ovih dana dosta oboljelih od covida, za sada necjepiše imaju teže simptome od onih koji su se cijepili 1-2 puta. Poznat mi je i prvi slučaj plućne embolije, no osoba je ekstremno pretila, na sreću preživjela je. Da, zanimljivo i ja primijetim dosta novih slučajeva. Nije ih bilo rekao bih mjesecima, ali sada po cijele obitelji, 40 stupnjeva temperatura itd. Iako, nisam čuo za neki teži slučaj, vjerojatno pitanje vremena. Ne da se korona još.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 srp 2022, 10:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: U mom okruženju ovih dana dosta oboljelih od covida, za sada necjepiše imaju teže simptome od onih koji su se cijepili 1-2 puta. Poznat mi je i prvi slučaj plućne embolije, no osoba je ekstremno pretila, na sreću preživjela je. Da, zanimljivo i ja primijetim dosta novih slučajeva. Nije ih bilo rekao bih mjesecima, ali sada po cijele obitelji, 40 stupnjeva temperatura itd. Iako, nisam čuo za neki teži slučaj, vjerojatno pitanje vremena. Ne da se korona još. Nikakva "korona". Sad ide epidemija nuspojava koje će pripisati "koroni".
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 srp 2022, 17:16 |
|
|
Kakve nuspojave imaju necjepljeni?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 srp 2022, 17:49 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kakve nuspojave imaju necjepljeni? Dobar apetit, mogu popiti k'o krava mela, potrčati itd. I usput osvajaju turnire.. Citat: NOVAK ĐOKOVIĆ 7. PUT U KARIJERI OSVOJIO WIMBLEDON! PREOKRETOM U SPEKTAKULARNOM FINALU NADIGRAO ŽILAVOG KYRGIOSA
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 10 srp 2022, 18:11 |
|
|
Do danas u Splitu nitko ne spominje covid jer je Ultra music festival i ima 150.000 ljudi, eto danas je zadnji dan sad bi mogli počet maltretirat domaće ljude. Neće me ovaj put zajebat.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 srp 2022, 14:26 |
|
|
O mom bliskom okruzenju par pozitivnih, od cega dvoje cjepljeno 2x i 3x, svi imaju iste simptome, upaljeni sinusi, slinjenje i opca malaksalost. S obzirom kako sam sa njima intezivno druzim.. necu se testirati. Idem namjerno siriti zarazu Jucer u drzavi registirano navodno 110k zarazenih.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 srp 2022, 22:42 |
|
|
Dan 9
Ništa za prijavit, radim, spavam normalno.
Možda primim i drugu Novavax, Pfizer kao treću veće teže.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|