|
|
Stranica: 271/346.
|
[ 8641 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:52 |
|
|
Najvise se bojim ako je plan da se zauzme vojno sever Kosmeta, a da se res posle prizna.
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:53 |
|
|
To bi bila veleizdaja.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109215 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jesu oni uzor nekome da to kažu. Spomeni im Ruse zapjene kao Mongoli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:56 |
|
|
Pa bi, mora onda ceo KiM da zauzme... ali ne primecujem da se poziva aktivna rezerva... ne verujem da je plan da se to odradi sa 30,000 ljudi... Mada ja bih zauzeo granicu i opkolio vece gradove. I isao na pregovore u Brisel  Druga opcija vojno sever, i ostatak da se ne prizna. Sto nam unistava casus belli za sledeci put... A takodje sipci ce se bolje naoruzati i spremiti..
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:59 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Pa bi, mora onda ceo KiM da zauzme... ali ne primecujem da se poziva aktivna rezerva... ne verujem da je plan da se to odradi sa 30,000 ljudi... Mada ja bih zauzeo granicu i opkolio vece gradove. I isao na pregovore u Brisel  Druga opcija vojno sever, i ostatak da se ne prizna. Sto nam unistava casus belli za sledeci put... A takodje sipci ce se bolje naoruzati i spremiti.. Ja bih ušao dole u enklave i sever Kosova kao Arkan u Bijeljinu i onda bih Ciprizirao Kosovo do daljnjeg i čekao sadaku.. :) Da albanski deo Kosova udje u EU, a da srpskoturski deo Kosova niko ne prizna., ali da bude u fulu pod našom kontrolom. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109215 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se izmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! Vidi se da si drugačiji od ostalih srpskih sunnita.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:01 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se uzmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! LOL.. Oduvek sam znao da ti nisi izvorno naš poput ostalih bošnjačkih forumaša. Nemaš tu krvničku mržnju prema nama koja se radja iz kompleksa ex-Srpstva.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:12 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se uzmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! skoro sve sandze su siptari malisori (katolici) dobili zemlju od turaka i primili islam. a primanje normalnih imena je mozda bilo po oslobodjenju CG i Srbije.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:14 |
|
|
JNA je napisao/la:
Ja bih ušao dole u enklave i sever Kosova kao Arkan u Bijeljinu i onda bih Ciprizirao Kosovo do daljnjeg i čekao sadaku.. :)
Da albanski deo Kosova udje u EU, a da srpskoturski deo Kosova niko ne prizna., ali da bude u fulu pod našom kontrolom. :)
.
Mora se uzeti sve, sad je trenutak. Ali fazon za 2 sedmice maks, granice i veci gradovi. Posle polako cistiti uporista. Naravno, odmah da se formira operativno-poterna grupa i posalje na Drenicu, tu su najradikalniji jer su bivsi Srbi. To treba odmah zauzeti. Rusima reci da gadjaju nesto sto do sad nisu, da ubiju Zelenskog itd.. da odjekne u zapadnim medijima.
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:17 |
|
|
Brate nemoj da si pohlepan kao ovaj na tvom avataru. Vreme je za mudrost, glupost smo sahranili u Požarevcu.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:20 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! Pa što ne pređe na pravolsavlje ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:22 |
|
|
storarare je napisao/la: Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se uzmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! Pa što ne pređe na pravolsavlje ? Pa bilo im komplikovano da se prekrste po naški, pa trusnuli glavom o pod kad su videli Kralja Nikolu.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:29 |
|
|
JNA je napisao/la: Brate nemoj da si pohlepan kao ovaj na tvom avataru. Vreme je za mudrost, glupost smo sahranili u Požarevcu.. :) da nije Slobe, ne bi imali sada nista :)
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:31 |
|
|
Zamisli da se nasi obrukaju? tj da Siptari ispadnu nesto mnogo jaki i pametni? :P
mada imam neki info sa terena, tj odonda dan posle, znam neke stvari... malo je falilo da dodje do sukoba, Sipci su uplaseni bili. Ali, kazem, zamisli...
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:32 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: hahah smesno, a ne smem da okacim nesto sto imam Gnjde lojave . "Srbija provocira Šiptare , negira im suverenitet" . Spržiti ih treba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:35 |
|
|
Jesu li Gurke jos na KiM?
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:37 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Zamisli da se nasi obrukaju? tj da Siptari ispadnu nesto mnogo jaki i pametni? :P
mada imam neki info sa terena, tj odonda dan posle, znam neke stvari... malo je falilo da dodje do sukoba, Sipci su uplaseni bili. Ali, kazem, zamisli... Hrvati i Bošnje bi nam dupe pomerili.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:42 |
|
|
Sta bude bice, garant bezanija za Nemacku za neke Siptare... povecana kvota i slicno. Muslimani ce biti u strahu. Kazu da je Kosovo 51. americka drzava, to je napad na NATO itd... osecace se manje sigurnim,plasice se... bice uzivanje citati komentare.
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:45 |
|
|
Bila bi fora da nam Ameri daju odrešene ruke, a mi onda da zaplivamo tamo kao Rusi u Ukrajini. Na klixu bi nastao delirijum.. :)
.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:50 |
|
|
Pa red bi bio, da se ocisti to pitanje, da se izbije argument Rusiji.
Ceo region u americki Open Balkan, kao i u NATO. Ne pravo clanstvo, vec kao Juga. I to je to. Posle treba uraditi nesto da se BiH poklopi demografski i pravimo gradjansku.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 17:32 |
|
|
I još da se izvnimo Hamerima što su izvršili haresiju na SR Jugoslaviju . Valjda će Hameri u svom velikom srcu naći mesta za oprost .
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 17:36 |
|
|
Oprostiće nam što su nas tukli... :)
.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 17:40 |
|
|
Nema sta da se izvinimo, neka izbiju argument Rusiji. To znaci da su pojeli sva *** koja su izasrali. Generalno, trebamo biti ok sa njima, kao i sa Rusima. Ne moramo im biti na nisanu. Ne treba da smatraju da je uvecana Srbija losa po njihove globalne interese.
|
|
Vrh |
|
 |
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 18:06 |
|
|
Brate. Najveći deo Crne Gore je bio pravoslavni. Muslimana je bilo onako. Malo, rekao bih.. :)  A evo i tvojih katolika. Nije da ih nije bilo.. Preispitaj ti to ponovo, brate moj.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 18:42 |
|
|
Vrlo moguce da ce ovo pitanje da se resi u ovoj deceniji. Treba se okrenuti CG i Srpskoj nakon ove etape.
Siptari ce masovno da se isele cim krene oslobadjanje, to sami tvrde. Boje se revasizma, iako srpska strana ne bi smela da uradi bilo sta.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|