HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2024, 03:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5804 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 233  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vojska Srbije
PostPostano: 21 tra 2022, 22:31 

Pričaš sa pandurom, umesto sa mnom, tvom bratu po lakim i srednjim drogama..

Siso.. :)

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 22:36 

Pandur ili ne, čovek priča ozbiljno. Ne izjavljuje maloumne kretenluke.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 22:38 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Pandur ili ne, čovek priča ozbiljno. Ne izjavljuje maloumne kretenluke.

LOL

Panduroljubac, zar nisi do skoro svoje tupave kretenluke ispoljavao i ka njemu?

Stvarno si jaje pandursko.. :)

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 22:45 

Jesam, kad lupeta gluposti. Kao ti sada ili ranije danas kada si mrtav ozbiljan tvrdio da Amerika ne može da uništi Rusiju strateškim nuklearnim napadom. Kada ne budeš bio debil, razgovaraću normalno i sa tobom.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 22:46 

Pa ne može gluperdo.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:05 

JNA je napisao/la:
Pa ne može gluperdo.

Debil... Da ne može Rusi bi ih davno pretvorili u staklo. Isto važi i zavAmerikance kada bi situacija bila obrnuta. Ravnoteža postoji i nije se promenila zadnjih 50 godina, otkad je SSSR dostigao nuklearni paritet sa SAD (A čak ni im ni paritet ne treba da bi imali detetant, dovoljno im je 200 raketa da se Ameri ne usude da ih napadnu, a obe zemlje imaju po oko 6k nuklearnih glava. Početkom osamdesetih su imali po 60k glava). Gluplji si od novinara Informera.

I aj sad stvarno dosta, ne razgovara mi se više sa retardom koji misli da će Rusi preživeti povlačenjem iza Urala od Američkih projektila koji putuju preko Severnog pola i podmornica pored obale Norveške (odakle Tridentima treba deset minuta do Moskve). Ne bulazni o stvarima o kolima očigledno blage veze nemaš.

Aj sad beži.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:18 

JNA je napisao/la:
Pa ne može gluperdo.

Debil... Da ne može Rusi bi ih davno pretvorili u staklo. Isto važi i zavAmerikance kada bi situacija bila obrnuta. Ravnoteža postoji i nije se promenila zadnjih 50 godina, otkad je SSSR dostigao nuklearni paritet sa SAD (A čak ni im ni paritet ne treba da bi imali detetant, dovoljno im je 200 raketa da se Ameri ne usude da ih napadnu, a obe zemlje imaju po oko 6k nuklearnih glava. Početkom osamdesetih su imali po 60k glava). Gluplji si od novinara Informera.

I aj sad stvarno dosta, ne razgovara mi se više sa retardom koji misli da će Rusi preživeti povlačenjem iza Urala od Američkih projektila koji putuju preko Severnog pola i podmornica pored obale Norveške (odakle Tridentima treba deset minuta do Moskve). Ne bulazni o stvarima o kolima očigledno blage veze nemaš.

Aj sad beži.

Glupane, ti do juče nisi znao šta je MRSI (dok te ja nisam naučio) sad si odjednom postao nuklearni fizičar.. :laugh

Postoji nešto što se zove nuklearni bunker, koji su sovjeti gradili kao sumanuti, po celoj im Rusiji, sa svim potrebštinama da se preživi nuklearna zima...

Amerika ne može ni 20% Rusije da uništi.
Prvo, Rusi imaju jak raketni štit, dok Amerika ima ćoravi koji ni dron od 15 metara ne vidi..

Drugo, čak i da sve američke rakete prodju (sa sumnjivim ICBM mogućnostima, jer ni blizu ne poseduju raketnu tehnologiju kao Rusi) i da pogode svako jebeno selo i grad u Rusiji (što je nemoguće moronu, jer nemaju toliko raketa koliko ovi imaju naseljena mesta) ne mogu da ih unište jer će njih bar 50.000 da se zavuče u bunkere..

Ćoravoj Americi bi jedna ruska ICBM aktivirala super vulkan i od njih ni Kanada ne bi ostala tupane...

Razlog zašto Amerika to ne radi je upravo taj..
Razlog zašto Rusija to ne radi je taj, što im je bolje stanje sada, nego 50.000 ljudi u bunkeru..

Ali ako bude trebalo uradiće bez razmišljanja i preživeti.
Amerika neće.

..

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:37 

Metro 2033. Nije preživljavanje Rusije kao države.

Rusija nema raketni štit. Ima samo fiksne lansera u silosima oko Moskve i ništa više od toga.

Ameri imaju sličan štit oko njihovih silosa u Samo ti, Minesote i ostalim pizdama materinama.

To je po ABM sporazumu iz kojeg su se Ameri jednostrano povukli. I sada grade antiraketni štit koji trenutno nije ni blizu mogućnosti da spreči totalni nuklearni napad, ako zamene SM-3 rakete u Poljskoj i Rumuniji sa SM-6, te rakete su dovoljno brže da obore ruske iCBM-ove lansiranje iz siniša kod grada Tule. Zato Rusi toliko pizde oko toga. A nisu ni blizu tehnološki sposobni da naprave antiraketni štit koji bi bio ekvivalent američkom planiranom štitu.

Američke ICBM Minutman 3 ne zaostaju ništa naročito od ruskih raketa, u svakom slučaju dovoljne su. Američke SLBM rakete Trident D5 su prilično superiornije od ruskih SLBM raketa Buleva, i imaju ih bar deset puta više, kao što i podmornica imaju deset puta više. Ono što nemaju su rakete na kamiončinama kao Topoli i Jare, koji su najmanje ranjiva komponenta ruske prijave, dok si to kod Amerikanaca podmornice.

Ne znam ko ti je napunio glavu sa svim tim glupostima, ali očigledno je da pojma nemaš o materiji i prestani da se blamiraš daljim budalaštinama o Jelouston. Niko ne može da pobedi u nuklearnom ratu između te dve zemlje, obe bi bile potpuno uništene i zato se taj rat nikad neće desiti.

Ne znaš ništa. Prestani da praviš budalu od sebe.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:40 

Može.
Pobediće Rusija.
Ukratko.. :)

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:43 

JNA je napisao/la:
Može.
Pobediće Rusija.
Ukratko.. :)

Ti si moron. Ukratko. Prijavi se u Informer da im pišeš vojnopolotičke analize u zamenu za honorar.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:44 

Prijaviću tebe da te nauče šta je MRSI..
Kapiram da tamo ima bar jedan lik ko zna šta je to..
Ti eto nisi... :)

Vrh

PostPostano: 21 tra 2022, 23:57 

To sam znao davno pre nego što sam se registrovao na ovaj forum. I to je tehnologija koja je relevantnija u medicini nego na ovoj temi. Magnetna rezonanca je najkorisnija aplikacija te tehnologije.

Nastavi da misliš da bi Rusija pobedila u nuklearnom ratu sa Amerikom, i ja idiot i raspravljam sa emocionalnim invalidom koji misli da će umreti ako se ispostavi da nije u pravu. Neću te više ubeđivati, jer si psihički bolesnik. Aj sad stvarno odjebi.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:00 

Šta si znao, kad si me na bar dve strane ubedjivao da je to nemoguće.. ?
Nemoj da citiram tvoja tupava pitanja na tu temu i još tupavije komentare.. :)

Ni osnove artiljerije ne poznaješ, a raspravljao bi sa mnom o nuklearnom ratu..
LOL

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:06 

Kao što rekoh, emotivni invalid. Uzajamno uništenje u slučaju nuklearnog rata i sami Rusi priznaju. Samo ti nisi sposoban da priznaš da si odvalio glupost jer si iskompleksirana budala koja nije u stanju da prizna grešku. Idi na psihijatriju i leči taj poremećaj.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:07 

Ti nisi sposoban da ukapiraš kako funkcioniše MRSI.
Dve strane sam ti to objašnjavao i jedva uspeo na kraju..
Majmunu bih objasnio posle tri posta.. :)

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:14 

JNA je napisao/la:
Ti nisi sposoban da ukapiraš kako funkcioniše MRSI.
Dve strane sam ti to objašnjavao i jedva uspeo na kraju..
Majmunu bih objasnio posle tri posta.. :)

To je magnetna rezonanca. Kada ideš na snimanje na to, bombarduju te zračenjem, naravno u minimalnoj količini.

U nuklearnom ratu je skoro pa nebitna stvar.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:15 

Kakve veze ima artiljerija i magnetna rezonanca? Osim iste skracenice :D

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:15 

MRSI je moronu, princip gadjanja u artiljeriji gde sve granate ispaljene iz jedne cevi, padnu u isto vreme i na isto mesto..
Objašnjavao sam ti to već.. :)

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:16 

ShahidMaker je napisao/la:
Kakve veze ima artiljerija i magnetna rezonanca? Osim iste skracenice :D

Totalni moron.. :)

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:18 

Napisao sam ti opširan post u kojem sam ti objasnio da Rusija NEMA nikakvu protivraketni odbranu, kao što si ti to samouvereno rekao. Osim fiksnu oko Moskve koja je stara 50 godina.

I to nije jedina glupost na koju sam tivskrenuo pažnju da je glupost. I to su lako poverljive činjenice. Ali čak i kad prevariš i uvrediš se u to, ti nećeš hteti to da kroz naš, jer ne možeš, a ne možeš jer si iskompleksirani psihički bolesnik.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:19 

Ti bato ne znaš kako funkcioniše artiljerija, a ne da meni pišeš o raketnim štitovima.. :)

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:22 

JNA je napisao/la:
MRSI je moronu, princip gadjanja u artiljeriji gde sve granate ispaljene iz jedne cevi, padnu u isto vreme i na isto mesto..

To nije magnetna rezance, koja je deo nuklearne tehnologije. To je tehnika gađanja da sve granate padnu u isto vreme iako su ispaljene u različito vreme. Pričali smo o nuklearkama, kakve veze artiljerija ima sa tim, normalno je da sam pomislio da to potežeš taj argument u vezi sa nuklearke na. U kojem momentu razgovora smo uopšte pominjali artiljeriju? Koje kurčeve veze artiljerija ima sa ovom pričom.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:25 

JNA je napisao/la:
Ti bato ne znaš kako funkcioniše artiljerija, a ne da meni pišeš o raketnim štitovima.. :)

Dobro, ajde ukucaj sad u gugl ruski raketni štit i odjebi više. Završio sam sa ubeđivanjm sa psiho invalidom.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:27 

JNA je napisao/la:

Dobro, ajde ukucaj sad u gugl ruski raketni štit i odjebi više. Završio sam sa ubeđivanjm sa psiho invalidom.

Šta je S-500 nemaču pojma..?

Vrh

PostPostano: 22 tra 2022, 00:28 

JNA je napisao/la:

To nije magnetna rezance, koja je deo nuklearne tehnologije. To je tehnika gađanja da sve granate padnu u isto vreme iako su ispaljene u različito vreme. Pričali smo o nuklearkama, kakve veze artiljerija ima sa tim, normalno je da sam pomislio da to potežeš taj argument u vezi sa nuklearke na. U kojem momentu razgovora smo uopšte pominjali artiljeriju? Koje kurčeve veze artiljerija ima sa ovom pričom.

Ima veze sa tvojom plitkom lobanjom, koja nije mogla to da ukapira na dve strane onomad, kako to funkcioniše.. a spočitava mnogo pametnijim od tebe (to sam ja) da nešto ne zna..

Probudi se dečko.
Fokus.. :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5804 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 233  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: