|
|
Stranica: 288/344.
|
[ 8599 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 18 srp 2022, 19:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76150 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovo je objekt stare sinagoge, kojeg su Jevreji poklonili gradu tako da je danas u vlasništvu Grada Mostara.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 18 srp 2022, 19:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76150 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zmajefski je napisao/la: kiler je napisao/la: Lokacija buduće sinagoge je točno preko puta Franjevačke crkve,kad se krene prema starom gradu,gdje je i bila nekada ranije. Tako da će svaki turist ubuduće vidjeti novoobnovljenu sinagogu sa veeeeelikom zastavom Izraela na sebi. A član uprave HŠK Zrinjskog Amir Gross Khabiri će u njenom dvorištu ugošćavati ostale članove Uprave i slaviti buduće titule kluba. Pa ga pokušajte u tome omesti. Malo lakše Probaj saznati koliko je američkim evangelicima uvlačenje cionističkoj politici pomoglo u ostvarivanju svojih ciljeva doma. Pusti nas na miru s našim prijateljskim odnosima. Izraelci su preporodili Aluminij kojeg su svi bili otpisali, Kabiri je sa Zrinjskim postao mostarski Abramovič, plus je otvorio svjetsku umjetničku galeriju u hrvatskom dijelu grada i donio 300 milijuna maraka umjetnina, blisko surađuje s HNS i postoji povjerenje. Odnos je praktički jednosmjeran, kako smo mi to pomogli Izraelu, osim što možda HNS od sada će u UN-u podržavati Izrael ako bude imao člana Predsjedništva, i zalagati se za priznanje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela. Osim UN, nigdje drugdje BiH ni nije članica. Ja se i nadam da stvar neće ostati samo na jednom čovjeku. Bilo bi lijepo da Izrael bude i glavni sponzor slijedećeg mostarskog Gospodarskog sajma, pa da se puno više kontakata uspostavi. Svake godine u mostarskoj međunarodnoj školi je upisano par klinaca iz Izraela, i tu je prilika izgradnje veza. Izrael je tehnološka velesila, digli su GDP per capita iznad Njemačke, i u bliskoj budućnosti mnogoljudna država sa 20, 30 milijuna stanovnika. Također i nama "istočnim" Hrvatima bliska kultura, jer i mi smo mentalitetom Bliski Istok, pa i po hrani i muzici.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 18 srp 2022, 20:17 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Robbie MO je napisao/la: Zmajefski je napisao/la: Malo lakše
Probaj saznati koliko je američkim evangelicima uvlačenje cionističkoj politici pomoglo u ostvarivanju svojih ciljeva doma.
Pusti nas na miru s našim prijateljskim odnosima. Izraelci su preporodili Aluminij kojeg su svi bili otpisali, Kabiri je sa Zrinjskim postao mostarski Abramovič, plus je otvorio svjetsku umjetničku galeriju u hrvatskom dijelu grada i donio 300 milijuna maraka umjetnina, blisko surađuje s HNS i postoji povjerenje. Odnos je praktički jednosmjeran, kako smo mi to pomogli Izraelu, osim što možda HNS od sada će u UN-u podržavati Izrael ako bude imao člana Predsjedništva, i zalagati se za priznanje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela. Osim UN, nigdje drugdje BiH ni nije članica. Ja se i nadam da stvar neće ostati samo na jednom čovjeku. Bilo bi lijepo da Izrael bude i glavni sponzor slijedećeg mostarskog Gospodarskog sajma, pa da se puno više kontakata uspostavi. Svake godine u mostarskoj međunarodnoj školi je upisano par klinaca iz Izraela, i tu je prilika izgradnje veza. Izrael je tehnološka velesila, digli su GDP per capita iznad Njemačke, i u bliskoj budućnosti mnogoljudna država sa 20, 30 milijuna stanovnika. Također i nama "istočnim" Hrvatima bliska kultura, jer i mi smo mentalitetom Bliski Istok, pa i po hrani i muzici. Konačno! Vrijeme je više bilo da priznate to. Gdje će naseliti tih 20-30 miliona stanovnika? Misle širiti se na sinajski poluotok?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 18 srp 2022, 20:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59764 Lokacija: DAZP HQ
|
valjalo bi da nam Izraelci objasne kako napraviti međugorske harede.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ronaldinho
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 21 srp 2022, 10:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 22 srp 2022, 00:57 |
|
|
Ovih dana mi se čini da Boška nije jedina koja je ušla sazad.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 22 srp 2022, 16:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovih dana mi se čini da Boška nije jedina koja je ušla sazad. Na šta aludiraš? Na žetončiće?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 22 srp 2022, 16:32 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ovih dana mi se čini da Boška nije jedina koja je ušla sazad. Na šta aludiraš? Na žetončiće? Ma na Schmidta.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 srp 2022, 10:46 |
|
|
Prije osam dana sam na ovoj temi napisao post koji je otprilike glasio: "Uvijek smo bili u dobrim odnosima sa Židovima, ali i dalje mi nije jasno zašto su im toliko bitna imena ulica u Mostaru." Nakon toga sam bio isključen sa foruma sedam dana, a u inbox mi je došla poruka kako moj post zaglupljuje temu. Može li mi osoba koja me blokirala objasniti po čemu taj moj post zaglupljuje temu, i zašto se ovo mjesto zove forumom ako ne dopušta slobodu izražavanja?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 srp 2022, 11:07 |
|
|
Upozorenje zbog laganja o tome kako je ta rečenica zvučala.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 srp 2022, 11:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Upozorenje zbog laganja o tome kako je ta rečenica zvučala. Ako znaš kako je točno "zvučala", to jest kako je točno bila napisana, slobodno napiši.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 srp 2022, 11:24 |
|
|
"zaglupljivanje tema.. " heh zvuči kao nešto što bih ja mogao napisati u komentaru, ali zbilja se ne sjećam tog slučaja.
Duboko žalim zbog incidenta.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 srp 2022, 17:24 |
|
|
Passenger je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Upozorenje zbog laganja o tome kako je ta rečenica zvučala. Ako znaš kako je točno "zvučala", to jest kako je točno bila napisana, slobodno napiši. Ja ću čekat dok to ne napišeš i napominjat ako ne napišeš. Jer nije u redu ni da me prozivaš zbog laganja ako ništa nisam slagao.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 srp 2022, 19:19 |
|
|
Passenger je napisao/la: Passenger je napisao/la: Ako znaš kako je točno "zvučala", to jest kako je točno bila napisana, slobodno napiši.
Ja ću čekat dok to ne napišeš i napominjat ako ne napišeš. Jer nije u redu ni da me prozivaš zbog laganja ako ništa nisam slagao. https://www.klix.ba/vijesti/bih/schmidt ... /220726103Schmidt se neće obratiti u Parlamentu FBiH, nema vremena
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 27 srp 2022, 10:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Ja ću čekat dok to ne napišeš i napominjat ako ne napišeš. Jer nije u redu ni da me prozivaš zbog laganja ako ništa nisam slagao. https://www.klix.ba/vijesti/bih/schmidt ... /220726103Schmidt se neće obratiti u Parlamentu FBiH, nema vremenaDrugi put nemoj imat vremena da me izbacuješ s foruma ili prijavljuješ bez razloga.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 27 srp 2022, 10:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Ja ću čekat dok to ne napišeš i napominjat ako ne napišeš. Jer nije u redu ni da me prozivaš zbog laganja ako ništa nisam slagao. https://www.klix.ba/vijesti/bih/schmidt ... /220726103Schmidt se neće obratiti u Parlamentu FBiH, nema vremenanastavi li tako, dobit ce ulicu u mostaru
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 28 srp 2022, 10:09 |
|
|
Sretno svim skakačima u nedjelju!
|
|
Vrh |
|
|
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 03 kol 2022, 14:38 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 251 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
Ima li informacija o rotoru ispred stare gimnazije? 15.07. je trebalo biti gotovo. Kakvo je stanje?
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 03 kol 2022, 14:45 |
|
|
D. Zvonimir je napisao/la: Ima li informacija o rotoru ispred stare gimnazije? 15.07. je trebalo biti gotovo. Kakvo je stanje? Neki dan sam prolazio, bio skoro gotov, sitnice još neke. Mislim da će ga brzo završit, ako već nisu u zadnjih nekoliko dana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 13 kol 2022, 19:50 |
|
|
Ponovna najava nastavka gradnje sportske dvorane i ostalih sportskih sadržaja, ovoga puta gradonačelnik Kordić https://bljesak.info/gospodarstvo/ulaga ... bih/390879
Privitak/ci: |
Dvorana03-Veljaca150222.jpg [ 86.58 KiB | Pogledano 2794 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 14 kol 2022, 01:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 16 kol 2022, 18:16 |
|
|
Možda je Ico Voljevica ipak zaslužio ulicu u Mostaru
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 16 kol 2022, 23:02 |
|
|
Imao bi jedno pitanje glede te neke ratne linije u Mostaru.
Ako uđem u grad sa južne strane, ima ona raskrsnica prema Blagaju. Je li odatle počinje dio koji je bio pod kontrolom ABiH? Ili od one raskrsnice prema Bišće polju?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 16 kol 2022, 23:29 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Imao bi jedno pitanje glede te neke ratne linije u Mostaru.
Ako uđem u grad sa južne strane, ima ona raskrsnica prema Blagaju. Je li odatle počinje dio koji je bio pod kontrolom ABiH? Ili od one raskrsnice prema Bišće polju? A sto tebe to briga? Ti si iz Bugojna i odselio si nedavno u Njemačku.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 16 kol 2022, 23:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Imao bi jedno pitanje glede te neke ratne linije u Mostaru.
Ako uđem u grad sa južne strane, ima ona raskrsnica prema Blagaju. Je li odatle počinje dio koji je bio pod kontrolom ABiH? Ili od one raskrsnice prema Bišće polju? A sto tebe to briga? Ti si iz Bugojna i odselio si nedavno u Njemačku. Ja nisam iz Bugojna. Samo sa mamine sam od tamo. Vidi mi profilnu. Neko ko se toliko bavi demografijom trebao bi znati o kojem mjestu se radi. Ako i to ne znaš, neka ti "lokacija" bude joker.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|