|
|
Stranica: 2883/3592.
|
[ 89782 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 17:11 |
|
|
sev je napisao/la: Jadna Slovenija kad za 50 godina bude imala Slovešnjačku većinu Šalu na stranu, 5k iseljenih samo u jednu malu Sloveniju za 3 meseca znači katastrofu i raspad sistema. Nisu samo Muslimani i Federacija u tih 5k svakako, al mi se nešto javlja da ima mnogo iz Bihaća i okoline među iseljenima, ne znam što. Koliko se sjećam Slovenija je prethodnih nekoliko godina uzimala oko 15 000 godišnje. Ovim tempom ove godine biti će 20 000 što je značajno povećanje. Očekujem da ostale zemlje prate, nema razloga da posustanu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 17:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: sev je napisao/la: Jadna Slovenija kad za 50 godina bude imala Slovešnjačku većinu Šalu na stranu, 5k iseljenih samo u jednu malu Sloveniju za 3 meseca znači katastrofu i raspad sistema. Nisu samo Muslimani i Federacija u tih 5k svakako, al mi se nešto javlja da ima mnogo iz Bihaća i okoline među iseljenima, ne znam što. Koliko se sjećam Slovenija je prethodnih nekoliko godina uzimala oko 15 000 godišnje. Ovim tempom ove godine biti će 20 000 što je značajno povećanje. Očekujem da ostale zemlje prate, nema razloga da posustanu. Biće debelo iznad 20k ako se nastavi jer nije ravnomerno iseljavanje tokom godine, januar i februar su obično "mirniji" meseci. Vidiš gore da je povećane za 1800 u odnosu na prva tri meseca 2021. Znači 2021. bilo 3k, ove blizu 5k. Ide ovo ka 25k lagano.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 17:26 |
|
|
sev je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koliko se sjećam Slovenija je prethodnih nekoliko godina uzimala oko 15 000 godišnje. Ovim tempom ove godine biti će 20 000 što je značajno povećanje. Očekujem da ostale zemlje prate, nema razloga da posustanu. Biće debelo iznad 20k ako se nastavi jer nije ravnomerno iseljavanje tokom godine, januar i februar su obično "mirniji" meseci. Vidiš gore da je povećane za 1800 u odnosu na prva tri meseca 2021. Znači 2021. bilo 3k, ove blizu 5k. Ide ovo ka 25k lagano. Uvijek nas ugodno iznenade.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 17:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Evo još jedan politički četnik se uključio. Čekajte, znam da ste pičke pa kolektivno komentarište. Ja sam intelektualno superiorniji od svih vas, ali ne mogu svima odogvoriti. Prije ili kasnije Islam će to pregaziti opet. To je zapisano tako. A ti vjeruj u šta hoćeš. Pa ako je tako zašto skvičite na genocidisanje, izgleda da je s takvim neprijateljem sasvim legitimno? Islam u moju kuću neće. A okućnica se da još proširiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 18:41 |
|
|
storarare je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Ma šta uradite? Šta ste jadniče od nacionalnih ciljeva uradili? Šta? *** ste na biciklu bili i ostali. Vi ste još dosta brojniji u odnosu na druge pa vas to održava i u povoljnijem položaju. Al ne dovijeka. Lojavko lojavi a šta je tvoj EL Bake sproveo od nacionalnih ciljeva . Mnogo: 1. Vraćanje imena nacije 2. Vraćanje jezika 3. Vraćanje normalnog upražnjavanje vjere 4. Nezavisnost i odvajanje od zle Jugoslavije i tiranije 5. Uspostava institucija Za slabonaoružan narod mnogo. Od Cvetković-Maček do ljiljana pred UN, previše. Ostalo polahko, dug je ovo proces. Jedni a evo u velikom broju i drugi susjedi žele nam loše, ali ćemo opstati kao i ova država. Unutrašnja organizacija i brojno nadjačavanje ćemo uraditi u godinama koje dolaze u bližoj ili daljoj budućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 18:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Druga je stvar što kreteni pogrešno interpretiraju i izvrću moje riječi. Naš cilj je BiH i rješavanje pitanja funkcionalnosti iste. A to ćemo ostvariti na ovoj ili onaj način. No otom po tom, duga je ovo utakmica. Neka bitka se mora i izgubit ali rat se mora dobiti. I mi ćemo uspjeti, jer ste vi strano tijelo, ne pripadate ovoj državi, ne volite je, gledate ka Srbiji i tamo odlazite. Tako i treba da bude, to je vaša zemlja. Naravno da smo mnogo jači i složniji nego ikad. Nikad više vjernika nije bilo. Narod, onaj veći dio se okrenuo vjeri. Istina i dalje ima nemali broj koji nije na tom pravcu ali to ne znači da se treba dijelit na osnovu toga. Nakon godina pod komunizmom, kada je Islam kod usudio bih se reći 70-80% bošnjačke populacije utrnuo sada se to mijenja. Ne sikiraj se ti za nas. Manje čitaj Klix i botovske komentare. Znači pobjedićete tako što ćete ići u džamije a Srbi će sami otići? Hvala alahu na Muslimanima kao neprijateljima. Hvala Allahu na Dodiku i SNSD-u. On će vas dokusurit.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 19:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75672 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjak_007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Naravno da saburaju, autor je htio naglasiti da Srbi mogu samostalni vratiti Kosovo ako se nitko ne umješa.
A vi nemate šansi raskomadati Srbiju, to ni Hrvatska ne bi mogla. Na osnovu čega misle da mogu vratiti Kosovo? Jesu to oni "stručnjaci" koji su tvrdili da će i Rusija tako brzo uzeti Kijev. Previše vi paćenici "drkate" na Srbe i divite se njihovoj moći. Nije to 1998. niti su Albanci više mala grupica entuzijasta oko Adema Jašarija. Sigurno da imamo respekt i određeno divljenje (pa taman i potajno) prema Srbima, kao i Slovencima, Albancima, Bugarima, Grcima, Mađarima i Turcima, jer su to sve državotvorni narodi na Balkanu, s kojima se uspoređujemo. Divimo se čak i crnogorskim nacionalistima, jer također izgledaju državotvorni, i napravili su si državu usprkos podršci svega 55-60% stanovnika od čega su 20% separatističke manjine.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75672 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjak_007 je napisao/la: sev je napisao/la: Ali ste zato vi jači i složniji nego ikad.
Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Kako nemate pretenzije kada imate pretenzije na nešto što se zove Republika SRPSKA, a što ste potpisali prije 30 godina. Recimo, prije 70 godina Italija je potpisala da je Zadar jugoslavenski, odnosno danas hrvatski, iako je grad bio značajno talijansko kulturno središte, demografski talijanski i pravno dio Italije. Po tebi, nisu pretenzije ako Italija danas ima želje ka Zadru? Srpska znači srpska. Srpsko, to znači da pripada Srbima, i to ste potpisali i vi i mi. Mi poštujemo i priznajemo da je to danas srpsko, isto kao što Talijani danas razumiju da je Zadar hrvatski grad, kakvu god talijansku ili mletačku povijest imao. Drina je SRPSKA rijeka! Potpisali smo, potpisali ste. Drži se potpisa, međunarodnih sporazuma i časne riječi Mujo.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Kako nemate pretenzije kada imate pretenzije na nešto što se zove Republika SRPSKA, a što ste potpisali prije 30 godina. Recimo, prije 70 godina Italija je potpisala da je Zadar jugoslavenski, odnosno danas hrvatski, iako je grad bio značajno talijansko kulturno središte, demografski talijanski i pravno dio Italije. Po tebi, nisu pretenzije ako Italija danas ima želje ka Zadru? Srpska znači srpska. Srpsko, to znači da pripada Srbima. Gramatika je protivna islamu, molim pazi drugi put.
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:05 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Bošnjak_007 je napisao/la: storarare je napisao/la: Lojavko lojavi a šta je tvoj EL Bake sproveo od nacionalnih ciljeva . Mnogo: 1. Vraćanje imena nacije 2. Vraćanje jezika 3. Vraćanje normalnog upražnjavanje vjere 4. Nezavisnost i odvajanje od zle Jugoslavije i tiranije 5. Uspostava institucija Za slabonaoružan narod mnogo. Od Cvetković-Maček do ljiljana pred UN, previše. Ostalo polahko, dug je ovo proces. Jedni a evo u velikom broju i drugi susjedi žele nam loše, ali ćemo opstati kao i ova država. Unutrašnja organizacija i brojno nadjačavanje ćemo uraditi u godinama koje dolaze u bližoj ili daljoj budućnosti. Nije to njegova zaluga . To je više koloplet srećnih okolnosti po vas . Svet se tad otvarao . Svet je tad postao senzitivan za manjine .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:07 |
|
|
Samo za muslimane, da se ne pate sa odvratnim fašistima, čista ljepota. Vi to zaslužujete. https://mrqz.me/ligarealestateBS
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:16 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: sev je napisao/la: Ali ste zato vi jači i složniji nego ikad.
Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Druga je stvar što kreteni pogrešno interpretiraju i izvrću moje riječi. Naš cilj je BiH i rješavanje pitanja funkcionalnosti iste. A to ćemo ostvariti na ovoj ili onaj način. No otom po tom, duga je ovo utakmica. Neka bitka se mora i izgubit ali rat se mora dobiti. I mi ćemo uspjeti, jer ste vi strano tijelo, ne pripadate ovoj državi, ne volite je, gledate ka Srbiji i tamo odlazite. Tako i treba da bude, to je vaša zemlja. Naravno da smo mnogo jači i složniji nego ikad. Nikad više vjernika nije bilo. Narod, onaj veći dio se okrenuo vjeri. Istina i dalje ima nemali broj koji nije na tom pravcu ali to ne znači da se treba dijelit na osnovu toga. Nakon godina pod komunizmom, kada je Islam kod usudio bih se reći 70-80% bošnjačke populacije utrnuo sada se to mijenja. Ne sikiraj se ti za nas. Manje čitaj Klix i botovske komentare. Ok razumijemo svi želimo da živimo u funkcionalnom društvu...nego je li vam ikad palo napamet da pišete peticije za smanjenje plate poslanicima u Vijeću ministara koja iznosi 7000KM ili 3500 € ? Je li vam ikad palo napamet da se maknu sudije stranci u ustavnom sudu BiH koji štite leđa našim korumpiranim sudijama i tužiocima. Naše sudije su najbogatiji sloj društva koji ljeti uživa u svojim vilama u Hrvatskoj,Turskoj i CG. Eh da zaboravio sam prioritet je pisati tužbu protiv Srbije koju Milorad Dodik može automatski da obori. Poslanici se bore za BiH a nisu u stanju donijeti 10 zakona za godinu dana.Živite čitav život u prošlosti dok se naš i vaš ološ bogati na robovskoj radnoj snazi.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Kako nemate pretenzije kada imate pretenzije na nešto što se zove Republika SRPSKA, a što ste potpisali prije 30 godina. Recimo, prije 70 godina Italija je potpisala da je Zadar jugoslavenski, odnosno danas hrvatski, iako je grad bio značajno talijansko kulturno središte, demografski talijanski i pravno dio Italije. Po tebi, nisu pretenzije ako Italija danas ima želje ka Zadru? Srpska znači srpska. Srpsko, to znači da pripada Srbima, i to ste potpisali i vi i mi. Mi poštujemo i priznajemo da je to danas srpsko, isto kao što Talijani danas razumiju da je Zadar hrvatski grad, kakvu god talijansku ili mletačku povijest imao. Drina je SRPSKA rijeka! Potpisali smo, potpisali ste. Drži se potpisa, međunarodnih sporazuma i časne riječi Mujo. Mletacka povjest :( Pa nije da je rep. sv. marka exkluzivno talijanska. Oni su znali da im je i slavenski jedan od jezika odnosno hrvatski i tiskali su knjige na tom jeziku i u veneciji.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:24 |
|
|
Drina je srpska rijeka kao što je Zagreb hrvatski.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Drina je srpska rijeka kao što je Zagreb hrvatski. Izgleda da su baš prešli sve granice kad smo i ovo dočekali da čujemo od Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:30 |
|
|
sev je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Drina je srpska rijeka kao što je Zagreb hrvatski. Izgleda da su baš prešli sve granice kad smo i ovo dočekali da čujemo od Hrvata 85% članova foruma su zadovoljni što je Podrinje pripalo Srbima a ne Muslimanima. chat/forumasi-hrvati-da-je-u-vasoj-moci-dodjela-ovih-gradova-kome-bi-dali-visegrad-focu-gorazde-t21574.htmlTeško se čuditi, jer danas najveća mržnja prema Hrvatima ne dolazi od podrinjskih Srba, već podrinjskih Muslimana poput Suljagića. Sa Srbima iz Zvornika, Višegrada nemamo nikakve interakcije, ne zanimamo ih i ne zanimaju nas, dok su Muslimani Podrinja opsjednuti uništenjem Hrvata da bi bar nekom pobjedom zaliječili život poniženja, poraza i jadi, te nemogućnosti osvete nad Srbima. Suljagić je čovjek koji je istovremeno direktor memorijalnog centra seoskog genocida nad zarobljenim Armijašima, i čovjek koji smišlja i promovira metode "konačnog rješenja za Hrvate", s crnogorcem Bajrovićem, također porijeklom iz kraja koji nikad neće ići u muslimansku državu, potpuno opsjednut hrvatskim pitanjem.
|
|
Vrh |
|
|
trokut
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:38 |
|
|
Srbi su uskratili možda i 50 000 glasova iz Podrinja za Komšića, i smanjili su broj potencijalnih Suljagića.
Hvala im i slava.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 20:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: sev je napisao/la: Izgleda da su baš prešli sve granice kad smo i ovo dočekali da čujemo od Hrvata 85% članova foruma su zadovoljni što je Podrinje pripalo Srbima a ne Muslimanima. chat/forumasi-hrvati-da-je-u-vasoj-moci-dodjela-ovih-gradova-kome-bi-dali-visegrad-focu-gorazde-t21574.htmlTeško se čuditi, jer danas najveća mržnja prema Hrvatima ne dolazi od podrinjskih Srba, već podrinjskih Muslimana poput Suljagića. Sa Srbima iz Zvornika, Višegrada nemamo nikakve interakcije, ne zanimamo ih i ne zanimaju nas, dok su Muslimani Podrinja opsjednuti uništenjem Hrvata da bi bar nekom pobjedom zaliječili život poniženja, poraza i jadi, te nemogućnosti osvete nad Srbima. Suljagić je čovjek koji je istovremeno direktor memorijalnog centra seoskog genocida nad zarobljenim Armijašima, i čovjek koji smišlja i promovira metode "konačnog rješenja za Hrvate", s crnogorcem Bajrovićem, također porijeklom iz kraja koji nikad neće ići u muslimansku državu, potpuno opsjednut hrvatskim pitanjem. Muslimanima smeta interesovanje Srba iz Srbije za dešavanja u BiH, a ne smetaju im direktno mešanje Sandžaklija i Muslimana iz CG.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Kako nemate pretenzije kada imate pretenzije na nešto što se zove Republika SRPSKA, a što ste potpisali prije 30 godina. Recimo, prije 70 godina Italija je potpisala da je Zadar jugoslavenski, odnosno danas hrvatski, iako je grad bio značajno talijansko kulturno središte, demografski talijanski i pravno dio Italije. Po tebi, nisu pretenzije ako Italija danas ima želje ka Zadru? Srpska znači srpska. Srpsko, to znači da pripada Srbima, i to ste potpisali i vi i mi. Mi poštujemo i priznajemo da je to danas srpsko, isto kao što Talijani danas razumiju da je Zadar hrvatski grad, kakvu god talijansku ili mletačku povijest imao. Drina je SRPSKA rijeka! Potpisali smo, potpisali ste. Drži se potpisa, međunarodnih sporazuma i časne riječi Mujo. Da ne odgovaram na sve ove gluposti koje si naškrabao, jer miješaš babe i žabe. Potpisali smo teritorijalnu organizaciju unutar države a ne nezavisnost entiteta.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Na osnovu čega misle da mogu vratiti Kosovo? Jesu to oni "stručnjaci" koji su tvrdili da će i Rusija tako brzo uzeti Kijev. Previše vi paćenici "drkate" na Srbe i divite se njihovoj moći. Nije to 1998. niti su Albanci više mala grupica entuzijasta oko Adema Jašarija. Sigurno da imamo respekt i određeno divljenje (pa taman i potajno) prema Srbima, kao i Slovencima, Albancima, Bugarima, Grcima, Mađarima i Turcima, jer su to sve državotvorni narodi na Balkanu, s kojima se uspoređujemo. Divimo se čak i crnogorskim nacionalistima, jer također izgledaju državotvorni, i napravili su si državu usprkos podršci svega 55-60% stanovnika od čega su 20% separatističke manjine. Mi smo državotvoran narod. Imamo svoju državu Bosnu i Hercegovinu. Istina imali smo je i prije 50 i prije 100 i prije 200 godina i td. Granice ove dražave sem malih korekcija su iste kao i prije 150 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:27 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Mi ne mislimo napadat Srbiju. Moja konstatacija kako Srbiju treba vratiti u granice iz 19 stoljeća nije bila poruka da ćemo ih mi napadati. Mi nemamo pretenzija spram tog ološa. Druga je stvar što kreteni pogrešno interpretiraju i izvrću moje riječi. Naš cilj je BiH i rješavanje pitanja funkcionalnosti iste. A to ćemo ostvariti na ovoj ili onaj način. No otom po tom, duga je ovo utakmica. Neka bitka se mora i izgubit ali rat se mora dobiti. I mi ćemo uspjeti, jer ste vi strano tijelo, ne pripadate ovoj državi, ne volite je, gledate ka Srbiji i tamo odlazite. Tako i treba da bude, to je vaša zemlja. Naravno da smo mnogo jači i složniji nego ikad. Nikad više vjernika nije bilo. Narod, onaj veći dio se okrenuo vjeri. Istina i dalje ima nemali broj koji nije na tom pravcu ali to ne znači da se treba dijelit na osnovu toga. Nakon godina pod komunizmom, kada je Islam kod usudio bih se reći 70-80% bošnjačke populacije utrnuo sada se to mijenja. Ne sikiraj se ti za nas. Manje čitaj Klix i botovske komentare. Ok razumijemo svi želimo da živimo u funkcionalnom društvu...nego je li vam ikad palo napamet da pišete peticije za smanjenje plate poslanicima u Vijeću ministara koja iznosi 7000KM ili 3500 € ? Je li vam ikad palo napamet da se maknu sudije stranci u ustavnom sudu BiH koji štite leđa našim korumpiranim sudijama i tužiocima. Naše sudije su najbogatiji sloj društva koji ljeti uživa u svojim vilama u Hrvatskoj,Turskoj i CG. Eh da zaboravio sam prioritet je pisati tužbu protiv Srbije koju Milorad Dodik može automatski da obori. Poslanici se bore za BiH a nisu u stanju donijeti 10 zakona za godinu dana.Živite čitav život u prošlosti dok se naš i vaš ološ bogati na robovskoj radnoj snazi. Pa bolan vi ni svom narodu ne želite dobro. Hrvatski agent po imenu Mile Dodik uloži veto na Pelješki most samo da ide kontra nas a onda i odobri odlaganje otpada na Trgovskoj gori. E i sa vama praviti funkcionalnu državu.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:29 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sigurno da imamo respekt i određeno divljenje (pa taman i potajno) prema Srbima, kao i Slovencima, Albancima, Bugarima, Grcima, Mađarima i Turcima, jer su to sve državotvorni narodi na Balkanu, s kojima se uspoređujemo.
Divimo se čak i crnogorskim nacionalistima, jer također izgledaju državotvorni, i napravili su si državu usprkos podršci svega 55-60% stanovnika od čega su 20% separatističke manjine.
Mi smo državotvoran narod. Imamo svoju državu Bosnu i Hercegovinu. Istina imali smo je i prije 50 i prije 100 i prije 200 godina i td. Granice ove dražave sem malih korekcija su iste kao i prije 150 godina. Jesu, uz jednu malu korekciju: da nije bila država, već deo druge države.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:29 |
|
|
sev je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 85% članova foruma su zadovoljni što je Podrinje pripalo Srbima a ne Muslimanima. chat/forumasi-hrvati-da-je-u-vasoj-moci-dodjela-ovih-gradova-kome-bi-dali-visegrad-focu-gorazde-t21574.htmlTeško se čuditi, jer danas najveća mržnja prema Hrvatima ne dolazi od podrinjskih Srba, već podrinjskih Muslimana poput Suljagića. Sa Srbima iz Zvornika, Višegrada nemamo nikakve interakcije, ne zanimamo ih i ne zanimaju nas, dok su Muslimani Podrinja opsjednuti uništenjem Hrvata da bi bar nekom pobjedom zaliječili život poniženja, poraza i jadi, te nemogućnosti osvete nad Srbima. Suljagić je čovjek koji je istovremeno direktor memorijalnog centra seoskog genocida nad zarobljenim Armijašima, i čovjek koji smišlja i promovira metode "konačnog rješenja za Hrvate", s crnogorcem Bajrovićem, također porijeklom iz kraja koji nikad neće ići u muslimansku državu, potpuno opsjednut hrvatskim pitanjem. Muslimanima smeta interesovanje Srba iz Srbije za dešavanja u BiH, a ne smetaju im direktno mešanje Sandžaklija i Muslimana iz CG. Ne treba da čudi što **** Ia dvostruke aršine. To je nakupina loja ,lišena svakog morala.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:30 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Ok razumijemo svi želimo da živimo u funkcionalnom društvu...nego je li vam ikad palo napamet da pišete peticije za smanjenje plate poslanicima u Vijeću ministara koja iznosi 7000KM ili 3500 € ? Je li vam ikad palo napamet da se maknu sudije stranci u ustavnom sudu BiH koji štite leđa našim korumpiranim sudijama i tužiocima. Naše sudije su najbogatiji sloj društva koji ljeti uživa u svojim vilama u Hrvatskoj,Turskoj i CG. Eh da zaboravio sam prioritet je pisati tužbu protiv Srbije koju Milorad Dodik može automatski da obori. Poslanici se bore za BiH a nisu u stanju donijeti 10 zakona za godinu dana.Živite čitav život u prošlosti dok se naš i vaš ološ bogati na robovskoj radnoj snazi. Pa bolan vi ni svom narodu ne želite dobro. Hrvatski agent po imenu Mile Dodik uloži veto na Pelješki most samo da ide kontra nas a onda i odobri odlaganje otpada na Trgovskoj gori. E i sa vama praviti funkcionalnu državu. Pa ne želite ni vi. Sebija stavlja obolele od korone na neispravne respiratore koji su kupljeni da bi se izmuzle pare poreskih obveznika. Što bi Srbi i Hrvati hteli s vama, da i njih stavljate na te respiratore? Zamisli tu funkcionalnu unitarnu državu gde svi dolaze da se leče u Sarajevo kao glavni grad i sačeka ih Sebijin respirator.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 13 kol 2022, 21:35 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sigurno da imamo respekt i određeno divljenje (pa taman i potajno) prema Srbima, kao i Slovencima, Albancima, Bugarima, Grcima, Mađarima i Turcima, jer su to sve državotvorni narodi na Balkanu, s kojima se uspoređujemo Divimo se čak i crnogorskim nacionalistima, jer također izgledaju državotvorni, i napravili su si državu usprkos podršci svega 55-60% stanovnika od čega su 20% separatističke manjine.
Mi smo državotvoran narod. Imamo svoju državu Bosnu i Hercegovinu. Istina imali smo je i prije 50 i prije 100 i prije 200 godina i td. Granice ove dražave sem malih korekcija su iste kao i prije 150 godina. Samo ti čitaj Kurdćehaića. Rzni to lojavom tokom po zidu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|