|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 273 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:26 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15123 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma ja, nije nitko raja bio, svi bili begovi. I korrisnik je hrvatski klon. :P Ja sam Hrvat, tuđe ime neću,. Allahu ekber za hrvatsku sreću
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:27 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15123 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Obraćam se Bošnjacima foruma, zašto dozvoljavate posrbljenim vlasima da ovako sa vama razgovaraju?
Gdje moze biti isti onaj čoban kog su turci dojahali sa bosanskim plemstvom.
K'nozi kmetlje. Vlasi 2022., ex. Gornji Šeher, Republika Srpsla Bosansko plemstvo 2022., Norveška Vlasi tačno izgledaju ko ciganija.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:28 |
|
|
Haram je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vjeruj da ćemo vas nakon što vi nas zajebavate 30 godina, zajebavati narednih 300 godina. Vize ćete dobiti a ne samo granicu.
Mozes me povuci samo za ***. Muriju sam vam kupio za 5 (slovima: PET) maraka. Drzava, stash. :) I jebo Srpkinju za čašu kole ha ja. Ne laže Ture, ma jok...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:32 |
|
|
LAzes ne mozes ih potkupiti ispod cenera.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la:
Mozes me povuci samo za ***. Muriju sam vam kupio za 5 (slovima: PET) maraka. Drzava, stash. :)
I jebo Srpkinju za čašu kole ha ja. Ne laže Ture, ma jok... Hahahah, a krezavi **** garant nije smeo ni da ih pogleda u oci od straha.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Velika je mogucnost da je novovrijeme hrvatski projekat. Indikativno je to što se sve ijedan srpski forumaš ponekad ili često zakači sa Hrvatima, padne tu teških riječi. Ko mi nađe jedan post gdje novovrijeme piše ista protiv hrvatske politike(iako to cak i Dodik redovno radi) priznat cu da sam u krivu. 98% projekat nekog iz zapadne hercegovine. Change my mind Nije iz Zapadne Hercegovine piše čisto Srpski jezik. Da je Hrvat bilo bi tu gramatičkih greški. Vjerovatno vaš brat Musliman koji prije podne mrzi sebe a poslije podne sebe i čitav svijet. Ja ovdje isto nekad pišem protiv svojih Srba jer mi se ogadilo ovo društvo pokvarenosti i gramzivosti u kojem živim. Evo sad presjednik poslodavaca RS tzv veliki Srbin vlasnik Manje ,poziva na uvoz radne snage iz Azije nebitno bilo oni muslimani ili budisti,samo neko da mu radi za minimalac. Protivi se povećanju minimalca sa 550KM na 650KM. Pa Triviću treba jebat mater i srpsku i vlašku kad ga sretnu ljudi na ulici. Ko nije radio u pekari i ne zna kakav je to krvav hljeb. Pekare su bijeli rudnik...a @novovrijeme je Bošnjo sa Drine .
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:39 |
|
|
ja kad prolazim kroz tzv rs se osjećam nelagodno ali ne zbog genocidaša već suprotno, baš zato što nema niđe nikog, ni ljudi, ni murije, ništa. samo zagledaš hoće li te kakav vuk ili međed zaskočit.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 22 kol 2022, 23:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: ja kad prolazim kroz tzv rs se osjećam nelagodno ali ne zbog genocidaša već suprotno, baš zato što nema niđe nikog, ni ljudi, ni murije, ništa. samo zagledaš hoće li te kakav vuk ili međed zaskočit. Ako si malo puniji i buckast moguće je da će te medo zaskočiti. Sezona parenja kreće s jeseni. Čuvaj se.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 00:03 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Obraćam se Bošnjacima foruma, zašto dozvoljavate posrbljenim vlasima da ovako sa vama razgovaraju?
K'nozi kmetlje. Evo jedne male istine. Sa očeve strane su mi doseljenici iz CG,a sa majčine autohtoni Srbi sa Glasinca. Nakon pohoda Numan paše Ćuprilića 1714 Turci izmasakriraju Crnogorce i popale je sve od Cetinja do Nikšića. Nekih 10 000 Crnogoraca zarobe i dovedu ih u lancima i okovima u Bosnu. Nasele ih na potezu od Kalinovika do Han Pijeska i Nišićke visoravni. Znači tadašnja sultan i begovi naređuju da dovedu pravoslavce iz CG u BiH. I šta sad hoće muslimani ? Jesu li se Crnogorci nametali da dođu u Bosnu ili su nas oni doveli ? Jesu li nam dali zemlju ? Jesu. Jesu li Srbi nakon povlačenja Otomanskog Carstva odkupili zemlju od begova ? Jesu. U Bibliji je zapisano; grijeh predaka pada na potomke.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 01:37 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Velika je mogucnost da je novovrijeme hrvatski projekat. Indikativno je to što se sve ijedan srpski forumaš ponekad ili često zakači sa Hrvatima, padne tu teških riječi. Ko mi nađe jedan post gdje novovrijeme piše ista protiv hrvatske politike(iako to cak i Dodik redovno radi) priznat cu da sam u krivu. 98% projekat nekog iz zapadne hercegovine. Change my mind Nije iz Zapadne Hercegovine piše čisto Srpski jezik. Da je Hrvat bilo bi tu gramatičkih greški. Vjerovatno vaš brat Musliman koji prije podne mrzi sebe a poslije podne sebe i čitav svijet. Ja ovdje isto nekad pišem protiv svojih Srba jer mi se ogadilo ovo društvo pokvarenosti i gramzivosti u kojem živim. Evo sad presjednik poslodavaca RS tzv veliki Srbin vlasnik Manje ,poziva na uvoz radne snage iz Azije nebitno bilo oni muslimani ili budisti,samo neko da mu radi za minimalac. Protivi se povećanju minimalca sa 550KM na 650KM. Pa Triviću treba jebat mater i srpsku i vlašku kad ga sretnu ljudi na ulici. Ko nije radio u pekari i ne zna kakav je to krvav hljeb. Pekare su bijeli rudnik...a @novovrijeme je Bošnjo sa Drine . Ja ne kažem da je Hrvat, već hrvatski AI program koji koristi machine learning tehnike da nauči kako da srbuje onlajn. Oružje opasnije od nuklearke, koja iz praktičnih razloga neće zaživeti na Balkanu (jer smo previše blizu pa ne možeš uništiti suseda da ne uništiš i sebe). Ali srećom još uvek je u test fazi.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 02:30 |
|
|
Šta je AI program ? Lik jednostavno mehanički piše bez razmišljanja. Sve slike iz Banja Luke su sa neta,ni jedna njegova original. Piskara non stop kako srpski preduzetnici ne zapošljavaju Muslimane što je laž. Svako ko je spreman da radi za minimalac ili malo jaču platu od minimalca široku su mu otvorena vrata kod srpskih preduzetnika. Evo nedavno čitam pohvale sa muslimanskih portala kako je supruga vlasnika tropika iz BL koja muslimanske nacionalnost pozapošljavala veliki broj povratnika što u svojoj što u druge kompanije. Više uradila za povratak nego sve hodže i islamska vjerska zajednica. Njegovo razmišljanje je previše ekstremno što je danas odlika Muslimana u BiH. Kod Hrvata u BiH finansije stoje dobro pa nema takvih frustriranih likova. Bitno je da druge optuži da su muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 03:10 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Šta je AI program ? Lik jednostavno mehanički piše bez razmišljanja. Sve slike iz Banja Luke su sa neta,ni jedna njegova original. Piskara non stop kako srpski preduzetnici ne zapošljavaju Muslimane što je laž. Svako ko je spreman da radi za minimalac ili malo jaču platu od minimalca široku su mu otvorena vrata kod srpskih preduzetnika. Evo nedavno čitam pohvale sa muslimanskih portala kako je supruga vlasnika tropika iz BL koja muslimanske nacionalnost pozapošljavala veliki broj povratnika što u svojoj što u druge kompanije. Više uradila za povratak nego sve hodže i islamska vjerska zajednica. Njegovo razmišljanje je previše ekstremno što je danas odlika Muslimana u BiH. Kod Hrvata u BiH finansije stoje dobro pa nema takvih frustriranih likova. Bitno je da druge optuži da su muslimani. Ne znam kako stvari stoje kod vas, ali hrvatski poduzetnici i u RH i u BiH su najvjerniji primjer društvene neodgovornosti, odsustva bilo kakvog osjećaja za nacionalnu stvar. Već se dosta pisalo po ovom forumu koliko hrvatski poduzetnici održavaju Muslimane u Srednjoj Bosni, dok Hrvati kada usporede plaću i uvjete života u Novom Travniku i Makarskoj, ne dvoume se mnogo. Eto otvorila se Muslimanima Njemačka ali i takvi naši poduzetnici su nanijeli ogromnu štetu hrvatskoj stvari u BiH, iako nisu oni jedini niti glavni krivci. U RH isto tako od Tedeschija, Rimca pa do malih poduzetnika, vlasnika kafića gledaju kako zaposliti Indijce, Nepalce, Pakistance, Srbe, Muslimane. Pa iako neki od navedenih daju dostojne normalnog života uvjete Hrvatima, da budemo pošteni. I onda na ovom forumu se neki šopaju zamislima da ćemo Muslimane uništiti preko Ploča, da ćemo im blokirat ekonomiju. Pa kako će onda Tedeschi prodavat Cedevitu u Sarajevu, kako će se Linolada prodavat u Bihaću? Njima dobro dođu Muslimani jer ne kupuje mnogo naroda Cedevitu ni Linoladu kao što kupuju Coca Colu ili Nutellu. Istodobno, ne bi ti poduzetnici uložili kapital kako Bog zapovijeda u hrvatske športske klubove. Hrvatski klupski šport je irelevantan u Europi, govoriml si da je rukomet nacionalni šport, a Zagreb se bruka zadnjih godina u Europi, dok su Vardar u muškom rukometu i Budućnost u ženskom osvajali ligu prvaka, igrali finala. O košarci bolje ni ne govorit, BiH ima jače klubove od Hrvatske ( Dodikova Igokea ). Klubovi ovise o novcu koji im daju gradovi i županije, što je jad za bilo kakvo nadmetanje u Europi, a sve više i u bližem okruženju. Da sumiram, hrvatskom poduzetniku je uvijek bio i ostao prioritet plasirati Linoladu i druge proizvode po Sarajevu i Zenici, a bilo kakva društvena odgovornost, nacionalni osjećaj i u RH i u BiH im je potpuno stran pojam, što se vidi na mnoštvu primjera.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 05:28 |
|
|
Novovrijeme toliko dominira da tvrde da je AI
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 07:34 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10921 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
Karabaja je napisao/la: Sad je pitanje da li se šusnjaru i dalje isplati da plaća Jozu iz Kočerina da i dalje vodi ovaj profil buduci da je sve razotkriveno Jesi ikad bio na Kočerinu i ako jesi kako ti je bilo?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 08:27 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Šta je AI program ? Lik jednostavno mehanički piše bez razmišljanja. Sve slike iz Banja Luke su sa neta,ni jedna njegova original. Piskara non stop kako srpski preduzetnici ne zapošljavaju Muslimane što je laž. Svako ko je spreman da radi za minimalac ili malo jaču platu od minimalca široku su mu otvorena vrata kod srpskih preduzetnika. Evo nedavno čitam pohvale sa muslimanskih portala kako je supruga vlasnika tropika iz BL koja muslimanske nacionalnost pozapošljavala veliki broj povratnika što u svojoj što u druge kompanije. Više uradila za povratak nego sve hodže i islamska vjerska zajednica. Njegovo razmišljanje je previše ekstremno što je danas odlika Muslimana u BiH. Kod Hrvata u BiH finansije stoje dobro pa nema takvih frustriranih likova. Bitno je da druge optuži da su muslimani. Srpski preduzetnici muslimanske nacionalnosti zapošljavaju Muslimane? Sve slabije razumijem kont i jezik bošnjačkog naroda... Bilo kako bilo ja više vjerujem mom potpredsjedniku Ramizu Lepiću koji kaže da ne zapošljavamo i da zbog toga iseljavate tj. iselili ste. Elem, odakle kod tebe tolika želja da vas kmetovi zaopšljavaju? Moji begovi nisko ste pali...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 08:31 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Sad je pitanje da li se šusnjaru i dalje isplati da plaća Jozu iz Kočerina da i dalje vodi ovaj profil buduci da je sve razotkriveno Jesi ikad bio na Kočerinu i ako jesi kako ti je bilo? U 24h sam za džematlije bijo Osman iz Pariza, Jozo iz Širokog i AI iz Kočerina. I onda kažu Osmica vaki naki neškolovan a pogledaj hin forumskih inspektora Nagiba kako profi istražuju...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 08:51 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Sad je pitanje da li se šusnjaru i dalje isplati da plaća Jozu iz Kočerina da i dalje vodi ovaj profil buduci da je sve razotkriveno Jesi ikad bio na Kočerinu i ako jesi kako ti je bilo? Nisam, trazio sam mjesto oko Širokog na mapama koje najsmješnije zvuči
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la:
Mozes me povuci samo za ***. Muriju sam vam kupio za 5 (slovima: PET) maraka. Drzava, stash. :)
I jebo Srpkinju za čašu kole ha ja. Ne laže Ture, ma jok... Ture ti je mater smrdljiva, prosle godine na Tjentistu bukvalno za PET MARAKA. Reko mu da nemam vise. :) A nisam vozacku ponio sa sobom. Dakle mogao me je odvesti, kao stranog drzavljanina, u stanicu i jebavati i peglati i sebe i mene i naplatiti u ime "drzave" ko zna koliko. Tako se voli nasa republika.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:02 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Obraćam se Bošnjacima foruma, zašto dozvoljavate posrbljenim vlasima da ovako sa vama razgovaraju?
K'nozi kmetlje. Evo jedne male istine. Sa očeve strane su mi doseljenici iz CG,a sa majčine autohtoni Srbi sa Glasinca. Nakon pohoda Numan paše Ćuprilića 1714 Turci izmasakriraju Crnogorce i popale je sve od Cetinja do Nikšića. Nekih 10 000 Crnogoraca zarobe i dovedu ih u lancima i okovima u Bosnu. Nasele ih na potezu od Kalinovika do Han Pijeska i Nišićke visoravni. Znači tadašnja sultan i begovi naređuju da dovedu pravoslavce iz CG u BiH. I šta sad hoće muslimani ? Jesu li se Crnogorci nametali da dođu u Bosnu ili su nas oni doveli ? Jesu li nam dali zemlju ? Jesu. Jesu li Srbi nakon povlačenja Otomanskog Carstva odkupili zemlju od begova ? Jesu. U Bibliji je zapisano; grijeh predaka pada na potomke. Ima li na ovom forumu iko inkl. mene a da nije iz Crne Gore...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:09 |
|
|
Haram je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I jebo Srpkinju za čašu kole ha ja. Ne laže Ture, ma jok... Ture ti je mater smrdljiva, prosle godine na Tjentistu bukvalno za PET MARAKA. Reko mu da nemam vise. :) A nisam vozacku ponio sa sobom. Dakle mogao me je odvesti, kao stranog drzavljanina, u stanicu i jebavati i peglati i sebe i mene i naplatiti u ime "drzave" ko zna koliko. Tako se voli nasa republika. I treba da volite svoju Republiku Srpsku. A ne tamo nekog Izeta Nanića. Neka si se popišao po njemu i rekao da voliš Republiku Srpsku. Nego što se vređaš? Znaš li ti onu našu dečiju pesmicu? Ture bure gura, Bula bure valja, bolje Ture bure gura nego Bula bure valja.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la: Ture ti je mater smrdljiva, prosle godine na Tjentistu bukvalno za PET MARAKA. Reko mu da nemam vise. :) A nisam vozacku ponio sa sobom. Dakle mogao me je odvesti, kao stranog drzavljanina, u stanicu i jebavati i peglati i sebe i mene i naplatiti u ime "drzave" ko zna koliko. Tako se voli nasa republika. I treba da volite svoju Republiku Srpsku. A ne tamo nekog Izeta Nanića. Neka si se popišao po njemu i rekao da voliš Republiku Srpsku. Znaš li ti onu našu pesmicu: Ture bure gura, Bula bure valja, bolje Ture bure gura nego Bula bure valja. Ne valja mi se sa krmkom po blatu danas. Pogresno si shvatio maloprijasnji post koji je ustvari vise bio upucen korrisniku koji ocigledno misli da ih se ne moze uzeti ispod 10 mara. Moze. :) Smrdjivu mater sam ti spomenuo usput. Vozi misko.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:13 |
|
|
Haram je napisao/la: Ne valja mi se sa krmkom po blatu danas. Pogresno si shvatio maloprijasnji post koji je ustvari vise bio upucen korrisniku koji ocigledno misli da ih se ne moze uzeti ispod 10 mara. Moze. :)
Smrdjivu mater sam ti spomenuo usput.
Vozi misko.
E izvini molim te što upadam. Nisam znao da si u procesu nagovaranja još jednog Tureta da voli Republiku Srpsku. Nastavi, pomjeriću se ja u stranu.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:31 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Lutorčina je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Velika je mogucnost da je novovrijeme hrvatski projekat. Indikativno je to što se sve ijedan srpski forumaš ponekad ili često zakači sa Hrvatima, padne tu teških riječi. Ko mi nađe jedan post gdje novovrijeme piše ista protiv hrvatske politike(iako to cak i Dodik redovno radi) priznat cu da sam u krivu. 98% projekat nekog iz zapadne hercegovine. Change my mind Nije iz Zapadne Hercegovine piše čisto Srpski jezik. Da je Hrvat bilo bi tu gramatičkih greški. Vjerovatno vaš brat Musliman koji prije podne mrzi sebe a poslije podne sebe i čitav svijet. Ja ovdje isto nekad pišem protiv svojih Srba jer mi se ogadilo ovo društvo pokvarenosti i gramzivosti u kojem živim. Evo sad presjednik poslodavaca RS tzv veliki Srbin vlasnik Manje ,poziva na uvoz radne snage iz Azije nebitno bilo oni muslimani ili budisti,samo neko da mu radi za minimalac. Protivi se povećanju minimalca sa 550KM na 650KM. Pa Triviću treba jebat mater i srpsku i vlašku kad ga sretnu ljudi na ulici. Ko nije radio u pekari i ne zna kakav je to krvav hljeb. Pekare su bijeli rudnik...a @novovrijeme je Bošnjo sa Drine . Zato toliko srbovanje na ³. Turbo Srbenda ,samo Mi ,pa Mi . Pretera ga sa entnocentrizmom..
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
sev je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Nije iz Zapadne Hercegovine piše čisto Srpski jezik. Da je Hrvat bilo bi tu gramatičkih greški. Vjerovatno vaš brat Musliman koji prije podne mrzi sebe a poslije podne sebe i čitav svijet. Ja ovdje isto nekad pišem protiv svojih Srba jer mi se ogadilo ovo društvo pokvarenosti i gramzivosti u kojem živim. Evo sad presjednik poslodavaca RS tzv veliki Srbin vlasnik Manje ,poziva na uvoz radne snage iz Azije nebitno bilo oni muslimani ili budisti,samo neko da mu radi za minimalac. Protivi se povećanju minimalca sa 550KM na 650KM. Pa Triviću treba jebat mater i srpsku i vlašku kad ga sretnu ljudi na ulici. Ko nije radio u pekari i ne zna kakav je to krvav hljeb. Pekare su bijeli rudnik...a @novovrijeme je Bošnjo sa Drine . Ja ne kažem da je Hrvat, već hrvatski AI program koji koristi machine learning tehnike da nauči kako da srbuje onlajn. Oružje opasnije od nuklearke, koja iz praktičnih razloga neće zaživeti na Balkanu (jer smo previše blizu pa ne možeš uništiti suseda da ne uništiš i sebe). Ali srećom još uvek je u test fazi. Jedino on ne vadi srBski svet tastature.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ono što spaja beha Srbe,behaHrvate i beha Muslimane Postano: 23 kol 2022, 09:44 |
|
|
storarare je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Nije iz Zapadne Hercegovine piše čisto Srpski jezik. Da je Hrvat bilo bi tu gramatičkih greški. Vjerovatno vaš brat Musliman koji prije podne mrzi sebe a poslije podne sebe i čitav svijet. Ja ovdje isto nekad pišem protiv svojih Srba jer mi se ogadilo ovo društvo pokvarenosti i gramzivosti u kojem živim. Evo sad presjednik poslodavaca RS tzv veliki Srbin vlasnik Manje ,poziva na uvoz radne snage iz Azije nebitno bilo oni muslimani ili budisti,samo neko da mu radi za minimalac. Protivi se povećanju minimalca sa 550KM na 650KM. Pa Triviću treba jebat mater i srpsku i vlašku kad ga sretnu ljudi na ulici. Ko nije radio u pekari i ne zna kakav je to krvav hljeb. Pekare su bijeli rudnik...a @novovrijeme je Bošnjo sa Drine . Zato toliko srbovanje na ³. Turbo Srbenda ,samo Mi ,pa Mi . Pretera ga sa entnocentrizmom.. storarare je napisao/la: sev je napisao/la: Ja ne kažem da je Hrvat, već hrvatski AI program koji koristi machine learning tehnike da nauči kako da srbuje onlajn. Oružje opasnije od nuklearke, koja iz praktičnih razloga neće zaživeti na Balkanu (jer smo previše blizu pa ne možeš uništiti suseda da ne uništiš i sebe). Ali srećom još uvek je u test fazi.
Jedino on ne vadi srBski svet tastature. Cicak Sandžaklijo jel tebe već jednom banovalo zbog lažnog predstavljanja? Izdrži još malo kad si izgurao ovoliko.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 62 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|