|
|
Stranica: 240/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 21:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21249 Lokacija: među zvijezdama
|
Na kraju o Milančetu kojeg ste kovali u zvjezde. Navodno ga branio i vama uslugu radio ujedno u BiH. Citat: Ali nekada moram objasniti što ja mislim da su mislili iz Zagreba kada su nešto poručili ili rekli. Zamislite kako to zvuči kada, na primjer, predsjednik Milanović, predsjednik jedne članice Europske unije, uvjetuje pristupanje jedne Finske ili Švedske NATO savezu izmjenom Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini.
Iz nekoliko glavnih gradova u Europi ljudi su me zvali da im objasnim što on time misli, o čemu priča. To je zapravo medvjeđa usluga Hrvatima u Bosni i Hercegovini. Ali, evo, diplomatski bih rekao da nemam vremena svaki dan čitati ono što je gospodin Milanović izjavljivao.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne pratim baš te metafore što pokušavaš reći. Ionako su sve to sitnice. Poanta je, okanite se tog bošnjakanja, besmisleno je i beskorisno. Hrvati su već sve ono o čemu vi sanjate: EU, NATO, more, nogomet, čista ljepota. Ovim pravcem propadat ćete dalje i dublje, i još dalje i još dublje. Nemate se čemu nadati, Bakir vas je doveo pred provaliju, slijedi opći krah. Pa nije Bakir faraon. To *** treba uhapsiti zbog izdaje nacionalnih interesa. Odmah. A onu njegovu profuknjacu skinuti sa svih pozicija na UKC. I zabraniti joj rad. To dvoje su bosanski Čaušesku.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:06 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Nitko ne zna šta se napisalo na listu. I jedna točka na njoj može biti loša. Komplicirana priča.
Ali gotovo sigurno muslimani mogu zaboraviti na uzrupaciju našeg Doma. Za sva vremena.
Mi moramo imati efektivnu zaštitu od bošnjačkih nasrtaja, i to u više iteracija u procesu donošenja odluka. Poruke o Hrvatima kao neprijateljima nisu samo mržnja a la predizborna kampanja. Jasno, ali vidjet ćemo kako će se nešto formulirati Ako je iskustvo s ovim nedavnim donošenjema relevantno to će biti izravne i jednostavne formulacije. Ništa slojevito.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:08 |
|
|
Turković o položaju Ostalih: Moja majka je Hrvatica, a otac Bošnjak, ko sam onda ja
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:11 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Turković o položaju Ostalih: Moja majka je Hrvatica, a otac Bošnjak, ko sam onda ja
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima Dotična je izgubljena u vremenu i prostoru i opasna za biti u blizini kad joj apetit proradi .
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:13 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Turković o položaju Ostalih: Moja majka je Hrvatica, a otac Bošnjak, ko sam onda ja
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima Dotična je izgubljena u vremenu i prostoru i opasna za biti u blizini kad joj apetit proradi . Najbolji ministar vanjskih poslova poslije Silajdžića
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:13 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Turković o položaju Ostalih: Moja majka je Hrvatica, a otac Bošnjak, ko sam onda ja
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima prestanite birati ostalima predstavnike
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:14 |
|
|
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima Privitak:
bisera.jpg [ 199.58 KiB | Pogledano 1578 put/a. ]
Evo odgovora na boldano. A i ljubav prema neeuropskim standardima je sa slike i više nego očita.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Dotična je izgubljena u vremenu i prostoru i opasna za biti u blizini kad joj apetit proradi . Najbolji ministar vanjskih poslova poslije Silajdžića Silajdžić vam je bio igrač to priznajem, ali Bisera definitivno nije dorasla njemu.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:16 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Turković o položaju Ostalih: Moja majka je Hrvatica, a otac Bošnjak, ko sam onda ja
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima Privitak: bisera.jpg Evo odgovora na boldano. A i ljubav prema neeuropskim standardima je sa slike i više nego očita. Pa mora s kozojebima pokriti se. I Kolinda bi morala. Ma Margaret T. zeljezna lejdi bi morala.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:17 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Najbolji ministar vanjskih poslova poslije Silajdžića Silajdžić vam je bio igrač to priznajem, ali Bisera definitivno nije dorasla njemu. Boli Harisa. Tamani Selmicu. 40 godina mladju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:22 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Turković o položaju Ostalih: Moja majka je Hrvatica, a otac Bošnjak, ko sam onda ja
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima Privitak: bisera.jpg Evo odgovora na boldano. A i ljubav prema neeuropskim standardima je sa slike i više nego očita. To su pravi europski standardi, poštovanje različitosti pogotovo prema domaćinu koji te ugostio
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:23 |
|
|
Tako je Bisera, recimo ''ne'' neeuropskim standardima A kako bi vi mogli znati išta o europskim standardima? Da si rekao maloazijskim pa hajde.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:26 |
|
|
Bisera besramno laže. Njoj nikad ništa nije Ostalo. Inače, što se tiče slike koju je diskutant Josip Filipović postavio, to nije obična marama ili odjeća koju Zapadnjakinje bace preko sebe kad idu u Islamski svet, nego saudijska vjerska nošnja. Sad sam zaboravio ime, ali ostalo mi je u sjećanju da to nije obični dress code.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne pratim baš te metafore što pokušavaš reći. Ionako su sve to sitnice.
Poanta je, okanite se tog bošnjakanja, besmisleno je i beskorisno. Hrvati su već sve ono o čemu vi sanjate: EU, NATO, more, nogomet, čista ljepota.
Ovim pravcem propadat ćete dalje i dublje, i još dalje i još dublje. Nemate se čemu nadati, Bakir vas je doveo pred provaliju, slijedi opći krah.
Pa nije Bakir faraon. To *** treba uhapsiti zbog izdaje nacionalnih interesa. Odmah. A onu njegovu profuknjacu skinuti sa svih pozicija na UKC. I zabraniti joj rad. To dvoje su bosanski Čaušesku. Pa skinite. Hapsite. Sudite. Ko vas sprečava u tome?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39176 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Privitak: bisera.jpg Evo odgovora na boldano. A i ljubav prema neeuropskim standardima je sa slike i više nego očita. To su pravi europski standardi, poštovanje različitosti pogotovo prema domaćinu koji te ugostio Naručito kad je domaćin šef terorističke organizacije Muslimanskog Bratstva. Tako europski nema šta. Kad ti državljanin trećeg svijeta govori o europskim standardima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Privitak: bisera.jpg Evo odgovora na boldano. A i ljubav prema neeuropskim standardima je sa slike i više nego očita. Pa mora s kozojebima pokriti se. I Kolinda bi morala. Ma Margaret T. zeljezna lejdi bi morala. A tko ono nije morao?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39176 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
sev je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa nije Bakir faraon. To *** treba uhapsiti zbog izdaje nacionalnih interesa. Odmah. A onu njegovu profuknjacu skinuti sa svih pozicija na UKC. I zabraniti joj rad. To dvoje su bosanski Čaušesku.
Pa skinite. Hapsite. Sudite. Ko vas sprečava u tome? Čuj tko, Hrvati im ne daju da izaberu nekog drugog. Iz straha od preglasavanja biraju SDA.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:36 |
|
|
Islamisti opet takijaju, ne dajte se navuci, zna se koja je shema, "otimamo vam Dom naroda, skidamo okove" i tu je sustina price, ako Smit to sprijeci a to je vec skoro gotova stvar, opet ce muslimanija takijom proglasiti pobjedu.
Ljudi koji stave potpis na dokument, pa ga ne postuju, ljudi su bez karaktera, integriteta.
U medjuvremenu ce trabunjati o 40 i 60%, o nekakvom svom protivljenju, o nekakvim gradjanskim ublehama, konstitutentnosti i ostala brabonjanja iz njihovog repertoara.
Znamo sta su htjeli, znaju sta im je poruceno, ne se zajebavati sa Hrvatima i domom naroda. Ajde mujo stisni pa preuzmi, ako imas muda.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:39 |
|
|
daramo je napisao/la: sev je napisao/la: Pa skinite. Hapsite. Sudite. Ko vas sprečava u tome?
Čuj tko, Hrvati im ne daju da izaberu nekog drugog. Iz straha od preglasavanja biraju SDA. Karteli su to. Kriminalne hobotnice. Kao da ne znate. Da su čelni ljudi i čelnici mUP-ova stranački uhljebi. Da me pita neki Austrijanac ovo i Holsndez. Ok.. no pita me Hercegovac i Srbin. Pola Srbije za „apsanu i HDZ-njare kao i SDA-njere. I oni mene pitaju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:41 |
|
|
Svi ba isti mafija ba Covic Dodik Bokir ba treba to hapsit, mora se to pohapsit, ba, treba glasat za esdepe ba, za rumenog Becira ba mi smo za gradjansku.
Nevjerojatno da i 2022. godine laprdaju iste gluposti kao i 2002.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:43 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Svi ba isti mafija ba Covic Dodik Bokir ba treba to hapsit, mora se to pohapsit, ba, treba glasat za esdepe ba, za rumenog Becira ba mi smo za gradjansku.
Nevjerojatno da i 2022. godine laprdaju iste gluposti kao i 2002. Imas dokaz da je Becirevic nesto nezakonito stekao ili nije prijavio u imovinskom kartonu? Hajde ne seri.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:44 |
|
|
Sto ne uhapsite Bakira, procesuirajte mafiju, zasto je Asim Sarajlic nevin ako ste vi ba protiv mafije ba bolan.
Koga vise lazete, odvratni lazljivi takijasi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:46 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Sto ne uhapsite Bakira, procesuirajte mafiju, zasto je Asim Sarajlic nevin ako ste vi ba protiv mafije ba bolan.
Koga vise lazete, odvratni lazljivi takijasi. Koga ti lazes. Gdje su vam dokazi zavrsili u procesu protiv stozernika? Ajde ne seri 2*
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:49 |
|
|
Glupaco, vi bi hapsili mafiju ba. Pa sto ne hapsite svoju mafiju, znamo da bi rado uhapsili Covica i Dodika i osudili ih na 100 godina ali ***, necete do docekati.
Zasto je Asim Sarajlic nevin, antimafijo mosnjacka. Zasto nijedan SDA mafijas nije omastio zatvorske resetke, niti ce.
Hapsili bi vi Srbe i Hrvate, ali svoje necete jer ste lazljivi takijasi kvazi gradjani, daj odjebi vise sa odavno procitanom gradjanskom ublehom. Vi ste ***, a ne gradjani. ISlamska ***.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|