|
|
Stranica: 241/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21249 Lokacija: među zvijezdama
|
Ti si retard. Ajde marš na ignore debilu. Protjerali te s HRHb Pa ovdje jedes ***. Citat: Ovaj post je postao/la crni_bombarder, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje. Jebo frustirane bolesnike. Izivljavaj se na gospodji ako je imaš.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:53 |
|
|
Inace, Konakovic je opet izdajnik, jer je samo spomenuo da ce Smit nametnuti.
Muslimanska gradjanska raja ba priznaje samo Suljagica, Rojfa i slicne, koji prijete ratovima, Palestinom, teroristickim napadima. Dovoljno je bilo da Smit vrati samo djelic oduzetih hrvatskih prava, odnosno nije jos nista ni uradio tek ce ceka da uradi, i merhametli muslimanska raja bi da ratuje, baca bombe, da kolje.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 22:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Čuj tko, Hrvati im ne daju da izaberu nekog drugog. Iz straha od preglasavanja biraju SDA.
Karteli su to. Kriminalne hobotnice. Kao da ne znate. Da su čelni ljudi i čelnici mUP-ova stranački uhljebi. Da me pita neki Austrijanac ovo i Holsndez. Ok.. no pita me Hercegovac i Srbin. Pola Srbije za „apsanu i HDZ-njare kao i SDA-njere. I oni mene pitaju. Sve je to meni jasno, ali vi hoćete da hapsite srpske i hrvatske političare, a ne možete sa svojima da izađete na kraj. I isto tako nas optužujete Srbe, Hrvate, Srbiju i Hrvatsku što država ne funkcioniše, a tamo gde imate potpunu moć odlučivanja i gde vam se niko ne meša se isto sve raspada. Jednom u životu preuzmite odgovornost na sebe. Nije Dodik kriv što Sarajevo 2022. pliva u *** svaki put kad padne kiša.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:08 |
|
|
Citat: Još jednom izražavam žal jer kukavičluk lidera u Neumu je rezultirao da će OHR vjerovatno nametnuti lošija rješenja od onih koja su tamo bila na stolu. Vidio sam po stavovima predstavnika međunarodne zajednice, prije svih OHR-a, da oni žele i hoće nametati rješenje”, rekao je Konaković. To je to.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:10 |
|
|
sev je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Karteli su to. Kriminalne hobotnice. Kao da ne znate. Da su čelni ljudi i čelnici mUP-ova stranački uhljebi.
Da me pita neki Austrijanac ovo i Holsndez. Ok.. no pita me Hercegovac i Srbin.
Pola Srbije za „apsanu i HDZ-njare kao i SDA-njere. I oni mene pitaju.
Sve je to meni jasno, ali vi hoćete da hapsite srpske i hrvatske političare, a ne možete sa svojima da izađete na kraj. I isto tako nas optužujete Srbe, Hrvate, Srbiju i Hrvatsku što država ne funkcioniše, a tamo gde imate potpunu moć odlučivanja i gde vam se niko ne meša se isto sve raspada. Jednom u životu preuzmite odgovornost na sebe. Nije Dodik kriv što Sarajevo 2022. pliva u *** svaki put kad padne kiša. O čemu ti govoriš, pa jednom Novaliću se sudi i ne samo njemu. NAravnmo da će se hapsiti i srpski i hrvatski političari. Čović i Dodik su davno trebali biti iza rešetaka.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: OHR kad je nametao ovo što Šmit ukida, bilo je 100% : 0% za vas.
Nije bilo nikakve trgovine, ni pregovora.
Pregovora zato nema ni sada.
Bakir moze prodati jedino Sebiju, kcer i onog svodnika sto se udala za njega u Švabiji. No interese bošnjačkog naroda neće. Zivo me boli Gdje ce mu gospodja zavrsiti i sto Covic ima, jer specijalizacije i dijela ispita iz HR Nema. Sigurno nema još nesto. Odnosno cijela ta farsa je lazirana Pa ga ucjenjuju. *** je sve ovo dao u Neumu jos. Tako ste pričali i za reviziju...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bakir moze prodati jedino Sebiju, kcer i onog svodnika sto se udala za njega u Švabiji. No interese bošnjačkog naroda neće. Zivo me boli Gdje ce mu gospodja zavrsiti i sto Covic ima, jer specijalizacije i dijela ispita iz HR Nema. Sigurno nema još nesto. Odnosno cijela ta farsa je lazirana Pa ga ucjenjuju. *** je sve ovo dao u Neumu jos.
Tako ste pričali i za reviziju... Bakir ih vrti oko malog prsta.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Sve je to meni jasno, ali vi hoćete da hapsite srpske i hrvatske političare, a ne možete sa svojima da izađete na kraj. I isto tako nas optužujete Srbe, Hrvate, Srbiju i Hrvatsku što država ne funkcioniše, a tamo gde imate potpunu moć odlučivanja i gde vam se niko ne meša se isto sve raspada. Jednom u životu preuzmite odgovornost na sebe. Nije Dodik kriv što Sarajevo 2022. pliva u *** svaki put kad padne kiša.
O čemu ti govoriš, pa jednom Novaliću se sudi i ne samo njemu. NAravnmo da će se hapsiti i srpski i hrvatski političari. Čović i Dodik su davno trebali biti iza rešetaka. Daj nemoj me zajebavati, Sebija je sama skupila 1000 godina robije i još uvek vodi KC. A Novalić ide na suđenje s mesta premijera i svaki odlazak doživljava kao priliku za novu odevnu kombinaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Svi ba isti mafija ba Covic Dodik Bokir ba treba to hapsit, mora se to pohapsit, ba, treba glasat za esdepe ba, za rumenog Becira ba mi smo za gradjansku.
Nevjerojatno da i 2022. godine laprdaju iste gluposti kao i 2002. Imas dokaz da je Becirevic nesto nezakonito stekao ili nije prijavio u imovinskom kartonu? Hajde ne seri. U svom toru birajte koga zelite . Sta mi imamo s tim ? Također , vi niste toliki problem vec MZ , s kojom se i pregovara . Opusti se malo i uzivaj
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:24 |
|
|
Pička vam materina muslimanska, budite sretni da Schmidt donese izborni zakon, produžit će vam državu za koje desetljeće.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 kol 2022, 23:27 |
|
|
Bakir-beg je preko IZ muslimane pretvorio u svoje kmetove.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 05:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bakir moze prodati jedino Sebiju, kcer i onog svodnika sto se udala za njega u Švabiji. No interese bošnjačkog naroda neće. Zivo me boli Gdje ce mu gospodja zavrsiti i sto Covic ima, jer specijalizacije i dijela ispita iz HR Nema. Sigurno nema još nesto. Odnosno cijela ta farsa je lazirana Pa ga ucjenjuju. *** je sve ovo dao u Neumu jos.
Tako ste pričali i za reviziju... Ne znam zašto se ljuti na Bakira. Šmit donosi odluke na osnovu drugačije situacije u svijetu, koja nije ista kao prije 20 godina. USA podržava ove izmjene. Bakir nije kriv, on razmišlja isto kao Sarajka ili Bećirović.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 05:59 |
|
|
1986 je napisao/la: Pička vam materina muslimanska, budite sretni da Schmidt donese izborni zakon, produžit će vam državu za koje desetljeće. Stvar je u tome da oni ne žele državu BiH. BiH je samo sredstvo a ne cilj.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 06:50 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Svi ba isti mafija ba Covic Dodik Bokir ba treba to hapsit, mora se to pohapsit, ba, treba glasat za esdepe ba, za rumenog Becira ba mi smo za gradjansku.
Nevjerojatno da i 2022. godine laprdaju iste gluposti kao i 2002.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 06:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si retard. Ajde marš na ignore debilu. Protjerali te s HRHb Pa ovdje jedes ***. Citat: Ovaj post je postao/la crni_bombarder, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje. Jebo frustirane bolesnike. Izivljavaj se na gospodji ako je imaš. Vala baš, jebo frustrirane bolesnike. Idi meljaj rukom *** po šupku pa prozivaj ljude što jedu čvarke.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
burpee
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 08:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: 1986 je napisao/la: Pička vam materina muslimanska, budite sretni da Schmidt donese izborni zakon, produžit će vam državu za koje desetljeće. Stvar je u tome da oni ne žele državu BiH. BiH je samo sredstvo a ne cilj. Točnije je reci da ne vjeruju u opstanak BiH... I zato žele očuvati što bolje startne pozicije kad počne raspad.... Nije im namjera uložiti nešto u dogovor, pokušati očuvati državu jer ni oni sami ne vjeruju u njenu održivost. Hrvati su tu u maloj prednosti... Odgovara im i opstanak države u kojoj su konstitutivni narod, a i raspad će nešto donijeti..
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 09:24 |
|
|
I teoretske muslimanske nade su se raspršile. Doduše, ovo je i mjesecima unazad bilo svima jasno. Samo mini izmjene. Nitko više ne ulaže u BiH. Citat: “BiH ne treba Dayton broj 2”
Govoreći o potonjoj, zemlji kojoj se bliže parlamentarni izbori, Schmidt je kazao kako nije potreban Dayton broj 2, nego da njeni stanovnici moraju uzeti stvari u svoje ruke i odlučiti o svojoj sudbini.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 10:55 |
|
|
Ne znam otkud gospodji buli da je mene netko protjerao od nekud, ja sam odem ako ne osjecam slobodu pisanja sto zelim.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 11:15 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Sve je to meni jasno, ali vi hoćete da hapsite srpske i hrvatske političare, a ne možete sa svojima da izađete na kraj. I isto tako nas optužujete Srbe, Hrvate, Srbiju i Hrvatsku što država ne funkcioniše, a tamo gde imate potpunu moć odlučivanja i gde vam se niko ne meša se isto sve raspada. Jednom u životu preuzmite odgovornost na sebe. Nije Dodik kriv što Sarajevo 2022. pliva u *** svaki put kad padne kiša.
O čemu ti govoriš, pa jednom Novaliću se sudi i ne samo njemu. NAravnmo da će se hapsiti i srpski i hrvatski političari. Čović i Dodik su davno trebali biti iza rešetaka. Tek kada pohapsite i osudite svoje od komsica, bakira pa do posljednjeg u nekoj zabitoj opstini.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 11:19 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: O čemu ti govoriš, pa jednom Novaliću se sudi i ne samo njemu.
NAravnmo da će se hapsiti i srpski i hrvatski političari.
Čović i Dodik su davno trebali biti iza rešetaka.
Tek kada pohapsite i osudite svoje od komsica, bakira pa do posljednjeg u nekoj zabitoj opstini. Dodika niko neće hapsiti. Hapisiće se samo kriminalci i lopovi tj. bošnjački političari koji su ukrali milijarde. Odakle Harisu pare da živi 12 godina u Turskoj a ništa ne radi? Zaradio od plate? Dodik pošteno radi, pravi hektolitre rakije i izvozi. Bošnjački političari ne rade ništa a valjaju milione. Muslopovčine.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 11:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39176 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Old Fridolin je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: O čemu ti govoriš, pa jednom Novaliću se sudi i ne samo njemu.
NAravnmo da će se hapsiti i srpski i hrvatski političari.
Čović i Dodik su davno trebali biti iza rešetaka.
Tek kada pohapsite i osudite svoje od komsica, bakira pa do posljednjeg u nekoj zabitoj opstini. Novaliću se sudi a za to vrijeme premijer, to ima samo u nakaradi i ovi ti pričaju o građanskoj državi. U svakoj normalnoj demokratskoj državi premijer koji je optužen i kojem se sudi bi morao podnijeti ostavku. Ovakvi su govorili zašto se sudi samo Novaliću, sudi se samo Muslimanima ba. Da je ovo normalna država davno bi Novalić bio iza rešetaka.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 11:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Tek kada pohapsite i osudite svoje od komsica, bakira pa do posljednjeg u nekoj zabitoj opstini. Novaliću se sudi a za to vrijeme premijer, to ima samo u nakaradi i ovi ti pričaju o građanskoj državi. U svakoj normalnoj demokratskoj državi premijer koji je optužen i kojem se sudi bi morao podnijeti ostavku. Ovakvi su govorili zašto se sudi samo Novaliću, sudi se samo Muslimanima ba.Da je ovo normalna država davno bi Novalić bio iza rešetaka. Zato što samo Muslimani kradu. Srbima i Hrvatima se prati svaki potez, svaki pokret, Muslimani i Liberalni nacisti mole boga da uhvate Dodika ili Čovića kako kradu olovku pa da ih pohapse. A za to vrijeme Muslopovčine valjaju milijarde.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 11:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39176 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma kradu i Hrvati i Srbi samo elegantnije i pametnije, dok ovi bezobrazno i muslimanima iz očiju. Znaju da se poslije mogu izvući na krivi Hrvati, kao što je i Novalić s ventilatorima za Muslimane, kriva Milićević, kriv HDZ.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 11:51 |
|
|
KARAMATIĆ: Možda je za Hrvate najbolje da Schmidt ništa ne uradi https://www.youtube.com/watch?v=OfS6ZDmeBEgCuj, mozda...nije on to rekao, vec nikakvo mozda, vec tvrdi da bi bilo najbolje da ohr nista ne uradi a potom svak svojm putem, jer je bih neodrziva.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 kol 2022, 12:09 |
|
|
Karamatic ide radikalnom logikom kao glavnim putem, a to ne moze tako, onda bi nas sve Smit pouklanjao sa pozicija.
Mislim ove nase politicare, ne nas ovdje sa foruma. Mada ni to nije iskljuceno, ako bosnje dovoljno jako zakmece, mozda nas i ukinu kao forum.
Ne mozes otvoreno, ali mozes kao do sada, laganica. Sto bi mujage bili jedini takijasi, mozemo i mi takijati. EU integracije, NATO, bla bla a ovamo razvaljuj nakaradu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|