|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:12 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Odeš samo po svojoj BiH malo.
Recimo do Brčkog. Na ulazu te čeka Ratko Mladić, ima sad ispod murala dopisano slovo Z.
Ne samo piskarati preko interneta. Kakav sad Ratko na ulazu u Brčko ? Kaže amiđa da je to bošnjačka mahala.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:14 |
|
|
storarare je napisao/la: Haram je napisao/la: Ovakvi forumasi podrivaju svaku vrstu normalne diskusije na forumu. Ja da sam moderacija, gledao bih da mi ovakvi ne truju forum, pa makar im i godila ova vrsta antibosnjackog, sovinistickog otrova.
Jer haj ti reci meni, kako drugacije odgovoriti na ovako nesto, pogotovo kad nema ni dovoljno muda da ti se obrati licno vec sve nekakvo pickasto ogovaranje naokolo putem posrednika, sem otjerati u pizdu maerinu iz koje je ispalo?
Jednostavno nemoguce. Dakle, sve da te Mahatma Gandhi pravio. Barem meni. Doduse ja sam inace zivac u susretu s disrespect-om i posto mi u reali inace ne treba mnogo da planem, dobro je sto smo udaljeni prostorno jer bi bilo svasta. Cast, postenje, kultura, respekt? Nula bodova. Gnjide mozes samo gaziti i ende.
Ajde mi kaži zašto onda voliš Jugi i komunizam ,ako nije zbog **** koćenja? Od sad ti se obraćam s vaše ****. Moše li tako? Što bi se ja tebe plašio? Ko si ti da bi te se plašio? Druze, pascadi se kote. Reci za moj narod, a tako i za mene i svu moju familiju, moje dijete, majku, oca, brata, da su pascad, i onda ocekivati da ti ne jebem sve zivo i mrtvo i nerodjeno, je zaista..ne znam...utopicno? Ne kazem da me se moras plasiti posto smo, kao to rekoh, udaljeni, ali bas zbog toga treba pokazati minimum postovanja prema sagovorniku jer inace se pretvara tema, a i forum, u najobicniju rupu punu fekalija.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:20 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Odeš samo po svojoj BiH malo.
Recimo do Brčkog. Na ulazu te čeka Ratko Mladić, ima sad ispod murala dopisano slovo Z.
Ne samo piskarati preko interneta. Kakav sad Ratko na ulazu u Brčko ? Kaže amiđa da je to bošnjačka mahala. Ne znam šta se uopće nečim i zanose, pogotovo do prije par godina. U Sarajevu se tješilo kako je Dodik ili Krađirčevci mali postotak Srba, da oni kradu izbore. Kad ono i ovaj mali ******** Banja Lučanin isti. Pomalo su prestali tu takiju kako je zapravo većina Srba za "građansku". Tako da mi je smiješno kad tu netko piše kako je progledao kada vidi kako Srbi pišu na ovom forumu. Jarane ne moraš ići u Banja Luku, Trebinje ili Bijeljinu odi u mješovito Brčko pa vidi kako stvari stoje. Ne prosipaj se. Ali ne može to znati dijaspora ali i netko tko nije provirio dalje od Sarajeva ili Zenice.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:43 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kakav sad Ratko na ulazu u Brčko ? Kaže amiđa da je to bošnjačka mahala. Ne znam šta se uopće nečim i zanose, pogotovo do prije par godina. U Sarajevu se tješilo kako je Dodik ili Krađirčevci mali postotak Srba, da oni kradu izbore. Kad ono i ovaj mali ******** Banja Lučanin isti. Pomalo su prestali tu takiju kako je zapravo većina Srba za "građansku". Tako da mi je smiješno kad tu netko piše kako je progledao kada vidi kako Srbi pišu na ovom forumu. Jarane ne moraš ići u Banja Luku, Trebinje ili Bijeljinu odi u mješovito Brčko pa vidi kako stvari stoje. Ne prosipaj se. Ali ne može to znati dijaspora ali i netko tko nije provirio dalje od Sarajeva ili Zenice. Gluperdo, normalni odnosi ne znače da su srbi za građansku BiH niti da vole mene ili Bosnu. Znače da bar normalno razgovaraju, ne govore ti da se kotis, ne pišaju ti po grobovima i ne oštre nož. Eto bar toliko, taj neki minimum normalnih odnosa. Jebem te u usta glupa ko *** gluperdo glupava
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:43 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Haram je napisao/la: Ovakvi forumasi podrivaju svaku vrstu normalne diskusije na forumu. Ja da sam moderacija, gledao bih da mi ovakvi ne truju forum, pa makar im i godila ova vrsta antibosnjackog, sovinistickog otrova.
Jer haj ti reci meni, kako drugacije odgovoriti na ovako nesto, pogotovo kad nema ni dovoljno muda da ti se obrati licno vec sve nekakvo pickasto ogovaranje naokolo putem posrednika, sem otjerati u pizdu maerinu iz koje je ispalo?
Jednostavno nemoguce. Dakle, sve da te Mahatma Gandhi pravio. Barem meni. Doduse ja sam inace zivac u susretu s disrespect-om i posto mi u reali inace ne treba mnogo da planem, dobro je sto smo udaljeni prostorno jer bi bilo svasta. Cast, postenje, kultura, respekt? Nula bodova. Gnjide mozes samo gaziti i ende.
Ma volim ja ovakve. Taman kad se opustis i pomislis da s tim narodom mozes imati normalan odnos i suradnju, nalete ovakvi glasnogovornici Vi izgleda čeznete da vas mi opet zajebemo? Kakav normalan odnos nakon 10 đemosajta? Čemu si se nadao?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:44 |
|
|
Haram je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Vozdra Aristotele. Samo sto ovde nema medju Bosnjacima stovatelja ovih SS-ovaca, dok ste se vi skupili da serete po Jugoslaviji po sistemu ovih gore sa slike sto sam postavio ja. Sarajevo grad sa najviše nacističkih ulica na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:45 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kakav sad Ratko na ulazu u Brčko ? Kaže amiđa da je to bošnjačka mahala. Ne znam šta se uopće nečim i zanose, pogotovo do prije par godina. U Sarajevu se tješilo kako je Dodik ili Krađirčevci mali postotak Srba, da oni kradu izbore. Kad ono i ovaj mali ******** Banja Lučanin isti. Pomalo su prestali tu takiju kako je zapravo većina Srba za "građansku". Tako da mi je smiješno kad tu netko piše kako je progledao kada vidi kako Srbi pišu na ovom forumu. Jarane ne moraš ići u Banja Luku, Trebinje ili Bijeljinu odi u mješovito Brčko pa vidi kako stvari stoje. Ne prosipaj se. Ali ne može to znati dijaspora ali i netko tko nije provirio dalje od Sarajeva ili Zenice. Ja bio u januaru za Božić kod ženinih u selu. Kad voze Badnjak moraju proć kroz mješovito srpsko-muslimansko selo i pop im reko da kroz to selo ne pjevaju srpske pjesme. Htjeli ubit popa. Ako nastavi s takvim izjavama,mislim da neće bit dugo pop.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:47 |
|
|
Haram je napisao/la: storarare je napisao/la: Ajde mi kaži zašto onda voliš Jugi i komunizam ,ako nije zbog **** koćenja? Od sad ti se obraćam s vaše ****. Moše li tako? Što bi se ja tebe plašio? Ko si ti da bi te se plašio? Druze, pascadi se kote. Reci za moj narod, a tako i za mene i svu moju familiju, moje dijete, majku, oca, brata, da su pascad, i onda ocekivati da ti ne jebem sve zivo i mrtvo i nerodjeno, je zaista..ne znam...utopicno? Ne kazem da me se moras plasiti posto smo, kao to rekoh, udaljeni, ali bas zbog toga treba pokazati minimum postovanja blablablatakijablablabla. Zašto?
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:49 |
|
|
Karabaja je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ne znam šta se uopće nečim i zanose, pogotovo do prije par godina. U Sarajevu se tješilo kako je Dodik ili Krađirčevci mali postotak Srba, da oni kradu izbore. Kad ono i ovaj mali ******** Banja Lučanin isti. Pomalo su prestali tu takiju kako je zapravo većina Srba za "građansku".
Tako da mi je smiješno kad tu netko piše kako je progledao kada vidi kako Srbi pišu na ovom forumu. Jarane ne moraš ići u Banja Luku, Trebinje ili Bijeljinu odi u mješovito Brčko pa vidi kako stvari stoje. Ne prosipaj se.
Ali ne može to znati dijaspora ali i netko tko nije provirio dalje od Sarajeva ili Zenice.
Gluperdo, normalni odnosi ne znače da su srbi za građansku BiH niti da vole mene ili Bosnu. Znače da bar normalno razgovaraju, ne govore ti da se kotis, ne pišaju ti po grobovima i ne oštre nož. Eto bar toliko, taj neki minimum normalnih odnosa. Jebem te u usta glupa ko *** gluperdo glupava To šta tebe boli jer vas Srbi ne podnose nije razlog za ovakav rječnik. Komplekse koje su tebi i tvojem narodu nabili razrješavaj s njima. Ali nemaš hrabrosti, a oni ti svi odreda na dohvat ruke u tvojoj BiH. Možeš biti samo hrabar na riječima po internetu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:52 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kakav sad Ratko na ulazu u Brčko ? Kaže amiđa da je to bošnjačka mahala. Ne znam šta se uopće nečim i zanose, pogotovo do prije par godina. U Sarajevu se tješilo kako je Dodik ili Krađirčevci mali postotak Srba, da oni kradu izbore. Kad ono i ovaj mali ******** Banja Lučanin isti. Pomalo su prestali tu takiju kako je zapravo većina Srba za "građansku". Tako da mi je smiješno kad tu netko piše kako je progledao kada vidi kako Srbi pišu na ovom forumu. Jarane ne moraš ići u Banja Luku, Trebinje ili Bijeljinu odi u mješovito Brčko pa vidi kako stvari stoje. Ne prosipaj se. Ali ne može to znati dijaspora ali i netko tko nije provirio dalje od Sarajeva ili Zenice. Dodik Muslimane svaki dan zatjera u PM a vole ga i poštuju više od Čovića koji sa njima fino razgovara. Muslimani, o čemu se radi?
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 15:54 |
|
|
Nemojte mi harama dirati, jes komunjara, al vidi se da nije ostrašćen iako ima više razloga da mrzi od 80% forumaša jer je proćeran. Dok karajaja kod ćetalja zarađuje hleba, a ovde nas naziva vlašinama. I što Muslimani to koriste kao psovku, uopšte mi nije jasno, šta fali Vlasima? Dobri ljudi, jedino što se bave crnom magijom previše.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 16:03 |
|
|
sev je napisao/la: Nemojte mi harama dirati, jes komunjara, al vidi se da nije ostrašćen iako ima više razloga da mrzi od 80% forumaša jer je proćeran. Dok karajaja kod ćetalja zarađuje hleba, a ovde nas naziva vlašinama. I što Muslimani to koriste kao psovku, uopšte mi nije jasno, šta fali Vlasima? Dobri ljudi, jedino što se bave crnom magijom previše. Jugobalija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 16:41 |
|
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Jugobalija. Hoces opet da ti zapusim labrnje kurcinom kao jucer? :) Kvacice, ja nisam nikad rekao da je trebalo samo hapsiti, i da bi samo hapsenje ocuvalo drzavu. Za raspad SFRJ je u mnogome kriv i strani faktor. Ali je trebalo vise hapsiti i prije svega temeljitije se baviti pitanjima podrivanja drzave. Onakav raspad/rasplet je slabo kome donio ista dobro (sem onima koji su se obogatili privatizacijama). To valjda neces osporiti. Smiri se jugobalija, nisi u đamiji. Imaš tamo kome da zapušiš.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 16:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
sev je napisao/la: Nemojte mi harama dirati, jes komunjara, al vidi se da nije ostrašćen iako ima više razloga da mrzi od 80% forumaša jer je proćeran. Dok karajaja kod ćetalja zarađuje hleba, a ovde nas naziva vlašinama. I što Muslimani to koriste kao psovku, uopšte mi nije jasno, šta fali Vlasima? Dobri ljudi, jedino što se bave crnom magijom previše. Stoka nezahvalna . Obraz guzica . I ovakve zveri da voliš?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 16:56 |
|
|
Nema većeg jada od Jugobaliye. Ne mogu ni zamisliti Srbina koji bi nakon odvajanja RS od BiH, patio za BiH.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: Nema većeg jada od Jugobaliye. Ne mogu ni zamisliti Srbina koji bi nakon odvajanja RS od BiH, patio za BiH. Sinekuraši možda .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:32 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Graničar18 je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Odeš samo po svojoj BiH malo.
Ne samo piskarati preko interneta. Kakav sad Ratko na ulazu u Brčko ? Kaže amiđa da je to bošnjačka mahala. Bošnjačka je G.Maoča, Rahić..južna sela od Brčkog.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ne znam šta se uopće nečim i zanose, pogotovo do prije par godina. U Sarajevu se tješilo kako je Dodik ili Krađirčevci mali postotak Srba, da oni kradu izbore. Kad ono i ovaj mali ******** Banja Lučanin isti. Pomalo su prestali tu takiju kako je zapravo većina Srba za "građansku".
Tako da mi je smiješno kad tu netko piše kako je progledao kada vidi kako Srbi pišu na ovom forumu. Jarane ne moraš ići u Banja Luku, Trebinje ili Bijeljinu odi u mješovito Brčko pa vidi kako stvari stoje. Ne prosipaj se.
Ali ne može to znati dijaspora ali i netko tko nije provirio dalje od Sarajeva ili Zenice.
Dodik Muslimane svaki dan zatjera u PM a vole ga i poštuju više od Čovića koji sa njima fino razgovara. Muslimani, o čemu se radi? Vole iskren odnos i da znaju na čemu su. Ja sam takav tip, BRUTALNO ISKREN .. Čović mi je baš ljiga, kurton bušan....ono frajeru kaži bre.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:37 |
|
|
K..M je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dodik Muslimane svaki dan zatjera u PM a vole ga i poštuju više od Čovića koji sa njima fino razgovara. Muslimani, o čemu se radi? Vole iskren odnos i da znaju na čemu su. Ja sam takav tip, BRUTALNO ISKREN .. Čović mi je baš ljiga, kurton bušan....ono frajeru kaži bre. Mrze vas iz dna duše.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:42 |
|
|
Ma znam da mrze, samo sam naveo da zbog
Dodikove ISKRENOSTI, ima veće poštivanje od ljigavca Čoa.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:46 |
|
|
Tu se isto varaš. Ne poštuju vas koliko je crno ispod nokta, pred vama možda to ne pokazuju ali to je tako.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:47 |
|
|
K..M je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dodik Muslimane svaki dan zatjera u PM a vole ga i poštuju više od Čovića koji sa njima fino razgovara. Muslimani, o čemu se radi? Vole iskren odnos i da znaju na čemu su. Ja sam takav tip, BRUTALNO ISKREN .. Čović mi je baš ljiga, kurton bušan....ono frajeru kaži bre. Ja mislim da je u pitanju nepovjerenje. Njiha kad Dodik zatjera u PM oni misle da laže, da ih voli, ubiše se od objašnjavanja kako Dodik nije naccionalista ili kako nisu svi Srbi ko Dodik. A kad im Čović priča kako voli Bosnu oni isto tako misle da ih laže, da ne voli Bosnu.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:49 |
|
|
Sta ce nam postovanje od strane muslimana? Mi smo autarkicni u tom pogledu... dovoljno nam je sopstveno misljenje o sebi, sve ostalo je irelevantno
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:50 |
|
|
Haram je napisao/la: novem je napisao/la: Jugobalija. Hoces opet da ti zapusim labrnje kurcinom kao jucer? :) Kvacice, ja nisam nikad rekao da je trebalo samo hapsiti, i da bi samo hapsenje ocuvalo drzavu. Za raspad SFRJ je u mnogome kriv i strani faktor. Ali je trebalo vise hapsiti i prije svega temeljitije se baviti pitanjima podrivanja drzave. Onakav raspad/rasplet je slabo kome donio ista dobro (sem onima koji su se obogatili privatizacijama). To valjda neces osporiti. Pitanje za milijun dolara, je li podrivanje države ako komunisti iz Beograda traže jedan čovjek - jedan glas?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Srbi su živjeli na 45% Jugoslavije, Muslimani na 27% BiH Postano: 02 ruj 2022, 17:59 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Sta ce nam postovanje od strane muslimana? Mi smo autarkicni u tom pogledu... dovoljno nam je sopstveno misljenje o sebi, sve ostalo je irelevantno Gledaj, ako vas imponira reći ću kako vas se boje. Kolektivno svi i tome nije lijepo svjedočiti. Kada vidiš da čovjek do tebe s kojim se voziš inače glasan i grlat utihne te se stisne u sebe dok prolazi kroz vaša mjesta. Da nisam vidio na svoje oči ne bih vjerovao. A možete to i sami vidjeti kroz medije i reakcije. Vi Srbi i muslimani ste na razini mržnje i nepovjerenja kao Armenci i Azeri. U samom vrhu. I to mislim na vas ne na Srbijance. Njima su muslimani Mujo i Haso.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|