Ne bi me začudilo da joj daju novi identitet i proglase je mrtvom u nadi da će je tako zaštiti, a još manje bi me čudilo da je sami zapadnjaci ubiju kako bi bili sigurni da se neće otkriti ko ju je obučio, financirao i angažirao. Inače ove dvije opcije su standardna procedura sa teroristima koji rade za zapad.
Ne bi me začudilo da joj daju novi identitet i proglase je mrtvom u nadi da će je tako zaštiti, a još manje bi me čudilo da je sami zapadnjaci ubiju kako bi bili sigurni da se neće otkriti ko ju je obučio, financirao i angažirao. Inače ove dvije opcije su standardna procedura sa teroristima koji rade za zapad.
Drugar sa fronta mi kaze da 2 meseca se ne desava nista. Samo artiljerija tuce i to je to. Kaze najverovatnije nece biti nikakvog napredovanja do sledece godine
Herson moramo osloboditi, nuklearku Zaporožje granatirati Himarsom do kraja i optužiti Ruse(zapad bi povjerovao).
Ako te Rusi granatiraju iz najveće nuklearne elektrane u Europi moraš je zasuti do kraja.
Nebi mi ostao kamen na kamenu na njoj, Ukrajinci moraju skinuti rukavice i ići do kraja
Video nije povezan ni s Rusijom, ni s Burjatima, ni s regijom Herson - ovaj zapis ostavio je kazahstanski vojnik 2019. godine, kada je bio u blizini arsenala s detoniranim streljivom .
Standardni balistički prsluk i nije predviđen da zadrži puščano zrno, osobito ne iz takve blizine, nego šrapnele i zrna iz pištolja i automata. Tako da ovo zastarjelo čudo zapravo je položilo test. Nije ga probilo (inače nadprosječno probojno) zrno iz TT-a, također iz velike blizine, a to znači da bi vjerojatno zadržalo i šrapnel. To je vjerojatno nešto teško i neudobno, možda relikt iz SSSR-a, no na takvom testu ne bi prošle bolje ni zapadne pancirke. Kakav bi tek frajer bio taj Ukrajinac, da je kao pozitivan primjer, rekao kolegi da iz puške i te udaljenosti puca u njega. Takve demonstracija bila bi veliki dan za promociju, sa zapada doniranih balističkih prsluka. A tek njegov širok osmjeh nakon toga....
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
belky je napisao/la:
Bobanovski! je napisao/la:
Herson moramo osloboditi, nuklearku Zaporožje granatirati Himarsom do kraja i optužiti Ruse(zapad bi povjerovao).
Ako te Rusi granatiraju iz najveće nuklearne elektrane u Europi moraš je zasuti do kraja.
Nebi mi ostao kamen na kamenu na njoj, Ukrajinci moraju skinuti rukavice i ići do kraja
Video nije povezan ni s Rusijom, ni s Burjatima, ni s regijom Herson - ovaj zapis ostavio je kazahstanski vojnik 2019. godine, kada je bio u blizini arsenala s detoniranim streljivom .
Svaka čast, belky! Dobro razbijaš fejk njuz.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
Pridružen/a: 08 pro 2020, 12:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
Bobanovsko opet u euforiji.
Kako ce tek biti srecan ako Ukri prezive i ovu"kontraofanzivu".
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.