|
|
Stranica: 66/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 14 kol 2022, 19:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne znam bi li se ponovo cijepio za Covid-19. Osmi put mi malo previše.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 14 kol 2022, 23:39 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 00:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Graničar Jozo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vi koji ste niste cijepili, pročitajte kako je brzo čovjeka svladalo.
Vidio tetku nakon 3 godine, cijepila se nekim kineskim smećem. Od prve joj "eksplodirala" vena (ili arterija, ne znam sad) na koljenu. Izgleda kao krvavica od debelog crijeva. Pa tko voli, bujrum. Cijepila se u koljeno?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 05:41 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Hroboatos je napisao/la: Antipelceri- poslušajte glas mudrosti iz prirode ....
Jah, ovo je pravi aha moment. Nego, jesi ti ono napisao da voliš cjepivo više nego Hendrix drogu? Pazi da ne završiš kao Morrison. U Andama dakako. Ili kao klub 27 općenito.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 16:18 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Robbie MO je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Vidio tetku nakon 3 godine, cijepila se nekim kineskim smećem. Od prve joj "eksplodirala" vena (ili arterija, ne znam sad) na koljenu. Izgleda kao krvavica od debelog crijeva. Pa tko voli, bujrum.
Cijepila se u koljeno? Primio sam četiri doze. Prve dvije kineske, a druge dvije Fajzer. Od kineskih nula efekata. Od prvog fajzera sam imao glavobolju jedan dan, a od druge sam jedan dan bio slab, nisam izlazio iz kreveta. Niko iz moje porodice nije imao nijedan negativan efekat od kineske, dakle ni temperature, ni glavobolje.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 16:37 |
|
|
Ja neću. Pokajala sam se I za one dvije Fajzerove. Loše sam ih podnijela, lošije od 2 korone. Pričala mi žena u autobusu, živi u Minhenu, Sin joj od Johnsonove vakcine dobio 2 tromba. 34 mu godine. Dva puta operisan. Ne radi već godinu i vise. Neću.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 16:51 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ni ja više ne mislim Fajzera. Jer mi se ne da bolovati taj jedan dan, neugodno je. Kontam da me četiri doze štite, a ako se odlučim opet vakcinisati, uzeću Sinofarm.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 18:55 |
|
|
Nisam imao nikakvih nuspojava. Čak me ni rame nije boljelo.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 18:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nisam imao nikakvih nuspojava. Čak me ni rame nije boljelo. Isto.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 19:01 |
|
|
Rame je najmanji problem. Možda bi dopler krvnih sudova mogao nešto drugo reći.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 19:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Rame je najmanji problem. Možda bi dopler krvnih sudova mogao nešto drugo reći. Vrijedi pokušati.
1073 of 2558 - 41.95%
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 20:07 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisam imao nikakvih nuspojava. Čak me ni rame nije boljelo. Isto. a sunce li vam vaše na sekund sam se osjetio usamljenim.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 20:08 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Rame je najmanji problem. Možda bi dopler krvnih sudova mogao nešto drugo reći. nismo svi isti. meni i s materine i ćaćine strane problemi.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 15 kol 2022, 21:06 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Isto. a sunce li vam vaše na sekund sam se osjetio usamljenim. Nemam nuspojava, pretpostavljam zbog necijepljenja
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 18 kol 2022, 18:59 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Dokorica obiteljske medicine naručila Matijanića na cijepljenje, dotični se nije pojavio na terminu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 kol 2022, 03:59 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Dokorica obiteljske medicine naručila Matijanića na cijepljenje, dotični se nije pojavio na terminu.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 kol 2022, 08:53 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ajde taj naslov je još u redu, samo prenosi riječi al ima i onih gdje doslovno vrijeđa ove koji se nisu cijepili.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 kol 2022, 21:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 16:50 |
|
|
Matijanić: Citat: Smrtni ishod bio je posljedica nepredvidljivog odnosno brzonapredujućeg tijeka upalne bolesti srčanog mišića i plućnih promjena kao komplikacije osnovne bolesti covid-19.
Neredovitost kontroliranja znači da je u rujnu razvio prve tegobe. Obrađen je, dobio je antibiotike, on je zaprimljen u bolnicu. U 12, mjesecu je ležao u bolnici pod sumnjom da se radi o upali srčanih mišića. To je isključeno. 19.12 je bio naručen na magnetsku rezonanciju, nije mogao obaviti magnet zbog klaustrofobije. Kako nije imao simptome, nije mu predloženo da ga uspavaju. Isključene su maligne bolesti. Preporučena mu je terapija. Njegova slika upale mišića je bila blaga. Zatim je bio nakon kontroli, tada mu je preporučen lijek kojeg nije uzimao. Vjerojatno se preplašio kad je čuo o kakvom se lijeku radi. Nakon toga nije došao više kod doktorice. Išao je po drugo mišljenje. Ali nije obavio sve pretrage. Pluća nažalost nije obavio, nije obavio spirometeriju. Nije imao niti jednu sliku pluća niti je dolazio na kontrolu kod doktorice.
Matijanić ne da nije antivaxer nego odbacuje kompletnu suvremenu medicinu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 19:41 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Matijanić ne da nije antivaxer nego odbacuje kompletnu suvremenu medicinu. ali to nije bio problem da se njegova smrt iskoristi za napad na medicinu, zdravstvo i državu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 20:15 |
|
|
Meni su najfascinantniji ovi njegovi prijatelji/novinari kojima neki "zaljubljenik u znanost" napiše neki pseduoznastveni članak i to je istina a ovi iz povjerenstva koji 30 godina rade su idioti koji ne znaju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 20:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59986 Lokacija: DAZP HQ
|
Umro je gore nego moji djedovi koji nisu previše vjerovali u modernu medicinu, a svaki je poživio do visokih 80tih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 22:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
HHerceg je napisao/la: Matijanić: Citat: Smrtni ishod bio je posljedica nepredvidljivog odnosno brzonapredujućeg tijeka upalne bolesti srčanog mišića i plućnih promjena kao komplikacije osnovne bolesti covid-19.
Neredovitost kontroliranja znači da je u rujnu razvio prve tegobe. Obrađen je, dobio je antibiotike, on je zaprimljen u bolnicu. U 12, mjesecu je ležao u bolnici pod sumnjom da se radi o upali srčanih mišića. To je isključeno. 19.12 je bio naručen na magnetsku rezonanciju, nije mogao obaviti magnet zbog klaustrofobije. Kako nije imao simptome, nije mu predloženo da ga uspavaju. Isključene su maligne bolesti. Preporučena mu je terapija. Njegova slika upale mišića je bila blaga. Zatim je bio nakon kontroli, tada mu je preporučen lijek kojeg nije uzimao. Vjerojatno se preplašio kad je čuo o kakvom se lijeku radi. Nakon toga nije došao više kod doktorice. Išao je po drugo mišljenje. Ali nije obavio sve pretrage. Pluća nažalost nije obavio, nije obavio spirometeriju. Nije imao niti jednu sliku pluća niti je dolazio na kontrolu kod doktorice.
Matijanić ne da nije antivaxer nego odbacuje kompletnu suvremenu medicinu. I onda Index okrivljuje zdravstveni sustav.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 22:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 kol 2022, 22:17 |
|
|
Danas imunolog potvrdia da nije imunokompromitiran. Index tvrdio da je. Ali vjerojatno imunolog želi sebi uništit karijeriju, sigurno je Index u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|