|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
|
Naslov: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 12:02 |
|
|
Citat: Na jednom od predizbornih skupova Bakir Izetbegović kazao je da se Bošnjacima nudila trećina države.
On je kazao da je tamo gdje žive Bošnjaci sve bolje i da ekonomija cvjeta
“Držimo ovu zemlju onako kako smo je u ratu držali da je ne raskinu, tako sad držimo njenu ekonomiju. Mi napunimo budžet. Budžet u RS bio bi niži, državni budžet skoro u potpunosti napunimo i onda nam neće da usvoje i nedaju da našim parama povećamo plaće”, rekao je Izetbegović.
“A bila nam je ponuđena trećina Bosne, ‘Uzmite to’, ja sam bio prisutan u Ženevi i gdje god se pregovaralo. Nudilo se i da smo to uradili sad bismo imali Alijinu sliku na zidovima, imali bi svoju vojsku, svoju obajvještajnu službu, svoje medije. Imali bi svoju državu”, rekao je Izetbegović ustvrdivši da je to ipak cijena Bosnu koju oni plaćaju.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 12:54 |
|
|
Pa u pravu je Bake. Mislim da su se tu zayebli Bošnjaci tada su mogli imati 1/3 možda i više, danas ne mogu ni 1/4 a možda ako se (ne ako nego kad) BiH bude rješavala ostanu bez svega, nije uopće nemoguće. Danas imaš državu koju svojataš i u koju se kuneš a u kojoj niti jednu bitniju odluku bez Srba i Hrvata ne možeš donijeti. U biti znaš da si samo jedan od 3. Niti možeš imati svoje sigurnosne strukture niti išta, bolje im je bilo imati vlastitu državu gdje bi mogli upravljati kako žele a i imati specijalne odnose s državama koje su njima bitne, ovako ne ide sve je zajedničko a šta je zajedničko nije ničije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 13:05 |
|
|
Bakir se umorijo i okolo naokolo Muslimanima objašnjava da mogu imati 33% BiH i prestati se zajebavati sa Srbima/Hrvatima. Al Muslimani su ogrezli u 100% ludilu i trebaće im još vremena da se pomire sa gubitkom ponosa. A sloboda im je na dohvat ruke... Inat je kod nekih naroda super pojava, pomaže im. Muslimane inat ubija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 13:42 |
|
|
Izdržite muslimanci. Pusti Bakira izdajnika, ništa ne potpisujte.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 14:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 14:53 |
|
|
"Imali bi...". Bakir priča u prošlom svršenom svršenom vremenu. Tada im je nuđena 1/3, odbili. Sada im se nudi 23%, odbijaju. Za 20 godina će isto ovu sadašnju ponudu spominjati.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 14:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bakir se umorijo i okolo naokolo Muslimanima objašnjava da mogu imati 33% BiH i prestati se zajebavati sa Srbima/Hrvatima. Al Muslimani su ogrezli u 100% ludilu i trebaće im još vremena da se pomire sa gubitkom ponosa. A sloboda im je na dohvat ruke... Inat je kod nekih naroda super pojava, pomaže im. Muslimane inat ubija. Taj inat im je dosta destruktivan za ne opisati. Rastura svaki razum. "Hirošima".
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 15:18 |
|
|
Citat: “Držimo ovu zemlju onako kako smo je u ratu držali da je ne raskinu, tako sad držimo njenu ekonomiju. Mi napunimo budžet. Koji su za ovo dokazi? :
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 23:27 |
|
|
"Vi ste prodali Srebrenicu, vi ste uništili reviziju. Vi ste zaboravili, prodali Krajinu, Hercegovinu, Podrinje i istočnu Bosnu. ... Upravo prodajete i srednju Bosnu, izborni zakon. Vi ste najveći čuvari entiteta RS..."
Hadžifejzović:Bakire, ti si veleizdajnik! Seko,djevojčice,ponesi Bakira i diplomu i dođite u studio!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 16 ruj 2022, 23:40 |
|
|
Senad optužuje Bakira za "vjersku i izdaju svakog principa islama..."Od 3:49 https://youtu.be/zEjEq570vPQ?t=221Kako se ponašaju, kao narod ili kao vjerska skupina? Bojim se samo da opet ne izbije građanski rat među muslimanima.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 14:24 |
|
|
Pa i ne cudi sa onakvim saveznicima. I 41. i 91. ko sto bi rekli. Dva put Hrvati spasavali Bosnjake a dva put Bosnjaci izasli iz spasavanja s najvecim brojem zrtava u odnosu na udio u ukupnom stanovnistvu - a Hrvati na dobitku (45. Istra, 95. cijela Hrvatska bez srpskog faktora). Bosnjaci su najveci kurbani hrvatske politike, takoreci. Bilo bi interesantno kad bi neki Hrvati ovde mogli malo da se stave u polozaj Bosnjaka pa da promisle malo o svojoj toboznjoj ugrozenosti.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 14:26 |
|
|
Ali i ovo zadnji put treba zahvaliti porodici Izetbegovic. Ne znam zasto im se na Jelacic trgu ne postavi spomenik kakav slican onom na Kovacima.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 14:31 |
|
|
Haram je napisao/la: Pa i ne cudi sa onakvim saveznicima. I 41. i 91. ko sto bi rekli. Dva put Hrvati spasavali Bosnjake a dva put Bosnjaci izasli iz spasavanja s najvecim brojem zrtava u odnosu na udio u ukupnom stanovnistvu - a Hrvati na dobitku (45. Istra, 95. cijela Hrvatska bez srpskog faktora). Bosnjaci su najveci kurbani hrvatske politike, takoreci. Bilo bi interesantno kad bi neki Hrvati ovde mogli malo da se stave u polozaj Bosnjaka pa da promisle malo o svojoj toboznjoj ugrozenosti. Ne možeš se žaliti na rezultat ako u sred spašavanja napadaš spasitelja. Ne brini, iz svega smo naučili da vas nećemo spašavati. Samo poslije nezadovoljni i vi i mi.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 14:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Pa i ne cudi sa onakvim saveznicima. I 41. i 91. ko sto bi rekli. Dva put Hrvati spasavali Bosnjake a dva put Bosnjaci izasli iz spasavanja s najvecim brojem zrtava u odnosu na udio u ukupnom stanovnistvu - a Hrvati na dobitku (45. Istra, 95. cijela Hrvatska bez srpskog faktora). Bosnjaci su najveci kurbani hrvatske politike, takoreci. Bilo bi interesantno kad bi neki Hrvati ovde mogli malo da se stave u polozaj Bosnjaka pa da promisle malo o svojoj toboznjoj ugrozenosti. Ne možeš se žaliti na rezultat ako u sred spašavanja napadaš spasitelja. Ne brini, iz svega smo naučili da vas nećemo spašavati. Samo poslije nezadovoljni i vi i mi. Nadam se da ce to shvatiti i bosnjacki politicari. Citat: Ne možeš se žaliti na rezultat ako u sred spašavanja napadaš spasitelja. A o tome bolje necemo, upravo slusam Bob Marleya pa sam very peacfull the whole day A pogotovo posto ovo pokriva samo pola spasavanja. Ono iz 41. s tim nema nikakve veze.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 14:42 |
|
|
41. smo i mi nastradali.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 15:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38992 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koji takijaš, Hrvati su u ww2 imali daleko veće žrtve, pogotovo poslijeratne, dok ste vi amnestirani za sva sranja radi Titinih odnosa s islamskim zemljama. Hrvati u BiH itekako mogu da se stave u takav položaj jer su u puno gorem položaju, Muslimani u kakvom su god barem im nitko ne nameće predstavnike.
Govori o tobožnjoj ugroženosti Hrvata i onda očekuje da Hrvati razumiju "strahove" lopova koji ih potkrada.
Govori o dobicima i Istri a zaboravio Srijem, Boku, Posavinu i ono što su Hrvati imali u Banovini nekoliko godina prije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 15:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38992 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koji je to lik, Srbi ga lansirali iz Podrinja i on za to kao i Suljagić krivi hrvatsku politiku. Muslimani su najveće žrtve u oba rata imali upravo u Podrinju i onda tvrdi da su kurbani hrvatske politike.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 15:21 |
|
|
daramo je napisao/la: Koji je to lik, Srbi ga lansirali iz Podrinja i on za to kao i Suljagić krivi hrvatsku politiku. Muslimani su najveće žrtve u oba rata imali upravo u Podrinju i onda tvrdi da su kurbani hrvatske politike. Jebo to više, tih sranja je nama dosta. Mi trebamo izvući zaključke. Fool me once shame on you fool me twice shame on me.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 16:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Koji takijaš, Hrvati su u ww2 imali daleko veće žrtve, pogotovo poslijeratne, dok ste vi amnestirani za sva sranja radi Titinih odnosa s islamskim zemljama. Hrvati u BiH itekako mogu da se stave u takav položaj jer su u puno gorem položaju, Muslimani u kakvom su god barem im nitko ne nameće predstavnike.
Govori o tobožnjoj ugroženosti Hrvata i onda očekuje da Hrvati razumiju "strahove" lopova koji ih potkrada.
Govori o dobicima i Istri a zaboravio Srijem, Boku, Posavinu i ono što su Hrvati imali u Banovini nekoliko godina prije. Niije istina, Muslimani, tj. Bosnjaci su imali najvise zrtava nakon Roma i Jevreja - procentualno gledano u odnosu na ukupan udio u stanovnistvu Jugoslavije. Izvor: https://www.hercegbosna.org/STARO/downl ... _Bosne.pdf:)
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 16:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: daramo je napisao/la: Koji je to lik, Srbi ga lansirali iz Podrinja i on za to kao i Suljagić krivi hrvatsku politiku. Muslimani su najveće žrtve u oba rata imali upravo u Podrinju i onda tvrdi da su kurbani hrvatske politike. Jebo to više, tih sranja je nama dosta. Mi trebamo izvući zaključke. Fool me once shame on you fool me twice shame on me. Ja ne znam zbog cega se ti bunis. Pa pogledaj stanje HR danas i stanje BiH tj. Bosnjaka kao naroda u istoj. I onda ti ko zajeban, a rat proveo, ako si iz Mostara, u manje vise izobilju (usporedivsi sa sunarodnjacima iz bosnjackog naroda). To su rezultati dodvoravanja bosnjackih politicara hrvatskim politikama. Nije dzaba orden dobio. Ali spomenik bi ipak bio spomenik. Tako da vi Hercegovci po mom misljenju zaista, ali zaista prdite bezveze. Ili ko sto bi reko Karabaja, pa koji *** bas vi kukate.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 16:59 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jebo to više, tih sranja je nama dosta. Mi trebamo izvući zaključke.
Fool me once shame on you fool me twice shame on me.
Ja ne znam zbog cega se ti bunis. Pa pogledaj stanje HR danas i stanje BiH tj. Bosnjaka kao naroda u istoj. I onda ti ko zajeban, a rat proveo, ako si iz Mostara, u manje vise izobilju (usporedivsi sa sunarodnjacima iz bosnjackog naroda). To su rezultati dodvoravanja bosnjackih politicara hrvatskim politikama. Nije dzaba orden dobio. Ali spomenik bi ipak bio spomenik. Tako da vi Hercegovci po mom misljenju zaista, ali zaista prdite bezveze. Ili ko sto bi reko Karabaja, pa koji *** bas vi kukate. Izobilje je bilo đe je bilo para, pa taman da si bio u žepačkoj enklavi
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Milutin
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 20:01 |
|
|
Doba vezanih zastava....Sad ide finale razvezivanja....
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 20:13 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 3261 Lokacija: Castle Grayskull
|
Ovo je uvod u početak priče o razdvajanju sa muslimanske strane, videli da je demografija truba, Srbi i Hrvati se prave da muslimani uopšte ne postoje, Dodik dovodi harmonikaše i pravi cirkus u sred Sarajeva, NSRS najviši politički organ u "državi", Hrvati se uhvatili za izborni pa ne puštaju kao pit bul, Hrvatska lobira u EU i NATO da se vrati ukradeno. Jasno je i Banetu Živkoviću da su zajebali i da je trebalo 1995. uzeti šta se moglo ali sad je kasno, sad im sledi mrcvarenje, ako izvuku 15% mogu da pevaju od sreće.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 20:19 |
|
|
Bakire “cijenu Bosne” ćete tek početi plaćati.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović priznaje da Muslimani izgubili rat jer nemaju svoju državu Postano: 17 ruj 2022, 20:29 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jebo to više, tih sranja je nama dosta. Mi trebamo izvući zaključke.
Fool me once shame on you fool me twice shame on me.
Ja ne znam zbog cega se ti bunis. Pa pogledaj stanje HR danas i stanje BiH tj. Bosnjaka kao naroda u istoj. I onda ti ko zajeban, a rat proveo, ako si iz Mostara, u manje vise izobilju (usporedivsi sa sunarodnjacima iz bosnjackog naroda). To su rezultati dodvoravanja bosnjackih politicara hrvatskim politikama. Nije dzaba orden dobio. Ali spomenik bi ipak bio spomenik. Tako da vi Hercegovci po mom misljenju zaista, ali zaista prdite bezveze. Ili ko sto bi reko Karabaja, pa koji *** bas vi kukate. Kojim ste se točno Hrvatskim politikama dodvoravali? Nabroji lijepo da vidimo gdje ste nas ikada poslušali...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|