|
|
Stranica: 946/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zkuh
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 15:19 |
|
|
HHerceg je napisao/la: "Brate" zar si zaboravio šta si pisao sa svog prvog računa? trola sam, nadam se da ne misliš ozbiljno Ukrajinci će oslobodit Ukrajinu i protjerat rusofašiste, ako žele nuklearni nema problema. Svijet čeka reset, kroz 300 godina zemlja će biti obnovljiva a do tada nas čeka scenarij iz igrice "Metro". Bolje je umrijeti u prvom udaru nego živjeti kao pas
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 15:23 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Zkuh je napisao/la: HHerceg je napisao/la: "Brate" zar si zaboravio šta si pisao sa svog prvog računa? trola sam, nadam se da ne misliš ozbiljno Ukrajinci će oslobodit Ukrajinu i protjerat rusofašiste, ako žele nuklearni nema problema. Svijet čeka reset, kroz 300 godina zemlja će biti obnovljiva a do tada nas čeka scenarij iz igrice "Metro". Bolje je umrijeti u prvom udaru nego živjeti kao pas Pa ni ja ne navijam za nuklearni rat ali govorim ono što mislim da će se dogoditi. Referendumi se nisu trebali dogoditi dok se ne uspostavi kontrola nad cijelim regijama. Nakon ovog imamo samo 2 opcije, doduše ova nuklearna je manje vjerojatna jer u doktrina podrazumijeva da je ugrožena samo postojanje Rusije.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 15:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
HHerceg je napisao/la: Zkuh je napisao/la: trola sam, nadam se da ne misliš ozbiljno
Ukrajinci će oslobodit Ukrajinu i protjerat rusofašiste, ako žele nuklearni nema problema.
Svijet čeka reset, kroz 300 godina zemlja će biti obnovljiva a do tada nas čeka scenarij iz igrice "Metro".
Bolje je umrijeti u prvom udaru nego živjeti kao pas Pa ni ja ne navijam za nuklearni rat ali govorim ono što mislim da će se dogoditi. Referendumi se nisu trebali dogoditi dok se ne uspostavi kontrola nad cijelim regijama. Nakon ovog imamo samo 2 opcije, doduše ova nuklearna je manje vjerojatna jer u doktrina podrazumijeva da je ugrožena samo postojanje Rusije. Normalno da nisu jer su Rusi mislili da će ovladati tim oblastima Sad kad im je jasno da ništa od toga, ne znaju ni sami šta bi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 15:42 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Ko priča o nuklearnom oružju..
Osim onih ruskih blentovina, drugi nitko. Ne računamo forumske.
|
|
Vrh |
|
|
Zkuh
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:00 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Zkuh je napisao/la: Rusi ubijaju žene i djecu što imamo priliku vidjeti, Ukrajinci jesu ubijali ali neke zarobljene Ruse.
Prepuna je Ukrajina masovnih grobnica, Rusi su malo poletjeli previše.
Misle da mogu organizirati novi "Holodomor".
Znaš koji su plakati bili po Ukrajini u to vrijeme?
"Nije dobro jesti djecu" "Holodomor" jeste bio velika brljotina-genocid, ali pre svega komunista i njihove ideologije - koja je dobrim delom i anti-ruska, anti-nacionalna. A za ovo prvo, ovi ljudi hoce po svaku cenu da udju u sastav Rusije, sigurno imaju jako dobar razlog za tako nesto, s obzirom da potencijalno dodatno ugrozavaju zivot takvim postupcima. Da hoće ući dobijali bi, veći moral x puta imaju Ukrajinci nego Rusi prednost u tehnici, artiljeriji, avijaciji..doslovno svemu i gube. Zašto? Sigurno ne jer imaju bolji moral
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:14 |
|
|
Ruski celnik regije Zaporozje rekao je da ce se tamo takodjer odrzati referendum o ujedinjenju s Rusijom od 23. do 27. rujna.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:20 |
|
|
Skeletor je napisao/la: daramo je napisao/la: Nisi ti pratio, Ukrajinci su već davno napali teritorij Rusije i to one međunarodno priznate. Srokali su ih u Belgorodu, granatirali tamošnja sela i šta je Putin uradio? Izgubio alat očito. Priprema javnog mnjenja za objavu rata i delimičnu mobilizaciju. Ne mijenja to puno na stanju, Rusi u taj rat očito ne idu s prevelikim moralom. Jedini način kako oni mogu pobjediti je opća mobiliziacija i juriš na Kijev u Krasnoarmijskom stilu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Jedini način kako oni mogu pobjediti je opća mobiliziacija i juriš na Kijev u Krasnoarmijskom stilu. Kad bi navatali dovoljno budala da juriša..nije '41.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:25 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Najavljeno je obraćanje Putina a vjerojatno i Šojgua.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Davno je njima sumrak pameti bio.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:31 |
|
|
Zkuh je napisao/la: Herceg ako dođe do nuklearnog rata nadam se da dio oborenog Sarmata pada na Split čisto da te mogu zajebavat u zadnjim kako ćeš svijetlit u mraku
Privitak/ci: |
Izrezak.PNG [ 370.01 KiB | Pogledano 1081 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:31 |
|
|
Zkuh je napisao/la: HHerceg je napisao/la: "Brate" zar si zaboravio šta si pisao sa svog prvog računa? trola sam, nadam se da ne misliš ozbiljno Ukrajinci će oslobodit Ukrajinu i protjerat rusofašiste, ako žele nuklearni nema problema. Svijet čeka reset, kroz 300 godina zemlja će biti obnovljiva a do tada nas čeka scenarij iz igrice "Metro". Bolje je umrijeti u prvom udaru nego živjeti kao pas Za vas naložene prozapadnjake koji mislite da će išta ostati nakon nuklearnog rata, predlažem ozbiljnu terapiju i bolnicu vrapče. Nema povratka života nakon termonuklearnog rata, ljudski rod je nakon toga mrtav zavuijek. Nema reseta, samo čupanje utikača iz struje i crni ekran.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 16:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: weasel je napisao/la: Jedini način kako oni mogu pobjediti je opća mobiliziacija i juriš na Kijev u Krasnoarmijskom stilu. Kad bi navatali dovoljno budala da juriša..nije '41. Ljudi ne znaju kako ogromna većina zemljana nije htjela u rat 1941. godine. Sjećanje na klaonicu ww1 je bilo suviše živo. I opet se zaratilo unatoč tome i nitko te momke nije pitao jel im se ratuje. Ako dođe do nekog globalnog sranja sve će nas unovačit i marš na front, kao naše djedove/pradjedove u ww2.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:11 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Makron traži hitan razgovor sa Putinom. Ne znam jel se Putin javio, bio je zauzet Dodikom.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:13 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Večeras je znači objava rata.
Mogu reći da ni meni nije svejedno, koji je daleko od Ukrajine. Svjetski rat bukne za toliko. Nek nam je Bog na pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:15 |
|
|
Aiden Aslin i Shaun Pinner su pogubljeni prema ruskim izvorima vijesti
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:16 |
|
|
Tesko mi je povjerovati da ce Putin objavit rat s obzirom na to da je nedavno javno pred kamerama demantovao navode da ce se vrsiti mobilizacija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hajde prorusi šta ste se usrali, Putin će da trkelja, objavit će novu fazu specijalne akcije koja uključuje povlačenje iz harkivske oblasti kako bi se snažnije skoncentrirali na Donbas, najavit će ove referendume i tako to da umire javnost nakon izgubljene bitke.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:23 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Večeras je znači objava rata.
Mogu reći da ni meni nije svejedno, koji je daleko od Ukrajine. Svjetski rat bukne za toliko. Nek nam je Bog na pomoći. Duboko sumnjam.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:35 |
|
|
Harezm je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Večeras je znači objava rata.
Mogu reći da ni meni nije svejedno, koji je daleko od Ukrajine. Svjetski rat bukne za toliko. Nek nam je Bog na pomoći. Duboko sumnjam. Izmjenili su danas zakon o ratnom stanju i mobilizaciji. Mislim da neće biti masovna mobilizacija, ali će se sigurno značajno povećati broj trupa u Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Festival demokracije i izravne volje naroda.
In the Zaporizhzhya region, voting on joining Russia will take place on September 23-27
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:43 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Legionnaire je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Srećom pa postoje takvi kao ti. De nam prenesi najnovije od dejana berića, miodraga žarkovića i danijela simića.
Jebali te Dejan Berić i co. Jel ti se diže na njih, u svakom su ti postu? Ne diže. Ali uživam u njihovom kmečanju. I kmeki dragana petrovića.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 17:53 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Zkuh je napisao/la: trola sam, nadam se da ne misliš ozbiljno
Ukrajinci će oslobodit Ukrajinu i protjerat rusofašiste, ako žele nuklearni nema problema.
Svijet čeka reset, kroz 300 godina zemlja će biti obnovljiva a do tada nas čeka scenarij iz igrice "Metro".
Bolje je umrijeti u prvom udaru nego živjeti kao pas Pa ni ja ne navijam za nuklearni rat ali govorim ono što mislim da će se dogoditi. Referendumi se nisu trebali dogoditi dok se ne uspostavi kontrola nad cijelim regijama. Nakon ovog imamo samo 2 opcije, doduše ova nuklearna je manje vjerojatna jer u doktrina podrazumijeva da je ugrožena samo postojanje Rusije. A možda će upravo zato kroz referendume prvo pripojiti te oblasti a onda više ne napadaju Ukrajinu nego brane Rusiju?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 18:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Cпасибо NATO. Citat: Putin: Russia will study Western military equipment used in Ukraine
Russian leader Vladimir Putin said that Russia should and can study Western military equipment, which is used in Ukraine. He said this at a meeting with the heads of the defense industry enterprises. “We must and can do them (NATO weapons. - RT) to study these arsenals and what is there, and what is used against us, to qualitatively increase our capabilities, ”cites him RIA Novosti. The President of Russia noted that, based on the experience gained, it is important to improve, where necessary, Russian technology, weapons.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 18:05 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Makron traži hitan razgovor sa Putinom. Ne znam jel se Putin javio, bio je zauzet Dodikom. Nije. Citat: Macron was denied a telephone conversation with the President of the Russian Federation. The call has been reportedly delayed for a few days.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|