|
|
Stranica: 994/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 21:51 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DŽorDŽ je napisao/la: dudu je napisao/la: Rusi i Krist? većih bezbožaca na planeti nema, na stranu što im je to kao furka. s druge strane Ameri su stvarni kršćani, ali elita im je bezbožnička.
Točno. Ne zove se uzalud jug SAD-a "The Bible Belt". Držali robove gore no stoku ti južnjački lizači oltara.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 21:51 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: dudu je napisao/la: Rusi i Krist? većih bezbožaca na planeti nema, na stranu što im je to kao furka. s druge strane Ameri su stvarni kršćani, ali elita im je bezbožnička.
Točno. Ne zove se uzalud jug SAD-a "The Bible Belt". Držali robove gore no stoku ti južnjački lizači oltara.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 21:54 |
|
|
dudu je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Nešto slično kao Srbi, psuju Boga na svakom koraku a šatro veliki vjernici. Srbi ista priča, i njih je komunizam u potpunosti i trajno odvojio od kršćanstva, imaju doduše zasigurno jači folklor od Rusa. Objasni nam taj naš folklor i daj slike što misliš da je fejk.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 21:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10000 Lokacija: Banja Luka
|
Zviezda Granda je napisao/la: Ja recimo ne mrzim Ruse, prije rata je bilo i poželjno određeno jačanje ruskog utjecaja u regijonu.
Nakon ovog za to nema šanse, bolje da same Ruse da što prije završi.
Razumio bi da brane one koji to žele, dio Donbasa i Krim, ali oni su okupatori na većem dijelu zauzetog terena, i osim Ukrajinaca i sami če imat veliku štetu, bit će u lošijem položaju nego ikad..
Ne vidim kako podržat to sado-mazo ludilo Da..... Što je najgore , niko osim njih , Rusa, ne zna gdje će se zaustaviti , kad se u jednom trenutku ukro armija stropošta , ko dopingovan konj.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bonaca
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:01 |
|
|
ovo nije tema za religiju, to bi moderator trebao sve obrisati ili prebaciti na temu religija ako postoji. tamo se mogu ljubitelji različitih židovskih sekta nadjebavati.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:06 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Ovo je inace primer uzornog krscanina i stovatelja zapadnih vrednota... Ogledni primer te moralne i duhovne superiornosti. Od ovakvih bolida mnogi beze u ateizam inace... Di sam ja to rekao da sam uzoran kršćanin? Postavio sam jasna pitanja: Koliko Srba u postotku je kršteno? (moja procjena je da ih nema ni 20%) Koliko Srba redovno ide nedjeljom na misu? (moja procjena je da ih ne ide ni 3%) Iz tog se može izvući logičan zaključak da se samo furate na pravoslavni folkor i s obzirom da ste se miješali gotovo pola stoljeća s Turcima, onda ste slabo pokršteni Turci. Sve jasno. Krelcu pola MILENIJA...ajde sad u ćošak na kuruzu da klečiš.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:14 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1774 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
K..M je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Di sam ja to rekao da sam uzoran kršćanin?
Postavio sam jasna pitanja: Koliko Srba u postotku je kršteno? (moja procjena je da ih nema ni 20%) Koliko Srba redovno ide nedjeljom na misu? (moja procjena je da ih ne ide ni 3%)
Iz tog se može izvući logičan zaključak da se samo furate na pravoslavni folkor i s obzirom da ste se
miješali gotovo
pola stoljeća s Turcima,
onda ste slabo pokršteni Turci. Sve jasno.
Krelcu pola MILENIJA...ajde sad u ćošak na kuruzu da klečiš. Oprosti mi, pogriješio sam.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:15 |
|
|
Monarhisti, nose opremu iz doba carske Rusije
|
|
Vrh |
|
|
Bonaca
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:21 |
|
|
stižu novotarije slijedeći tjedan
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:23 |
|
|
K..M je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Nešto slično kao Srbi, psuju Boga na svakom koraku a šatro veliki vjernici. Licjemeri svi osim vas sa nikom @huso..a janje. Ovi nude normalnost RF, a ovi NENORMALNOST, BOLEŠTIJE I SOTONIZAM. Izbor je zaista težak za puk tkoji ide nedeljom na misu/liturgiju. Rusi i Putin su najveća prevara, predstavljaju se krščanima, jašu na tom valu, a debili puše ruski PR, totalitirizam 100 puta gori od Woke kulture. 177000 kamera je postavljeno do 2017 godine samo u Moskvi za raspoznavanje lica. Sad ima milijun. Onaj Dugin je sam ubio svoju kćer, sotonist prvog stupnja. kakva CiA, NSA, ********, ovo je puno opasnije, nezasitna prevarantska ruska sotonistička mafija. Najbolje od svega do prije godinu dana sam mislio da su nekakva pozitiva, botoksirani Putin napunjenen hormonima, ko zna čime ga pumpaju.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 22:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zelensky kaže više ne želi da razgovara sa Putinom već hoće drugog ruskog predsjednika. Nije ti to Maidan majmune. Kao da je Alija 1995. rekao da ne želi da razgovara sa Karadžićem i Tuđmanom.
Takva drogirana budaletina sluša Engleze i Amerikance. Danas ga posjetio britanski ministar obrane i mora recitirati što mu ovaj rekao. Inače nema više novca i naoružanja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:03 |
|
|
izgleda da se situacija u limanu polako okrece. sudeci prema telegramu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:28 |
|
|
gajto je napisao/la: izgleda da se situacija u limanu polako okrece. sudeci prema telegramu. Stigla su im neka pojačanja u ljudstvu, kolika ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25768 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
gajto je napisao/la: izgleda da se situacija u limanu polako okrece. sudeci prema telegramu. A je li, što se zbiva?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:29 |
|
|
Nek pogleda Plenkovićeve slike, to je lice psihopate.
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:32 |
|
|
BBC je napisao/la: gajto je napisao/la: izgleda da se situacija u limanu polako okrece. sudeci prema telegramu. Stigla su im neka pojačanja u ljudstvu, kolika ne znam. da, stigle su rezerve i put opskrbe više nije ugrožen ako sam dobro isčitao. podoljak je još neki dan napisao odnosno u jednom videu rekao da bi se situacija u limanu mogla okrenuti. i nadam se da hoce.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25768 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Šta serete kad je @laganini još prekjučer objavio da je Liman pao u ukrajinske ruke?!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Nek pogleda Plenkovićeve slike, to je lice psihopate. plenkovic je razmaženo i arogantno deriste koje je nekakvim determinističkim tokovima dospjelo na to mjesto na kojem se nalazi. slušao sam ga neki dan na zasjedanju un kako velevažno zbori. doslovno odvratno. mislim na nekakav ukupni kontekst u kojem sudjeluje. navodni demokratski svijet pretvara se zapravo u svoju potpunu suprotnost.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:46 |
|
|
Puno se priča o ruskoj artiljeriji a sve više vidim Kornet rakete da se koriste. Ubojite su za ukrjainski stari oklop, vozila, bunkere, zgrade, i puno veći domet imaju nego Javelin i slična sranja.
- Kornet = 26.000 $ po raketi. 5-8-10 kilometara. - Javelin = 78.000 $ po raketi. 2.5-4 kilometra.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:48 |
|
|
Liman nije u potpunom okruzenju, ali napadaju ga sa 3 strane...
Kaze da 14k Ukra napada 4-5k Rusa... postoji jos jedna linija snabdevanja sa istoka, ali situacija je jako ozbiljna.
Pitanje je sta u ovkvim okolnostima moze se preduzeti... jutro je pametnije od noci, ali nisu smeli u ovakvu situaciju da se dovedu, sad moraju drasticne mere da se povlace, ili ce izgubiti grad.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:55 |
|
|
Negdje sam pročitao sa Lyman brane i Kadirovci, Ćećeni. Ne znam jel istina, na samo jednom Telegram kanalu sam vidio.
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 ruj 2022, 23:57 |
|
|
DzonBG je napisao/la:
Liman nije u potpunom okruzenju, ali napadaju ga sa 3 strane...
Kaze da 14k Ukra napada 4-5k Rusa... postoji jos jedna linija snabdevanja sa istoka, ali situacija je jako ozbiljna.
Pitanje je sta u ovkvim okolnostima moze se preduzeti... jutro je pametnije od noci, ali nisu smeli u ovakvu situaciju da se dovedu, sad moraju drasticne mere da se povlace, ili ce izgubiti grad.
liman je u manjem ili vecem okruženju vec tri tjedna. i sva tri tjedna je situacija ozbiljna. ali liman ne pada. arestovič je u nekom videu izjavio da se ne zna točno ali se pretpostavlja da branitelja ima cca., od 2500 - 4500. to je naravno ukrajinska procjena. i mislim da se priča nešto o ruskoj kontraofenzivi na tom području.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Vukota i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|