HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 sij 2025, 00:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 04 lis 2022, 23:53 

Istin je napisao/la:

Bistriji od kremaljskih propagandista svakako jesam, ali dobro to i nije nešto teško.
Da, mediji su vam u rukama Moskve, nekoliko je tisuća ruskih agenata u Srbiji, sad će ih biti još i više, te vam oni postavljaju narativ o "zlom zapadu" od kojeg nema spasa nego u majčici Rusiji, a ti misliš da ste suverena zemlja, malo sutra.

Vidim da si dosta upućen u srpske medije, vidim da ti je to duševna hrana. Dakle, kod nas pola medija zvone za Ukrajinu a pola za Ruse. Znaš nešto ali slabo. Moraš se potruditi.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2022, 23:58 

Teranova 2 je napisao/la:
Istin je napisao/la:

Bistriji od kremaljskih propagandista svakako jesam, ali dobro to i nije nešto teško.
Da, mediji su vam u rukama Moskve, nekoliko je tisuća ruskih agenata u Srbiji, sad će ih biti još i više, te vam oni postavljaju narativ o "zlom zapadu" od kojeg nema spasa nego u majčici Rusiji, a ti misliš da ste suverena zemlja, malo sutra.

Vidim da si dosta upućen u srpske medije, vidim da ti je to duševna hrana. Dakle, kod nas pola medija zvone za Ukrajinu a pola za Ruse. Znaš nešto ali slabo. Moraš se potruditi.

Pa slušaj, nešto nas spominju često u tim medijima, prije će biti da smo mi njima duševna hrana.
Ne, više je oko 80% za Rusiju, a ovo ostalo namjerno dovedu neke lijeve likove koji izgledaju kao budalaši kako bi ismijavali drugu stranu.
Da se vratimo dobrim vijestima sa borišta:
Prokuhala cijev rusima na Giatsint-B.

https://twitter.com/200_zoka/status/157 ... is6eMrAAAA

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:00 

moje je mišljenje da neće doći do nuklearnog sukoba taman Rusi napustili i Krim, ne može režim u Moskvi biti toliko monolitan i jak ako gube u ratu, a svu vlast baziraš na tome da si vojno jak i relevantan. Rusima je ipak najvažnija Rusija, ona jezgra zemlje, dok tu ne padaju granate i dok na njih ne ide neki okupator od tome nema govora.

samo što je jasno iz ovog što pišeš, a nisi prvi, da misliš da je Putin labilan, sujetan, umišljen u svoju veličinu, narcisoidan. ako takav postaje kroz ova događanja, onda mu se već sprema oporba u vlastitim redovima koja će se ubrzo p(r)okazati. ne može Putin ostati velik i jak, a gubiti teritorij u Ukrajini i onda još da bi on bacao atomske bombe zbog toga što nije dorastao zadatku. to je preneozbiljna teorija koja predmnijeva da su Rusi zaigrali na sve ili ništa što ne stoji.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:07 

dudu je napisao/la:
moje je mišljenje da neće doći do nuklearnog sukoba taman Rusi napustili i Krim, ne može režim u Moskvi biti toliko monolitan i jak ako gube u ratu, a svu vlast baziraš na tome da si vojno jak i relevantan. Rusima je ipak najvažnija Rusija, ona jezgra zemlje, dok tu ne padaju granate i dok na njih ne ide neki okupator od tome nema govora.

samo što je jasno iz ovog što pišeš, a nisi prvi, da misliš da je Putin labilan, sujetan, umišljen u svoju veličinu, narcisoidan. ako takav postaje kroz ova događanja, onda mu se već sprema oporba u vlastitim redovima koja će se ubrzo p(r)okazati. ne može Putin ostati velik i jak, a gubiti teritorij u Ukrajini i onda još da bi on bacao atomske bombe zbog toga što nije dorastao zadatku. to je preneozbiljna teorija koja predmnijeva da su Rusi zaigrali na sve ili ništa što ne stoji.

Uzimam u obzir i takav rasplet... moguce je i da se tako zavrsi, samo ne dajem veliki procenat tome... po meni je jako je malo verovatno, ali nije nemoguce...

U kakvom je mentalnom stanju Putin, tesko je suditi... mislim da nije ni lud ni bolestan, ali sve ovo sada mu jako tesko pada... on tu nema neku opoziciju ozbiljnu, mislim cak da su oko njega ljudi koji su skloniji jos ostrijim potezima... i svi do jednog misle, sto je i tacno, da je ovo odlucujuci obracun Rusije i NATO, i da tu ako izgube, to je za njih i njihovu zemlju kraj...

Kockati se sa time dal ce imati petlju za nuklearnu kartu... a to se sad radi... jako je neozbiljno, gura nas na rub provalije...

Ne mogu uopste sad da sagledam neko iole pristojno resenje celog ovog sranja... samo kad pogledas ko je na vlasti, od Amerike, do zemalja EU... to je recept za katastrofu.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:13 

DzonBG je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Uzimam u obzir i takav rasplet... moguce je i da se tako zavrsi, samo ne dajem veliki procenat tome... po meni je jako je malo verovatno, ali nije nemoguce...

U kakvom je mentalnom stanju Putin, tesko je suditi... mislim da nije ni lud ni bolestan, ali sve ovo sada mu jako tesko pada... on tu nema neku opoziciju ozbiljnu, mislim cak da su oko njega ljudi koji su skloniji jos ostrijim potezima... i svi do jednog misle, sto je i tacno, da je ovo odlucujuci obracun Rusije i NATO, i da tu ako izgube, to je za njih i njihovu zemlju kraj...

Kockati se sa time dal ce imati petlju za nuklearnu kartu... a to se sad radi... jako je neozbiljno, gura nas na rub provalije...

Ne mogu uopste sad da sagledam neko iole pristojno resenje celog ovog sranja... samo kad pogledas ko je na vlasti, od Amerike, do zemalja EU... to je recept za katastrofu.

onda je neozbiljno pisati o Rusiji kao bilo kakvom bastionu svjetlosti i bilo kakvom uzoru, za Rusiju je onda i Hitler Majka Terezija.

puno je tu kontradiktornih stavova, netko tko misli da je ideološki u pravu ne prijeti se samo tako nuklearnim oružjem, u ideolozima ima i nekog čojstva, višeg poslanja, nije sve u pukoj sili.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:17 

Jedno je sigurno, u srpskom medijskom prostoru nema neutralnosti po pitanju rata u Ukrajini. Tamo su svi jednoglasno, plebiscitarno, za baćuške.

Svi do jednog.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:19 

Amiđa je napisao/la:
Jedno je sigurno, u srpskom medijskom prostoru nema neutralnosti po pitanju rata u Ukrajini. Tamo su svi jednoglasno, plebiscitarno, za baćuške.

Svi do jednog.

N1, Danas, Nova.

Dakle CIA SBB.

Mislim N1 ti je kanal broj 1 na 60% kabla Srbije pa ti vidi, Nova i Nova S odmah iza.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:23 

dudu je napisao/la:

onda je neozbiljno pisati o Rusiji kao bilo kakvom bastionu svjetlosti i bilo kakvom uzoru, za Rusiju je onda i Hitler Majka Terezija.

puno je tu kontradiktornih stavova, netko tko misli da je ideološki u pravu ne prijeti se samo tako nuklearnim oružjem, u ideolozima ima i nekog čojstva, višeg poslanja, nije sve u pukoj sili.

Kakav bastion svetlosti... takve poruke vise stizu sa druge strane, koja je ubedjena da je bezgresna, i brani nekakve satro vrednosti civilizovanog sveta u Ukrajini...

Rusija je stolecima bila imperija, i imaju usadjen taj zivac da su vazni... dva stoleca su bili jedni od glavnih igraca na svetskoj pozornici...

Dva puta su bili napadnuti tako da im je spremljeno fizicko unistenje i potpuni krah drzave, i imaju jak taj refleks da se bore za drzavu... to se prenosi sa generacije na generaciju.

Stvari su se sad toliko zakotrljale u losem pravcu, i niko ne povlaci rucnu... dal je Putin pogresio, to sad vise je i nevazno, duh je pusten iz boce, i Putin, ljudi oko njega, i dobar deo Rusa ne bi mogli da podnesu da u ovom ratu izgube, budu ponizeni i porazeni...

E tu onda nastupa najveca opasnost, cak su i javno rekli, ako ne postoji Rusija, nece postojati niko... mozda blefiraju, ali moje pitanje je - sta ako ne... sta ako su stvarno odlucni da idu do kraja... nestacemo svi...

Mnogi su mislili, ukljucujuci i mene...ma nece Putin napasti Ukrajinu... pa je napao... jel imamo prava da spadnemo na to - ma nece valjda da krene sa atomkama... i da je to jedini rezon...

I dalje se nadam da necemo uci u najgori scenario, ali svakim danom sve vise sumnjam u to...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:29 

DzonBG je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Kakav bastion svetlosti... takve poruke vise stizu sa druge strane, koja je ubedjena da je bezgresna, i brani nekakve satro vrednosti civilizovanog sveta u Ukrajini...

Rusija je stolecima bila imperija, i imaju usadjen taj zivac da su vazni... dva stoleca su bili jedni od glavnih igraca na svetskoj pozornici...

Dva puta su bili napadnuti tako da im je spremljeno fizicko unistenje i potpuni krah drzave, i imaju jak taj refleks da se bore za drzavu... to se prenosi sa generacije na generaciju.

Stvari su se sad toliko zakotrljale u losem pravcu, i niko ne povlaci rucnu... dal je Putin pogresio, to sad vise je i nevazno, duh je pusten iz boce, i Putin, ljudi oko njega, i dobar deo Rusa ne bi mogli da podnesu da u ovom ratu izgube, budu ponizeni i porazeni...

E tu onda nastupa najveca opasnost, cak su i javno rekli, ako ne postoji Rusija, nece postojati niko... mozda blefiraju, ali moje pitanje je - sta ako ne... sta ako su stvarno odlucni da idu do kraja... nestacemo svi...

Mnogi su mislili, ukljucujuci i mene...ma nece Putin napasti Ukrajinu... pa je napao... jel imamo prava da spadnemo na to - ma nece valjda da krene sa atomkama... i da je to jedini rezon...

I dalje se nadam da necemo uci u najgori scenario, ali svakim danom sve vise sumnjam u to...

nije li se Putin prozvao zaštitnikom kršćanske civilizacije? nije li da ovdje na forumu imamo barem 15 ljudi koji to slave na uštrb ******** strane? i sad taj kršćanski lider spekulira s nuklearnim holokaustom. moram uzeti Bibliju u ruke i vidjeti gdje se taj dio spominje, nije mi poznat.

ako nisi u stanju ostvariti cilj u Ukrajini na način na koji si krenuo, kupi prnje nazad u Rusiju sa svim svojim ljudima, radi idućih 100 godina na sebi pa onda opet probaj na neki način. što je slijedeće, zapet će u Kazakhstanu pa će i tamo bacati nuklearne ili na Gruziju?

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:35 

dudu je napisao/la:

nije li se Putin prozvao zaštitnikom kršćanske civilizacije? nije li da ovdje na forumu imamo barem 15 ljudi koji to slave na uštrb ******** strane? i sad taj kršćanski lider spekulira s nuklearnim holokaustom. moram uzeti Bibliju u ruke i vidjeti gdje se taj dio spominje, nije mi poznat.

ako nisi u stanju ostvariti cilj u Ukrajini na način na koji si krenuo, kupi prnje nazad u Rusiju sa svim svojim ljudima, radi idućih 100 godina na sebi pa onda opet probaj na neki način. što je slijedeće, zapet će u Kazakhstanu pa će i tamo bacati nuklearne ili na Gruziju?

Ovde bi ti dao za pravo, da druga strana, i to 10 puta krvolocnija imperija na drobi mozak svojim poslusnicima svaki dan da se u Ukrajini brane nekakve vrednosti zapadne civilizacije... a kad pogledas sustinski sta je to, odvratni globalizam koji negira i nacije, i religiju, i namece svoja ******** sranja svaki dan...

Taj novcic ima dve medalje, ne mozemo jedno da kritikujemo, a da smo nemi pred drugim... ja ne mislim da je Rusija nekakav svetionik i uzor, oduvek su imali dosta problema i slabosti, ali ne mislim niti da je nekakav monstrum koji prozdire progresivnu civilizaciju.

Meni su se toliko zgadili svi ovi zapadni mesetari i krvopije, da mi je draza i ovakva Rusija, nesrecna i nespretna, sa svim svojim sranjima.

Iznad toga, primecujem kako se stvar otela kontroli, i da uopste ne vidim nekog dovoljno uticajnog da sve ovo resi...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:44 

DzonBG je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Ovde bi ti dao za pravo, da druga strana, i to 10 puta krvolocnija imperija na drobi mozak svojim poslusnicima svaki dan da se u Ukrajini brane nekakve vrednosti zapadne civilizacije... a kad pogledas sustinski sta je to, odvratni globalizam koji negira i nacije, i religiju, i namece svoja ******** sranja svaki dan...

Taj novcic ima dve medalje, ne mozemo jedno da kritikujemo, a da smo nemi pred drugim... ja ne mislim da je Rusija nekakav svetionik i uzor, oduvek su imali dosta problema i slabosti, ali ne mislim niti da je nekakav monstrum koji prozdire progresivnu civilizaciju.

Meni su se toliko zgadili svi ovi zapadni mesetari i krvopije, da mi je draza i ovakva Rusija, nesrecna i nespretna, sa svim svojim sranjima.

Iznad toga, primecujem kako se stvar otela kontroli, i da uopste ne vidim nekog dovoljno uticajnog da sve ovo resi...

Rusija očito nije kapacitet da vodi takav sukob, pogotovo bez ijednog saveznika. možda je nekom to ružna spoznaja, ali to je tako, čak svi i podsvjesno znaju da je ovakav sukob dugoročno nesrazmjeran i neodrživ, NATO i Rusija ni po čemu nisu 2 ravnopravna protivnika osim po nuklearnom naoružanju.

sad mogu samo Rusiju i sve Ruse još više upetljat u ovaj sukob bez jasne vizije da brzo mogu pobjediti.

jedini preokret bi moguć bio kad bi Kina u punom kapacitetu stala iza Rusije i krenula proizvoditi i slati vojnu pomoć. bila bi to degradacija Rusije, ali spašavanje misije specijalne operacije da ne preraste nužno u globalni nuklearni rat jer nisu sposobni zauzeti pojas uz granicu naseljen Rusima. mene je sramota malo u njihovo ime dok ovo i pišem: zapeo HV u Kočerinu, zaustavili ga Muslimani potpomognuti savezom Turske i Azerbajdžana. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:48 

dudu je napisao/la:

Rusija očito nije kapacitet da vodi takav sukob, pogotovo bez ijednog saveznika. možda je nekom to ružna spoznaja, ali to je tako, čak svi i podsvjesno znaju da je ovakav sukob dugoročno nesrazmjeran i neodrživ, NATO i Rusija ni po čemu nisu 2 ravnopravna protivnika osim po nuklearnom naoružanju.

sad mogu samo Rusiju i sve Ruse još više upetljat u ovaj sukob bez jasne vizije da brzo mogu pobjediti.

jedini preokret bi moguć bio kad bi Kina u punom kapacitetu stala iza Rusije i krenula proizvoditi i slati vojnu pomoć. bila bi to degradacija Rusije, ali spašavanje misije specijalne operacije da ne preraste nužno u globalni nuklearni rat jer nisu sposobni zauzeti pojas uz granicu naseljen Rusima. mene je sramota malo u njihovo ime dok ovo i pišem: zapeo HV u Kočerinu, zaustavili ga Muslimani potpomognuti savezom Turske i Azerbajdžana. :zubati

To cemo tek da vidimo... a to je i najveca nepoznanica, sta sledi na samom frontu...

Nemoj da gubis iz vida u kakvom je sranju EU, a tek dolazi najgore... nisu Rusi ispucali sve, bice stvari mnogo jasnije do Nove...

Kad su RUsi mleli na leto u Donbasu, onda je izgledalo da su Ukrajinci na kolenima, sad izgleda suprotno... nije jedno ni drugo nije istina, stvari su u nijansama sive...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:54 

Do sada je zapad poslao 1000 + oklopnih vozila
300 + tenkova
500 + Artiljeriskih oružja ( Haubice i VBR-ovi )
40-50 000 anti-tenkovskog oružja ( NLAW , JAVELIN )
Nekoliko milijuna granata .
Obučio desetke tisuća Ukrajinaca
Opremio od glave do pete svakog ukrajinskog vojnika sa puškama i opremom .

Rusi se bore protiv NATO-a u tijelu ukrajinskih vojnika .

Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !

Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 01:05 

To im je sića, neke stare zalihe, ništa osobito, još ni nisu na čistu da krenu s masovnijom proizvodnjom.

Samo ću reći da najveći svjetski vojnoindustrijski koncerni iz NATO i ne NATO država vršljaju po Hrvatskoj, interesiraju se za razne firme koje proizvode za civilne svrhe, a što smo mi u tome, kap u moru, fusnota. To je takav potencijal da se smrzneš, tome ni Kina ne može parirati u ovom trenu, samo na proizvodni kapacitet mislim, a kamoli Rusija.

Rusiji se treba ostaviti mogućnost časnog uzmaka ako ju se stjera u kut.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 01:06 

perometličić je napisao/la:
Do sada je zapad poslao 1000 + oklopnih vozila
300 + tenkova
500 + Artiljeriskih oružja ( Haubice i VBR-ovi )
40-50 000 anti-tenkovskog oružja ( NLAW , JAVELIN )
Nekoliko milijuna granata .
Obučio desetke tisuća Ukrajinaca
Opremio od glave do pete svakog ukrajinskog vojnika sa puškama i opremom .

Rusi se bore protiv NATO-a u tijelu ukrajinskih vojnika .

..ukratko rusi puše od nato-a :zubati i ruše mit o rusiji ko vojnoj sili i kepeca kao svjetskog lidera...krah totalni..naravno da sam predvidio da će takav scenario bit putina će netko smaknut samo je pitanje dana...ista priča ko i s hitlerom...moguć je čak i suicid..

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 01:26 

dudu je napisao/la:
To im je sića, neke stare zalihe, ništa osobito, još ni nisu na čistu da krenu s masovnijom proizvodnjom.

Samo ću reći da najveći svjetski vojnoindustrijski koncerni iz NATO i ne NATO država vršljaju po Hrvatskoj, interesiraju se za razne firme koje proizvode za civilne svrhe, a što smo mi u tome, kap u moru, fusnota. To je takav potencijal da se smrzneš, tome ni Kina ne može parirati u ovom trenu, samo na proizvodni kapacitet mislim, a kamoli Rusija.

Rusiji se treba ostaviti mogućnost časnog uzmaka ako ju se stjera u kut.

Neka se povuku odmah, sad. Neće ih ni NATO ni Ukro vojnici ganjati po Rusiji, nije sad da im fali teritorija pa da jedni drugima moraju stajati na glavi.
Ako se upotrijebi nuklearka protiv Ukra odgovor NATO-a će biti žestok. Vjeruj da je NATO već Kremlj diskretno i to više puta upozorio na to.
Ukrajina nikad neće biti ni proruska, a ni ruska. To je završena priča za sva vremena.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 02:41 

goran2hr je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Mi imamo svoje kantone i Dom naroda što priznaje cijeli svijet, Rusi nemaju ničije priznanje zasad. :zubati

Pa što bi radije, svoj narod, svoju vojsku i svoje zakone ili nekakva lebdeća prava, koja stranci po volji daju i uskraćuju? Imali su Hrvati i "prava" u Jugoslaviji, pa čak i da se odcijepe...

Džaba ti sve, kmet je kmet i voli da bude kmet i bori se da bude što veći kmet.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 02:50 

- Ko je bacio 2 atomske na Japan?
- Ko je spržio cijeli Vijetnam i pola Kambodže/ Laosa/ čega već tamo napalmom i kakvim već ne kemikalijama? I danas je tlo zatrovano i djeca se rađaju deformirana.
- Ko je Dresden sravnio sa zemljom i pobio koliko ono desetaka tisuća civila, iako nije bilo nužno?
Itd. Itd. Može se danima ovako navoditi.

Btw ovo sve je sam Putin nekidan naveo.

Rokne li kakva atomska može biti samo false flag zapadnih sotona. Dok su krenuli toliko trovati i strašiti time. Neće im biti prva. Ni druga.
A nakon toga neka nam je dragi Bog na pomoći.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 02:51 

Planina je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Pa što bi radije, svoj narod, svoju vojsku i svoje zakone ili nekakva lebdeća prava, koja stranci po volji daju i uskraćuju? Imali su Hrvati i "prava" u Jugoslaviji, pa čak i da se odcijepe...

...a tebi draže rusko *** nego američka pita... :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 02:51 

Planina je napisao/la:
- Ko je bacio 2 atomske na Japan?
- Ko je spržio cijeli Vijetnam i pola Kambodže/ Laosa/ čega već tamo napalmom i kakvim već ne kemikalijama? I danas je tlo zatrovano i djeca se rađaju deformirana.
- Ko je Dresden sravnio sa zemljom i pobio koliko ono desetaka tisuća civila, iako nije bilo nužno?
Itd. Itd. Može se danima ovako navoditi.

Btw ovo sve je sam Putin nekidan naveo.

Rokne li kakva atomska može biti samo false flag zapadnih sotona. Dok su krenuli toliko trovati i strašiti time. Neće im biti prva. Ni druga.

..putin ti idol..koji debilizam.. :rigam

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 03:24 

laganini je napisao/la:
Planina je napisao/la:

...a tebi draže rusko *** nego američka pita... :zubati

Niti je ono što Vam curi po glavi kiša, iako su Amerikanci rekli da je tako, niti je ono čime su Vas nahranili zapravo pita.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 04:45 

Planina je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Onaj tko je proživio rusku čizmu, njemu su smiješne priče o nekom američkom kmetu. Možemo mi govoriti o Zapadu, njegovu licemjerstvu, prelazku u moralno zlo, glupost, ter čak i o nekoj cenzuri i teroru pak i podaničtvu malih naroda spram njih. Ali kad to uzporediš u odnosu na rusku čizmu, onda Amerika postaje simbol slobode...
I sam ruski narod bježi na Zapad, a kamoli ne će drugi narodi...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 07:28 

Pan je napisao/la:
mirusvijetu je napisao/la:

Kaže da četalji gube teritorije strahovitom brzinom, nije mu jasno kako, nada se da je to neki grande plan :zubati

Nisi naveo drugi dio Berićeve izjave. Rekao da je jako loše po obe strane - da oni brzo gube teritorije, a da Ukrajinci gube ljude u ogromnim količinama.

Loše je po obje strane, to smo odavno zaključili u anketi kad je počeo sukob.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 07:46 

Naša Kvačica je napisao/la:
Pan je napisao/la:
Nisi naveo drugi dio Berićeve izjave. Rekao da je jako loše po obe strane - da oni brzo gube teritorije, a da Ukrajinci gube ljude u ogromnim količinama.

Loše je po obje strane, to smo odavno zaključili u anketi kad je počeo sukob.

da ukrajinci gube ljudstvo u ogromnim količinama nema nikakvih dokaza. mene čudi da tog debila netko prati, valjda samo zadrti rusofili. ja sam jedan video pogledao, pametnome dosta, toliko gluposti i primitivnosti je teško za izdržati.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 08:37 

doček oslobodioca u bohuslavki

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: