|
|
Stranica: 1021/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 20:55 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:06 |
|
|
belky je napisao/la: Zračni napadi širom Ukrajine
Samo dok dolete do Ukrajine...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25763 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: belky je napisao/la: Zračni napadi širom Ukrajine
Samo dok dolete do Ukrajine...
Zanimljiva fotka. Zrakoplov se bez pilota sam spustio u jednom komadu. Valjda bio na auto-pilotu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:31 |
|
|
Stugna 2 : Ruski tenkovi 0
Stugna 1 : Ruski oklopnjak 0
Nešto jako precizno je roknulo Rusku Msta-S 152mm haubicu kod Storozhivke, Luhanska Oblast
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Samo dok dolete do Ukrajine...
Zanimljiva fotka. Zrakoplov se bez pilota sam spustio u jednom komadu. Valjda bio na auto-pilotu. Bilo je takvih slučajeva... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cornfield_Bomber
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:45 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Markane nemaš komentara na bacanje u jame? Jako čudno od navodno neutralnog promatrača koji recimo Wagner grupu zvat koljačima.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:46 |
|
|
Gomilanje vojske na granici Belorusije i danasnja Putinova izjava da iza napada na most stoje ukrajinske sluzbe su cini mi se nepogresiv znak da se u narednim danima sprema nesto krupno...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:48 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Markane nemaš komentara na bacanje u jame? Jako čudno od navodno neutralnog promatrača koji recimo Wagner grupu zvat koljačima. Nakon sto sam vidio ovdje otisao sam na twitter i telegram da vidim sta pisu... Ne moze se bas zakljuciti ko je ovo radio na osno u toga sto tamo pise
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Lebowski je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Markane nemaš komentara na bacanje u jame? Jako čudno od navodno neutralnog promatrača koji recimo Wagner grupu zvat koljačima. Nakon sto sam vidio ovdje otisao sam na twitter i telegram da vidim sta pisu... Ne moze se bas zakljuciti ko je ovo radio na osno u toga sto tamo pise Ima li ikakva snimka gdje se vidi da Wagnerovci kolju? Ja bar takvu nisam vidio a pratim i više nego dovoljno da bih vidio jednu takvu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:51 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Mislim da ta slika sa narukvicom nije baš neki dokaz jer velika je mogućnost fotošopa.
Ružno je nosit te kukaste križeve ili čak tetovirati ali ovo nije pouzdano, mislim ta slika. Da i ovo razjasnimo. Sliku je on osobno objavio na svom racunu. Dovoljno je samo malo uvecati sliku.
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:52 |
|
|
Lebowski je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Markane nemaš komentara na bacanje u jame? Jako čudno od navodno neutralnog promatrača koji recimo Wagner grupu zvat koljačima. Nakon sto sam vidio ovdje otisao sam na twitter i telegram da vidim sta pisu... Ne moze se bas zakljuciti ko je ovo radio na osno u toga sto tamo pise može može i to vrlo lagano. ali ne na twiteru. zna se čak i ime pojedinca koji je zaslužan za taj 'herojski' čin. pripadnik je azova. istraži malo i manje koristi twiter.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:54 |
|
|
gajto je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nakon sto sam vidio ovdje otisao sam na twitter i telegram da vidim sta pisu... Ne moze se bas zakljuciti ko je ovo radio na osno u toga sto tamo pise
može može i to vrlo lagano. ali ne na twiteru. zna se čak i ime pojedinca koji je zaslužan za taj 'herojski' čin. pripadnik je azova. istraži malo i manje koristi twiter. Pa ko je u pitanju i koji profil na telegramu
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 21:54 |
|
|
Lebowski je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Markane nemaš komentara na bacanje u jame? Jako čudno od navodno neutralnog promatrača koji recimo Wagner grupu zvat koljačima. Nakon sto sam vidio ovdje otisao sam na twitter i telegram da vidim sta pisu... Ne moze se bas zakljuciti ko je ovo radio na osno u toga sto tamo pise
Isti psihopata koji se prvo hvalio zbog ovog snimka sa njegovog telefona, posle je editovao napisano...
Ne dokazujem tebi, ti si izgubljen slucaj, nego da drugi vide i dokaz da se bas radi o tom debilu.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 22:00 |
|
|
Lebowski je napisao/la: gajto je napisao/la: može može i to vrlo lagano. ali ne na twiteru. zna se čak i ime pojedinca koji je zaslužan za taj 'herojski' čin. pripadnik je azova. istraži malo i manje koristi twiter.
Pa ko je u pitanju i koji profil na telegramu gle, necu ti reci. znaš zašto? zato što se do istine dopire. a ne prihvaca se narativ apriori bez kritičke opservacije jer to pokazuje da tebe ne zanima istina. treba se potruditi za istinu druže lebowski.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 22:06 |
|
|
ravnanje ruske artiljerisjke baze
Ukrajinci su se namučili da unište ovaj BMP, granatama, raketama i bombicama ali na kraju je planuo, čini mi se sa posadom unutra
pogođen ruski tenk, posada ostavila teškog ranjenog kameradena na cjedilu
https://twitter.com/i/status/1579053532535476225
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 22:12 |
|
|
gajto je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Pa ko je u pitanju i koji profil na telegramu
gle, necu ti reci. znaš zašto? zato što se do istine dopire. a ne prihvaca se narativ apriori bez kritičke opservacije jer to pokazuje da tebe ne zanima istina. treba se potruditi za istinu druže lebowski. A kako soci do istine, vidis dva screenshota na twitteru i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
gajto
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 22:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: gajto je napisao/la:
gle, necu ti reci. znaš zašto? zato što se do istine dopire. a ne prihvaca se narativ apriori bez kritičke opservacije jer to pokazuje da tebe ne zanima istina. treba se potruditi za istinu druže lebowski.
A kako soci do istine, vidis dva screenshota na twitteru i to je to. 90% svih sadržaja na twitteru su američka propaganda i ispiranje mozga. to je notorna činjenica koju zapravo zna svatko tko se sinaptički napreže ali ne previše :) inače ljudi su generalno skloni slijediti narative jer nije jednostavno izaci iz internaliziranih formi. kao što je mogao spinoza na primjer. ali o njemu kad prestane rat. nakon ukrajinskog poraza.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 22:49 |
|
|
Ukrajinske snage pripremaju se za bitku za Kostromku. Ako padne, put do Nove Kakhovke je slobodan.
Mnogima od ovih je Kostromka postala grobnica . Desetkovani su!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 lis 2022, 22:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lebowski je napisao/la: gajto je napisao/la: može može i to vrlo lagano. ali ne na twiteru. zna se čak i ime pojedinca koji je zaslužan za taj 'herojski' čin. pripadnik je azova. istraži malo i manje koristi twiter.
Pa ko je u pitanju i koji profil na telegramu Maxim Zhorin, bivši AZOV zapovjednik.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2022, 08:18 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Novi vođa SVO žestoko krenuo, nekoliko gradova bombardovano.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2022, 09:45 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Novi vođa SVO žestoko krenuo, nekoliko gradova bombardovano. Ne znam koji je krajnji cilj i gdje se misle zaustaviti, ali ako je ovo osveta za most, onda se opet može zaključiti kako Rusi izvode budalaštine. Gađaju gradove, krater u parku, stradali civili i automobili... Bezvezno sramoćenje. Glupo je ako je ovo sve (što su s tim dobili?), a glupo je i ako dalje nastave sa ovakvim ciljevima (tipa park u centru grada). Umjesto da ruše tunele, mostove, pruge, trafostanice, vojna skladišta, vojnu industriju, aerodrome.... ono što su trebali učiniti na početku. Osobito na zapadnom dijelu zemlje. I zapravo, bez da stradaju civili. Na početku specijalne operacije, mislio sam kako će dostava zapadne opreme i oružja biti nemoguće misija (konvoji tehnike, dugačke ruta, željezničke kompozicije, dostava zrakom), kada ono, ispalo je kako to Ukrajincima ne predstavlja nikakav problem. Nadam se samo kako neće izgubiti živce i upotrijebiti NBK, što bi tek bila budalaština na sedmu potenciju. Čitao sam svojevremeno analizu, po kojoj su Nijemci trebali dobiti "Bitku za Britaniju". Trebali su samo nastaviti kako su činili, bombardirati aerodrome, zrakoplovnu industriju i radare. RAF bi bio poražen. No nakon što su Englezi bombardirali njemački grad, Nijemci gube živce i okreću napade na civile, a time su dali važan predah - vojnim ciljevima, RAF je opstao .... i to je bio uzrok njihovog poraza. Kao da se povijest ponavlja.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2022, 10:02 |
|
|
Rusi raketama po civilima, šta će drugo.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2022, 10:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7428 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gdje su ukrajinski dronovi?? Treba gađati Moskvu,Petrograd odmah za odmazdu da se umire ruski pravoslavni zločinci. Nema mira na svijetu dok ih se sve ne počisti.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2022, 10:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39464 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To je samo dokaz nemoći, šta u cijeloj Ukrajini nema mosta koji je strateški važan? Šta su uopće gađali, zgrade administracije?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 lis 2022, 10:08 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9999 Lokacija: Banja Luka
|
Tući će sve što požele .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|