|
|
Stranica: 18/26.
|
[ 645 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Gladius je napisao/la: Kratka daha. Nije to trajno stanje.
kratkog daha je bilo i Rimsko carstvo, Osmansko i neka druga. meni dosta. A ne, ako uspijete ovo provoditi 5 godina, na ********* ste. Ali, nećete ...
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gladius je napisao/la: Nije bogami, imali ste kasarne JNA na svakom ćošku poBiH, zalihe goriva, hrane, municije, vojnu industriju sve pod rukom. I sve džaba kupljeno/dobiveno tuđim novcem.
A misliš da je problem prebaciti nam sve to opet preko Drine? Par sati transporta problem? Pa ti si još naivniji od babe što je iskakao sa balkona bježeći od Užičkog korpusa. Mani se rata Mujo, iz vodovodne cijevi se ne puca. Kako da, ne... VS štrajka zbog malih plaća i neriješenih stambenih pitanja, a vi ćete ratovat bolje od Rusa.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gladius je napisao/la: Kad će taj Liberalni propast? Čemu se nadate?
Pa ne znam, čekamo da propadne. Da Evropom zavladaju Orbani. A čemu se vi nadate? Znaš li? Nikad neće... nećeš dočekat.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gladius je napisao/la: Kad će taj Liberalni propast? Čemu se nadate?
Pa ne znam, čekamo da propadne. Da Evropom zavladaju Orbani. A čemu se vi nadate? Znaš li? Nikad neće... nećeš dočekat.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Gladius je napisao/la: E bogami, onda nam je rat svima sudbina.
Čekaj dok nam dođe Himars, pa ćemo sve skupa testirati. Ma imali su Amerikanci i Britanci sve u Afganistanu, Iraku, Siriji, pa ništa. Ima i Izrael, al ne mrda od obale.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gladius je napisao/la: Vi ćete naučiti kada naletite na ljude koji nisu goloruki.
Nećemo ni naletiti. Nismo budale da ratujemo sa jačim od sebe. Nismo islamski fanatici. Onda nećete nikada.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mujo je šiznuo. A promijeniti baš ništa ne mogu. Hvala Bogu da sam Hrvat. Poludio bih sa tim njihovim problemima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Gladius je napisao/la: Prije ili kasnije, će skontat, a to je jedina naša slaba tačka.
Slabo kontate? Pa je, to zvuči kao slaba točka. Nije nego nas vode pohlepni, potkapacitirani izdajnici.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
|
|
Gladius je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: Većinski ste narod u bih...samo ti je federacija u ustima....niko vas ne ponižava...osim u rs....niste niža rasa...hrvati ne vladaju nad vama...zajedno smo u federaciji takav je dogovor...nije kraj svijeta ako Hrvati biraju Hrvate Čekaj malo, nijedan zakon od vas ne može proć u DN, držite sve pod kontrolom, dijelite financije ko broj 1 u Alan Fordu, određujete ko će u vlast, sve sa 15%. O tome se radi. Mi nemamo vlast. Boli me za legitimno prestavljanje. Mi i vi dijelimo vlast...tako je to ...jbga skupa smo u kaši....nema više blokada tako da će zakoni ubuduće prolazit...nije ratno stanje malo spustite loptu....mi imamo financije vi neki drugi sektor....sve je stvar dogovora
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:56 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Gladius je napisao/la: Čekaj malo, nijedan zakon od vas ne može proć u DN, držite sve pod kontrolom, dijelite financije ko broj 1 u Alan Fordu, određujete ko će u vlast, sve sa 15%. O tome se radi. Mi nemamo vlast. Boli me za legitimno prestavljanje.
Mi i vi dijelimo vlast...tako je to ...jbga skupa smo u kaši....nema više blokada tako da će zakoni ubuduće prolazit...nije ratno stanje malo spustite loptu....mi imamo financije vi neki drugi sektor....sve je stvar dogovora Stvar dogovora kako Zagreb i Zapadni Mostar zapovijede. Ne pravi se budala. Blokade i separatizam tek sada počinju.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39441 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovakve možeš relaksirati samo toljagom. Za ovakve Izraelci imaju najbolje metode relaksacije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:58 |
|
|
Gladius je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ne znam, čekamo da propadne. Da Evropom zavladaju Orbani. A čemu se vi nadate? Znaš li? Nikad neće... nećeš dočekat. To ti je i dedo mislijo za Hitlera. Hoće Mujo, svijet se mijenja. Ko prespava ko ga jebe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:58 |
|
|
Gladius je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slabo kontate? Pa je, to zvuči kao slaba točka. Nije nego nas vode pohlepni, potkapacitirani izdajnici. I to je problem slažem se. Što ćete sa pohlepnim izdajnicima?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:59 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Gladius je napisao/la: Čekaj malo, nijedan zakon od vas ne može proć u DN, držite sve pod kontrolom, dijelite financije ko broj 1 u Alan Fordu, određujete ko će u vlast, sve sa 15%. O tome se radi. Mi nemamo vlast. Boli me za legitimno prestavljanje.
Mi i vi dijelimo vlast...tako je to ...jbga skupa smo u kaši.... nema više blokada tako da će zakoni ubuduće prolazit...nije ratno stanje malo spustite loptu....mi imamo financije vi neki drugi sektor....sve je stvar dogovora Zakoni se usvajaju ko i do sad.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 21:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:03 |
|
|
Mostar, povećao se broj na Džemi. https://www.federalna.ba/brucoski-sat-n ... edic-tbwecZnači, ima života samo tamo gdje Hrvati vladaju. Bit će sad života i u ostatku Federacije znači.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Gladius bi tako jako želio da je u obruču, jadan, ljut i ogorčen, Palestina... Ali na žalost vrata širom otvorena. Svake godine ode jedan korpus Armije BiH.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:04 |
|
|
Ovaj HRVATINA lars/gladius/point/odinsom/valhall neprestano laje. I kmeći. Đuturum bi sada i da ratuje. Protiv koga to? “Mi” protiv Srba i Hrvata veli. Kaže još da čeka pravi trenutak. Može Sunit iz Raške u Beč, ali Sunitizam iz ateista Gladius nemere.
Treba se okanit ***, neka smrdi. Sebi smrdi, i sebi je. Sasvim dovoljno.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:05 |
|
|
Gladius je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: Mi i vi dijelimo vlast...tako je to ...jbga skupa smo u kaši....nema više blokada tako da će zakoni ubuduće prolazit...nije ratno stanje malo spustite loptu....mi imamo financije vi neki drugi sektor....sve je stvar dogovora Stvar dogovora kako Zagreb i Zapadni Mostar zapovijede. Ne pravi se budala. Blokade i separatizam tek sada počinju. Zapameti što si reko.....živi bili pa vidili....separatizam nećeš ni u rs naći a kamoli u Hrvata....to je retorika namjenjena određenim političkim prilikama....prilivanje iz šupljeg u prazno
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:14 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Gladius je napisao/la: Stvar dogovora kako Zagreb i Zapadni Mostar zapovijede. Ne pravi se budala. Blokade i separatizam tek sada počinju.
Zapameti što si reko.....živi bili pa vidili.... separatizam nećeš ni u rs naći a kamoli u Hrvata....to je retorika namjenjena određenim političkim prilikama....prilivanje iz šupljeg u prazno Hoćeš
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: Zapameti što si reko.....živi bili pa vidili.... separatizam nećeš ni u rs naći a kamoli u Hrvata....to je retorika namjenjena određenim političkim prilikama....prilivanje iz šupljeg u prazno Hoćeš Đe? Na forumu? Kad se popiju 2 pive? Daj brate...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Relaksacija s Bošnjacima Postano: 10 lis 2022, 22:20 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hoćeš Đe? Na forumu? Kad se popiju 2 pive? Daj brate... Svaki dan od našeg Predsjednika. Evo današnja. 7.30
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|