|  | 

|     | Stranica: 62/70. 
 | [ 1729 post(ov)a ] |  |  

| Autor/ica | Poruka |  
			| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 16:50  |  |  
			| Pridružen/a: 08 srp 2017, 11:10
 | 

| Citat: Bugarska ukinula veto, otvorena vrata za početak pregovora Sjeverne Makedonije i EUhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/buga ... /220624093       Citat: Kao kroz sannadolaze ti slike
 kad si za dan
 presao u vojnike

Sebe da das
 sve osim onog svoga
 i sta je sad
 ostalo od svega toga

Sam na svijetu sam
 si uglavnom sam
 u masi zajedno sa mnom

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| storarare | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 16:56  |  |  
			| Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38
 | 

| Izgleda da muygurski prijatelji na Zapadu  nisu prepoznali tu silnu Natofiliju .Plaky a toliko su se trudili .

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Bobovac | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:01  |  |  
			| Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09
 | 

| laganini je napisao/la: ..kakve veze ima plenki s tobom ko srbinom    Kuš Turčine._________________
 "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| storarare | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:04  |  |  
 | 

| Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naravno da možemo. Srbi su debelo u fondovima i uređenju Srbije na putu za EU. To što vi deverate sa 15% Srba ne sprečava Srbe kao narod da prave imperiju na Balkanu.     Kad Srbija bude Mađaska vi ćete spuštati glavu kad vas Srbin pogleda. Šta misliš koliko ćemo ove godine uložiti u naoružanje? Milijardu ili dvije? Ja mislim dvije.   Ko te pita za Srbiju, pričamo valjda o RS, a znamo da je RS u BiH.Republika Srpska je  integralni deo srpstva._________________
 Popis 2022-ge 99,99%Srbendi .
 "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage".
 "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| storarare | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:11  |  |  
 | 

| Teranova 2 je napisao/la: Svaki sekund novo mišljenje:
 - Nikad ništa sa Srbijom, p**** im materina genocidaška

+1 sekund - Okrenimo se Srbiji, Rusiji i Turskoj

+ 1 sekund - genocidni međed Dodik kriv za sve, separatista

+ 1 sekund - da se izmirimo sa Dodom, on da moli jeftin gas od Rusa a mi da tražimo veze u arapskom svetu, ha ja.
 Zavisi  od naputaka iz centala ._________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:12  |  |  
 | 

| Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kakve veze ima plenki s tobom ko srbinom    Kuš Turčine.Baliyaći pucaju po šavovima.   _________________
 Srbi su mali narod sa karakterom super sile.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| storarare | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:12  |  |  
 | 

| Ma Kancelar je sile nebesla , on bi i 3 entitet isposlovao , ali mu se Dodik isprečio . _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Marko80 | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:14  |  |  
			| Pridružen/a: 02 kol 2020, 16:35
 | 

| Kad Muje izvode paradu ponosa u SA?  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| laganini | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 17:56  |  |  
			| Pridružen/a: 18 pro 2015, 10:33
 | 

| Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kakve veze ima plenki s tobom ko srbinom    Kuš Turčine...nije loše ti Bosanac..  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| aleksije radicevic | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:10  |  |  
			| Pridružen/a: 23 svi 2009, 18:09
 |  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Marko80 | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:13  |  |  
 | 

| Vidio Zelenskog kako prijeti Švabama, pa pomislio da i on moze tako  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Naša Kvačica | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:19  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 17:49
 | 

| aleksije radicevic je napisao/la: Citat: Bećirović pitao zvaničnike EU: Da li ste svjesni nepravde koju ste nanijeli ljudima u BiHhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/becirov ... /220624143 Kako je sladak...  Teško će ovaj pobijediti Bakira.   _________________
 Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

1367 of 2558 - 53.44%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Marko80 | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:20  |  |  
 | 

| Inace fora je gledat kako su namrsteni sto nisu dobili nekakav "status kandidata".   Dobili ili ne dobili to, isti im je rukac.  Ili misle da bi im EU krenula davati nekakve fondove od kojih bi zivjeli, jer presusili su im ovi humanitarni fondovi od rata na ovamo.  Pa cak i da udju u EU, ako se BIH do tada ne raspadne, za jedno 30ak godina.... cak i da udje u EU. Opet ce to biti najgora drzava u Europi po svemu. Tako da usli u EU ili ne, nista se dogoditi nece.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| aleksije radicevic | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:21  |  |  
 | 

| Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Teško će ovaj pobijediti Bakira.   Ja navijam. Komicniji je od Komsica.  _________________
 Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Graničar Jozo | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:28  |  |  
			| Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42
 | 

| andora je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: čija je ovo izjava?
 Grlić-Radmana?
 Novinarka Slobodne Dalmacije Marina Karlović Sabolić.https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... za-1203143Ala ludila. Nadam se da će ih Puljak još malo jebat u mozak. Mislim na taj spljetski ejčdizi.  Negdje sam vidio da je grad Split platio 290k kn u prvih pola godine hdz mandata Slobodanki, a u drugih 6 mjeseci Puljkova mandata dobi su 20k kn.  LOL_________________
 Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Graničar Jozo | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:31  |  |  
			| Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42
 | 

| laganini je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: A da je šurovao sa Bakirom, to bi bilo ok, onako baš evropski. Haha.
 ..to bi bilo logicno valjda su Hrvati u federaciji..Pa oni su skupa u dilu hadezenjaro dvodimenzionalna._________________
 Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| aleksije radicevic | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:42  |  |  
 | 

| UKRAJINA I MOLDAVIJA NISU NIŠTA BOLJE OD BIH, EU IMA PREDRASUDE PREMA BOŠNJACIMAMnogo zanimljivo ih je posmatrati ovih dana.   _________________
 Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dzamijas | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:46  |  |  
			| Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13
 | 

| aleksije radicevic je napisao/la: Mnogo zanimljivo ih je posmatrati ovih dana.  Takija. Boli nas briga za EU. Isto kao i vas._________________
 "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Teranova 2 | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:54  |  |  
			| Pridružen/a: 03 lip 2022, 09:16
 | 

| dzamijas je napisao/la: Takija. Boli nas briga za EU. Isto kao i vas. Što ste onda tako uvređeni? Kao da ne znate da nema nikakvog reda ni sistema. Evo sad ste se uverili a mi se već odavno smejemo.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dzamijas | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 21:58  |  |  
 | 

| Teranova 2 je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Takija. Boli nas briga za EU. Isto kao i vas. Što ste onda tako uvređeni? Kao da ne znate da nema nikakvog reda ni sistema. Evo sad ste se uverili a mi se već odavno smejemo.Pa mi znamo da nikada nećemo ući u EU. Ne zato što mi to možda ne želimo, ali to je jednostavno tako. Stranke u vlasti koriste ovo da optuže koalicione partnere, stranke opozicije koriste ovo da optuže stranke na vlasti, "nezavisnih analitičara" nikad ne fali, a obični ljudi dobro znaju da od toga nema ništa, ni sad niti bilo kad._________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Teranova 2 | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 22:02  |  |  
 | 

| dzamijas je napisao/la: Pa mi znamo da nikada nećemo ući u EU. Ne zato što mi to možda ne želimo, ali to je jednostavno tako.Stranke u vlasti koriste ovo da optuže koalicione partnere, stranke opozicije koriste ovo da optuže stranke na vlasti, "nezavisnih analitičara" nikad ne fali, a obični ljudi dobro znaju da od toga nema ništa, ni sad niti bilo kad.
 Što pre se otreznite od ljutine i nerealnih očekivanja, to bolje za vas. Svet je veliki i nudi puno mogućnosti. I ovaj naš se folira a dobro zna da od toga nema ništa. Sreća pa imamo dobre odnose sa budućim svetskim liderima.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dzamijas | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 22:05  |  |  
 | 

| Teranova 2 je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Pa mi znamo da nikada nećemo ući u EU. Ne zato što mi to možda ne želimo, ali to je jednostavno tako.Stranke u vlasti koriste ovo da optuže koalicione partnere, stranke opozicije koriste ovo da optuže stranke na vlasti, "nezavisnih analitičara" nikad ne fali, a obični ljudi dobro znaju da od toga nema ništa, ni sad niti bilo kad.
 Što pre se otreznite od ljutine i nerealnih očekivanja, to bolje za vas. Svet je veliki i nudi puno mogućnosti. I ovaj naš se folira a dobro zna da od toga nema ništa. Sreća pa imamo dobre odnose sa budućim svetskim liderima.Bit ćemo neutralni kao Srbija.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Teranova 2 | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 22:09  |  |  
 | 

| dzamijas je napisao/la: Bit ćemo neutralni kao Srbija.  Nismo mi neutralni, vrlo smo opredeljeni ali mali smo pa ćutimo.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 22:34  |  |  
 | 

| aleksije radicevic je napisao/la: Citat: Bećirović pitao zvaničnike EU: Da li ste svjesni nepravde koju ste nanijeli ljudima u BiHhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/becirov ... /220624143 Kako je sladak...  Muslimani ga zovu Minka. Kad je bio mlađi bio je još ženskastiji. Sad je ko Majka Srebrenice samo mu fale krpe i plahte.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju  Postano:  24 lip 2022, 22:34  |  |  
 | 

| Marko80 je napisao/la: Inace fora je gledat kako su namrsteni sto nisu dobili nekakav "status kandidata".   Dobili ili ne dobili to, isti im je rukac.  Ili misle da bi im EU krenula davati nekakve fondove  od kojih bi zivjeli, jer presusili su im ovi humanitarni fondovi od rata na ovamo.  Pa cak i da udju u EU, ako se BIH do tada ne raspadne, za jedno 30ak godina.... cak i da udje u EU. Opet ce to biti najgora drzava u Europi po svemu. Tako da usli u EU ili ne, nista se dogoditi nece.Pa naravno da bi dobijali pare. Srbija je povukla milijarde. Moldavija i Ukrajina će desetine milijardi.  Muji ništa.   Citat: Brisel daje ekonomsku pomoć Ukrajini i Moladaviji; Za BiH 14 teških uslova https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=477978_________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  
	|  | Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove.
 Ne možeš uređivati svoje postove.
 Ne možeš izbrisati svoje postove.
 Ne možeš postati privitke.

|  |  |